Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Devil » 03 jul 2009, 18:49

Nije mi jasno zasto oni njega sad pustaju iz Liona kad su im otisli ovi kljucni igraci.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 03 jul 2009, 18:55

Devil je napisao/la:Nije mi jasno zasto oni njega sad pustaju iz Liona kad su im otisli ovi kljucni igraci.
Ja o tome pisem vec 15 dana....o tome da treba na posudbu...mada je prva opcija bio okser al ev sad je nica u opticaju....al kako god da je decko treba ici gdje ce igrat i napredovat....
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 jul 2009, 18:56

Ovo je sve sportsport kriv sto su izmislili one izjave Pjanica. :D Salim se, ne mora ovo bit losa stvar sto ide u Nice, tamo ce puno vise igrat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 03 jul 2009, 18:59

Uvalise mu vecu minutazu, ali u Nici :lol: :mrgreen:
100% sportski i krajnje opušten potpis

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 03 jul 2009, 19:14

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-20025.htm

Spahic zvanicno potpisao za Montpellier! :D

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 03 jul 2009, 19:27

po meni onaj silic iz sirokog je igrac za repku....na vrhuncu karijere je covjek...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 03 jul 2009, 19:34

neno#4 je napisao/la:po meni onaj silic iz sirokog je igrac za repku....na vrhuncu karijere je covjek...
i meni, makar da bude zamjena Jahiću ali čudi me kako nije mogao naći inostrani angažman :roll:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jul 2009, 19:36

Devil je napisao/la:Nije mi jasno zasto oni njega sad pustaju iz Liona kad su im otisli ovi kljucni igraci.
Uzimaju novog igraca iz Nice nekog Loica Remyja,za njega daju 16 mil. plus Pjanica i jos jednog igraca...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 03 jul 2009, 20:08

Raja izgleda da nije posudba nego noga Pjanicu kako stvari stoje....sve druge stranice su izjavile da je prodaja ,a ne posudba kako je objavio sportsport! Evo i na BHT se spominje da je dogovoren prelaz u Nicu...znao sam ja da Pjanic nema mijesta kod ovoga defanzivno orijentisanog kretena ot trenera(Lyona)...on naucio da vodi seljacki Lille i da se brani pa konta i vamo ce mu to proci..zato su i titulu zijanili...a Pjanic mora malo poraditi na fizici...ko ga je vidio uzivo ili stajao pored njega zna o cemu pricam!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 03 jul 2009, 20:25

Sta kaze nas zakon po pitanju gay brakova?
Ako dozvoljava ozenicu ja Grafitnog :oops: da cova dobije papire 8-)
valjda ne moramo boraviti pod istim krovom :oops: :D
ps
Spaha, svaka cast :!:
Zbog reprezentacije potpisati za klub :shock: legenda :!:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 03 jul 2009, 20:44

sencho je napisao/la:Raja izgleda da nije posudba nego noga Pjanicu kako stvari stoje....sve druge stranice su izjavile da je prodaja ,a ne posudba kako je objavio sportsport! Evo i na BHT se spominje da je dogovoren prelaz u Nicu...znao sam ja da Pjanic nema mijesta kod ovoga defanzivno orijentisanog kretena ot trenera(Lyona)...on naucio da vodi seljacki Lille i da se brani pa konta i vamo ce mu to proci..zato su i titulu zijanili...a Pjanic mora malo poraditi na fizici...ko ga je vidio uzivo ili stajao pored njega zna o cemu pricam!

:( :( jbt a debilnog trenera :o :o :o
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 03 jul 2009, 21:05

Aganović potpisao za Xamax
Admir Aganović, potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine i bivši U-21 reprezentativac naše zemlje potpisao je trogodišnji ugovor sa švicarskim prvoligašem Xamaxom.
Sada već bivši član ekipe belgijskog Dendera, Admir Aganović danas je stavio potpis na trogodišnji ugovor sa ekipom Xamaxa.

Admir Aganović je protekle polusezone pružao sjajne igre za belgijski Dender, na sebe je navukao pažnju brojnih evropskih skauta.

Nakon što Dender nije uspio sačuvati provligaški status, jasno je bilo da će i Aganović potražiti novu sredinu, bilo je samo pitanje dana kada će naš internacionalac pronaći novi klub.

