NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Juniori su danas porazeni u Mostaru sa 6-3 i nisu se uspjeli plasirati u finale zavrsnice BiH ... Ali i pored toga ovo je historijski uspjeh ZVIJEZDINOG omladinskog pogona i trebamo biti ponosni na njihh...
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Hajmo moderatori, piši pa briši
Ja džaba šišam ovce kad vi spaljujete vunu

Ja džaba šišam ovce kad vi spaljujete vunu

Dragon Town
Joj jesi zajeban hahahah majkemi muka mi vise od tebe i takvih kao sto si ti pa prvu godinu kada smo usli u P.L. isli smo na svaku gostujucu utakmicu o svome trosku jesili ti bio kada tu da jesi vidio bi da kada god je zafalilo sta para ja i ovi stariji smo uvijek namjerivali za bus ako nevjerujes pitaj huselje koji nas je vozio kada bi se vracali sa tekme nikad niko u busu nije bio gladan uvjek je se pitalo ko nema da mu se uzme i ti meni ces sada rec ja gledam sebe nisam dao nista iz svoga dzepa ja kretenu nepricam sta sam dao za zvijezdu jer sam to od srca dao daj Boze da mogu dati jos vise dao bi koliko god mogu i zao mi je majkemi tebe i takvih kao ti sigurno su te matletirali u djetinstvu pa imas neki poremecaj da svrsajes na tastaturu kada pises ovake gluposti mislis nemoze ti niko nista osjecas se tako jakmmmirza je napisao/la:]pa dzaba pametujete. vas 50 i niste navijaci zvijezde.gledate samo sebe.skontajte se kad ste koju marku iz svog dzepa dali.
ZVIJEZDA ustvari i nema navijace, ali ima najbolju publiku u Bi H.ako bogda stavice oni iz gola ne providno platno pa se nece moci ni gledati iza sume.
a vama ako se ne svidja zvijezda, pa imate brate i drugih klubova na opstini, recimo sibovac, omladinac, vida, bosna pa tamo ispoljite vase frustracije. vi ste sramota i za grad i za zvijezdu.
p.s. vjerni zvijezdin gledalac
p.s. ma sisaj ga ko god da si

fatko druze, ne obracaj paznju ba na ovog kretena, koji na netu glumi mangupa... ja nezz ljudi ba koji je vam djevo, pa de ste svi protiv navijača, pa ko podize atmosferu na tekmama, kad god to zatreba... a isto ne mogu da vjerujm da je uprava, rekla da dize ruke od navijača... i cuj bgt ne treba ju im huligani... da mi je naci smo jeadan grad, gdje su to nasi tzv "Huligani" napravili belaj, a pogledaj sta napravise "ultrasi" "fukarama" sta napravise u sirokom tzv navijači... Hvala BOG na onoj sumi... Zvijezda u krvi, Zvijezda do groba...

ma i neobracam jer da obracam naso bi ga u misijoj rupi gdje se skriva i onda nebi bilo dobro ni za njega ni za mene jer ima ovdje majmuna sa vise nikova kao neki sto me na ulici pozdravljaju a ovdje pisu kao kukavice neke al neka ih ba takvi zive citav svoj zivot kao neka p icka i umrijet ce tako takvi ne prozive citav svoj zivot sto sam ja znao proziviti za jednu nocemir_dj je napisao/la:fatko druze, ne obracaj paznju ba na ovog kretena, koji na netu glumi mangupa... ja nezz ljudi ba koji je vam djevo, pa de ste svi protiv navijača, pa ko podize atmosferu na tekmama, kad god to zatreba... a isto ne mogu da vjerujm da je uprava, rekla da dize ruke od navijača... i cuj bgt ne treba ju im huligani... da mi je naci smo jeadan grad, gdje su to nasi tzv "Huligani" napravili belaj, a pogledaj sta napravise "ultrasi" "fukarama" sta napravise u sirokom tzv navijači... Hvala BOG na onoj sumi... Zvijezda u krvi, Zvijezda do groba...![]()
![]()
![]()

