UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Ma nista specijalno. JDS pametno, bez srljanja. Da je isao naprijed kako zna nokautirao bi on njeg jos u prvoj rundi. Za Nelsona se moze reci da ga je skoro nemoguce nokautirati, za Carwina nikako.RKO je napisao/la:Svaka cast za CiganaCarwina ko nokautira treba mu dat pojas odmah
Inace borba ni izbliza kako se ocekivalo, previse opreza, oklijevanja od strane obojice. Vecina je ocekivala stand-up rat slican recimo Daley vs Diaz, pa ko koga.
Sad valja iscekati JDS vs Cain.

Zadnja izmjena: Strauss, dana/u 12 jun 2011, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
RKO je napisao/la:Dana White potvrdio da ce Mirko imati jos jednu,oprostajnu borbu
Nije on zasluzio tu borbu,ali ok...LJudi ga prebise,kompeltniji su nije fazon lupati samo nogama,ovi znaju sve..
Za njega su poturak,stojnici i tako ti igraci..Ja mislim da bih ga i kimbo slice dobio koji je prakticno sa ulice dosao..
Inace santos kao po obicaju dominanzan..
stojeca giljotina weidmana. moze on puno u srednjoj, strasan je potencijal..

jest lijepo sto su evente pomjerili u 3...sve se zavrsi oko poal 6Strauss je napisao/la:stojeca giljotina weidmana. moze on puno u srednjoj, strasan je potencijal..
Sto se ostalih borbi tice Beltran-Rosa je bila fantasticna
RIP SALE VILENJAK
djaba sto su pomjerili kad opet jedva uspijem sve pregledati. tek kad skinem i ponovo pregledam dobijem stvarnu sliku. nista jedan sat ne znaci, bar meni.RKO je napisao/la:jest lijepo sto su evente pomjerili u 3...sve se zavrsi oko poal 6Sinoc je bilo ok....Cigano je zasluzeno dobio ali sta Carwin moze istrpiti
mislim da je JDS slomio ruku od njegovu glavu
Carwin je definitivno popravio cardio i zamalo da pobjedi JDS na kraju onim gusenjem/giljotinom....JDS mislim da moze dobiti Caina i volio bi pravo mi je simpatican borac. Trenutno gledajuci mislim da su JDS,The Reem i Cain TOP3 HW.
Sto se ostalih borbi tice Beltran-Rosa je bila fantasticna,Kenflo je nevjerovatan borio se u 4 kategorije,strasan KO Stouta.....
jds vs cain je sigurno najveca hw borba u historiji ufc-a, i poslije okrsaja pride hw trojke i najveca u historiji mma sporta. stvarno ce ludnica u tom mecu. cain u hrvanju i cardiu prednost, jds sasavim solidan cardio, bolji u stojci, sanse podjednake, ludnica zagartovana. i navijati cu caina., mada mi ni junior nije mrzak, pogotov poslije tuf-a
po meni problem mirka je sto je on nedovoljno krupan za ovu tesku kategoriju uz malo truda mogao se spustiti u polutesku i tu ga ne bi izdominirali lako kao u teskoj...doe78 je napisao/la:RKO je napisao/la:Dana White potvrdio da ce Mirko imati jos jednu,oprostajnu borbu
Nije on zasluzio tu borbu,ali ok...LJudi ga prebise,kompeltniji su nije fazon lupati samo nogama,ovi znaju sve..
Za njega su poturak,stojnici i tako ti igraci..Ja mislim da bih ga i kimbo slice dobio koji je prakticno sa ulice dosao..
Inace santos kao po obicaju dominanzan..
malo sam vise ocekivao od dos santosa al morao se on paziti u ovoj borbi jer carwin je borac koji jednim udarcem moze sve rijesiti... carwin je pokazao napredak u kondiciji, problem je sto njegov stand-up nije brz i fluidan kao kod dos santosa i zato se naprimao udaraca ali covjek ima celicnu glavu... par puta me roy nelson odusevio svojom izdrzljivoscu al mislim da ga je shane u ovoj borbi nadmasio
iskren da budem ja ne gledam ufc skoro nikad uzivo jer mi je to pacenje... ostati budan do 5 ujutro i duze i ujutro kad se probudim ne sjecam se pola stvari... ja radije skinem sebi to dan poslije i u miru pogledam.
inace posljednjih mjesec dana i narednih isto toliko je sjajan period za ljubitelje MMA jer skoro svake sedmice da ima neki solidan event.
