jesam ja,nasvirao sam se..harry_90 je napisao/la:Posto nema chata,da li je iko od vas svirao danas na gitari koju je postavio google povodom 96 rodjendana Les Paula.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jesam ja,nasvirao sam se..harry_90 je napisao/la:Posto nema chata,da li je iko od vas svirao danas na gitari koju je postavio google povodom 96 rodjendana Les Paula.
tad sviras tonove uz pomoc tastature i bolje zvuciSanchez_8 je napisao/la:Citam dan tamburam , nego sta znaci kad kliknes na ono nesto u donjem desnom cosku gitare pa on pocrveni , mozda je tako lakse tamburat ?
šta i da ima da je nećeš ti Gamste **** slučajno ****Puma je napisao/la:pustite to, imal kakva dobra milf-ka na fejsbuku
a sto nisi ranije rekao, ja sinoc naisao na neku crnkuPuma je napisao/la:pustite to, imal kakva dobra milf-ka na fejsbuku
Joj pomogao si mi pravo , sad mi je daleko lakse sviratipintol_TM87 je napisao/la:tad sviras tonove uz pomoc tastature i bolje zvuciSanchez_8 je napisao/la:Citam dan tamburam , nego sta znaci kad kliknes na ono nesto u donjem desnom cosku gitare pa on pocrveni , mozda je tako lakse tamburat ?
zipa zonfa, Harris, dva RSanchez_8 je napisao/la:
Ja ne vjerujem znaci![]()
![]()
Retardi su oni koji imaju lajkove i odgovaraju na ova vnago, a pogotovo oni koji sami sebi ovo lajkaju
A jest i Mawa nemam rijeciDAVID VILLA 7' je napisao/la:Svakaki seljaka ima na ovom fb![]()
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002221281158
Sanchez_8 je napisao/la:Bjezi je.bo te poker ja usao nakon najmanje 2 godine i zaboravio sam kako se covjek moze iznervirati ,za 15 minuta se dignem na milion i odem za sto 20/40 k dobijem dvije dame i na stolu imam jednu znaci triling , neka picka dize li dize , reko vide koze sto hoce da je ogulim all in bacim kad divokoza imala dva asa u ruci i na stolu bio jedan i tako me mlatnu i ona triling imala![]()
Trenutno korisnika/ca: samoposmatram i 7 gostiju.