E Žujo Žujo
Imate na izvoru treći dio intervjua
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma on kad priča, sve fantastično...naravno dok ne bude nekad failova, kao npr. primjer s kafanom koji me je nasmijao u par navrataBianconeri1988 je napisao/la:Ovaj Žujo mi je drag kao čovjek, ali zna se i on provaliti što jeste jest i davati neke nebulozne ideje...
kratko i jasnobistrikboy je napisao/la:Zujo je kreten jedan obicni!
sta je za tebe exrtra pojacanje?Alipasino je napisao/la:Imam suhu da nikakva pojacanja mi necemo imat mislim neka extra.Kakvi Dzafici i onaj iz Travnika.kakva su to ba pojacanja.Jos kad nam Seha ode kuku nama.Nazalost iduca sezona pusa o evropi nema su sta pricat.Volio bi da me iznenade ali eto vidjecemo.Pa dje je lova od Dzeksona hoce li se to sta iskoristit ili tal podjelit.
Ma sta ti koji k.... pricas vise protiv Zuje ??? Pa imas li ti predstavu koliko je taj covjek pozitivnog donio u Zelju svojim povratkom. O kakvim ti sponzorima i o kakvim parama pricas ? Jel se tebi ikad iko pozalio da igracima Zelje slucajno kasne plate ? Jesi li upoznat sa izlascima u evrupu i mog i tvog Zelje dok Zujo nije sjeo na predsjednicku stolicu, jesi li upoznat sa nekom od trofeja dok Zujo nije bio tu, jel se ikada igdje bar provukla tema kroz usi navijacima o izgradnji, ne o izgradnji nego o rekonstrukciji stadiona ma i rekonstrukcija je velika, da su bar rekli o izgradnji neke istocne tribine a kako je Zujo dosao odmah se pocelo sa realizacjom plana izgradnje stadiona. Kako mozes takve stvari pricati a neke stvari uopste ne znas. Jesi li uponat sa tim da su Zeljini racuni bili blokirani prije dolaska Zuje i ostalih u Zelju? Naravno da nisi upoznat jer isti taj Zujo je iz svog dzepa ne jednom nego vise puta kehnuo pare da bi se klub stabilizovao. Sjeti se za koliko para je otisao jedan Dijaliba, jedan Stilic a oba ta trasfera zajedno su manja od trasfera Bekrica. Pusti se bolan Zuje, uzivaj kad ti je covjek omogucio. Doci ce pojacanja, ne brini ni ti ni peti i deseti, doci ce ne sekiraj se ali nece doci neko ko se ne moze smatrati pojacanjem. Uzivaj brate, sta si u svakom svom desetom postu nasao mjesto gdje ces kritikovati covjeka koji za razliku prethodnika gine za plavi dres i momke koji u njemu igraju.Omar500 je napisao/la:Da vas pitam, pošto sam ja jedan od mlađih na forumu, da li smo imali normalnog predsjednika i normalnu upravu poslije rata ?
Ovaj Žujo izađe jednom godišnje pred kamere i stalno šuplju prosipa, a i ne zna progovoriti. Ima jaku firmu, a pare nije donio u klub. Ima jake veze, a sponzora nije doveo.
mnogo je neobrazovane i neodgojene djecurlije u sarajevu, pogotovo na tribinamaPirke_TM87 je napisao/la:Ma sta ti koji k.... pricas vise protiv Zuje ??? Pa imas li ti predstavu koliko je taj covjek pozitivnog donio u Zelju svojim povratkom. O kakvim ti sponzorima i o kakvim parama pricas ? Jel se tebi ikad iko pozalio da igracima Zelje slucajno kasne plate ? Jesi li upoznat sa izlascima u evrupu i mog i tvog Zelje dok Zujo nije sjeo na predsjednicku stolicu, jesi li upoznat sa nekom od trofeja dok Zujo nije bio tu, jel se ikada igdje bar provukla tema kroz usi navijacima o izgradnji, ne o izgradnji nego o rekonstrukciji stadiona ma i rekonstrukcija je velika, da su bar rekli o izgradnji neke istocne tribine a kako je Zujo dosao odmah se pocelo sa realizacjom plana izgradnje stadiona. Kako mozes takve stvari pricati a neke stvari uopste ne znas. Jesi li uponat sa tim da su Zeljini racuni bili blokirani prije dolaska Zuje i ostalih u Zelju? Naravno da nisi upoznat jer isti taj Zujo je iz svog dzepa ne jednom nego vise puta kehnuo pare da bi se klub stabilizovao. Sjeti se za koliko para je otisao jedan Dijaliba, jedan Stilic a oba ta trasfera zajedno su manja od trasfera Bekrica. Pusti se bolan Zuje, uzivaj kad ti je covjek omogucio. Doci ce pojacanja, ne brini ni ti ni peti i deseti, doci ce ne sekiraj se ali nece doci neko ko se ne moze smatrati pojacanjem. Uzivaj brate, sta si u svakom svom desetom postu nasao mjesto gdje ces kritikovati covjeka koji za razliku prethodnika gine za plavi dres i momke koji u njemu igraju.Omar500 je napisao/la:Da vas pitam, pošto sam ja jedan od mlađih na forumu, da li smo imali normalnog predsjednika i normalnu upravu poslije rata ?