You are someone else I am still right here
Sta prognozirate za GP. Ima li Werdum sansi? Ne znam zasto, ali ja otpocetka GP za njega govorim da bi mogao biti najvece izenadjenje i pored favorizovanih Fedora i Overema ugrabiti pojas. Barnet bi trebao dobiti Rogersa, mnogo je iskusniji, tehnicki jaci u svakom pogledu, hrvanje mu je klasa za sebe, sve osim njegove pobjede iznenadjenje. Grigs vs V.Overeem ce biti pravo zanimljiva i atraktivna borba. Obojica su agresivci, nokaout ce lebdjeti u zraku, mada i JDS vs Carwin se ocekivao nokaut, pa sta bi. Al eto prognoziram KO by Griggs 2 runda.
eto, izgleda da se stojke konacno vraca tamo gdje i pripada. sad je jos veci merak pratiti..
mnogo srece mu zelim...Strauss je napisao/la:eto, izgleda da se stojke konacno vraca tamo gdje i pripada. sad je jos veci merak pratiti..
Picka im materina
Overeem izbacen iz Strikeforcevog Grand Prixa nakon bahate izjave!
ALISTAIR OVEREEM je maknut iz nastavka Strikeforcevog Grand Prixa i neće se boriti protiv Antonija “Big Foot Silve” u polufinalu – ovo je vijest koja je noćas šokirala sve ljubitelje MMA-ja, ali i razočarala poklonike Strikeforceovog Grand Prixa koji je sada izgubio velik dio svoje čari. Nakon što je već u prvom kolu ispao Fedor Emelianenko, natjecanje je sada ostalo i bez najveće zvijezde i Strikeforceovog prvaka.
"Ne plešem kako drugi sviraju"
Službeni razlog Overeemovog micanja je ozljeda nizozemskog razbijača iako je jasno da “nešto itekako smrdi” u cijeloj priči. Vijest da postoje nesuglasice otkrio je sam Overeem, kada je u emisiji Ariela Helwanija, izjavio da je usred svađe sa Strikeforceom zbog termina nastavka Grand Prixa koji njemu ne odgovara.
“Strikeforce me molio da prihvatim borbu 10. rujna, no na to nisam pristao. Imam neke e-mailove u kojima me se moli i neka pitanja koja traže da odgovorim. Ne, borba nije potvrđena. Nisam je potvrdio i neću je potvrditi", rekao je Overeem i dodao:
“Ne znam što će se dogoditi. Prijetili su mi da će me izbaciti iz turnira, ako ne prihvatim meč. Ne znam hoće li to napraviti. Ne volim da mi se prijeti. Kada ljudi počnu pričati na taj način, onda im kažem, samo dajte, no budite sigurni da neću plesati kako vi svirate."
Mnogi su odmah špekulirali da bi Overeema zbog takvih izjava novi čelnici Strikeforcea mogli izbaciti, no prema službenoj verziji, ozljeda je učinila taj posao. Dana White je reagirao promptno i bez ikakog oklijevanja je obrisao Overeema iz kombinacija za nastup 10. rujna.
"10. rujan je datum kada Showtime želi da nastavimo, i taj datum će se morati poštovati. Zaista šteta što je Alistair nedostupan tada, no situacije kao te se događaju. Upravo zato imamo alternative u turniru", izjavio je predsjednik UFC-a Dana White dodavši kako je razlog njegovog brisanja iz ždrijeba ozljeda.
“Overeem je pod ugovorom, a kada mu mali prst zacijeli, dat ćemo mu još jednu borbu koja mu pripada”, ironično je dodao White jasno sugeriravši kako Zuffa smatra da bi se Overeem mogao boriti.
Silva: Overeem se odbio boriti protiv mene!
Overeemov status u kompaniji koja vodi UFC i Strikeforce nakon ovog incidenta sigurno nije bajan, a upravo je ovo vrijeme kada se zauzimaju startne pozicije prije pregovora oko novog ugovora. Strikeforce je pred gašenjem, a "The Reem" sigurno neće dobiti uvjete u UFC-u koje si je zamislio. Možda ipak završi u boks, a možda je upravo ta njegova izjava (da će se okrenuti prof. boksu) kumovala ovakvom reakcijom njegovih poslodavaca.
