Bundesliga

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
8
16%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
16
32%
4) St.Pauli
9
18%
5) Mainz
7
14%
6) Augsburg
8
16%
7) Union Berlin
2
4%

Ukupno glasova: 50

effe_sa
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la effe_sa » 10 jun 2011, 18:49

romarioo: kako ces ti o necemu pricat a navodno si navijac barce a ne gledas njene utakmice??? :D :D :D gdje tu sad logika :D odvest cu te ja jednom na utakmicu barce da te želja mine :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 jun 2011, 18:53

effe_sa je napisao/la:romarioo: kako ces ti o necemu pricat a navodno si navijac barce a ne gledas njene utakmice??? :D :D :D gdje tu sad logika :D odvest cu te ja jednom na utakmicu barce da te želja mine :D
sve prave su ljubavi tuzne...
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 jun 2011, 18:58

@romarioo: jesi to i pjesnik postao???? :D :D nakon mnogih nebuloza koje izreknes dodje ti ovako momenat pa skroz okrenes :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 jun 2011, 19:00

effe_sa je napisao/la:@romarioo: jesi to i pjesnik postao???? :D :D nakon mnogih nebuloza koje izreknes dodje ti ovako momenat pa skroz okrenes :D
a tebi su izgleda kobasice udarile uglavu pa nikad doci pameti, mislis da si najpametniji i najprosvjeceniji navijac na svijetu

oladi malo decko, ti tvoji argumenti na koje se pozivas lako su kvarljiva roba ko bavarske kobasice
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 10 jun 2011, 19:08

Romariooo je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:ma u bundesligu dolaze super zvijezde, sve više njih...samo što igrači poput robbena, riberyja, raula za romaria nisu super zvijezde, riberyja kudi zato što nije otišao u barcu kad ga je trazila zajedno sa realom....robben je et kao za njega samo bio otpadak u realu ( a obojica ovih igraca su među top 10 u svijetu)...a raul mu ne valja jer je čovjek tolike godine igrao u realu...i njegov argument za raula je što je star došao u bundesligu, a eto kao čovjek nije mogao birat i et kao nisu ga tražili italijanski i engleski klubovi.....i bayern je glup nekima što nije doveo npr jednog ronalda "plesača", a doveo je robbena koji je toliko efektivan...kad čovjek zbroji malo neke stvari, 1 i 1 skonta koliki je bayern kompleks svima nabio, a isto tako naravno i njemacki klubovi i njemacka reprezentacija

o djes efenberže, vidim opet me prozivas

kad si navalio toliko eto priznat cu i ja da mi je zao sto nam niste prodali ribberija, za kojeg sam pisao da ne bih ni u snu volio da dodje u barcu da se izlezava po bolnicama katalonskim

priznajem da je i bayern kao klub koji je magnet za velike nogometne zvijezde oteo realu robbena, iako je uprava reala svim snagama nastojala da ga zadrzi

priznajem i da je veliki salke preoteu istom tom realu njihovu legendu raula, uprava reala sve je nade polagala u raula al veliki magnet za zvijezde salke im je ipak preoteo u tom trenutku jednog od najboljih napadaca svijeta

priznajem i da drhitm kad neko spomene bayern, bojim se te velesile, molim boga da barca se ne susretne s tom velesilom, priznajem da sam fasciniran velicanstvenima predstavama bayerna zadnjih nekoliko godina u ligi prvaka u kojoj su svojim igrama i velicanstvenim osvajanjima trofeja nabili kompleks navijacima svih drugih klubova, pa tako i barcelone

priznajem i da su stefan effenbeg i matias sammer medju najboljih 10 igraca koji su ikada igrali fudbal

