La Liga

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Adi_Zepce » 11 jun 2011, 13:11

juznjak> je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Gameiro umjesto Valencije odabrao PSG,veliki dio posla obavio je Blanc koji mu je savjetovao (ili bolje reci prijetio) da ostane u Francuskoj ukoliko zeli da igra za reprezentaciju. :cry:

Taman se klubovi se dogovorili oko cjene (8-10 mil Eura) onda Gameiro promjenio misljenje :lol: ne razumjem cvikerasa pa zar nije bolje da igra u jacoj ligi u vecem klubu ? moguce da je mislio da nece biti standardan u Valenciji ;)
Izgleda se Blanc (Barcelonista) prepao da cemo mozda sa Gameirom ugroziti mu Barcu,pa ga nagovorio za PSG :D :D
Ma ne znam fkt,svi su u Valenciji razocarani ovakim postpukom Kevina,koji je imao potpisan i predugovor sa Valenciom.
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 11 jun 2011, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 11 jun 2011, 13:21

Citam evo sad kao did od Save Milosevica ubio svog sina tj. oca od Save Milosevica..

Savo Milosevic je inace dugo igrao u PD.
Pravda za Pepea

Podrska Papetu, skupa smo jaci

R.I.P. Josip Katalinski­­, ljudina

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 jun 2011, 17:06

Adi_Zepce je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Gameiro umjesto Valencije odabrao PSG,veliki dio posla obavio je Blanc koji mu je savjetovao (ili bolje reci prijetio) da ostane u Francuskoj ukoliko zeli da igra za reprezentaciju. :cry:

Taman se klubovi se dogovorili oko cjene (8-10 mil Eura) onda Gameiro promjenio misljenje :lol: ne razumjem cvikerasa pa zar nije bolje da igra u jacoj ligi u vecem klubu ? moguce da je mislio da nece biti standardan u Valenciji ;)
Izgleda se Blanc (Barcelonista) prepao da cemo mozda sa Gameirom ugroziti mu Barcu,pa ga nagovorio za PSG :D :D
Ma ne znam fkt,svi su u Valenciji razocarani ovakim postpukom Kevina,koji je imao potpisan i predugovor sa Valenciom.

Jel se spominje kakva alternativa :?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 11 jun 2011, 17:09

Ma ne znam fkt,svi su u Valenciji razocarani ovakim postpukom Kevina,koji je imao potpisan i predugovor sa Valenciom
Jel se spominje kakva alternativa :?[/quote]
Alternativa je ostanak Aduriza,Soldada i Jonas.Znaci nikoga necemo prodati,ali mozda bi ako se ukaze prilika mogli dovesti nekog,mozda Bojana iz Barce jer je on odavno na listi zelja Valencije.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 jun 2011, 17:16

Daj bre kakav Bojan :lol: pa u nasoj ligi ima boljih napadaca , navodno Sociedad zeli Aduriza koji bi pristao samo ukoliko mu Baski ponude ugovor na 4 god . Recimo meni se dopada N Zogbia iz Wigana mislim da bi ga mogli dovesti za 10 000 000 milki ili Jonathan Soriana iz Barce B , ima jos mnogo dobrih napadaca za te pare - 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 jun 2011, 21:06

Sastavi ekipa -

Granada C.F ROBERTO; NYOM, ÍÑIGO LÓPEZ, MAÍNZ, SIQUEIRA; MIKEL RICO, ABEL GÓMEZ; COLLANTES, ORELLANA, DANI BENÍTEZ, IGHALO

Celta Vigo YOEL; HUGO MALLO, JONATHAN VILA, SERGIO ORTEGA, CATALÁ, ROBERTO LAGO; LÓPEZ GARAI, BUSTOS; DANI ABALO, IAGO ASPAS Y MICHU

Ocekujem utakmicu s dosta golova jer po pravilu kada je Granada domacin tako i bude . Oba kluba su ugledni i vazni u Spanskom nogometu ,ja bi licno volio da Celta udje jer kada sam ja poceo pratiti Primeru oni su dosta dugo bili jedna od najjacih spanskih ekipa . Posljedni boravak Granade u Primeri je bio u sezoni 1975/76. Dakle imaju priliku da se nakon 35 god vrate u Primeru .
Inace ne znam kakva je poveznica izmedju njih i Udinesea jer koliko sam vidio 11 igraca je Udinesea posudjeno Granadi slika

Edit: prosla Granada nakon boljeg izvodjenja penala 5-4 .

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 12 jun 2011, 00:28

juznjak> je napisao/la:Daj bre kakav Bojan :lol: pa u nasoj ligi ima boljih napadaca , navodno Sociedad zeli Aduriza koji bi pristao samo ukoliko mu Baski ponude ugovor na 4 god . Recimo meni se dopada N Zogbia iz Wigana mislim da bi ga mogli dovesti za 10 000 000 milki ili Jonathan Soriana iz Barce B , ima jos mnogo dobrih napadaca za te pare - 8-)
Kao sto rekoh napadac nam nije prioritet,ponuda za Aduriza vec je odbijena tako da uz Soldada i Jonasa i on ostaje u vrhu napada.

