greska ispravljena... 1 se u toj tekmi podrazumijeva...-Barcelona- je napisao/la: e vala ako izgubimo u zenici od luxemburga,bolje da i ne idemo na ep
EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
ma nemamo šasne za 1 mjesto jer jednostavno nemamo taj kvalitet a upitano je i 2 mjesto a idu vrlo bitne dvije utakmice.
Samo da su Dzeko i napadaci bilo u nekoj formi, sinoc je Albanija mogla proci k'o Estonija.Buki je napisao/la:Moze se svasta desiti. Ali sa onakim zalaganjem i onakvom igrom nemozemo sanjati o drugom a kamoli prvom mjestu. Svatko da gleda objektivno na sinocnju utakmicu, vidjet ce da nismo odigrali tekmu za pamcenje. Da je umjesto Albanije bila imalo kvalitetnija ekipa mi bi izgubili! Onaj prvi gol smo dali vise sretno, nego spretno. Nismo ni jedne opasne akcije za gol Albanaca napravili, sto me najvise zabrinjuje.
Sve u svemu, nadam se da ce igraci uci u "formu" u jesen kad nam to najvise bude trebalo. I da Susic malo VISE uklopi svoj mozak i postavi igrace na terenu kako treba, jer mi nismo Barcelona
Dzeko je tri cetri puta bio sam protiv jednog, tako nesto u Wolsburgu je znacilo gol. Sinoc mu albanci uzimaju loptu samo tako. Vedo isto srece nije imao kao i Muslimovic. Samo da jedan od njih udje u neku formu bice velika razlika. Plus da je tu Salihovic bio, covjek koji trci ko navijen.
- Principatus
- Kontakt:
Dobre novosti: Hagi je selektor Rumunije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
BINGO,odmah jedan manje indijanac.Principatus je napisao/la:Dobre novosti: Hagi je selektor Rumunije.
P.S Jesu li ovi iz Rumunskkog saveza gledali i jednu tekmu Galate kad je ovaj vodio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hagi je dobio posao samo jer je legenda Rumunskoga fudbala,svakako da nije mogao dobiti posao zbog postignutih dosadasnjih rezultata sa ekipama koje je vodio.harishp je napisao/la:BINGO,odmah jedan manje indijanac.Principatus je napisao/la:Dobre novosti: Hagi je selektor Rumunije.
P.S Jesu li ovi iz Rumunskkog saveza gledali i jednu tekmu Galate kad je ovaj vodio.
P.S. Znam za jednog koji je isto tako dobio posao selektora
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ako mislis na Papeta ili Baku, ne rimuje se.ovi su bili legende Jugoslavenskog fudbala a vodili ipak drugaciji'' naziv ''repke.
Jedino ima konkurent na to mjesto i legenda BIH fudbala ali ovaj je jedino vodio svoju djecu iz skole
Jedino ima konkurent na to mjesto i legenda BIH fudbala ali ovaj je jedino vodio svoju djecu iz skole
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Eh, znaci ostalo je na nama i ovim bijelim da se obracunao.
Hagi ce ove unazaditi, gore nego Causevsku
Hagi ce ove unazaditi, gore nego Causevsku
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Goalgetter
- Kontakt:
Hagi vec smislja taktiku za Luxemburg
. Ne bi me cudilo da im bankari otkinu bod 
teze ce nam biti kuci protiv bjelorusa nego kod njih
treba nam jos igraca iz BiH
š`oo ?FIFA/UEFA je napisao/la:teze ce nam biti kuci protiv bjelorusa nego kod njih
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- nostradamus
Hagi je legenda rumunskog nogometa,mozda i najveca ,a sve do sada je bila priprema za vodjenje reprezentacije.Mozda je imao losu epizodu u Galati ,ali na tim stvarima se uci.Logicno je bilo da ce on jednom biti selektor Rumuna.Ja se ovome bas nebi radovao ,Hagi je za njih legenda ,nije njima ni prosli selektor bio dobar,pa ste svi vidjeli sta nam uradise.Bojim se da ca se s njim na celu oni napaliti totalno...A to sto Miske misli da je on lud,je njegova stvar.Ja se te njegove ludosti i pribojavam.Istina je cini mi se da je Hagi bio u pravu kad je ga je drzao na klupi,jer Miske je totalno nezainteresovan i u nikakvoj formi,to smo svi vidjeli...
