Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 09 jun 2011, 21:35

Jimmy from the hood je napisao/la:Yebo mater, oni siptari nakon utakmice prave samo lose proizvode. Danas kupio kroasan, ko da se komarac unutra posro, nidje eurokrema.
:lol: :lol:
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 10 jun 2011, 00:01

Dylan Dog je napisao/la:
mozambik je napisao/la:
apple je napisao/la:Ovaj Sreto je ono krme Gakovic, takozvani menadjer, veliki neprijatelj Veleza svih ovih godina. Izbaci cifru koju si uzeo na velezovoj djeci sve ove godine tjeme ti ****!
Uzeo sam:
Drakul - Tatran 170 000 KM
Kazazić - Plzen 160 000 KM
Avdić (Lokomotiva)- Plzen 110 000 KM
Vladavić - Olimpik 40 000 KM
Drakul - Željo 35 000 KM
Čolić - Čelik 20 000 KM
Čolić - Željo 40 000 KM
Jugo - Laktaši 20 000 KM
Jugo - Olimpik 20 000 KM

šta te još zanima **** ti usranu mamu,naći ću te preko IP adrese pa ćemo vidit ko je debelo krme ušljo jedan....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
oj placem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: haahhahaah :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 10 jun 2011, 00:19

Chelsea_CBH je napisao/la:Pa to mu klubovi plate radi reklame da kaže da je njihov. Inače ova slika s Manchesterovim šalom, ja mislim da je ovo neka fotomontaža. Pogledajte ga iznad s Chelsejevim dresom kako je tamnije put (to je pravi on), a onoj slici s Manchesterovim šalom nekako je manje kafen. Ma uvijek je to lako fotomontažirati.
O Boltu... :lol:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 10 jun 2011, 00:23

King Kenny je napisao/la:
Chelsea_CBH je napisao/la:Pa to mu klubovi plate radi reklame da kaže da je njihov. Inače ova slika s Manchesterovim šalom, ja mislim da je ovo neka fotomontaža. Pogledajte ga iznad s Chelsejevim dresom kako je tamnije put (to je pravi on), a onoj slici s Manchesterovim šalom nekako je manje kafen. Ma uvijek je to lako fotomontažirati.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 10 jun 2011, 00:24

Bianconeri1988 je napisao/la:
King Kenny je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
HAHAHAHHA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: cuj kafen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 10 jun 2011, 14:20

kafen ili ti ga smeđ, what is the difference?

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 jun 2011, 14:24

U nekim djelovima BiH-a kafena boja ( smeđa boja ) postoji, mislim u dialektu to postoji. I ne vidim stvarno za smjeh, ako vi to niste čuli ne znači da ne postoji :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 10 jun 2011, 14:55

ebo mater, danas se ne smijes ni zasmijat da te neko ne posere komentarima....

cuo sam ja za izraz kafen, jer sam seljacina i znam za to...a ove smajlije sam bezze stavio, nisam nijednom dosad cuo da neko bolta naziva "kafenim"....
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 10 jun 2011, 19:06

Dobro spustanje :mrgreen:
Romariooo je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:ma u bundesligu dolaze super zvijezde, sve više njih...samo što igrači poput robbena, riberyja, raula za romaria nisu super zvijezde, riberyja kudi zato što nije otišao u barcu kad ga je trazila zajedno sa realom....robben je et kao za njega samo bio otpadak u realu ( a obojica ovih igraca su među top 10 u svijetu)...a raul mu ne valja jer je čovjek tolike godine igrao u realu...i njegov argument za raula je što je star došao u bundesligu, a eto kao čovjek nije mogao birat i et kao nisu ga tražili italijanski i engleski klubovi.....i bayern je glup nekima što nije doveo npr jednog ronalda "plesača", a doveo je robbena koji je toliko efektivan...kad čovjek zbroji malo neke stvari, 1 i 1 skonta koliki je bayern kompleks svima nabio, a isto tako naravno i njemacki klubovi i njemacka reprezentacija

o djes efenberže, vidim opet me prozivas

kad si navalio toliko eto priznat cu i ja da mi je zao sto nam niste prodali ribberija, za kojeg sam pisao da ne bih ni u snu volio da dodje u barcu da se izlezava po bolnicama katalonskim

priznajem da je i bayern kao klub koji je magnet za velike nogometne zvijezde oteo realu robbena, iako je uprava reala svim snagama nastojala da ga zadrzi

priznajem i da je veliki salke preoteu istom tom realu njihovu legendu raula, uprava reala sve je nade polagala u raula al veliki magnet za zvijezde salke im je ipak preoteo u tom trenutku jednog od najboljih napadaca svijeta

priznajem i da drhitm kad neko spomene bayern, bojim se te velesile, molim boga da barca se ne susretne s tom velesilom, priznajem da sam fasciniran velicanstvenima predstavama bayerna zadnjih nekoliko godina u ligi prvaka u kojoj su svojim igrama i velicanstvenim osvajanjima trofeja nabili kompleks navijacima svih drugih klubova, pa tako i barcelone

priznajem i da su stefan effenbeg i matias sammer medju najboljih 10 igraca koji su ikada igrali fudbal

sve priznajem effenberže
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 jun 2011, 05:39

Klasican slucaj retorickog pitanja:
Donnie Darko je napisao/la:
Chelsea_CBH je napisao/la:Šta reći o vama. nIšta nego žalim vas, a NATO je bio povezan s Njemicama 8oni su vam rekli 8 boljica"
da te pitam nesto otvoreno, jesil ti normalan?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 jun 2011, 06:48