Imao sam dosta ponuda u ovom prelaznom roku, ipak u dogovoru sa svojim menažderom, Cvijanom Miloševićem (bivšim igračem Slobode), odlučio sam karijeru nastaviti u Švicarskoj.
Prezadovoljan sam ponuđenim uslovima, već sam se priključio timu i počeo pripreme za narednu sezonu sa ekipom Xamaxa, rekao je Admir Aganović za Sportin.ba.

Poželimo sreću Admiru i mnogo golova u sezoni koja ga očekuje.

Aganović će svoj debi u švicarskom prvenstvu imati 25. jula kada njegov Xamax u prvom kolu gostuje kod St. Gallena.

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 03 jul 2009, 21:26

secer je napisao/la:Sta kaze nas zakon po pitanju gay brakova?
ps
lol :mrgreen:
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 jul 2009, 21:42

bubreg je napisao/la:
secer je napisao/la:Sta kaze nas zakon po pitanju gay brakova?
ps
lol :mrgreen:
izaso covjek iz garderobe, respekt :lol:

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 03 jul 2009, 22:41

Dajić potpisao za Šibenik. Znaci odlaze ili Zec ili Rodić

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 jul 2009, 22:52

Ma da hoće Zec otići iz Hrvatske lige u neku drugu, pa da do izražaja dođe njegov talenat, pa da i urepki počne zabijati. Slažem se da bi Šilića trebalo pozvati, jer momak igra dobro i na vrhuncu je karijere. Begović je predao papire i sada je na FIFI da mu da papire. Za Grafitea treba sve poduzeti, jer on može zaigrati za našu repku i bio bi nam od velike pomoći.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 04 jul 2009, 00:37

el-fighter je napisao/la:Ma da hoće Zec otići iz Hrvatske lige u neku drugu, pa da do izražaja dođe njegov talenat, pa da i urepki počne zabijati. Slažem se da bi Šilića trebalo pozvati, jer momak igra dobro i na vrhuncu je karijere. Begović je predao papire i sada je na FIFI da mu da papire. Za Grafitea treba sve poduzeti, jer on može zaigrati za našu repku i bio bi nam od velike pomoći.
Neka dodje u Premijer ligu BIH.
p.s.Cestitke Aganovicu,.
BosnaE

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 jul 2009, 00:41

el-fighter je napisao/la:Ma da hoće Zec otići iz Hrvatske lige u neku drugu, pa da do izražaja dođe njegov talenat, pa da i urepki počne zabijati. Slažem se da bi Šilića trebalo pozvati, jer momak igra dobro i na vrhuncu je karijere. Begović je predao papire i sada je na FIFI da mu da papire. Za Grafitea treba sve poduzeti, jer on može zaigrati za našu repku i bio bi nam od velike pomoći.
Bas sam naletio na jedno Fifino pravilo koje je doneseno tamo negdje 2008 bas oko ovog igranja nekog igraca za drugu reprezentaciju,i Grafite nebi mogao da igra za nas...

Igrač može igrati za drugu zemlju ako je:
a) On rođen u toj zemlji;
b) Njegov biološki otac ili majka rođen na teritoriji te zemlje;
c) Njegov djed ili nena rođen na teritoriji te zemlje;
d) Ukoliko je igrač proveo više od pet godina na teritoriji te zemlje od svoje 18. godine.

Posto Grafite ne ispunjava ni jedan uslov djaba mu sto hoce da igra :D
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 04 jul 2009, 00:45

miky_hz je napisao/la:
Bas sam naletio na jedno Fifino pravilo koje je doneseno tamo negdje 2008 bas oko ovog igranja nekog igraca za drugu reprezentaciju,i Grafite nebi mogao da igra za nas...

d) Ukoliko je igrač proveo više od pet godina na teritoriji te zemlje od svoje 18. godine.

Kako je onda Ricardo Bajano igrao za nasu reprezentaciju i to u zvanicnoj utakmici (Protiv Smrdije 2004.)
BosnaE

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 jul 2009, 00:47

newton_heath_lyr je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:

Kako je onda Ricardo Bajano igrao za nasu reprezentaciju i to u zvanicnoj utakmici (Protiv Smrdije 2004.)
Citaj ponovo pravilo doneseno 2008 ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.