Pa i planirano je napraviti samo ligu sa aktivnim clanovima..Ja sam rekao i ja cu neka pravila staviti,na organizatorima je da ih razmotre...Ali sam siguran da ovo ne bi kod nas uspjelo ove ni iduce sezone,sve dok ne napravis kostur ligeCospy89 je napisao/la:
pa gledaj i na to sam kontao:
mi ovi sto smo u PO 6 iz A i 6 iz B lige igra prvu ligu sa 12 clanova dok ovi sto se nisu plasirali u PO igraju 2 ligu e sad ako hocemo 3 ligu puste se prijave!!! aa garantujem za prvu ligu da ce biti aktivna!!! a kup igraju svi kako je i najbolje)
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
savezu sam predlozio pa oni kako hoce,,mislim da bi s ovim maksimalno iskoristili online igranje sto se tice lige!!! al otom potom,,kako oni odluce!!!
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Cestitam dzizi ispado i ja sa Celticom, 5 golova sam primio u prvoj utakmici, u prvom pol 3 sva tri radi laga. Priznat ce i Dziza ja 6 puta u njegovom napadu uzmem loptu 6 puta se njemu odbija. Dva gola u sudijskoj nadoknadi, moj golman strasan.
Moji fulaju prazne golove, osim Samarasa niko ga ne moze dati, na kraju su ga i vile pronosale, neki dan ga pobjedim 6 : 0 sad ne mogu na prazan dat. Super.
Cestitke Dzizi, i vidimo se na jesen sa ligom.
Moji fulaju prazne golove, osim Samarasa niko ga ne moze dati, na kraju su ga i vile pronosale, neki dan ga pobjedim 6 : 0 sad ne mogu na prazan dat. Super.
Glory Glory Man United!
..eto ispade i favorizovani Anderson
..znaci najvjerovatnije 6 cetvrtfinalista ce biti iz A Lige,dok samo Slyar i Dziza iz B-lige 
Bravo dziza,to se trazi 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Hvala na cestitkama, shvatam i ja tesko podnosim poraze, al vjeruj lag je i meni bio isto ko i tebi, vidimo se sljedece sezone. Vjezbaj maloAnderson8 je napisao/la:Cestitam dzizi ispado i ja sa Celticom, 5 golova sam primio u prvoj utakmici, u prvom pol 3 sva tri radi laga. Priznat ce i Dziza ja 6 puta u njegovom napadu uzmem loptu 6 puta se njemu odbija. Dva gola u sudijskoj nadoknadi, moj golman strasan.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Krah lige B
Raspad sistema
Sad na kraju osvoje SYLAR ili džiza 
Raspad sistema
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa realno i bila je slabija liga B po mom nekom misljenju, jos od kako su izbaceni deluxe i onaj miami_heat, zato me ne cude ova ispadanja 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- Goalgetter
- Kontakt:
Sto se tice prijedloga od @Cospy89 , slazem se sa @Becki Kongres, zasada, to nije izvodljivo.
Ako neko ima jos nekakve prijedloge, neka nam se slobodno jave
A sto se tice clanova za sljedecu sezonu, pustit cemo prvo prijave, pa cemo objaviti kriterije, po kojima ce igraci biti primljeni u ligu. O konceptu lige za sljedecu sezonu, cemo se jos dogovoriti.Bečki Kongres je napisao/la:Prijedlog jeste dobar,to se spominjalo pred kraj 1 sezone da se sad u ovoj to uradi,ali jednostavno ti nemas clanove za to.Sve dok se ne uvjezbamo,ne nadjemo bas aktivne clanove to je ne izvodljivo...
Ako neko ima jos nekakve prijedloge, neka nam se slobodno jave
moj prijedlog je da mi redovni preskocimo prijave za npvu sezonu, da odmah budemo primljeni 
..ma ne mozemo "preskociti" prijave,jer mozda neko nece da igra sljedecu sezonu npr.
..nego samo mozemo mi biti kao i ove sezone u prednosti,tj. da samo potvrdimo mjesto u ligi
..dok novi igraci moraju postaviti speedtest,msn i sve ostalo potrebno za igranje 
-
jasko_juve
- Kontakt:
+1Funjai je napisao/la:moj prijedlog je da mi redovni preskocimo prijave za npvu sezonu, da odmah budemo primljeni
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne moze tako, jer moze biti da neko planira da ne igra sljedecu sezonu ili tako slicno. Svakako, sve i jedan igrac treba potvrditi da ce igrati ligu. Dakle, prijave ce trajati vise od 3 sedmice, i svi ce se morati prijaviti . A onda, gledacemo po par kriterija (koje cemo malo kasnije navesti) ko ce biti primljen u ligu 
kad pocinje nova sezona?
- Goalgetter
- Kontakt:
Krajem augusta ili pocetkom septembra .ReTry je napisao/la:kad pocinje nova sezona?
pa dobro, sve ok, kontam.. al mislio sam na to da ako bas tad budem na moru ili nesto, i ako se prije mene prijavi 20 ljudi, da date nama starim i redovnim igracima prednost.. na to sam mislio 
- Goalgetter
- Kontakt:
@Funjai .. Aktivni ce dobiti prednost, naravno. Samo ako se prijave
Hocel neko PES-a ?
Hocel neko PES-a ?
hoces igraT?Goalgetter je napisao/la:@Funjai .. Aktivni ce dobiti prednost, naravno. Samo ako se prijave![]()
Hocel neko PES-a ?
- Goalgetter
- Kontakt:
Eu2
Sportsport.ba
Pass: pes6
Sportsport.ba
Pass: pes6

Sređeno sve nakon Osmine finala, ako ima grešaka samo javite! Četvrtfinale počinje od ponedjeljka 13.06.2011 i može se odigrati do 16.06.2011 (četvrtak 00:00)!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.