pa brate valjda kvalitet zavisi od markesamosarajvo je napisao/la:tako je,najbitnije su:miky_hz je napisao/la:Meni za oko dres ovako na slicivise nego lijep,ovaj na pruge posebno...hebo marku dresa,nek se kehne koja marka u padze
1)KVALITET
2)BOJA
3) GRB,SPONZORI,BROJEVI I IMENA EVENTUALNO
4) pa tek onda MARKA dresa
Plus ako ce ovo biti onaj sponzorsi ugovor,onda jos bolje. Pored toga sto cemo dobit opremu dobit cemo i nesto para
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- theprodigy
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Mozeli mi neko dati njihovu stranicu,da ja to malo provjerim
NIkako da je nadjem
NIkako da je nadjem
---Skinhedi oko mene skankuju...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Mislis na http://www.royalsport.it/default.aspxtarpi do bagro 2 je napisao/la:Mozeli mi neko dati njihovu stranicu,da ja to malo provjerim![]()
NIkako da je nadjem
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Hvala brate velika,moram vam priznati...Marka nije velika i poznata,ali zato je dizajn odlicandr.van nostrand je napisao/la:Mislis na http://www.royalsport.it/default.aspxtarpi do bagro 2 je napisao/la:Mozeli mi neko dati njihovu stranicu,da ja to malo provjerim![]()
NIkako da je nadjem
samo nek je BORDOtarpi do bagro 2 je napisao/la:Hvala brate velika,moram vam priznati...Marka nije velika i poznata,ali zato je dizajn odlicandr.van nostrand je napisao/la:Mislis na http://www.royalsport.it/default.aspxtarpi do bagro 2 je napisao/la:Mozeli mi neko dati njihovu stranicu,da ja to malo provjerim![]()
NIkako da je nadjem
Ako nisam fulio boju ahha,slab sam sa bojama ahhah
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Hahahah bordo je,bordo je,ali stvarno su mi se oduvijek svidjale ove pruge,cak i oni legeini sto smo srali da bi oni mogli biti 
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Pa odakle si ti,iz Gornje MaoceBuu je napisao/la:Vi barem znate kakvi su vam dresovi
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
eno ga u Makareni ili u La Cubi bari djevojke na DobrinjiBuu je napisao/la:Sta je sa onim Đipom ?
Zadnja izmjena: Mourinhokilledbarca, dana/u 09 jun 2011, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
1946
ma taj frejer je propao odkako je dosao u sarajevo,u dosta utakmica je bio i na klupiMourinhokilledbarca je napisao/la:eno ga u Makareni ili u La Cubi bar djevojke na DobrinjiBuu je napisao/la:Sta je sa onim Đipom ?
one only david beckham
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Svaku noc ga vidjam pijanog k'o letvu ba... xDbeckham je napisao/la:ma taj frejer je propao odkako je dosao u sarajevo,u dosta utakmica je bio i na klupiMourinhokilledbarca je napisao/la:eno ga u Makareni ili u La Cubi bar djevojke na DobrinjiBuu je napisao/la:Sta je sa onim Đipom ?
1946
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
alen avdić rekao zbogom fudbalskoj karijeri?
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Ako je tako,morat cemo to zalitipacovi_tu_ima je napisao/la:alen avdić rekao zbogom fudbalskoj karijeri?
- Giallorossi
- Kontakt:
Poslije evro. utakmicapacovi_tu_ima je napisao/la:alen avdić rekao zbogom fudbalskoj karijeri?
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Da hoće i Lazopacovi_tu_ima je napisao/la:alen avdić rekao zbogom fudbalskoj karijeri?
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Vama je barem Lazo otisao,a ovaj nece ni da umre niti da idebabilonTM je napisao/la:Da hoće i Lazopacovi_tu_ima je napisao/la:alen avdić rekao zbogom fudbalskoj karijeri?
Ma nece i Alen jos dugo
nego, vidim na partizanovom jugu problemi, neka neka, a mi smo svoje probleme rijesili davno

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Royal ? wot´d´fak? ne razumijem zasto nisu ostali na Nikeu, bolje neg legea i ovaj Royal, al vidit cemo, mozda na lijepe dresove dizajniraju 
-
samosarajvo
- Kontakt:
Zato sto su Nike stari,tj nisu kompletni a plus sto cemo od ovog royala dobiti i para nesto,tj klasicni sponzorski ugovor,necemo mi kupovat opremu kao Legea
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.