FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 09 jun 2011, 19:19

Svasta se danas desavalo, a niko ni rijec o tome. :?
Gdje su oni zagovornici spekulacija o transferima? :D

Boateng navodno izjavio da zeli u Bayern i da se ceka samo dogovor sa Cityem.
Kako on kaze, razgovarao je sa Mancinijem i ovaj ga je razumio, sto znaci da se sve vrlo brzo moze zavrsiti. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 09 jun 2011, 21:51

ljetna pauza i za nas i mi moramo malo odmoriti od pisanja ;) :) :) poz. za sve bavarce istinske navijace .

Klare

Post Postao/la Klare » 09 jun 2011, 22:48

thulkazal je napisao/la:ovaj Walter Junghans je *arina i dalje ne mogu vjerovati da je on trener golmana u Bayernu ...
:o Aaaa, jašta je, stvarno nisam znao. :o Pa sad mi krivo što onako pričah protiv Krafta. :oops: Znači u tom grmu leži zeko :x, pa otuda onako slaba ispucavanja i uštopavanja lopte.
Izgledni su dolasci Boatenga i Usamija, a na Vidalu se radi tu iz prikrajka. Ako se uspije Vidala dovesti, ovaj prelazni rok bi bio jedan od boljih posljednjih godina. Ne bi bilo puno novca utrošeno, a ekipa bi se znatno pojačala. Rana nam ostaju stoperi, ali tržište je takvo, da je naprosto nevjerovatno kako smo osakaćeni suviše malim izborom.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 jun 2011, 10:47

@klare: ovaj prelazni rok je za sad solidan, pogotovo ako boateng dodje....meni je najjači bio onaj kad smo doveli riberyja, tonija i klosea (sezona 2007/08)...velika imena dovedena a sva trojica igrača te sezone eksplodirala i napravila boom....tržište ove godine ne nudi mnogo toga, posebno ne za odbranu...ako boateng dodje ta bi odbrana mogla biti dobra, vec sam jednom rekao ne bi bila svjetska klasa, al bi bila dobra i odbrana koja moze jos napredovat jer je čine mladi igraci...ako rafinha pruzi maksimum i ono što zna može biti ogromno pojacanje, a lahm je meni uvijek bio bolji na lijevoj strani, samo to on sam ne misli tako iako je i veliki kaiser rekao da je bolji lijevo :D
tako ako rafinha bude na visini, a lahm lijevo pruži partije kakve je prije pružao to onda već izgleda dosta dobro...vezni red mislim da nam jest apsolutna svjetska klasa...pa dovoljno je rec muller, ribery, robben, a schweini kad je ozbiljan onda je i on vrhunski...ja mislim da medju ovim vecim igracima nisam vidio igraca koji ima vece oscilacije nego schweinsteiger...nakon puštanja klosea upravi možda jedino zamjeram što eventualno ne proba dovest još jednog napadača, inace se ok stvari čine
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 10 jun 2011, 10:57

Te price kako trziste ne nudi mnogo sto se tice odbrane, meni ne piju vode. Prije bih rekao da je do Bayerna jer nema razvijen scouting igraca. Da bi neko bio dobro rjesenje ne mora biti zvijezda ili da eksplodira jednu sezonu kako bi ga neko kupio.
Najbolji primjeri za ovakve stvari su Freguson i Wenger. Oni cesto dovode neafirmisane i poluigrace, ali od njih kasnije naprave kvalitet.
#divovi

Klare

Post Postao/la Klare » 10 jun 2011, 12:03

@efe, sad smo bacili kocku sa Petersenom, pa šta bude. Misim da su nam ova četvorica dovoljna, ukoliko se Nils pokaže kao solidan napadač, inače u drugim okolnostima ostajemo oslabljeni na toj poziciji. Ne znam kako će se Olić uspjeti vratiti nakon teške povrede, godina je nadžidžao, tako da ostajemo samo na Mulleru i Gomezu u koje se 100% možemo pouzdati. S ovom drugom dvojicom smo na jednoj velikoj kocki.
@moustapha, vidiš li ti da i Bayern radi isto što i ta dvojica nabrojanih :arrow: Breno, Badstuber, Boateng. Sva trojica skoro 22 godine, talenat, potencijal je vidljiv, samo ga treba pravilno iskoristiti. Tu velike nad polažem u pridošlog Heynckesa. ;)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 jun 2011, 12:48