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
- Goalgetter
- Kontakt:
Oni nas nisu pobjedili zato sto su bili dobri, nego zato sto smo mi bili katastrofalni .nostradamus je napisao/la:Hagi je legenda rumunskog nogometa,mozda i najveca ,a sve do sada je bila priprema za vodjenje reprezentacije.Mozda je imao losu epizodu u Galati ,ali na tim stvarima se uci.Logicno je bilo da ce on jednom biti selektor Rumuna.Ja se ovome bas nebi radovao ,Hagi je za njih legenda ,nije njima ni prosli selektor bio dobar,pa ste svi vidjeli sta nam uradise.Bojim se da ca se s njim na celu oni napaliti totalno...A to sto Miske misli da je on lud,je njegova stvar.Ja se te njegove ludosti i pribojavam.Istina je cini mi se da je Hagi bio u pravu kad je ga je drzao na klupi,jer Miske je totalno nezainteresovan i u nikakvoj formi,to smo svi vidjeli...
Hagy je zamalo doveo najskuplju ekipu u Turskoj na granici ispadanja.
Tip je provjerena krampa od covjeka,kao i prije onaj Binic.Jeli izadju sa zelene povrsine ni u hali nije dobrodosao.
Tip je provjerena krampa od covjeka,kao i prije onaj Binic.Jeli izadju sa zelene povrsine ni u hali nije dobrodosao.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- nostradamus
Ma dobro tu si donekle i u pravu,vratili smo ih iz mrtvih,i ako proigraju pod ovom budalom mi smo najveci krivci,ali vidjecemo sta ce biti.Ali se bas ne bi slozio s tobom da oni nemaju bas nikakav kvalitet,jer danas ne mozes 3 0 dobiti ni Farske Otoke i Linhenstajn,a oni nas bogami dobise.Mozemo se mi zavaravati koliko hocemo ,ali to je realnost...Goalgetter je napisao/la:Oni nas nisu pobjedili zato sto su bili dobri, nego zato sto smo mi bili katastrofalni .nostradamus je napisao/la:Hagi je legenda rumunskog nogometa,mozda i najveca ,a sve do sada je bila priprema za vodjenje reprezentacije.Mozda je imao losu epizodu u Galati ,ali na tim stvarima se uci.Logicno je bilo da ce on jednom biti selektor Rumuna.Ja se ovome bas nebi radovao ,Hagi je za njih legenda ,nije njima ni prosli selektor bio dobar,pa ste svi vidjeli sta nam uradise.Bojim se da ca se s njim na celu oni napaliti totalno...A to sto Miske misli da je on lud,je njegova stvar.Ja se te njegove ludosti i pribojavam.Istina je cini mi se da je Hagi bio u pravu kad je ga je drzao na klupi,jer Miske je totalno nezainteresovan i u nikakvoj formi,to smo svi vidjeli...
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
- legenda reala
- Kontakt:
Dobili su nas isto kao i mi njih u Zenici ,željeli su svima da pokažu kako još znaju igrati lopte i igrači su jednostavno letili po terenu ,nije tu selektor nešta puno pomogao ,kao i mi pred onu suspenziju kad su igrači ginuli i onda je lahko i selektorunostradamus je napisao/la:Ma dobro tu si donekle i u pravu,vratili smo ih iz mrtvih,i ako proigraju pod ovom budalom mi smo najveci krivci,ali vidjecemo sta ce biti.Ali se bas ne bi slozio s tobom da oni nemaju bas nikakav kvalitet,jer danas ne mozes 3 0 dobiti ni Farske Otoke i Linhenstajn,a oni nas bogami dobise.Mozemo se mi zavaravati koliko hocemo ,ali to je realnost...Goalgetter je napisao/la:Oni nas nisu pobjedili zato sto su bili dobri, nego zato sto smo mi bili katastrofalni .nostradamus je napisao/la:Hagi je legenda rumunskog nogometa,mozda i najveca ,a sve do sada je bila priprema za vodjenje reprezentacije.Mozda je imao losu epizodu u Galati ,ali na tim stvarima se uci.Logicno je bilo da ce on jednom biti selektor Rumuna.Ja se ovome bas nebi radovao ,Hagi je za njih legenda ,nije njima ni prosli selektor bio dobar,pa ste svi vidjeli sta nam uradise.Bojim se da ca se s njim na celu oni napaliti totalno...A to sto Miske misli da je on lud,je njegova stvar.Ja se te njegove ludosti i pribojavam.Istina je cini mi se da je Hagi bio u pravu kad je ga je drzao na klupi,jer Miske je totalno nezainteresovan i u nikakvoj formi,to smo svi vidjeli...