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 12 jun 2011, 21:26

Auu kuratz :roll: kakva kontra za 0-1 Óscar Min 23 ,Elche propustio 2 dobre prilike ... sada treba 3 gola zabiti za prolaz . Mislim da je sve gotovo i da ce finale igrati Valladolid v Granada.

Edit: o Boze za minutu 2 gola Edua Albácare 44 i 45 min za 2-1 .Ajde jos jedan ....

3-1 Andjeooooooo 57 min ,odose zivci u kuratz
slikaslika

Edit : Elche u finalu protiv Granade slika

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 13 jun 2011, 01:42

juznjak> je napisao/la:Auu kuratz :roll: kakva kontra za 0-1 Óscar Min 23 ,Elche propustio 2 dobre prilike ... sada treba 3 gola zabiti za prolaz . Mislim da je sve gotovo i da ce finale igrati Valladolid v Granada.

Edit: o Boze za minutu 2 gola Edua Albácare 44 i 45 min za 2-1 .Ajde jos jedan ....

3-1 Andjeooooooo 57 min ,odose zivci u kuratz
slikaslika

Edit : Elche u finalu protiv Granade slika
Bravo majstori :D Nisam nakon 0:1 imao vise zelju ni pratiti tekmu,ali fkt mi je drago da su uspjeli proci dalje.
Nadam se da ce i uci u Primeru,te tako dokazati (jos jedan puta :D ) da se najbolji nogomet u Španjolskoj igra u Community Valenciani :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 13 jun 2011, 15:00

Ne zaboravi Alcoyano koji se bori za ulazak u Segundu :D steta sto je najveci rival Elchea , Hercules ispao no bice prilike za regionalne derbiye protiv Valencie,Levantea i Villareala . Jos ostaje da se preskoci Granada 8-)
Doveli ste Pareja za 6 milki ,potpisat ce ugovor na 5 god .

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 13 jun 2011, 15:06

Znam da je bilo nekih najavljivanja štrajkova zbog onih ne racionalnih podjela TV prava u Španiji za fudbalske utakmice, imal' od toga išta, jesul' se dogovorili ili opet sve ide Barci i Real-u ?! :?:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 13 jun 2011, 15:07

GunnerS je napisao/la:Znam da je bilo nekih najavljivanja štrajkova zbog onih ne racionalnih podjela TV prava u Španiji za fudbalske utakmice, imal' od toga išta, jesul' se dogovorili ili opet sve ide Barci i Real-u ?! :?:
Sve opet Realu i Barci.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 13 jun 2011, 15:12

C c c, a gluposti da Bog sačuva, moglo je se i moralo to bolje podjelit, al et... Očigledno je kakv aj eovo liga, ustvari na šta je guraju :/

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 13 jun 2011, 15:27

GunnerS je napisao/la:C c c, a gluposti da Bog sačuva, moglo je se i moralo to bolje podjelit, al et... Očigledno je kakv aj eovo liga, ustvari na šta je guraju :/
Neguraju nas seici, ameri, rusi :mrgreen:
Pravda za Pepea

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 13 jun 2011, 15:30

Pepe $ je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:C c c, a gluposti da Bog sačuva, moglo je se i moralo to bolje podjelit, al et... Očigledno je kakv aj eovo liga, ustvari na šta je guraju :/
Malaga, R. Sociedad i Getafe do sada u Ligi. Biće ih još više, jer jedan po jedan klub bankrotiraju u Španiji.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 13 jun 2011, 15:36

Nikako, hehe, Malga, Hercules itd itd... :) hehe

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 13 jun 2011, 15:41

GunnerS je napisao/la:Nikako, hehe, Malga, Hercules itd itd... :) hehe
:D

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 13 jun 2011, 15:42

Rizah je napisao/la:
Pepe $ je napisao/la:
Malaga, R. Sociedad i Getafe do sada u Ligi. Biće ih još više, jer jedan po jedan klub bankrotiraju u Španiji.
:lol: Jasta mogao si i At. Bilbao ubaciti - ljudi bi harakiri izveli :mrgreen:
Kako ovaj gura Getafe prodala se 2,3 najbolja igraca a niko nije dosao- niti se o tome prica :mrgreen:
Hercules
:lol:
Pravda za Pepea

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 13 jun 2011, 16:31

Lapsus Lingue ;) :oops:

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 13 jun 2011, 16:36

Da zaključimo raspravu Malaga, Santander i Getafe :D
Ovaj put bez greške :D

Meni je neravnopravno dijeljenje para u Španiji, jedino Realu i Barci odgovara. Upravo zbog toga Mallorka ove sezone nije mogla nastupiti u EL, Zaragoza ima dužna 110 miliona eura itd.
Ovaj finansijski fair play će dobro doći svima.

Recimo u EPL Blackpool je zaradio oko 40 miliona eura od tv prava dok je United zaradio oko 65. To je ravnomjernost jer se dijeli po učinku na kraju sezone, što se bolje plasiran veće su pare.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []