Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Omerbavarac » 03 jul 2009, 15:54

Ali sta ta revijalna utakmica vrijedi? Nista, nema to nikakve veze sa Zakonom. Pa onda vjerovatno postoji mogucnost da igra za nas.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 03 jul 2009, 16:05

omerbavarac je napisao/la:Ali sta ta revijalna utakmica vrijedi? Nista, nema to nikakve veze sa Zakonom. Pa onda vjerovatno postoji mogucnost da igra za nas.
Neznam dali je bila revijalna il nije al to uopste nije ni bitno,sve i da hoce igrati nemoze,zato sto nikad u zivotu nije imo Bih drzavljanstvo a sad mu je 30 godina,znaci raja zaboravite grafitnog.A i ovo sto pise u sportu to je cista laz.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 03 jul 2009, 16:32

Ako Hrvati mogu imati svog Brazilca, moze i BiH ;)
100% sportski i krajnje opušten potpis

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 03 jul 2009, 16:41

ma ovaj tekst sprdancija autor se napusio
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 03 jul 2009, 17:19

Izgleda da bi Jusuf dajić mogao karijeru nastaviti u Duisburgu, evo ko zna malo bolje neka prevede:

(RP) Bei dem Testspieler, den der MSV am Samstag im Testspiel bei SuS Dinslaken 09 einsetzen will, handelt es sich um einen Nationalspieler Bosnien Herzogowina. Jusuf Dajic stand bis zum 30. Juni 2000 in Belgien beim AFC Tubize unter Vertrag.
Der Stürmer ist vierzehnmal für die U21-Nationalmannschaft von Bosnien aufgelaufen. Dajic war bereits in der Rückrunde zum Probetraining in Duisburg. MSV-Sportdirektor Bruno Hübner ist nach demr geplatzten Transfer von David Strihavka auf der Suche nach einem neuen Stürmer
SAMO ŽELJO

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 03 jul 2009, 17:21

"U Belgiji sam se osjećao odlično, ali kako je ekipa ispala iz elitnog takmičenja odlučio sam se na promjenu sredine. Iako još nisam upoznao igrače i struku Šibenika, koja je na pripremama u Vitezu, siguran sam da će mi u novom klubu biti lijepo, posebno jer tu igraju još dva moja zemljaka Zec i Alispahić."

Podpisao za Šibenik ..
Iako mislim da ima Kvalitet za nešt bolje al haj ..
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

Boske
Kontakt:

Post Postao/la Boske » 03 jul 2009, 17:23

SINE je napisao/la:Izgleda da bi Jusuf dajić mogao karijeru nastaviti u Duisburgu, evo ko zna malo bolje neka prevede:

(RP) Bei dem Testspieler, den der MSV am Samstag im Testspiel bei SuS Dinslaken 09 einsetzen will, handelt es sich um einen Nationalspieler Bosnien Herzogowina. Jusuf Dajic stand bis zum 30. Juni 2000 in Belgien beim AFC Tubize unter Vertrag.
Der Stürmer ist vierzehnmal für die U21-Nationalmannschaft von Bosnien aufgelaufen. Dajic war bereits in der Rückrunde zum Probetraining in Duisburg. MSV-Sportdirektor Bruno Hübner ist nach demr geplatzten Transfer von David Strihavka auf der Suche nach einem neuen Stürmer
Jest tacno je, i dalje se navodi da su Dajic i sportski direktor Duisburga gospodin Bruno Hubner nakon tog probnog treninga otisli u obliznji restoran i pojeli po duplu porciju cevapa i popili znatan broj krigli frisko proizvedenog njemackog piva nakon cega je pozlilo Hubneru pa se okliznuo i pao na izlazu te ostetio koljeno.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 03 jul 2009, 17:26

MentalitaUltras je napisao/la:"U Belgiji sam se osjećao odlično, ali kako je ekipa ispala iz elitnog takmičenja odlučio sam se na promjenu sredine. Iako još nisam upoznao igrače i struku Šibenika, koja je na pripremama u Vitezu, siguran sam da će mi u novom klubu biti lijepo, posebno jer tu igraju još dva moja zemljaka Zec i Alispahić."

Podpisao za Šibenik ..
o kome se radi ovdje?

