FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

cassanova
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la cassanova » 11 jun 2011, 12:47

Megamon je napisao/la:@zilet

Ne mozes porediti Pelaka i Skoru.Znam da bi ga mnogi voljeli vidjeti u tommacron dresu al' qurca graha.
jel to nesto ironicno il sta ?
1996

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 11 jun 2011, 12:58

Bianconeri1988 je napisao/la:Pročitao sad na portalu Sana, onaj razgovor sa našim bivšim golmanom Grahovcem...

Na početku teksta stoji kako je Otelul postao prvak i direktno se plasirao u grupnu fazu CL sa uloženih 270 hiljada €...Dalje stoji kako okosnicu ekipe čine igrači iz omladinskog pogona i igrači koji su dovedeni bez obeštećenja...

Ovo samo treba da nam bude primjer i da se vidi da i mi možemo ovako nešto uraditi, samo treba volje, želje i ljubavi...
Dobro, oni su se direktno plasirali, to je velika razlika, ali nimalo ne umanjuje tu činjenicu da su s nekih pola miliona KM ušli u LP. Ipak je njihova liga strašna i tu je ogromna konkurencija, dosta se ulaže, a oni su uspjeli osigurati titulu prvaka. Do sada nikako nisam zadovoljan funkcionisanjem omladinskog pogona, ali biće valjda bolje, a i mora, jer imamo ogroman potencijal. Ono što je zanimljivo da nemam stvarno predstave ko će doći u prelaznom roku, do sada sam već čuo 20-tak različitih igrača koji se spominju da bi mogli doći

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 11 jun 2011, 13:08

Maribor prvi protivnik u pripremama

AUTOR: FK ŽELJEZNIČAR DATUM: 11.06.2011.
Do početka priprema fudbalera Željezničara ostalo je samo osam dana, a stručni štab već užurbano radi na pronalasku adekvatnih protivnika za pripremne susrete.

Prvi dio priprema koji će se obaviti u Međugorju. Ekipa neće igrati utakmice do odlaska u Sloveniju 28. juna. No, već 30. dana ovog mjeseca dogovorena je provjera sa slovenačkim prvakom Mariborom. Nakon toga, slijede utakmice sa Spartom Prag, Istambulsporom, Dinamom iz Zagreba, ukrajinskom Zoryom Luhansk. Definitivne potvrde za ove susrete očekuju se u narednih nekoliko dana.

Već ranije je klub dogovorio utakmicu sa Varaždinom koja će se igrati 09. juna.

stvarno jaka imena klubova protiv kojih cemo igrat pripremne... ovo me raduje, pokazat ce nam gdje smo i sta smo...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 11 jun 2011, 13:15

Gdje nam je sada Sejo i njegovo odbrojavanje do prve Euro tekme, fali mi toga :)
Ne mogu dočekati taj dvadeseti, baš me zanima hoćemo li imati sreće ili ne

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 11 jun 2011, 13:18

SEJO, VRATI SE!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 11 jun 2011, 13:24

19TM87 je napisao/la:Maribor prvi protivnik u pripremama

AUTOR: FK ŽELJEZNIČAR DATUM: 11.06.2011.
Do početka priprema fudbalera Željezničara ostalo je samo osam dana, a stručni štab već užurbano radi na pronalasku adekvatnih protivnika za pripremne susrete.

Prvi dio priprema koji će se obaviti u Međugorju. Ekipa neće igrati utakmice do odlaska u Sloveniju 28. juna. No, već 30. dana ovog mjeseca dogovorena je provjera sa slovenačkim prvakom Mariborom. Nakon toga, slijede utakmice sa Spartom Prag, Istambulsporom, Dinamom iz Zagreba, ukrajinskom Zoryom Luhansk. Definitivne potvrde za ove susrete očekuju se u narednih nekoliko dana.

Već ranije je klub dogovorio utakmicu sa Varaždinom koja će se igrati 09. juna.

stvarno jaka imena klubova protiv kojih cemo igrat pripremne... ovo me raduje, pokazat ce nam gdje smo i sta smo...
Oni ugovaraju utakmice, a pojačanja nigdje. Samo ćemo kanta za napucavanje biti ovim ekipama.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 jun 2011, 14:01

Omar500 je napisao/la:Gdje nam je sada Sejo i njegovo odbrojavanje do prve Euro tekme, fali mi toga :)
dopizdili mu glupi postovi i prepucavanja sa klocevima,a nije jedini...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 11 jun 2011, 14:40

bistrikboy je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Gdje nam je sada Sejo i njegovo odbrojavanje do prve Euro tekme, fali mi toga :)
Samo se javio jednom pred derby i opet nestade. Ja mislim da prati cesto ali se ne usudjuje komentarisati i raspravljati sa debilima. Iako u posljednje vrijeme se malo popravila situacija. Nađe se finih postova, bočačo, pile itd, da ne imenujem sad sve. Možda čoj'k nema vremena.
Osim - drugo ime za Želju !

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 11 jun 2011, 14:51

Sejo je naš Džoni Štulić :mrgreen:

Eto, ode Lazo da uvede Borca u LP, čisto da se osveti pljuvačima i psovačima..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 11 jun 2011, 15:07

Novi broj **** revije donosi ekskluzivnu priču - istinu o famoznom Seyi koji je bestragom nestao iz svih forumskih kombinacija kao i iz srca mnogobrojnih obožavatelja njegovog lika i djela. Naš Edin Borovina je pronašao misterioznog Seyu i razgovarao s njim.
Čitajte ****! Smiješ da znaš sve o sportu!

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 11 jun 2011, 15:17

partibrejker1921 je napisao/la:Novi broj **** revije donosi ekskluzivnu priču - istinu o famoznom Seyi koji je bestragom nestao iz svih forumskih kombinacija kao i iz srca mnogobrojnih obožavatelja njegovog lika i djela. Naš Edin Borovina je pronašao misterioznog Seyu i razgovarao s njim.
Čitajte ****! Smiješ da znaš sve o sportu!
nebi me čudilo kad bi to Borovina objavio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
G R B A V I C A 2

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 11 jun 2011, 15:29

Ma ozenio se covjek. :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 11 jun 2011, 15:36

Na izvoru drugi dio intervjua sa Žujom

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 11 jun 2011, 15:37

ma **** isprazne priče daj mi kakvo predstavljanje igrača na izvoru da vidim al kvalitetnog kao daria purića po desnoj strani svakako je bešliji rok istekao..

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 11 jun 2011, 15:59

Blagoje Bratić je napisao/la:ma **** isprazne priče daj mi kakvo predstavljanje igrača na izvoru da vidim al kvalitetnog kao daria purića po desnoj strani svakako je bešliji rok istekao..
Zar onaj Smajić nije krilo, što kao pregovaramo s njim, ako je to uopšte istina ?
Biće valjda pojačanja, samo ja sam zaboravio kada je prozivka, prošli put kada sam pitao, niko mi ne odgovori.

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 11 jun 2011, 16:11

http://www.transfermarkt.de/de/admir-ag ... 47115.html
Ističe mu ugovor, a koliko se sjećam ovaj momak je bio dobar napadač.plus u kad bi iza sebe imao zebu, višću, pa i smajića opasan napad bi imali ;)
G R B A V I C A 2

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 11 jun 2011, 16:23

I Bešlija još uvijek nije za penzije, on se ubio za džokera, pošto ne može igrati svih 90 minuta.

Nego, ja bi najviše volio vidjeti Božidara Radoševića na golu Želje, mada ima ugovor do 2012 sa Hajdukom, a nisam siguran da li na njega ozbiljno računaju ili ne. Dok je bio na posudbi kod nas, super je branio kada je dobivao šansu. Mada, tu su i još neke solucije, tipa Mujkić iz Slobode, Baotić, pa možda i Avdukića zaganjati, mada će on u inostranstvo.

A što se ovog napadača tiče, za njega nisam čuo.

Uglavnom, imam neku šuhu da će doći 1-2 istinska pojačanja u ovom prelaznom roku. Treba samo biti strpljiv

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 11 jun 2011, 16:29

rossoner je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
Samo se javio jednom pred derby i opet nestade. Ja mislim da prati cesto ali se ne usudjuje komentarisati i raspravljati sa debilima. Iako u posljednje vrijeme se malo popravila situacija. Nađe se finih postova, bočačo, pile itd, da ne imenujem sad sve. Možda čoj'k nema vremena.
imam vremena ali ga ne dam na suftove i amebe...ako hocu da slusam bezrazlozno pljuvanje zeljinih igraca pricati cu sa kiticama...ovo su dva posta koja sam procitao od kako sam odyebao odavlen...

Koliko veznih imamo?
koliko napadaca?
koliko stopera?

da pocnemo sada plakati, ili da se nadamo da cemo izvuci FC Nikoga...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 11 jun 2011, 16:33

Baby je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/admir-ag ... 47115.html
Ističe mu ugovor, a koliko se sjećam ovaj momak je bio dobar napadač.plus u kad bi iza sebe imao zebu, višću, pa i smajića opasan napad bi imali ;)
Zar ne vidis da je ugovorom vezan za Ksamaks iz Svicarske ?
Einigkeit und Recht und Freiheit

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 11 jun 2011, 16:49

pojedini ne razlikuju kritiku i pljuvanje
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, ExBlueone, Maestro^^, svrakino1921 i 55 gostiju.