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma nije ni bivsi selektor Rumunije toliki krelac koliko se prica.On je i prvi koji nam je potpuno procitao igru i smislio adekvatnu taktiku protiv iste.Kuze je to isto "skuzio" pa je mislio da nas moze uhvatiti na tu foru.Bit je da nam samo pritisnu zadnju liniju i tjeraju nas da igramo na duge lopte.Napadaci su nam ionako totalna buranija pa i nema brige da ce sta sami uraditi..legenda reala je napisao/la:
Dobili su nas isto kao i mi njih u Zenici ,željeli su svima da pokažu kako još znaju igrati lopte i igrači su jednostavno letili po terenu ,nije tu selektor nešta puno pomogao ,kao i mi pred onu suspenziju kad su igrači ginuli i onda je lahko i selektoru
Kad je Salihovic se bio vratio u Njemacku.Vec sam bio napisao da nam se ne pise dobro.Jos i Ibro bas nikako nije uspio adaptovati na neki nacin Sejinu funkciju.Kad uzmes u obzir da su i ostali usrali motku.delija je napisao/la:Ma nije ni bivsi selektor Rumunije toliki krelac koliko se prica.On je i prvi koji nam je potpuno procitao igru i smislio adekvatnu taktiku protiv iste.Kuze je to isto "skuzio" pa je mislio da nas moze uhvatiti na tu foru.Bit je da nam samo pritisnu zadnju liniju i tjeraju nas da igramo na duge lopte.Napadaci su nam ionako totalna buranija pa i nema brige da ce sta sami uraditi..legenda reala je napisao/la:
Dobili su nas isto kao i mi njih u Zenici ,željeli su svima da pokažu kako još znaju igrati lopte i igrači su jednostavno letili po terenu ,nije tu selektor nešta puno pomogao ,kao i mi pred onu suspenziju kad su igrači ginuli i onda je lahko i selektoru
Ovo je bio samo poklon Rumunima.nikako kvalitet.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- nostradamus
PA OCITO SU POKAZALI DA ZNAJU..
PA OCITO SU POKAZALI DA ZNAJU..
Ne mogu vjerovati koliko se nasa grupa iskomplikovala... pa bukvalno svi mogu biti i prvi i peti... Mi sa porazom u Bjelorusiji opet mozemo do baraza a opet s pobjedom mozemo veoma lakog do prvog mjesta...
Uglavnom Albanija za nas moze odigrati kljucne tekme, jer ako otkinu koji bod francuskoj i rumuniji, mi sigurno mozemo igrati odlucujucu utakmicu u parisu
zvuci naucna fantastika ali ko god pogleda raspored moze se uvjeriti..
Po meni Bjelorusija moze zavrsiti kvalifikacije maximalno sa 15 bodova ( pobjeda kuci protiv nas, poraz u zenici, poraz u rumuniji) sto znaci da mi ponovo idemo na gostovanje sa ciljem da izbacimo jos jednog konkurenta...Mi pobjedom protiv njih i Luxa imamo 16 .. jedan konkurent manje
... Sto se tice Rumuna oni ce u septembru ostvariti 3 ili 4 poena.. Po meni oni ne mogu dobiti albance tamo ali ako dobiju to nece biti dobro nikako 
Uglavnom Albanija za nas moze odigrati kljucne tekme, jer ako otkinu koji bod francuskoj i rumuniji, mi sigurno mozemo igrati odlucujucu utakmicu u parisu
Po meni Bjelorusija moze zavrsiti kvalifikacije maximalno sa 15 bodova ( pobjeda kuci protiv nas, poraz u zenici, poraz u rumuniji) sto znaci da mi ponovo idemo na gostovanje sa ciljem da izbacimo jos jednog konkurenta...Mi pobjedom protiv njih i Luxa imamo 16 .. jedan konkurent manje
ser del barça es el millor que hi ha !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.