PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- samir_tm87
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
hvala bogu rijesi se vise retarda.....nema me vise ovdje do pocetka nove sezone...
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
E U PM VIŠE OVAJ YEHBENI CRN EKRAN UVIJEK MORA SVE DA POKVARI!!!!!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Prvo smo čekali jedno pola sata da se neko pojavi..... Redali su se pa su odlazili, kad smo konačno počeli na početku Extra timea meni ekran crn..... Vratim se, pokušavamo sa malo izmjenjenim timom, ne možeš se konektovati, jedno 3 - 4 puta smo pokušali..... Uspijemo, krene meč, u pola nekog izbaci..... Onda opet pola sata se pokušavamo konektovati, dvaput dođemo do formacije i nekog izbaci..... Koje smo mi sreće..... @muhovic
..jbg neda nam se jutros
..nema veze 

- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Meni nikad nije bilo jasno kakva je razlika da igracu stavis SS ili WF ?
Mozel neko objasniti ?
Mozel neko objasniti ?
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
http://hr.wikipedia.org/wiki/Napada%C4%8D_%28nogomet%29DAVID VILLA 7' je napisao/la:Meni nikad nije bilo jasno kakva je razlika da igracu stavis SS ili WF ?
Mozel neko objasniti ?
SS - Second Striker ili na hrvatskom sam nasao prevod kao "plitki napadac" -mislim da bi to trebao biti poluspic

WF - Winger ili krilni napadac

e sad u postavi bi bilo npr. :
WF..............CF.............WF
............SS.......................
Ja imam probleme da odigram utakmicu, a kamoli da pobjedimS-Y-L-A-R je napisao/la:Sta se ovo desava,potop lige B,trenutno sam jedini koji branim cast.Ocekujem od prvaka Juventusa i od dzize angazman pa da imamo vece sanse do kraja.![]()

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Pa izgleda bolje da sam sutio(bar bi se nadat mogao da ce neko proc)

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
imal ko da poigra? 

E ovako molio bih savez da mi se javi preko msn-a [email protected] jer imam jako dobar prijedlog,,znam da ste rekli poslije sezone primamo prijedloge ali na ove necete ostati ravnodusni!!! prijedlog je veomaaa dobar s toga molim vas javite se...s njim cemo poboljsati kvalitet ss.ba lige u potpunosti i siguran sam da ce se clanstvo i aktivnost povecati u maksimumu
)

La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
A sta te kosta da to ovdje podijelisCospy89 je napisao/la:E ovako molio bih savez da mi se javi preko msn-a [email protected] jer imam jako dobar prijedlog,,znam da ste rekli poslije sezone primamo prijedloge ali na ove necete ostati ravnodusni!!! prijedlog je veomaaa dobar s toga molim vas javite se...s njim cemo poboljsati kvalitet ss.ba lige u potpunosti i siguran sam da ce se clanstvo i aktivnost povecati u maksimumu)

41.21.1.
- Goalgetter
- Kontakt:
Odoh ja sad do grada, ja cu ti se javiti poslijeCospy89 je napisao/la:E ovako molio bih savez da mi se javi preko msn-a [email protected] jer imam jako dobar prijedlog,,znam da ste rekli poslije sezone primamo prijedloge ali na ove necete ostati ravnodusni!!! prijedlog je veomaaa dobar s toga molim vas javite se...s njim cemo poboljsati kvalitet ss.ba lige u potpunosti i siguran sam da ce se clanstvo i aktivnost povecati u maksimumu)

prijedlog je taj da forum http://www.pes-serbia.com/forums/82-Online-Liga-Kup
ljudi se takmice u 3 lige s tim da imaju custom clubs znaci klubovi u kojima sami sebi slazete ekipu,,ali nije to tako svaki klub ima dodijeljen budzet kupuje i dobija igrace na draftu,,znaci ne moze kupiti koga hoce..ma kratko receno MASTER LIGA ONLINE!!! place igraca i sve i evo pogledajte kako im draft izgleda
http://www.pes-serbia.com/threads/19175 ... CTL-ligasi.
premocno je stvarno samo treba skontati kako to odraditi imaju i oni taj neki patch koji ukonponuje budzet i sve
http://www.pes-serbia.com/threads/13759 ... 8%E2%96%93
sinoc sam igrao sa likon na eu1 i igrao je Stoke citiy aa skroz izmjenjena momcad i objasni mi lik sve u napdu ima Carewa.Hondu i Samarasa ,Carewa kupio sa budztetom sto je imao slozio sebi momcad solidnu !!! mislim da bi ovo ako se ukonponuje poboljsao ne samo kvalitet lige nego i aktivnost jer ovo je stvarno prezanimljivo!!! ma da pogledajte sami i uvjerite se na ovim linkovima
ljudi se takmice u 3 lige s tim da imaju custom clubs znaci klubovi u kojima sami sebi slazete ekipu,,ali nije to tako svaki klub ima dodijeljen budzet kupuje i dobija igrace na draftu,,znaci ne moze kupiti koga hoce..ma kratko receno MASTER LIGA ONLINE!!! place igraca i sve i evo pogledajte kako im draft izgleda
http://www.pes-serbia.com/threads/19175 ... CTL-ligasi.
premocno je stvarno samo treba skontati kako to odraditi imaju i oni taj neki patch koji ukonponuje budzet i sve
http://www.pes-serbia.com/threads/13759 ... 8%E2%96%93
sinoc sam igrao sa likon na eu1 i igrao je Stoke citiy aa skroz izmjenjena momcad i objasni mi lik sve u napdu ima Carewa.Hondu i Samarasa ,Carewa kupio sa budztetom sto je imao slozio sebi momcad solidnu !!! mislim da bi ovo ako se ukonponuje poboljsao ne samo kvalitet lige nego i aktivnost jer ovo je stvarno prezanimljivo!!! ma da pogledajte sami i uvjerite se na ovim linkovima
hocel ko igraT?
znam da bi puno lakse bilo otici i prijavite e tamo ali misli mda se i na ovom forumu medju nama moze to jako solidno odraditi
)

-
- Kontakt:
Prijedlog jeste dobar,to se spominjalo pred kraj 1 sezone da se sad u ovoj to uradi,ali jednostavno ti nemas clanove za to.Sve dok se ne uvjezbamo,ne nadjemo bas aktivne clanove to je ne izvodljivo...
pa gledaj i na to sam kontao:Bečki Kongres je napisao/la:Prijedlog jeste dobar,to se spominjalo pred kraj 1 sezone da se sad u ovoj to uradi,ali jednostavno ti nemas clanove za to.Sve dok se ne uvjezbamo,ne nadjemo bas aktivne clanove to je ne izvodljivo...
mi ovi sto smo u PO 6 iz A i 6 iz B lige igra prvu ligu sa 12 clanova dok ovi sto se nisu plasirali u PO igraju 2 ligu e sad ako hocemo 3 ligu puste se prijave!!! aa garantujem za prvu ligu da ce biti aktivna!!! a kup igraju svi kako je i najbolje

Dobar prijedlog samo ne vjerujem da savez ima vremena još i za to...
PS
Hoće li ko da poigramo ?
PS
Hoće li ko da poigramo ?
100% sportski i krajnje opušten potpis
daRiNo je napisao/la:Dobar prijedlog samo ne vjerujem da savez ima vremena još i za to...
PS
Hoće li ko da poigramo ?
Eu2, pass: 123ReTry je napisao/la:daRiNo je napisao/la:Dobar prijedlog samo ne vjerujem da savez ima vremena još i za to...
PS
Hoće li ko da poigramo ?
100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.