ma pusti ba Fatko ove net huligane nemoj ih shvacat ozbiljno oni su samo jaki na rijecima i ako je istina da nece navijaca to znaci da bi oni da se rijese navijaca pa da mogu radit sta hoce a mi netrebamo odustat i kad bi se javno izjasnili jer mi volimo Zvijezdu a njih ko je**Fatko je napisao/la:ma i neobracam jer da obracam naso bi ga u misijoj rupi gdje se skriva i onda nebi bilo dobro ni za njega ni za mene jer ima ovdje majmuna sa vise nikova kao neki sto me na ulici pozdravljaju a ovdje pisu kao kukavice neke al neka ih ba takvi zive citav svoj zivot kao neka p icka i umrijet ce tako takvi ne prozive citav svoj zivot sto sam ja znao proziviti za jednu nocemir_dj je napisao/la:fatko druze, ne obracaj paznju ba na ovog kretena, koji na netu glumi mangupa... ja nezz ljudi ba koji je vam djevo, pa de ste svi protiv navijača, pa ko podize atmosferu na tekmama, kad god to zatreba... a isto ne mogu da vjerujm da je uprava, rekla da dize ruke od navijača... i cuj bgt ne treba ju im huligani... da mi je naci smo jeadan grad, gdje su to nasi tzv "Huligani" napravili belaj, a pogledaj sta napravise "ultrasi" "fukarama" sta napravise u sirokom tzv navijači... Hvala BOG na onoj sumi... Zvijezda u krvi, Zvijezda do groba...![]()
![]()
![]()
i ovim putem zelim javno da kazem nasoj upravi jer znam da citaju ovo sranje sto pise se po forumu da ako ne zele da imaju navijace ja ih molim samo da se javno izjasne da nezele da imaju navijace i koji je razlog za to ako imaju razlog a taj razolg neka dokazu
-
- Kontakt:
samo ti grickaj kospe balavce... ahhh sto mrzim ove sto su poceli pratiti Zvijezdu tek kad je pocela i bolje rezultate da ostvaruje... gdje si bio prije yebem mu sikiru... tad sam navijo a i sad navijam .... VJERNI NAVIJAC ZVUEZDE...mmmirza je napisao/la:]pa dzaba pametujete. vas 50 i niste navijaci zvijezde.gledate samo sebe.skontajte se kad ste koju marku iz svog dzepa dali.
ZVIJEZDA ustvari i nema navijace, ali ima najbolju publiku u Bi H.ako bogda stavice oni iz gola ne providno platno pa se nece moci ni gledati iza sume.
a vama ako se ne svidja zvijezda, pa imate brate i drugih klubova na opstini, recimo sibovac, omladinac, vida, bosna pa tamo ispoljite vase frustracije. vi ste sramota i za grad i za zvijezdu.
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- mačak u čizmama
- Kontakt:
Pa šta ima veze što je čovjek iznio svoje mišljenje, vi ko smijete svašta pisati a on ko ne smije i sad ste vi bolji navijači. Taj mmmirza je igrao za zvijezdu kada je 90 posto tih vatrenih navijača zajedno sa svojim vođom pilo mlijeko iz flašice, tako da vam ne stoji da je balavac.Jednom sam već napisao da ni vi niste zlatni i da ste svašta radili po autobusima. Čovjeka ste napadali u autobusu, sjekli mu sjedala, razbijali stakla, bacali petarde iz autobusa pod vozila koja dolaze iz suprotnog pravca, bacali petarde u tunelu pod vozila, e zbog toga ljudi neće da vas više voze, dočekali navijače zrinjskog u skugriću i dobro ih isprebijali. Pa zar da se mi iz Gradačca dičimo takvim navijačima. Interesuje me što će vama tribina. Od onolikih tribina i vi hoćete jednu. Pa zar mislite da je vas pedesetak vrijedno 100 hiljada maraka koliko je potrebno da se izgradi tribina jedna manja tribina i još na koju hoćete da ulazite besplatno. Vi da ste imalo ozbiljnija navijačka skupina vi bi sami sebi izdvajali članarinu, sami bi sebe financirali kao što rade sve ozbiljnije navijačke grupe. Pa željini navijači kada su dolazili plaćali su 25 km. Ali hebeš to, daj da pričamo o zvijezdi, o dešavanjima u klubu, o eventualnim pojačanjima. Svi mi koji navijamo za zvijezdu treba da smo zajedno, da se veselimo zajedno uspjesima. Svaki od navijača ili ti publike kako hoćete voli zvijezdu na svoj način. Jedni zbog prevelike ljubavi ne propuštaju niti jednu zvijezdinu utakmicu, drugi opet isto zbog ljubavi prema klubu sa namjerom da nešto pokušaju prromijeniti bojkotuju, jedni neće da dolaze ni na jednu utakmicu ali svi mi volimo zvijezdu. I zbog toga neka svako iznese svoje mišljenje ali bez ljutnje.necko_gradacac je napisao/la:samo ti grickaj kospe balavce... ahhh sto mrzim ove sto su poceli pratiti Zvijezdu tek kad je pocela i bolje rezultate da ostvaruje... gdje si bio prije yebem mu sikiru... tad sam navijo a i sad navijam .... VJERNI NAVIJAC ZVUEZDE...mmmirza je napisao/la:]pa dzaba pametujete. vas 50 i niste navijaci zvijezde.gledate samo sebe.skontajte se kad ste koju marku iz svog dzepa dali.
upravu si svako voli na svoj nači klub npr et mi volimo Zvijezdumačak u čizmama je napisao/la:Pa šta ima veze što je čovjek iznio svoje mišljenje, vi ko smijete svašta pisati a on ko ne smije i sad ste vi bolji navijači. Taj mmmirza je igrao za zvijezdu kada je 90 posto tih vatrenih navijača zajedno sa svojim vođom pilo mlijeko iz flašice, tako da vam ne stoji da je balavac.Jednom sam već napisao da ni vi niste zlatni i da ste svašta radili po autobusima. Čovjeka ste napadali u autobusu, sjekli mu sjedala, razbijali stakla, bacali petarde iz autobusa pod vozila koja dolaze iz suprotnog pravca, bacali petarde u tunelu pod vozila, e zbog toga ljudi neće da vas više voze, dočekali navijače zrinjskog u skugriću i dobro ih isprebijali. Pa zar da se mi iz Gradačca dičimo takvim navijačima. Interesuje me što će vama tribina. Od onolikih tribina i vi hoćete jednu. Pa zar mislite da je vas pedesetak vrijedno 100 hiljada maraka koliko je potrebno da se izgradi tribina jedna manja tribina i još na koju hoćete da ulazite besplatno. Vi da ste imalo ozbiljnija navijačka skupina vi bi sami sebi izdvajali članarinu, sami bi sebe financirali kao što rade sve ozbiljnije navijačke grupe. Pa željini navijači kada su dolazili plaćali su 25 km. Ali hebeš to, daj da pričamo o zvijezdi, o dešavanjima u klubu, o eventualnim pojačanjima. Svi mi koji navijamo za zvijezdu treba da smo zajedno, da se veselimo zajedno uspjesima. Svaki od navijača ili ti publike kako hoćete voli zvijezdu na svoj način. Jedni zbog prevelike ljubavi ne propuštaju niti jednu zvijezdinu utakmicu, drugi opet isto zbog ljubavi prema klubu sa namjerom da nešto pokušaju prromijeniti bojkotuju, jedni neće da dolaze ni na jednu utakmicu ali svi mi volimo zvijezdu. I zbog toga neka svako iznese svoje mišljenje ali bez ljutnje.necko_gradacac je napisao/la:samo ti grickaj kospe balavce... ahhh sto mrzim ove sto su poceli pratiti Zvijezdu tek kad je pocela i bolje rezultate da ostvaruje... gdje si bio prije yebem mu sikiru... tad sam navijo a i sad navijam .... VJERNI NAVIJAC ZVUEZDE...mmmirza je napisao/la:]pa dzaba pametujete. vas 50 i niste navijaci zvijezde.gledate samo sebe.skontajte se kad ste koju marku iz svog dzepa dali.
al et sto bi ti govorijo protiv navijaca prije jesi 100% al et sad si i ti skonto svako voli na svoj nacin i sto lijepo ne predlozis da urade clanske neg vako da ste ozbiljna grupa a to da bacamo petarde pod auta i buseve to je ti neko tako lijpo slago isprico neg et i ja predlazem da se urade te clanske kartice pa bi trebao onda biti veci broj navijaca pozzz
- mačak u čizmama
- Kontakt:
Pa eto ja bih odmah se učlanio i kupio navijačku člansku iskaznicu, mada ne bih bio sa vama nego bih opet išao na svoje mjesto na tribini i mislim da bi dosta njih to tako uradilo. Uostalom vlasnik te članske iskaznice bi u dogovoru sa upravom valjda imao neke popuste, jeftinije ulaznice, možda od kluba da se dobiju neki rekviziti za navijače koje bi dobijali članovi. Ja nisam rekao da vas ne podržavam, nego mi se ne sviđa vaš stav i vaš način bojkotovanja. Sve se to može i drugačije riješiti. A sve je to do vas. Znači vi sami morate nešto pokrenuti a ne zahtijevati od pojedinaca iz kluba koji nemaju nikakvog uticaja. A za petarde mi nije niko slagao. Išao sam iza vas sa kolima i lično se uvjerio. (Slavija-Zvijezda, august-2009)
1. sto ne bi doso sto bi opet otiso na to svoje mjesto na tribinimačak u čizmama je napisao/la:Pa eto ja bih odmah se učlanio i kupio navijačku člansku iskaznicu, mada ne bih bio sa vama nego bih opet išao na svoje mjesto na tribini i mislim da bi dosta njih to tako uradilo. Uostalom vlasnik te članske iskaznice bi u dogovoru sa upravom valjda imao neke popuste, jeftinije ulaznice, možda od kluba da se dobiju neki rekviziti za navijače koje bi dobijali članovi. Ja nisam rekao da vas ne podržavam, nego mi se ne sviđa vaš stav i vaš način bojkotovanja. Sve se to može i drugačije riješiti. A sve je to do vas. Znači vi sami morate nešto pokrenuti a ne zahtijevati od pojedinaca iz kluba koji nemaju nikakvog uticaja. A za petarde mi nije niko slagao. Išao sam iza vas sa kolima i lično se uvjerio. (Slavija-Zvijezda, august-2009)
2. vode ne uzimaj u usta jer on zabranjuje da se ne niko nesmije ponasat ko huligan neki
3. nek smo mi et i ta "djeca" al opet onda vi toj djeci trebate dat podrsku jer su ipak djeca Gradačca
4. zasto ne podrzavas nas stav bojkota (razlog)
pa da i mi znamo sto ste se svi okomili na nas i mi nismo jarane nikakvi huligani
jer ako nas nazivas "huligani" sta za tebe znaci ono sto se desilo u Širokom Brijegu pa u Mostaru ultrasi zapalise bus navijacima Slobode fukarama aj budi realan pa sve iskreno odgovori
i samo da znas da sam se ja licno promijenio bio sam veliki nacionalista i taj nas VOĐA me je promijenio
- mačak u čizmama
- Kontakt:
Na svoje mjesto bi uvijek otišao jer tu sjedim dugi niz godina, na gostujuće utakmice uvijek idem svojim vozilom, što se tiče navijanja grlat sam ko i vi, pojedinačno i grlatiji. Ne vidim gore riječ huligan. A znaš da je ta riječ sad u modi i većinom sve navijačke skupine se diče kad naprave neki belaj samo što se to ne priča u javnosti. Znaš, kad kakva grupa izlema drugu grupu da su puni ponosa nekoliko dana i da se to prepričava.proximus je napisao/la:1. sto ne bi doso sto bi opet otiso na to svoje mjesto na tribinimačak u čizmama je napisao/la:Pa eto ja bih odmah se učlanio i kupio navijačku člansku iskaznicu, mada ne bih bio sa vama nego bih opet išao na svoje mjesto na tribini i mislim da bi dosta njih to tako uradilo. Uostalom vlasnik te članske iskaznice bi u dogovoru sa upravom valjda imao neke popuste, jeftinije ulaznice, možda od kluba da se dobiju neki rekviziti za navijače koje bi dobijali članovi. Ja nisam rekao da vas ne podržavam, nego mi se ne sviđa vaš stav i vaš način bojkotovanja. Sve se to može i drugačije riješiti. A sve je to do vas. Znači vi sami morate nešto pokrenuti a ne zahtijevati od pojedinaca iz kluba koji nemaju nikakvog uticaja. A za petarde mi nije niko slagao. Išao sam iza vas sa kolima i lično se uvjerio. (Slavija-Zvijezda, august-2009)
2. vode ne uzimaj u usta jer on zabranjuje da se ne niko nesmije ponasat ko huligan neki
3. nek smo mi et i ta "djeca" al opet onda vi toj djeci trebate dat podrsku jer su ipak djeca Gradačca
pa da i mi znamo sto ste se svi okomili na nas i mi nismo jarane nikakvi huligani
jer ako nas nazivas "huligani" sta za tebe znaci ono sto se desilo u Širokom Brijegu pa u Mostaru ultrasi zapalise bus navijacima Slobode fukarama aj budi realan pa sve iskreno odgovori
i samo da znas da sam se ja licno promijenio bio sam veliki nacionalista i taj nas VOĐA me je promijenio
e pa mi ti takvi nismo da se dicimo kad napravimo problem samo da znas i nemoj vise pljuvat po nama nvijačima vidis da se sve moze rijesitmačak u čizmama je napisao/la:Na svoje mjesto bi uvijek otišao jer tu sjedim dugi niz godina, na gostujuće utakmice uvijek idem svojim vozilom, što se tiče navijanja grlat sam ko i vi, pojedinačno i grlatiji. Ne vidim gore riječ huligan. A znaš da je ta riječ sad u modi i većinom sve navijačke skupine se diče kad naprave neki belaj samo što se to ne priča u javnosti. Znaš, kad kakva grupa izlema drugu grupu da su puni ponosa nekoliko dana i da se to prepričava.proximus je napisao/la:1. sto ne bi doso sto bi opet otiso na to svoje mjesto na tribinimačak u čizmama je napisao/la:Pa eto ja bih odmah se učlanio i kupio navijačku člansku iskaznicu, mada ne bih bio sa vama nego bih opet išao na svoje mjesto na tribini i mislim da bi dosta njih to tako uradilo. Uostalom vlasnik te članske iskaznice bi u dogovoru sa upravom valjda imao neke popuste, jeftinije ulaznice, možda od kluba da se dobiju neki rekviziti za navijače koje bi dobijali članovi. Ja nisam rekao da vas ne podržavam, nego mi se ne sviđa vaš stav i vaš način bojkotovanja. Sve se to može i drugačije riješiti. A sve je to do vas. Znači vi sami morate nešto pokrenuti a ne zahtijevati od pojedinaca iz kluba koji nemaju nikakvog uticaja. A za petarde mi nije niko slagao. Išao sam iza vas sa kolima i lično se uvjerio. (Slavija-Zvijezda, august-2009)
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Mislim da je tema NK Zvijezda Gradačac a ne Navijači NK Zvijezde Gradačac. Zato smirite strasti 

Dragon Town
Ovo se odnosi samo za najvatrenije navijace neobracajte vise paznju na ovoga provokatora koji ima vise tih profila ili je njih vise sta ja znam ne ulazite vise u bilo kakvu raspravu i nema vise price oko navijaca tema je N.K.Zvijezda ne Zmajevi ili R.D.07 opuste se lagno i pricajte izmedju sebe o voljenome klubu a oni neka pisu sta im je volja samo lagano zazmiris na njihov post udahnes 10 puta i kazes sebi necu ta citam od ovoga lika vise bilo kakav post jel ok 

OKFatko je napisao/la:Ovo se odnosi samo za najvatrenije navijace neobracajte vise paznju na ovoga provokatora koji ima vise tih profila ili je njih vise sta ja znam ne ulazite vise u bilo kakvu raspravu i nema vise price oko navijaca tema je N.K.Zvijezda ne Zmajevi ili R.D.07 opuste se lagno i pricajte izmedju sebe o voljenome klubu a oni neka pisu sta im je volja samo lagano zazmiris na njihov post udahnes 10 puta i kazes sebi necu ta citam od ovoga lika vise bilo kakav post jel ok

Ne nasjedajte na provokacije i dezinformacije,niko nije, niti smije, iz uprave izjaviti da im navijaci ne trebaju i da su huligani.
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Najbolje bi bilo otvoriti jednu temu gdje bi sve navijačke grupe iznosile svoje probleme, sugestije ili šta već.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
-
- Kontakt:
Zna li neko da li postoji mogućnost da se Savić vrati u Zvijezdu?
ne postoji jer kako sam cuo savic je produzio ugovor sa zeljeznicaremzmaj od b. je napisao/la:Zna li neko da li postoji mogućnost da se Savić vrati u Zvijezdu?
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.