Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Ja ne mogu naci nikakav podatak o ovom igracu, kao da ne postoji :S
Nema podataka jer je 15 godisnjak tako sam negdje procitao,uglavnom doveden je za akademije to jest investicija za dalju buducnost.Ovo nam nije prvi ovakav posao od kad su Kenny i Comolli tu,sto me posebno raduje jer se misli i na mlade uzraste.nummaLFCŽ je napisao/la:Ja ne mogu naci nikakav podatak o ovom igracu, kao da ne postoji :S
Daaa, taj Flanagan, kakav Kelly, nije on kvalitet kao FlanaganBertrand je napisao/la:To ti je Flanagan, prirodni desni bek. Mada je veći dio sezone, Martin Kelly, bio taj koji je također odlično igrao na desnoj strani. Pa ti sad vidi na kojeg tačno misliš.Arnelinho je napisao/la: Bitna je konkurencija i Daglish sve što kupi biće dobro, jer ne dovodi ,očito, neke x,y igrače, tipa onaj ćelavi nazovi bek, već radije umjesto takvih daje šansu mladjim igračima. Onaj mladi desni bek (pomozite mi se sjetiti imena?) je za mene već kvalitet za top 5 desnih bekova EPL. Mali me zadivio partijama.![]()
Potpuno se slažem u vezi Albrightona. Momak me lično oduševljava i tko god ga na kraju kupi (mada mislim da će ostati barem još sljedeću sezonu), biće u velikom dobitku. Mislim da je bilo nekog interesa za njega, iako ne velikog. Problem je što ih sličan igrač već napušta, Young, kao i Downing, pa je skoro nemoguće, te nelogično, prodavati ga odmah ovo ljeto, a uz to, kod njih nema prodaje ostalih igrača, sve dok ne dovedu novog trenera...Arnelinho je napisao/la: A ja i na temi Arsenala govorim da će debelo profitirati onaj ko kupi nekog od dvojca Sears ili Albringhton(za ovog "malo" više), čudi me da nema ni L'poolove ponude za nekog od njih, jer klinca znaju znanje.
kakva golcina !Rizah je napisao/la:[youtube][/youtube]
Liverpool je klub s tradicijomChelsea_CBH je napisao/la:Jel Liverpool kraljevski klub ko Real ili je gradski klub ko Manchester City???
Je l te stid to pitati a navijas za Plasticne ??Chelsea_CBH je napisao/la:Jel Liverpool kraljevski klub ko Real ili je gradski klub ko Manchester City???
još jedno jednog dvojicu napadača i eventualno trećeg golmana dovesti...zlu ne trebaloJimmy from the hood je napisao/la:Reina - Doni
Glen - Flanagan - Carragher - Agger - Skrtel - Dann - Kelly - Ayala - Insua - Robinson - Clichy
Lucas - Spearing - Charlie Adam - Meireles - Gerrard - Henderson - Kuyt - Maxi - Mata
Suarez - Carroll - Wickham
a ovako je nastao ChelskiChelsea_CBH je napisao/la:Chelsea je nastao samostalno, a ne od pobunjenika suparničkog kluba.
Vidim znas nasu istoriju,to je super al vjeruj mi da je i nastajanje od suparnickog kluba jedan veliki dio te tradicije i istorije o kojoj ti govorim i tako se je rodilo i to veliko rivalstvo(siguran sam da bi im bilo dosadno bez nas),a sad haj ljepo razguliChelsea_CBH je napisao/la:Chelsea je nastao samostalno, a ne od pobunjenika suparničkog kluba.
Poštujem Liverpool.nummaLFCŽ je napisao/la:A Boga ti, zašto pišeš išta ovdje ? Šta je tvoj cilj zapravo ?Chelsea_CBH je napisao/la:Kud će gore prijatelju moj:haris10 je napisao/la:Fan prvo Čelika odma iza toga Hajduka i simpatizer Napolija i Barcelone
Robijaš (svi znamo kakvi su)
Jajduk (iskompleksiran klub pun rasista i nacista)
Barcelona (UEFA mafia klub)
I trebašChelsea_CBH je napisao/la:Poštujem Liverpool.