sve priznajem effenberže
Još da priznaš da si kreten i sve za deset.Postovi ovakvih trolova nisu za kante već za deponiju.Ova vijest je nešto o čemu ja trubim već godinama.Prošle godine bundesligaši su komotno mogli dovesti još kojeg kvalitetnog igrača, ali za to nije bilo potrebe.Pogledajte u šta se pretvorila Primera i Serija A.U dva Titanika koji nautičkim miljama tonu u ambis i definitivnu propast koja će ih zadesiti u skoroj budućnost.Svaki dan pročitam neki novi španski klub proglasio bankrot.Ne bi me čudilo da se u Primeri pojave i rezrevne ekipe Barse ili Rael pošto će im ponestati klubova.ŠAlu na stranu, ali bez fer-pleja ove lige će bankrotiarti.Pa ne može Juventus imati 160-170 mil eura prihode, a najavljivati da će na pojačanja potrošiti 120 mil eura.I tu dolazimo do velikih minusa i crvenila u kojem su zapale ove lige.Prosto mi je neozbiljno da klub kao što je Barselona sa konstantnim gubitkom u zadnjim godinama planira i ove godine da odriješi kesu (Rossi,Fabregas...).Ovakvom neprofitabilnom i bahatom poslovanju mora se stati u kraju.Neki klubovi konstantno idu u minus zarad rezultata , a nije problem uskratiti jedno Sarajevo ,Želju,Celika za licencu zbog par miliona duga, a istodobno u LP-u igraju klubovi koji dugoju po pola milijarde i više.To vam je ta "poštena" i "pravedna" Evropa kojoj težimo.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 jun 2011, 19:12

romarioo: ja imam bar argumente....ti da si naveo i jedan argument ja bi te ko ozbiljnog covjeka priznao...pogotov kad si poceo neko ismijavanje sammera tad sam vidio iskreno da malo znaš o fudbalu...al možda si mlad pa trebas jos neke stvari da svaris....ja ne provociram na temam drugih klubova, kažem kad nešto znam, pohvalim i druge klubove.....i na podforumima drugih klubova sam komentarisao...al kad se daju komentari onda treba biti odmjeren....ako neko kritikuje neke odbrambene igrace bayerna iz 2 prosle sezone onda je to realno, a ako neko neke igrace koje cijela evropa prizna omalovazava onda to nema zive veze s realnoscu
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 jun 2011, 19:15

FRANK RIBERY je napisao/la: Još da priznaš da si kreten i sve za deset.Postovi ovakvih trolova nisu za kante već za deponiju.Ova vijest je nešto o čemu ja trubim već godinama.Prošle godine bundesligaši su komotno mogli dovesti još kojeg kvalitetnog igrača, ali za to nije bilo potrebe.Pogledajte u šta se pretvorila Primera i Serija A.U dva Titanika koji nautičkim miljama tonu u ambis i definitivnu propast koja će ih zadesiti u skoroj budućnost.Svaki dan pročitam neki novi španski klub proglasio bankrot.Ne bi me čudilo da se u Primeri pojave i rezrevne ekipe Barse ili Rael pošto će im ponestati klubova.ŠAlu na stranu, ali bez fer-pleja ove lige će bankrotiarti.Pa ne može Juventus imati 160-170 mil eura prihode, a najavljivati da će na pojačanja potrošiti 120 mil eura.I tu dolazimo do velikih minusa i crvenila u kojem su zapale ove lige.Prosto mi je neozbiljno da klub kao što je Barselona sa konstantnim gubitkom u zadnjim godinama planira i ove godine da odriješi kesu (Rossi,Fabregas...).Ovakvom neprofitabilnom i bahatom poslovanju mora se stati u kraju.Neki klubovi konstantno idu u minus zarad rezultata , a nije problem uskratiti jedno Sarajevo ,Želju,Celika za licencu zbog par miliona duga, a istodobno u LP-u igraju klubovi koji dugoju po pola milijarde i više.To vam je ta "poštena" i "pravedna" Evropa kojoj težimo.
@Romario je ownovao @effe-a, a ti @FR to tumaci kako god hoces.
Da li je BuLi mogla da dovede WC igrace ili nije, to je SBBKBB situacija. Rezultat: nije dovela.
Da li ce Serie A i La Liga propasti? - Videcemo.
Poenta je da su u trenutnim okolnostima i Serie A i La Liga igrackim kvalitetom puno ispred BuLi. ;)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 jun 2011, 19:21

@frank ribery: ma ti dugovi ce ih nekad doc glave....al hajmo i na stranu dugovi nek se lome time, al nek pokažu respekt prema njemackom fudbalu...svi su skoro govorili o njemackoj mafiji kada je bayern protiv fiorentine zabio gol iz ofsajda, a drugi klubovi kad muljaju onda je to sve ok...iako u evropi mnogi priznaju njemacki fudbal, to je jasna stvar
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 jun 2011, 19:23

MaGiCa je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la: Još da priznaš da si kreten i sve za deset.Postovi ovakvih trolova nisu za kante već za deponiju.Ova vijest je nešto o čemu ja trubim već godinama.Prošle godine bundesligaši su komotno mogli dovesti još kojeg kvalitetnog igrača, ali za to nije bilo potrebe.Pogledajte u šta se pretvorila Primera i Serija A.U dva Titanika koji nautičkim miljama tonu u ambis i definitivnu propast koja će ih zadesiti u skoroj budućnost.Svaki dan pročitam neki novi španski klub proglasio bankrot.Ne bi me čudilo da se u Primeri pojave i rezrevne ekipe Barse ili Rael pošto će im ponestati klubova.ŠAlu na stranu, ali bez fer-pleja ove lige će bankrotiarti.Pa ne može Juventus imati 160-170 mil eura prihode, a najavljivati da će na pojačanja potrošiti 120 mil eura.I tu dolazimo do velikih minusa i crvenila u kojem su zapale ove lige.Prosto mi je neozbiljno da klub kao što je Barselona sa konstantnim gubitkom u zadnjim godinama planira i ove godine da odriješi kesu (Rossi,Fabregas...).Ovakvom neprofitabilnom i bahatom poslovanju mora se stati u kraju.Neki klubovi konstantno idu u minus zarad rezultata , a nije problem uskratiti jedno Sarajevo ,Želju,Celika za licencu zbog par miliona duga, a istodobno u LP-u igraju klubovi koji dugoju po pola milijarde i više.To vam je ta "poštena" i "pravedna" Evropa kojoj težimo.
@Romario je ownovao @effe-a, a ti @FR to tumaci kako god hoces.
Da li je BuLi mogla da dovede WC igrace ili nije, to je SBBKBB situacija. Rezultat: nije dovela.
Da li ce Serie A i La Liga propasti? - Videcemo.
Poenta je da su u trenutnim okolnostima i Serie A i La Liga igrackim kvalitetom puno ispred BuLi. ;)
ti si jedini koji to mislis....znamo svi Magica da ja imam najjace argumente, a ti si se prosipao prvi pricom kako barca ima losu ekipu...okreces se kako vjetar puse...saberite svi argumente zajedno i vi iz serie A i iz la lige i necete ih imati ko ja...a znamo da je najvise spamera upravo navijaca iz te dvije lige
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 jun 2011, 19:31

i ovaj riberi je dakle jos jedan napaljeni bavarski kobasicar koji nesto kao mudruje, a pojma nema ni o fudbalu ni o ekonomiji

momce dragi moras znati sta je profitabilnost, a a sta dug

profitabilan klub ili profitabilna firma je ona koja godinu izgura sa plusom, pa makar taj plus bio jedan euro

profitabilan klub je mozda i vrbanjusa, ali sta to ima veze, jel i nju treba sad porediti sa barcelonom

vi mozgovi napaljeni morate znati sta je dug, jeste li ikad posudili marku u zivotu, znate li kako se moze biti duzan uopste

klub kao sto je barcelona ima dugove, ali ima i prihode enormne, puno vece nego bayern i bundesligasi

barcelona je klub kojoj ce svako posuditi, bundesligasi se i ne mogu zaduziti zato sto im banke i ne daju pare, jer nemaju se na osnovu cega zaduziti. porediti bundesligaske ekipe i barcelonu je kao porediti neku buregdzinicu koja zavrsi u plusu i jedan ogroman trzni centar koji nekad zavrsi u minusu, ali toliku imovinu ima da taj dug moze otplatiti kao od sale

mislite da je uprava bayerna pametna zato ste ne smije dici kredit pa osvajati trofeje, a uprava barce glupa sto trosi dosta ali i osvaja

trofeji kostaju, a najlakse je ustedjeti ne osvajajuci nista

barcelona je za nekoliko kvadratnih centimetara na dresu dobila 150 miliona, koliko dobijaju bundesligasi. barcu voli cijeli svijet, ko voli bundesligase. mnogi u njemackoj vole i navaijaju za barcelonu, niko u barceloni ne navija za bayern

barca moze prodati svoja dva-tri igraca i uzeti 200 miliona i poravnati mozda sve dugove, i opet ce biti triput bolja od svakog bundesligasa

i ne znam sta spominjete omladince iz naseg b tima, ti omladinci bi mozda bili bolji i od bayerna, kad su mogli omladinci dortmunda, sto ne bi mogli i omladinci barce heh

jaka vam je stvar to sto bayern nema duga, gospoda je uvijek trosila i zaduzivala se ponekad, a zna se ko jedino nema nikad duga, fukara je uvijek bez duga, koje njima kad nesto posudio da bi bili duzni...

a koliko je effenberg ovaj nepismen covjek to opet dokazuje, ako ja ne mislim da je sammer jedan od najboljih 10 igraca u istoriji fudbala, on misli da ga ja ismijavam, da ismijavam jednog sjajnog igraca cija je jedina nesreca da je u istoriji bilo barem 100 fudbalera boljih od njega, a i da je on medju prvih hiljadu igraca opet bi bio velikan jer dosad u istoriji stotine miliona ljudi su se bavili fudbalom i biti i medju prvih hiljadu je sjajna stvar

al effenberg napaljeni misli da ja ismijavam sammera, kojeg sam inace jako cijenio

takav je effenberg i jos poneki nabrijani bavarski kobasicar, inace dosta ovdje navijaca dortmunda, bayerna i ostalih bundesligaskih ekipa su sasvim normalni i pismeni momci i forumasi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 jun 2011, 19:42

effe_sa je napisao/la: ti si jedini koji to mislis....znamo svi Magica da ja imam najjace argumente, a ti si se prosipao prvi pricom kako barca ima losu ekipu...okreces se kako vjetar puse...saberite svi argumente zajedno i vi iz serie A i iz la lige i necete ih imati ko ja...a znamo da je najvise spamera upravo navijaca iz te dvije lige
:lol: :lol: :lol:

Suti bolan, lagat ne umijes.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 10 jun 2011, 20:12

Za romaria: Sad vidim koliko si minoran i kolika si neznalica.Kakve veze imaju prihodi kluba sa bilo čim kad se na kraju gleda samo da li je klub u minusu ili u plusu.Prihodi BArselone istina jesu veći nego Bayernovi, ali su mu i rashodi veći nego prihodi pa bi tvom mozgu trebalo biti dovoljno da skonta šta se dobije kad se od prihoda odbiju rashodi.Minus ili ti nisu išli negativni brojevi u školi.I razgraniči više jesi li dijeti,tinejdžer ili ozbiljan forumaš.Tvoji postovi da za Barsu navija cijeli svijet i da je to jedino bitno, a da za Bayern ne navija niko su dječije rugalice.Okani se bolan ove teme samo nastavljaš da dokazuješ koliko ne znaš.Čuj bitno je da su prihodi enromni.E što me čovjek nasmija.KAo rashodi su manja briga pogotovo ako su veći od prihoda.Ekonomista nisam te viđao nešto posljednjih dana u amfiteatru.To što ne znaš za Mateusa,Sammer,Klinsmana,Gerd Muller,Breitnera,Rummeniggea,Hasslera to samo dodatno ide u prilog da ti na ovoj temi nije mjesto.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 jun 2011, 20:31

FRANK RIBERY je napisao/la:Za romaria: Sad vidim koliko si minoran i kolika si neznalica.Kakve veze imaju prihodi kluba sa bilo čim kad se na kraju gleda samo da li je klub u minusu ili u plusu.Prihodi BArselone istina jesu veći nego Bayernovi, ali su mu i rashodi veći nego prihodi pa bi tvom mozgu trebalo biti dovoljno da skonta šta se dobije kad se od prihoda odbiju rashodi.Minus ili ti nisu išli negativni brojevi u školi.I razgraniči više jesi li dijeti,tinejdžer ili ozbiljan forumaš.Tvoji postovi da za Barsu navija cijeli svijet i da je to jedino bitno, a da za Bayern ne navija niko su dječije rugalice.Okani se bolan ove teme samo nastavljaš da dokazuješ koliko ne znaš.Čuj bitno je da su prihodi enromni.E što me čovjek nasmija.KAo rashodi su manja briga pogotovo ako su veći od prihoda.Ekonomista nisam te viđao nešto posljednjih dana u amfiteatru.To što ne znaš za Mateusa,Sammer,Klinsmana,Gerd Muller,Breitnera,Rummeniggea,Hasslera to samo dodatno ide u prilog da ti na ovoj temi nije mjesto.

kad si tako dobar i pismen ekonomista sto se s nekim ne okladis da ce fc barcelona propasti i otici u stecaj uskoro, sigurno bi mnogi bacili pare da nece, kad si takav mozak onda im uzmi pare, ne strahuj svoje da ulozis kad si tako siguran da ce barca propasti ko d.o.o Krivaja

kad si bas tako zapeo za barcine dugove, evo da ti kazem, niko ne zna tacno koliki su ti dugovi, pominju se razne cifre, ali neki dan je klupski ekonomista iznio podatak da fc barcelona svoje dugove otplacuje godisnjom ratom koja iznosi 31 milion.

samo za premije igracima ove sezone isplaceno je 40 miliona. dakle samo odbi premije pored astronosmkih plata ionako, i eto ti otplate duga

rata je 31 milion, godisnji prihod je oko 400 miliona

prihodi su ti najbitnija stvar u svemu, kad imas ogromne prihode smijes se normalno i zaduziti, kad imas velike prihode mozes kalkulisati kako hoces jer znas da neces propasti i ako si nekoliko godina u minusa. kad zagusti, samo na nekoj strani malo zavrsnes pipu i mirna bosna

tako radi barcelona, uprava je svjesna cime raspolaze i ne stedi novac recimo na premijama, skontas da imas mocnu ekipu i da ne moras puno kupovati igraci jos, pa onda taj neki novac koji mnogi sanjajju za transfere jednostavno das postojecim igracima kao premiju

da je barca u krizi ne bi dala 40 miliona, nego mozda 10 miliona u premije, ili mozda ne bi nikako ni dala, da je u krizi ne bi sad trazila igrace da kupuje, jer i da ne kupi nikoga opet je daleko najbolja

sve dakle ukazuje na to da dugovi nisu uopste strasni, da ce se u narednih nekoliko godina uz malo stednje uredno vratiti, zato mani se ti ovdje pisanja o tudjim dugovima, opet kazem, ako mislis da si toliko pametan da predvidis neciji krah, iskoristi to, materijalizuj
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 10 jun 2011, 21:37

Romariooo je napisao/la: sve dakle ukazuje na to da dugovi nisu uopste strasni, da ce se u narednih nekoliko godina uz malo stednje uredno vratiti, zato mani se ti ovdje pisanja o tudjim dugovima, opet kazem, ako mislis da si toliko pametan da predvidis neciji krah, iskoristi to, materijalizuj
Jesu li ovo počeli omanji rezovi? :mrgreen:
Navijači i igrači Sportskog društva Barcelona okupili su se ispred stadiona Camp Nou u četvrtak kako bi protestovali zbog toga što je klub odlučio eliminisati 80 godina staru bejzbolsku ekipu i uskratiti sredstva još za dvanaest svojih manjih sportskih timova.

Stotinjak djece i odraslih iz nekoliko Barceloninih amaterskih sportova držalo je dug transparent u znak podrške ugroženoj bejzbolskoj ekipi na kojem je pisalo: Ne mislite na sezonu, već na 80 godina historije.

- Šokirani smo, mislili smo da je bejzbol važan klubu. Osjećali smo se sigurnima, ovo je za nas strahovit udarac - izjavio je Jason Friedman, jedan od Barceloninih bejzbolaša.

Barcelona se dugo ponosi time da je „više od kluba“, a djelimično i zato što podržava više sportskih ekipa, a ne samo fudbalsku. Međutim, i fudbalski klub grca u dugovima, a kako bi se sačuvao pokoji euro, Katalonci su odlučili smanjiti financiranje svojih manjih sportskih ekipa i to na način da umjesto dosadašnjih deset posto ukupnog budžeta Društva, ti klubovi dijele pet posto kroz sljedećih pet godina.

- Barça ne može nastaviti rasipati novac. Ako Javier Mascherano prihvati smanjenje plaće kako bi mogao igrati za nas, i ako smo skoro izgubili Danija Alvesa, zbog čega ne bismo od manjih sportskih ekipa tražili da se žrtvuju? - pita klupski potpredsjednik Javier Faus.

Ipak, tu će odluku jako teško prihvatiti 1200 amaterskih sportaša pod klupskim okriljem koji smatraju da sve ono što prime nije niti pola posto od Barceloninog budžeta. Svi će oni, izgledno je, preseliti u niže lige, što nije slučaj s bejzbolom koji se gasi.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 jun 2011, 21:56

spielführer_21 je napisao/la:
Romariooo je napisao/la: sve dakle ukazuje na to da dugovi nisu uopste strasni, da ce se u narednih nekoliko godina uz malo stednje uredno vratiti, zato mani se ti ovdje pisanja o tudjim dugovima, opet kazem, ako mislis da si toliko pametan da predvidis neciji krah, iskoristi to, materijalizuj
Jesu li ovo počeli omanji rezovi? :mrgreen:
Navijači i igrači Sportskog društva Barcelona okupili su se ispred stadiona Camp Nou u četvrtak kako bi protestovali zbog toga što je klub odlučio eliminisati 80 godina staru bejzbolsku ekipu i uskratiti sredstva još za dvanaest svojih manjih sportskih timova.

Stotinjak djece i odraslih iz nekoliko Barceloninih amaterskih sportova držalo je dug transparent u znak podrške ugroženoj bejzbolskoj ekipi na kojem je pisalo: Ne mislite na sezonu, već na 80 godina historije.

- Šokirani smo, mislili smo da je bejzbol važan klubu. Osjećali smo se sigurnima, ovo je za nas strahovit udarac - izjavio je Jason Friedman, jedan od Barceloninih bejzbolaša.

Barcelona se dugo ponosi time da je „više od kluba“, a djelimično i zato što podržava više sportskih ekipa, a ne samo fudbalsku. Međutim, i fudbalski klub grca u dugovima, a kako bi se sačuvao pokoji euro, Katalonci su odlučili smanjiti financiranje svojih manjih sportskih ekipa i to na način da umjesto dosadašnjih deset posto ukupnog budžeta Društva, ti klubovi dijele pet posto kroz sljedećih pet godina.

- Barça ne može nastaviti rasipati novac. Ako Javier Mascherano prihvati smanjenje plaće kako bi mogao igrati za nas, i ako smo skoro izgubili Danija Alvesa, zbog čega ne bismo od manjih sportskih ekipa tražili da se žrtvuju? - pita klupski potpredsjednik Javier Faus.

Ipak, tu će odluku jako teško prihvatiti 1200 amaterskih sportaša pod klupskim okriljem koji smatraju da sve ono što prime nije niti pola posto od Barceloninog budžeta. Svi će oni, izgledno je, preseliti u niže lige, što nije slučaj s bejzbolom koji se gasi.

hahaahah

pa hebote ljudi vi ste nevjerovatni

hebo vas barcina bejzbol sekcija za koju ni ja do sada nisam cuo, pa sta smo sad pred krahom zato sto zatvaramo bejzbol rekreaciju neku

prosle godine kosarkaska sekcija barce je bila prvak evrope

rukometna sekcija barce ove godine je prvak evrope

fudbalska sekcija barcelone ove godine je prvak evrope

kostur reprezentacije spanije u fudbalu cine igraci barcelone i aktuelni su svjetski i evropski prvaci

kostur kosarkaske reprezentacije spanije su igraci barce, sadasnji ili doskorasnji, i oni su osvajali sve znacajne svjetske i evropske medalje

dobro razmislite o svemu ovome ako imate mozga i poklonite se jednoj velikoj instituciji, koja evo u zadnje vrijema ima vise uspjeha nego cijeli njemacki sport zajedno, jos da tu pridodate i austriju, belgiju, holandiju, poljsku i sve zemlje koje ukruzuju ili su u blizini njemacke

manite pisanja o problemima barcelone, poklonite se, pojedite koju kobasicu i na spavanje

hebala vas nasa bejzbol sekcija
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 10 jun 2011, 22:05

Bejzbol i još 11 sekcija, još malo će doći na red i rukomet, pa košarka, dalje ne se bojim i pomišljati jer mi je drag taj klub :cry:
dobro razmislite o svemu ovome ako imate mozga i poklonite se jednoj velikoj instituciji, koja evo u zadnje vrijema ima vise uspjeha nego cijeli njemacki sport zajedno, jos da tu pridodate i austriju, belgiju, holandiju, poljsku i sve zemlje koje ukruzuju ili su u blizini njemacke

manite pisanja o problemima barcelone, poklonite se, pojedite koju kobasicu i na spavanje

hebala vas nasa bejzbol sekcija
Reci to svoj ovoj dječici
slika

i uplakanim majkama
slika
:mrgreen:

Btw, meščinde si ti na temi Bundeslige a ne obratno...
Zadnja izmjena: spielführer_21, dana/u 10 jun 2011, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 jun 2011, 22:06

Romariooo je napisao/la: pojedite koju kobasicu i na spavanje
Tako je. Evo imaš i od mene jednu kobasicu tako da ne pričaš kako škrtarimo.
Romariooo je napisao/la: manite pisanja o problemima barcelone
I ja kažem :!: Za tako nešto postoje druge teme.
Pozdrav.

ps: @kap'tanu, male ti ove slike. uvećaj kako bgti. (vidim da si popravio, hvala).
Vom Jäger zum Gejagten

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 10 jun 2011, 22:07

Barcelona je pretprosle sezone poslovala u minusu od 83 miliona eura, ove sezone 21 milion eura. Ako sad imaju minuse pored ovakvih rezultata, kad ce biti u plusu? S druge strane ne treba zanemariti ni rezultate...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 jun 2011, 23:05

Iritirate sa ovim glupostima.
Vise mi ide na neku stvar ovo prepucavanje ko je u vecim dugovima. :evil:
Svi znamo da svako hvali svog konja i da se bez razloga ide iz krajnosti u krajnost.

Sutra izvlacenje za DFB kup.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 10 jun 2011, 23:18

Postojil njemački Super cup, ono da igraju prvak i osvajač Kupa, nekad u ljeto?! Trebali bi igrat BVB - Schalke 8-) Hoćel bit to?
Čelik Zenica 1945

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Kaunas i 2 gosta.