Dylan Dog je napisao/la:Klasican slucaj retorickog pitanja:
Chelsea_CBH je napisao/la:Šta reći o vama. nIšta nego žalim vas, a NATO je bio povezan s Njemicama 8oni su vam rekli 8 boljica"
Ovo od Doonia je bilo klasicno uklizavanje s obje noge :lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 11 jun 2011, 14:01

Dylan Dog je napisao/la:Dobro spustanje :mrgreen:
Romariooo je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:ma u bundesligu dolaze super zvijezde, sve više njih...samo što igrači poput robbena, riberyja, raula za romaria nisu super zvijezde, riberyja kudi zato što nije otišao u barcu kad ga je trazila zajedno sa realom....robben je et kao za njega samo bio otpadak u realu ( a obojica ovih igraca su među top 10 u svijetu)...a raul mu ne valja jer je čovjek tolike godine igrao u realu...i njegov argument za raula je što je star došao u bundesligu, a eto kao čovjek nije mogao birat i et kao nisu ga tražili italijanski i engleski klubovi.....i bayern je glup nekima što nije doveo npr jednog ronalda "plesača", a doveo je robbena koji je toliko efektivan...kad čovjek zbroji malo neke stvari, 1 i 1 skonta koliki je bayern kompleks svima nabio, a isto tako naravno i njemacki klubovi i njemacka reprezentacija

o djes efenberže, vidim opet me prozivas

kad si navalio toliko eto priznat cu i ja da mi je zao sto nam niste prodali ribberija, za kojeg sam pisao da ne bih ni u snu volio da dodje u barcu da se izlezava po bolnicama katalonskim

priznajem da je i bayern kao klub koji je magnet za velike nogometne zvijezde oteo realu robbena, iako je uprava reala svim snagama nastojala da ga zadrzi

priznajem i da je veliki salke preoteu istom tom realu njihovu legendu raula, uprava reala sve je nade polagala u raula al veliki magnet za zvijezde salke im je ipak preoteo u tom trenutku jednog od najboljih napadaca svijeta

priznajem i da drhitm kad neko spomene bayern, bojim se te velesile, molim boga da barca se ne susretne s tom velesilom, priznajem da sam fasciniran velicanstvenima predstavama bayerna zadnjih nekoliko godina u ligi prvaka u kojoj su svojim igrama i velicanstvenim osvajanjima trofeja nabili kompleks navijacima svih drugih klubova, pa tako i barcelone

priznajem i da su stefan effenbeg i matias sammer medju najboljih 10 igraca koji su ikada igrali fudbal

sve priznajem effenberže
Momacki, nema sta, dobra samarcina
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 11 jun 2011, 14:17

Dylan Dog je napisao/la:Klasican slucaj retorickog pitanja:
Ovo nije moj post, jer ga nema nigdje, ovo je netko izmislio samo da bi ukaljao moj ugled na ovom forumu. I ne samo moj, nego i ugled cijelog Chelseaja kao kluba.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 jun 2011, 16:19

Chelsea_CBH je napisao/la:
Ovo nije moj post, jer ga nema nigdje, ovo je netko izmislio samo da bi ukaljao moj ugled na ovom forumu. I ne samo moj, nego i ugled cijelog Chelseaja kao kluba.
A ti imas ugled na ovome forumu? :roll: :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 11 jun 2011, 16:26

@Chelsea_CBH nema pravo komentarisanja na ovoj temi! :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 jun 2011, 18:57

junioR je napisao/la:duboke sam tene davno isfurao,nosio sam prije 3,4godine..dok sam trenirao kosarku.. a sad se nosa ovo :D

slika
Nije smiješan post, al' su mi smiješne ove 'tike. Š'a ja znam, al' ovo mi je danas izmamilo osmijeh na lice (prvo pomislih da se neko zayebava i da je stavio opanke, al' nakon toga uvidjeh da ovo zbilja postoji i da je pravo skupo). :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 11 jun 2011, 19:04

Monolog je napisao/la:@Junior,

Vjeruj da se još nisam nasmij'o na nešto što neko nosi (do danas), pa ti vidi. Sve mogu razumjeti, i sam sam vrlo čudan kada je odijevanje u pitanju, al' ovo što si ti postavio je prevazišlo pojam "čudan" davnih dana. Ne znam, al' vjerujem da ja ovo ne bih obuk'o ni na Noć Vještica. Jbg, ne nose ljudi ni odjeću k'o porodica Kremenko, pa to opet ne znači da bi ti istu treb'o nositi. :(

Odgovor na gore pomenutu sliku.

Ajd dobro,svako ima svoj ukus,al za ono ne postoji rijec ukus.Al hvala lavu sto mi je uljepsa ovaj tmurni vikend sa ovom slikom.A Monolog i jos par njih sa svojim komentarima...

Placem majke mi !

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 11 jun 2011, 19:29

Ma fura vas lik, ne bi ono ni vilen nosio, a tek platio 450 KM :roll: .. Pa kad bi mi neko nudio te pare da pronosam ove tene ja bih dobro razmislio..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jun 2011, 19:58

Moj Monolože, sve sam očekivao, ali da si laik za modu - to nisam :lol:

Iznenadio bi se da vidiš kakva sve obuća košta 1000$ i više...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 11 jun 2011, 20:44

Devil je napisao/la:
Chelsea_CBH je napisao/la:
A ti imas ugled na ovome forumu? :roll: :?
Ima ugled dvorskog(forumskog)klauna i ovaj post donniea samo je tu da potvrdi to :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: nerkolfc i 7 gostiju.