Ovaj Žujo izađe jednom godišnje pred kamere i stalno šuplju prosipa, a i ne zna progovoriti. Ima jaku firmu, a pare nije donio u klub. Ima jake veze, a sponzora nije doveo.
ne budi smijesan, igracima plate ne kasne jer amar daje pare iz svog djepa, zujo je jedan obicni ublehas koij samo gleda kako da uzme sebi koju marku, kad nam nadje nekog jakog sponzora i kad odrijesi kesu za pojacanja e tek tad ce se mozda nesto i pozitivno rec za njegPirke_TM87 je napisao/la:Ma sta ti koji k.... pricas vise protiv Zuje ??? Pa imas li ti predstavu koliko je taj covjek pozitivnog donio u Zelju svojim povratkom. O kakvim ti sponzorima i o kakvim parama pricas ? Jel se tebi ikad iko pozalio da igracima Zelje slucajno kasne plate ? Jesi li upoznat sa izlascima u evrupu i mog i tvog Zelje dok Zujo nije sjeo na predsjednicku stolicu, jesi li upoznat sa nekom od trofeja dok Zujo nije bio tu, jel se ikada igdje bar provukla tema kroz usi navijacima o izgradnji, ne o izgradnji nego o rekonstrukciji stadiona ma i rekonstrukcija je velika, da su bar rekli o izgradnji neke istocne tribine a kako je Zujo dosao odmah se pocelo sa realizacjom plana izgradnje stadiona. Kako mozes takve stvari pricati a neke stvari uopste ne znas. Jesi li uponat sa tim da su Zeljini racuni bili blokirani prije dolaska Zuje i ostalih u Zelju? Naravno da nisi upoznat jer isti taj Zujo je iz svog dzepa ne jednom nego vise puta kehnuo pare da bi se klub stabilizovao. Sjeti se za koliko para je otisao jedan Dijaliba, jedan Stilic a oba ta trasfera zajedno su manja od trasfera Bekrica. Pusti se bolan Zuje, uzivaj kad ti je covjek omogucio. Doci ce pojacanja, ne brini ni ti ni peti i deseti, doci ce ne sekiraj se ali nece doci neko ko se ne moze smatrati pojacanjem. Uzivaj brate, sta si u svakom svom desetom postu nasao mjesto gdje ces kritikovati covjeka koji za razliku prethodnika gine za plavi dres i momke koji u njemu igraju.Omar500 je napisao/la:Da vas pitam, pošto sam ja jedan od mlađih na forumu, da li smo imali normalnog predsjednika i normalnu upravu poslije rata ?
Ma sta ti ba pricas! Eto prosla uprava na celu sa Teleibecerivicem i Ahmedbegocem je u Zelju donijela milionske cifre, doveli su sponzore kakve nema niko u regionu pa su nam racuni bili blokirani dvije sezone ako ne i vise, igraci su za platu mogli cuti samo kroz salu. Trazite covjeku dlaku u jajetu, kako vas nije sramota. Do jucer smo kukali kako ovo kako ono a kad se covjek vratio sve je krenulo nabolje. Pa imas li ti mozga, jel znas koji je to predsjednik Zelje pored Zuje donio titulu prvaka ili kup ??? Izmisli ga bar nece ti niko zamjeriti.eliminator je napisao/la:ne budi smijesan, igracima plate ne kasne jer amar daje pare iz svog djepa, zujo je jedan obicni ublehas koij samo gleda kako da uzme sebi koju marku, kad nam nadje nekog jakog sponzora i kad odrijesi kesu za pojacanja e tek tad ce se mozda nesto i pozitivno rec za njegPirke_TM87 je napisao/la:Ma sta ti koji k.... pricas vise protiv Zuje ??? Pa imas li ti predstavu koliko je taj covjek pozitivnog donio u Zelju svojim povratkom. O kakvim ti sponzorima i o kakvim parama pricas ? Jel se tebi ikad iko pozalio da igracima Zelje slucajno kasne plate ? Jesi li upoznat sa izlascima u evrupu i mog i tvog Zelje dok Zujo nije sjeo na predsjednicku stolicu, jesi li upoznat sa nekom od trofeja dok Zujo nije bio tu, jel se ikada igdje bar provukla tema kroz usi navijacima o izgradnji, ne o izgradnji nego o rekonstrukciji stadiona ma i rekonstrukcija je velika, da su bar rekli o izgradnji neke istocne tribine a kako je Zujo dosao odmah se pocelo sa realizacjom plana izgradnje stadiona. Kako mozes takve stvari pricati a neke stvari uopste ne znas. Jesi li uponat sa tim da su Zeljini racuni bili blokirani prije dolaska Zuje i ostalih u Zelju? Naravno da nisi upoznat jer isti taj Zujo je iz svog dzepa ne jednom nego vise puta kehnuo pare da bi se klub stabilizovao. Sjeti se za koliko para je otisao jedan Dijaliba, jedan Stilic a oba ta trasfera zajedno su manja od trasfera Bekrica. Pusti se bolan Zuje, uzivaj kad ti je covjek omogucio. Doci ce pojacanja, ne brini ni ti ni peti i deseti, doci ce ne sekiraj se ali nece doci neko ko se ne moze smatrati pojacanjem. Uzivaj brate, sta si u svakom svom desetom postu nasao mjesto gdje ces kritikovati covjeka koji za razliku prethodnika gine za plavi dres i momke koji u njemu igraju.Omar500 je napisao/la:Da vas pitam, pošto sam ja jedan od mlađih na forumu, da li smo imali normalnog predsjednika i normalnu upravu poslije rata ?
ok,vaš predsjednik ne misli tako....nick je napisao/la:sa vasim imenom mozes reklamirat samo javnu kuhinju
nas predsjednim ne misli i to je jedino tacno u tvom postu...padobranac1978 je napisao/la:ok,vaš predsjednik ne misli tako....nick je napisao/la:sa vasim imenom mozes reklamirat samo javnu kuhinju
Sta se ba ti imas javljati, vi ste Blekica velicali kao tobejarabi da ne kazem cime pa kad vas je covjek nategao usutili ste se i bili ste manji od makovog zrna. Gdje vam je onaj brazilac ZUNINJO aaaaaaaaaaaa??? Gdje je nestao ekran sa Koseva ??? Imali ste covjeka na celu kluba kojeg su se sve vase legende stidile i ne samo to nego su se javno preko TV-a izvinjavali nasim ljudima koji su na krajne bezobrazan i primitivan nacin bili prozvani. Svaki njegov komentar i izgovorena rijec stepen inteligencije su drasticno smanjivale i obarale ga na skali ka minusu, a ono glupiranje oko organizacije derbija te one psovke sa njegove strane i gospodsko ponasanje Zuje sa druge strane pokazuje kakvi ste vi a kakvi mi. A to sto Zujo hoce da radi fan shop u saradnji sa upravom sarajeva je jednostavno da ne moze biti jednostavnije zato sto sada imate na celu uprave jednog normalnog covjeka sa normalnim razmisljanjem i prijateljskim odnosom sa nasom upravom, i vi taj fan shop nikad niste ni imali a niste imali ni u planu da ga radite a mi smo imali i imat cemo opet ali cemo sigurno ovaj put i vas progurati da se mozete i vi busati preko nasih ledja.padobranac1978 je napisao/la:@"eliminator"
ne budi smijesan, igracima plate ne kasne jer amar daje pare iz svog djepa, zujo je jedan obicni ublehas koij samo gleda kako da uzme sebi koju marku, kad nam nadje nekog jakog sponzora i kad odrijesi kesu za pojacanja e tek tad ce se mozda nesto i pozitivno rec za njeg
e sa'š vidjeti kad te Pirke naruzi![]()
pa i Šuman je bolje znao progovoriti od ovog Žuje,hoce FAN shop preko imena F.K.Sarajeva jer nije u stanju da sam to realizira,VELIKO smo mi ime sto je i žujo dokazao ovim postupkom....
P.S.Preduhitrio me
Omar500 poznat kao scout i menager nemoj te mu zamjerit svoje iskustvo i znanje je posvetio u pronalazenju igrackog kadra za predstojecu sezonu...evo pomalo se prebacuje na ocjene i kritike rukovodstva zasad mu bas i ne ide al polako nadoce on mlad je..!!!Omar500 je napisao/la:Željo i Sarajevo otvaraju zajednički fan shop?
E Žujo Žujo![]()
![]()
![]()
![]()
Imate na izvoru treći dio intervjua