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 03 jul 2009, 17:29

steve-o je napisao/la:
MentalitaUltras je napisao/la:"U Belgiji sam se osjećao odlično, ali kako je ekipa ispala iz elitnog takmičenja odlučio sam se na promjenu sredine. Iako još nisam upoznao igrače i struku Šibenika, koja je na pripremama u Vitezu, siguran sam da će mi u novom klubu biti lijepo, posebno jer tu igraju još dva moja zemljaka Zec i Alispahić."

Podpisao za Šibenik ..
o kome se radi ovdje?
Jusuf Dajić, moj sugrađanin. ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 03 jul 2009, 17:40

samo mogu reci autor ovog texta na sportsport.ba da grafite ne moze igrati za nas se napusio definitvno jer revijalna nije zvanicna utakmica a to je bio oprostaj romaria tako da nije zvanican nastup , tako je bilo u praviliniku fife ako zvanicno ne nastupi za repku moze promjeniti sportsko drzavljanstvo po meni ovo je notorna glupost sto pise doticni .. Hvala a bilo bi predobro da igra i Grafite za nas samo je problem dje ce ih ciro sve u napadu smjestiti :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 03 jul 2009, 17:45

Lyon se odriče Pjanića i Mouniera u želji da vrati Remyja

Prema pisanju Le Progresa, francuski prvoligaš Lyon voljan je sa 16 milijuna eura i Anthonyjem Mounierom i Miralemom Pjanićem privoliti Nicu da mu ustupi Loica Remyja...

Lyon je, naime, željan snaženja momčadi tim krilnim napadačem, koji je s nedavno navršene 22 godine života već debitirao za izabranu francusku nogometnu vrstu.

Inače, riječ je o igraču koji je profesionalnu karijeru započeo u redovima sedmerostrukog uzastopnoga prvaka Le Championnata, lani svrgnutoga sa prvenstvenoga trona. Prošle ga je godine Lyon posudio Nantesu, nakon čega je igrao za Nicu.

:roll:

Boske
Kontakt:

Post Postao/la Boske » 03 jul 2009, 17:48

A gdje ce onda Pjanic, u Iskru iz Bugojna ili?

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 03 jul 2009, 17:54

Knele je napisao/la: Jusuf Dajić, moj sugrađanin. ;)
hvala. malo me cudi njegov transfer u sibenik, ipak sam mislio da moze vise ;)

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 03 jul 2009, 18:34

Tarik14 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-20023.htm

Ne mogu da vjerujem! :oops: :evil:
Ma dobro, nije transfer izvršen, tek je to špekulacija. A, ukoliko Pjanić i ode u Nice, možda tu stekne dosta iskustva i proslavi se...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 jul 2009, 18:38

Knele je napisao/la:

Ma dobro, nije transfer izvršen, tek je to špekulacija. A, ukoliko Pjanić i ode u Nice, možda tu stekne dosta iskustva i proslavi se...
Sto jest jest ima sportsport dobre veze sa Pjanicem :lol:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 03 jul 2009, 18:44

bistrikboy je napisao/la:
Knele je napisao/la:

Sto jest jest ima sportsport dobre veze sa Pjanicem :lol:
Što bi to trebalo značit? Misliš na onaj članak koji je plasiran na svjetskim medijima, kojeg je Pjanić demantovao kasnije :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jul 2009, 18:45

anlayan je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:šteta ne može grafite zaigrati za nas....VELIKA ŠTETA.......
ma i nije steta, Grafite nema nikakve veze sa BiH, kakav bi to cirkus bio kad bi se tako mogle birati reprezentacije..... ako mu se svidja BiH neka dodje u Zelju ili Sarajevo i odigra par sezona, dobije drzavljanstvo na legalan nacin pa nek onda igra za repku :mrgreen:
ljudi svugdje piše da je to revijalna utakmica
Ali ja mislim da je prije toga(2005) odigrao utakmicu protiv Gvatemale i da je dao go.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 jul 2009, 18:45

MA ja onaj sto su izmislili :D
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

cobratz
Kontakt:

Post Postao/la cobratz » 03 jul 2009, 18:48

Evo bas maloprije citam ovu vijest da bi Pjanić mogao na posudbu u Nicu... Nesto kontam, bolje bi mu bilo da ode iz Francuske... Bundesliga je raj za napredak nasih igraca!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.