moustapha je napisao/la:Te price kako trziste ne nudi mnogo sto se tice odbrane, meni ne piju vode. Prije bih rekao da je do Bayerna jer nema razvijen scouting igraca. Da bi neko bio dobro rjesenje ne mora biti zvijezda ili da eksplodira jednu sezonu kako bi ga neko kupio.
Najbolji primjeri za ovakve stvari su Freguson i Wenger. Oni cesto dovode neafirmisane i poluigrace, ali od njih kasnije naprave kvalitet.
ma dobro moustapha ti zelis dobro bayernu i postovi ti cesto imaju smisla, al ti znaš da nama uvijek ovi drugi nešto osporavaju, kada dovedemo mladjeg potencijalnog igraca kazu nismo uspjeli kupit veliku zvijezdu, pa onda kad dovedemo zvijezde poput riberyja i robbena ti igraci odjednom nisu vise zvijezde samo valjda zato što smo ih mi doveli :D :D :D ko pravi bavarac ti naravno želiš bayernu najbolje al da bi čovjek na primjer kupio još veču klasu stopera od boatenga npr morao bi izdvojit i više od 50 miliona eura...npr vidica fergi ne bi sigurno pustio ispod te sume, slicna stvar npr i s jednim piqueom ....s tim se moramo pomirit, isto ko što se barca, real , chelsea moraju pomirit s tim da od nas ne mogu kupit npr jednog lahma ili jednog riberyja il bilo kojeg drugog igraca koji je igrac prve postave
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 10 jun 2011, 14:40

Alaba produžio ugovor do 2015. godine. ;)

Evo jedan zanimljiv članak

Njemačka Bundesliga ostala je najprofitabilnija europska nogometna liga sa zaradom od 138 milijuna eura za sezonu 2009/10, prema podacima objavljenima u četvrtak.

U obzir su uzete najjača nogometna prvenstva Staroga kontinenta, uz Bundesligu su tu engleska Premierliga, talijanska Serie A, francuski Le Championnat i španjolska Primera.

Prema anketi koju je napravio Deloitte, međunarodna agencija za reviziju i financijski konzalting, Premierliga zauzima drugo mjesto s 101 milijunom eura profita.

Francusko i talijansko prvenstvo pokazalo je gubitak od 102 milijuna eura, dok je glasnogovornik Deloittea dodao da španjolski klubovi ne objelodanjuju svoja prihodovanja, no i da se očekuje kako su poslovali s gubicima.
Sent from my Philips Smart TV.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 10 jun 2011, 18:46

Konacno je i na sudu potvrdjeno da nema govora da su Bayern i Zenit namjestili njihov duel u kupu uefa,bit ce da je rezultat 4:0 ipak bio rezultat toga da je Zenit bio puno bolji tim :D
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

hepek24
Kontakt:

Post Postao/la hepek24 » 10 jun 2011, 18:55

Neueru svakako dobrodoslica, mada nekim navijacima on kao neodgovara, mada o tom potom, a Kloseu hvala na svemu i sretno u novom klubu, kud bas taj Lazio, al hajd eto ;)
Mi smo Zeljini - Zeljo je nas!

Institucija BAYERN!

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 11 jun 2011, 02:27

Sklapa Bayern dobar tim :)
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 11 jun 2011, 14:55

Ja svaki dan cekam da pukne neka vijest kako smo kupili nekog world class stopera :D
#miasanmia

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 11 jun 2011, 18:33

schweinsteiger je napisao/la:Ja svaki dan cekam da pukne neka vijest kako smo kupili nekog world class stopera :D
Dug je prelazni rok. Možda Uli sprema neko iznenađenje. :mrgreen: Niko prije 2 godine nije očekivao da će Robben doći, pa je pred kraj prelaznog roka stigao u Minhen.
Što se tiče Vidala, siguran sam da će uskoro postati igrači Bayerna. Sve ukazuje na to i samo je pitanje vremena kada će potpisati.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 jun 2011, 18:48

Dani polako prolaze a stopera ni na vidiku,izgleda opet će se krenuti u sezonu sa Buytenom Brenom =kamikaze.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 jun 2011, 19:02

Albiol :lol: ..pa njega nebi poželio ni najljućem neprijatelju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 jun 2011, 20:48

Saurman je napisao/la:Albiol :lol: ..pa njega nebi poželio ni najljućem neprijatelju.
vidis koji je strucnjak Albiol, i jos morinjo pomaga por kee, por keee

[youtube][/youtube]
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 11 jun 2011, 20:52

Dobar je Albiol vako za manje sredine,nije problem toliko (ne)kvalitete nego lik jednostavno ne zna da igra pod pritiskom,a kud ce veci nego u Realu.
Tamam za Bayern :mrgreen: u svakom slučaju je bolji od 5 stopera Citia koji nije odigrao 10 utakmica prošle godine,al J**+ ga državljanstvo.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 11 jun 2011, 21:05

Raul_64 je napisao/la:Dobar je Albiol vako za manje sredine,nije problem toliko (ne)kvalitete nego lik jednostavno ne zna da igra pod pritiskom,a kud ce veci nego u Realu.
Tamam za Bayern :mrgreen: u svakom slučaju je bolji od 5 stopera Citia koji nije odigrao 10 utakmica prošle godine,al **** ga državljanstvo.
Albiol barem ima evropske korijene :lol:
Što se mene tiče evo vam za 8 milja i on i Gago :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 jun 2011, 21:44

Navodno,ako Bayern ne uspije dovesti Boatenga prva alternativa je nas Lombaerts :?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []