Gdje su oni zagovornici spekulacija o transferima?
Boateng navodno izjavio da zeli u Bayern i da se ceka samo dogovor sa Cityem.
Kako on kaze, razgovarao je sa Mancinijem i ovaj ga je razumio, sto znaci da se sve vrlo brzo moze zavrsiti.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
thulkazal je napisao/la:ovaj Walter Junghans je *arina i dalje ne mogu vjerovati da je on trener golmana u Bayernu ...
ma dobro moustapha ti zelis dobro bayernu i postovi ti cesto imaju smisla, al ti znaš da nama uvijek ovi drugi nešto osporavaju, kada dovedemo mladjeg potencijalnog igraca kazu nismo uspjeli kupit veliku zvijezdu, pa onda kad dovedemo zvijezde poput riberyja i robbena ti igraci odjednom nisu vise zvijezde samo valjda zato što smo ih mi dovelimoustapha je napisao/la:Te price kako trziste ne nudi mnogo sto se tice odbrane, meni ne piju vode. Prije bih rekao da je do Bayerna jer nema razvijen scouting igraca. Da bi neko bio dobro rjesenje ne mora biti zvijezda ili da eksplodira jednu sezonu kako bi ga neko kupio.
Najbolji primjeri za ovakve stvari su Freguson i Wenger. Oni cesto dovode neafirmisane i poluigrace, ali od njih kasnije naprave kvalitet.
Dug je prelazni rok. Možda Uli sprema neko iznenađenje.schweinsteiger je napisao/la:Ja svaki dan cekam da pukne neka vijest kako smo kupili nekog world class stopera
vidis koji je strucnjak Albiol, i jos morinjo pomaga por kee, por keeeSaurman je napisao/la:Albiol..pa njega nebi poželio ni najljućem neprijatelju.
Albiol barem ima evropske korijeneRaul_64 je napisao/la:Dobar je Albiol vako za manje sredine,nije problem toliko (ne)kvalitete nego lik jednostavno ne zna da igra pod pritiskom,a kud ce veci nego u Realu.
Tamam za Bayernu svakom slučaju je bolji od 5 stopera Citia koji nije odigrao 10 utakmica prošle godine,al **** ga državljanstvo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.