Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
reala cemo i naredne godine da meljemo ko meso za bureka il sarme
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Najludji je lik na forumu. Duhove doručkovao. Dajte mu ADMINA!
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
Ma smece obojica,prodat Lassa ostavit Gaga.MARCELO je napisao/la:evo pisu da juve hoce diarru za mela...melo dvije klase ispod![]()
Ja bi prije prodo Khediru nego Lassa.L_blancos je napisao/la:Ma smece obojica,prodat Lassa ostavit Gaga.MARCELO je napisao/la:evo pisu da juve hoce diarru za mela...melo dvije klase ispod![]()
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
ma dobar je lass,trči,ganja,lomi ako treba,pravi destruktivac mada ima čovjek i tehniku,u par navrata se vidiloPortillo je napisao/la:Ja bi prije prodo Khediru nego Lassa.L_blancos je napisao/la:Ma smece obojica,prodat Lassa ostavit Gaga.MARCELO je napisao/la:evo pisu da juve hoce diarru za mela...melo dvije klase ispod![]()
treba protiv barce probat(ako JM i u idućoj sezoni bude igrao defanzivno i na kontre)i lassa i pepea u sredinu ubacit
Sretno zmajevi!!
- Bane Madridista
- Kontakt:
Možda Khedira više odgovara Mourinhovoj taktici,kao igrač dosta je kvalitetniji:snažan,visok,ofanzivniji,mlađi...samo su neke od njegovih prednosti u odnosu na Lassa.Međutim,ako iko ima ko bi se mogao uporediti sa slavnim Makeleleom,onda je to svakako Lass.Njegov kvalitet nikada nije bio u pitanju,a to sigurno zna i Mourinho,jer su sarađivali u Chelseaju.Ali čovjek nema sreće:u Chelseaju je imao Essiena,ovdje Khediru-fudbalere koji znaju dati gol.On jednostavno ne zna napadati,može trčati koliko hoćeš,uništavati protivničke napade-ali tako i naše.Ima loš šut,pas,završnicu...ali defanzivno je sjajan.I Makelele je bio takav,pa je ipak bio najbolji zadnji vezni u "svoje vrijeme".Volio bih da Lass ostane u Realu,možda se Khedira povrijedi nekada,a može igrati i na beku.Ali ko znama dobar je lass,trči,ganja,lomi ako treba,pravi destruktivac mada ima čovjek i tehniku,u par navrata se vidilo
treba protiv barce probat(ako JM i u idućoj sezoni bude igrao defanzivno i na kontre)i lassa i pepea u sredinu ubacit
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
Prodati Lassa i Gagu , ne mogu oni meda jel tako Darko 
San Iker
De mi javi na pp imas li msn ili fb od Axl-a, onog malog Mesuta_Ozila, Cho-me a , convicta , raula_64 . Namik ono ugasio pa da ih bar dovedem ovdje
San Iker
De mi javi na pp imas li msn ili fb od Axl-a, onog malog Mesuta_Ozila, Cho-me a , convicta , raula_64 . Namik ono ugasio pa da ih bar dovedem ovdje
Hala Madrid !
Blanco je napisao/la:Prodati Lassa i Gagu , ne mogu oni meda jel tako Darko
San Iker
Gago je trebao citavu sezonu bit nas glavni igrac u sredini,na pocetku prosle sezone i Mou je reko da je on najblizi prvoj postavi..
Sta je to bilo,nestalo zastava
A ne moze on je trebao odmah prve druge sezone poceti igrati ali nije igrao i sve mu je otislo , prodati ga da ne propadne skroz lik i da dobijemo pare za njegaL_blancos je napisao/la:Blanco je napisao/la:Prodati Lassa i Gagu , ne mogu oni meda jel tako Darko
San Iker
Gago je trebao citavu sezonu bit nas glavni igrac u sredini,na pocetku prosle sezone i Mou je reko da je on najblizi prvoj postavi..
Sta je to bilo,nestalo zastava![]()
![]()
a na pp cemo to
Hala Madrid !
Forza Gago, Gago ale, Gago ale
Otac od Naymara: " Za mog sina san je da igra u Madridu"El padre de Neymar: "Para mi hijo es un sueño jugar en el Madrid"
http://www.as.com/futbol/articulo/hijo- ... iftb_4/Tes
Pravda za Pepea
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
- anonymousHD
- Kontakt:
Pele: Neymar može zabiti objema nogama, a Messi ne. 
Messi može zabiti 50 golova u sezoni, a Neymar ne.anonymousHD je napisao/la:Pele: Neymar može zabiti objema nogama, a Messi ne.
.
Mislim da Pele boluje od toga sto je Messi i ovako mlad igrackom kvalitetom presao i njega i Maradonu, ali nije jedini...
"LUIS ÁLVARO DE OLIVEIR" predsj. Santosa
Za AS, ukratko..
Jeste li imali kontakt sa F.Perezom?
Florentino me zvao, sad vec prije 10 dana.
Jeli vam mozda predlozio kakvu ponudu?
Ne, uopce nismo razgovarali o novcu i uslovima.
Imali Madrid nekakav sporazum vec potpisan sa Naymarom?
Dobro, ja nisam bio predsj. Santosa 2005 kad je Naymar bio na probi u Madridu.Tad ga mislim Real Madrid nije zelio.
Koliko je njegova cijena bila tad?
Prijatelju ja nisam tad bio predsj. Santosa tako da nezelim da ulazim u to.Nije bila moja odgovornost.
Imali prednost Barca nad Madridom uvezi Naymara?
Ima puno klubova zaint. za njega, tvrdim vam..
http://www.as.com/futbol/articulo/flore ... iftb_2/Tes
Za AS, ukratko..
Jeste li imali kontakt sa F.Perezom?
Florentino me zvao, sad vec prije 10 dana.
Jeli vam mozda predlozio kakvu ponudu?
Ne, uopce nismo razgovarali o novcu i uslovima.
Imali Madrid nekakav sporazum vec potpisan sa Naymarom?
Dobro, ja nisam bio predsj. Santosa 2005 kad je Naymar bio na probi u Madridu.Tad ga mislim Real Madrid nije zelio.
Koliko je njegova cijena bila tad?
Prijatelju ja nisam tad bio predsj. Santosa tako da nezelim da ulazim u to.Nije bila moja odgovornost.
Imali prednost Barca nad Madridom uvezi Naymara?
Ima puno klubova zaint. za njega, tvrdim vam..
http://www.as.com/futbol/articulo/flore ... iftb_2/Tes
Pravda za Pepea
Ja sam jednom napisao, ali su obrisali, pa cu ponoviti.
Sta ce nam Neymar, vec imamo jednu takvu pickicu u timu!
Koje ta pickicaMadridism je napisao/la:Ja sam jednom napisao, ali su obrisali, pa cu ponoviti.
Pravda za Pepea
Na koga mislis,ima ih viseMadridism je napisao/la:Ja sam jednom napisao, ali su obrisali, pa cu ponoviti.
MVP - Messi-Villa-Pedro
Koliko ih tek ima u FarsiNa koga mislis,ima ih vise
Pravda za Pepea
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.