FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Megamon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Trazil' sta vama Fajic na ruke.Nama je trazio 15-20 hiljada i nase rukovodstvo odlucilo da nije vrijedan tih para.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
ko mu je onda menadzer ako nije Osim ? 
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Ma nezna, Amar nije tu a jedini on moze reci ko ide ko dolazi.Ocekujem da se i on vrati radi Skijine sahrane.Buu je napisao/la:Pile znali se tacno ko sve odlazi ?
Danas sam gledao ove crnce protiv ovih nasih omladinaca i meni se cini da ovi crnci mogu obrisat kopacke ovaj nasoj djeci.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
dudic poceo i u varazdinu zabijatiOmar500 je napisao/la:On može u Travniku zabijati, kao što je i Dudić radio. Već dvije godine ide kao na probe u europske klubove. Nego, odakle vam ovo, jel Borovina
ukoliko se nyema ne vrati, jese je pod moranje da se dovede, smajic takodjer, ukoliko zeba ode, jos su spominjani vernes selimovic i vlado zadro i takodjer se mora naci zamjena za sehu, posto on 90 % ide i to je vjerovatno to od pojacanja ove sezone
Za zivot cijeli!
Nije niko, nema menadzera.Znas kako to funcionise sa mendzerima, oni se ponude samo igracu da ode negdje na probu i da on ima procenat a nemoraju ni imati nista potpisano sa tim igracem.Ono sto je sigurno da Amar nije menadzer niti jednom igracu uostalom nekom je lakse da misli da u svemu postoji neka teorija zavjere pa...1921 je napisao/la:ko mu je onda menadzer ako nije Osim ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Lazar Popovic prelazi u Borac a Amar Osim preuzima Njanjajevo 
LAZARU je menadžer g,Petar Bazic iz Beogradadjale je napisao/la:Lazar Popovic prelazi u Borac a Amar Osim preuzima Njanjajevo
Što te zovu "s.o.u.r.c.e" (izvor)..????pabizo je napisao/la:LAZARU je menadžer g,Petar Bazic iz Beogradadjale je napisao/la:Lazar Popovic prelazi u Borac a Amar Osim preuzima Njanjajevo
- KB-TM87
- Kontakt:
Ja bio maloprije na koncertu u Slozi kad desetak crnaca, da to nisu ti što su na probi ? 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja mislim da su to neki Ameri, jer sam i ja jučer vidio neke, trče na Vrelo Bosne, došo kombi izbacio ih i oni odoše trčati, samo sam ih čuo da pričaju američki engleski...KB-TM87 je napisao/la:Ja bio maloprije na koncertu u Slozi kad desetak crnaca, da to nisu ti što su na probi ?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- KB-TM87
- Kontakt:
ja se zijanio, došli likovi da slušaju BalašaBianconeri1988 je napisao/la:Ja mislim da su to neki Ameri, jer sam i ja jučer vidio neke, trče na Vrelo Bosne, došo kombi izbacio ih i oni odoše trčati, samo sam ih čuo da pričaju američki engleski...KB-TM87 je napisao/la:Ja bio maloprije na koncertu u Slozi kad desetak crnaca, da to nisu ti što su na probi ?
Željezničar - kult glavnog grada
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Kakav Balaš, došli da umoče šta, znaju i oni gdje je špica u gradu, još ove naše kad vide crnca, znaš kako su pohlepneKB-TM87 je napisao/la: ja se zijanio, došli likovi da slušaju Balaša
Ž '21!
- Megamon
- Kontakt:
Cuj Sinanovica,pa zeljeznicar i Skoro ne mogu u istu recenicu.Skoro najveci igrac Saraj'va od 1995 pa na ovamo,i sad kreten Sinanovic pocne neke glupe price da valja po novinama samo da mu tiraz poraste
A za spekulacije dovoljno je pogledati samo ovo.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Vidim da vam treba napadac.Ma kakav Fajic,uzmite od nas Tosunovica,drugi strijelac lige.Svakako se pojacavate od nas.Mi smo u planu dovesti boljeg napadaca ako Tosunovica udamo.Bio bi vam idealan umjesto Popovica.Mozda tu jos ima nesto za vas jer se morate pojacat za Europu,al vidjecemo,sve zavisi kakva pojacanja mi dovedemo.
@zvjezdas
Ja imam problem sto mi kosa opada pa me hebe malo psihicki, ali ti imas ozbiljnih problema legendo.
Ja imam problem sto mi kosa opada pa me hebe malo psihicki, ali ti imas ozbiljnih problema legendo.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Eto nek vam je rahat duša, Lazar je sam izjavio da se skoro pa sigurno ne vraća u Želju
A ovi što nam nude igrače iz naše lige, mislim Željo je europski klub širokih shvatanja, hvala vama na ponudi, ali mi smo prekucali ovu ligu

A ovi što nam nude igrače iz naše lige, mislim Željo je europski klub širokih shvatanja, hvala vama na ponudi, ali mi smo prekucali ovu ligu
Ž '21!
SMIRI SE !zvjezdas je napisao/la:Vidim da vam treba napadac.Ma kakav Fajic,uzmite od nas Tosunovica,drugi strijelac lige.Svakako se pojacavate od nas.Mi smo u planu dovesti boljeg napadaca ako Tosunovica udamo.Bio bi vam idealan umjesto Popovica.Mozda tu jos ima nesto za vas jer se morate pojacat za Europu,al vidjecemo,sve zavisi kakva pojacanja mi dovedemo.
Kako si to rekao ispade da Zvijezda ima igrački kadar kao Inter pa ono daje Želji igrače a oni će boljeg naći
Svi vaši igrači su prosjek ove lige koji tek kad dođu u Želju postaju nešto
G R B A V I C A 2
Lazar Popović preko noći je otišao sa Grbavice. Vijest o odlasku u Beograd iznenadila je simpatizere i navijače Plavih, kako one koji mu nisu bili naklonjenih, tako i one (kojih je sigurno više) koji su ga voljeli bez obzira na njegovu (ne)efikasnost.
U intervjuu za sedmičnu reviju Sport Centar govorio je o svom boravku u Sarajevu, suigračima sa Grbavice, odnosu sa Amarom Osimom...
Kakav je to osjećaja kada sa tribina grmi; Hajde Lazare, hajde Lazare... a, tebe baš neće, pa neće?
„Prije svega, lijep, no u isto vrijeme to mi je stvaralo strašan pritisak. Jer, koliko sam ja silno želio taj gol, toliko mi je ta podrška stvarala još veći pritisak. Ali, džaba, kada neće, baš neće. Ma, kada juriš taj gol, kada te stane, mi napadači znamo kako je to, sve se okrene protiv tebe“, kazao je između ostalog u intervjuu za SC Popović.
Jesu li vas navijači igdje više podržavali i voljeli nego na Grbavici?
„Iskreno, nisu. Nikada nisam igrao pred navijačima koji me toliko bodre, lagao bih kada bih rekao drugačije. Šta da kažem, Manijaci, hvala vam“.
Zašto niste ostali na Grbavici? Kažu da su vam nudili ugovor?
„Jesu. Pričao sam s Amarom Osimom na tu temu. Ne znam, jednostavno, nisam znao kako da kažem „da“ kada ne dajem golove. Ostalo je na tome da se još čujemo, no, iskreno, šanse da se vratim na Grbavicu su stvarno male“.
Za dvije sezone na Grbavici, osvojili ste Kup i Premijer ligu BiH. Koji vam je trofej draži?
„Meni lično šampionska titula, mada ima i onih kojima je Kup draži. Valjda zato što sam malo više doprinio svojim golovima u osvajanju titulu, valjda mi je zbog toga taj trofej draži“.
Amar Osim vam je bezrezervno vjerovao, jasno je to svima. Kakve vam je instrukcije davao prije utakmice?
„Ništa specijalno. Šef je uvijek tražio od mene da igram za ekipu, za rezultat, a gol, ako dođe, dobro i jeste, bitno je bilo da ekipa pobjeđuje. Mnogi misle da sam imao povlašten položaj kod Osima, ali zaista to nije tako“.
Dijelili ste dvije godine svlačionicu sa igračima Željezničara. Ko je najpozitivnija ličnost u svlačionici?
„Definitivno, Mirsad Bešlija. Zaista, fascinantno je kako je taj momak uvijek raspoložen i spreman za neku pozitivnu priču i zezanciju. I mali Stanić je baš pozitivan dečko“.
Šanse da se vratite na Grbavicu, kako ste rekli, su zaista male. Imate li neku ponudu u džepu?
„Ne, stvarno nemam. Ono što je najizvjesnije jeste da se neću vraćati na Grbavicu. A, ponudu od nekog drugog kluba zaista nemam. Ali, bit će, ne sekiram se“, kazao je Lazar Popović, napadač koji je za dvije sezone u dresu Željezničara, u Premijer ligi BiH zabio 12 golova.
U intervjuu za sedmičnu reviju Sport Centar govorio je o svom boravku u Sarajevu, suigračima sa Grbavice, odnosu sa Amarom Osimom...
Kakav je to osjećaja kada sa tribina grmi; Hajde Lazare, hajde Lazare... a, tebe baš neće, pa neće?
„Prije svega, lijep, no u isto vrijeme to mi je stvaralo strašan pritisak. Jer, koliko sam ja silno želio taj gol, toliko mi je ta podrška stvarala još veći pritisak. Ali, džaba, kada neće, baš neće. Ma, kada juriš taj gol, kada te stane, mi napadači znamo kako je to, sve se okrene protiv tebe“, kazao je između ostalog u intervjuu za SC Popović.
Jesu li vas navijači igdje više podržavali i voljeli nego na Grbavici?
„Iskreno, nisu. Nikada nisam igrao pred navijačima koji me toliko bodre, lagao bih kada bih rekao drugačije. Šta da kažem, Manijaci, hvala vam“.
Zašto niste ostali na Grbavici? Kažu da su vam nudili ugovor?
„Jesu. Pričao sam s Amarom Osimom na tu temu. Ne znam, jednostavno, nisam znao kako da kažem „da“ kada ne dajem golove. Ostalo je na tome da se još čujemo, no, iskreno, šanse da se vratim na Grbavicu su stvarno male“.
Za dvije sezone na Grbavici, osvojili ste Kup i Premijer ligu BiH. Koji vam je trofej draži?
„Meni lično šampionska titula, mada ima i onih kojima je Kup draži. Valjda zato što sam malo više doprinio svojim golovima u osvajanju titulu, valjda mi je zbog toga taj trofej draži“.
Amar Osim vam je bezrezervno vjerovao, jasno je to svima. Kakve vam je instrukcije davao prije utakmice?
„Ništa specijalno. Šef je uvijek tražio od mene da igram za ekipu, za rezultat, a gol, ako dođe, dobro i jeste, bitno je bilo da ekipa pobjeđuje. Mnogi misle da sam imao povlašten položaj kod Osima, ali zaista to nije tako“.
Dijelili ste dvije godine svlačionicu sa igračima Željezničara. Ko je najpozitivnija ličnost u svlačionici?
„Definitivno, Mirsad Bešlija. Zaista, fascinantno je kako je taj momak uvijek raspoložen i spreman za neku pozitivnu priču i zezanciju. I mali Stanić je baš pozitivan dečko“.
Šanse da se vratite na Grbavicu, kako ste rekli, su zaista male. Imate li neku ponudu u džepu?
„Ne, stvarno nemam. Ono što je najizvjesnije jeste da se neću vraćati na Grbavicu. A, ponudu od nekog drugog kluba zaista nemam. Ali, bit će, ne sekiram se“, kazao je Lazar Popović, napadač koji je za dvije sezone u dresu Željezničara, u Premijer ligi BiH zabio 12 golova.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Oooo, Megamone, gdje si ti. Dugo te nije bilo na temi. Ali kada si već tu, imaš li možda video gdje Pelak govori nešto slično?Megamon je napisao/la:Cuj Sinanovica,pa zeljeznicar i Skoro ne mogu u istu recenicu.Skoro najveci igrac Saraj'va od 1995 pa na ovamo,i sad kreten Sinanovic pocne neke glupe price da valja po novinama samo da mu tiraz poraste![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Seher1921 i 10 gostiju.