Da ozljeda i nje pravi razlog Overeemovog otkaza, potvrdio je i njegov nesuđeni protivnik - Antonio "Big Foot" Silva.
"Frustriran sam i razočaran da netko, koga smatraju najboljim borcem na svijetu, se jednostavno povuče iz natjecanja i odbije se boriti protiv mene. Overeem je sjajan dečko, ali mi se ovaj njegov potez ni malo ne sviđa", izjavio je Silva kada je čuo što se dogodilo.
Daniel Cormier zamjena!
Poznata je i zamjena za "The Demolition Mana". Umjesto Nizozemca, u polufinalu protiv "Big Foot" Silve nastupit će hrvač Daniel Cormier.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Nisam baš neki expert za borilačke sportove, ali o kakvim pripremama se ovdje priča? Sportista treba biti uvijek spreman, jeli tako?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Nisam baš neki expert za borilačke sportove, ali o kakvim pripremama se ovdje priča? Sportista treba biti uvijek spreman, jeli tako?
Dobro si rekao nisi neki expert za borilacke sportove
RIP SALE VILENJAK
Da, zato i pitam. Vidim da ti sebe smatraš ekspertom, pa bi mi možda mogao pojasniti.RKO je napisao/la:Dobro si rekao nisi neki expert za borilacke sportoveVirtu4l je napisao/la:Nisam baš neki expert za borilačke sportove, ali o kakvim pripremama se ovdje priča? Sportista treba biti uvijek spreman, jeli tako?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
spremas se za borbu... svaki borac ima neke mane koje ti pokusavas iskoristiti... mma je dosta kompleksan i sastoji se iz vise segmenata a rijetki su borci koji su sjajni u svemu...Virtu4l je napisao/la:Da, zato i pitam. Vidim da ti sebe smatraš ekspertom, pa bi mi možda mogao pojasniti.RKO je napisao/la:Dobro si rekao nisi neki expert za borilacke sportoveVirtu4l je napisao/la:Nisam baš neki expert za borilačke sportove, ali o kakvim pripremama se ovdje priča? Sportista treba biti uvijek spreman, jeli tako?
razbi Hendo Fedora... drago mi je da je i ta prica oko rusa zavrsena.
ne vjerujem u one price o namjestanju u Pride-u jer gledao sam dosta borbi iz tog vremena.... ali sam misljenja da su ovi borci koji su se tamo borili i stekli status legendi totalno istroseni.
Zaista mi je zao fedora, valjda je vrijeme za mirovine...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Cro COP nazvao svoj mec protiv RoY Nelsona nazvao je mec karijere 30 Listopada 03:00h
Molim ako neko ima link za vecerasnji UFC turnir da mi posalje ili stavi ovdje na temu, nemam Nove TV jbg...poz i hvala unaprijed!
Volim te Zeljo!!!
NELSON IPAK PREJAK
Mirko Filipović porazom se oprostio od UFC-a: 'Učinio sam sve da bih imao uspješnu karijeru'

Bilo je sjajno boriti se protiv legende. Cro Cop još uvijek može "trgati". Moj je plan bio udarati i miješati, tako da ste vidjeli pomalo od svega - kazao je Nelson
Hrvatski majstor slobodne borbe Mirko Filipović poražen je od Roya Nelsona u svojem posljednjem meču za američku organizaciju UFC...
Američki 35-godišnji borac pobijedio je Filipovića (37) tehničkim nokautom u trećoj rundi. Nelson je srušio našeg borca koji je ostao ležati licem prema tlu. Budući da se tako nije mogao braniti, sudac je nakon minute i pol treće runde prekinuo meč.
Filipoviću je to bio treći poraz zaredom i šesti u deset borbi za UFC kojem se pridružio 2007. godine. Ukupno je u karijeri, računajući i borbe u organizaciji PRIDE, Filipović na 27 pobjeda (20 nokautom), deset poraza i dva neodlučena ishoda.
- UFC je bio toliko dobar prema meni svih ovih godina i teško mi je napustiti organizaciju i ovaj sport. Iako u UFC-u nisam bio dobar, osjećam da sam učinio sve što sam mogao da bih sveukupno imao uspješnu karijeru - rekao je Filipović nakon subotnje borbe u Las Vegasu, a pun je pohvala na njegov račun bio i Nelson.
- Bilo je sjajno boriti se protiv legende. Cro Cop još uvijek može "trgati". Moj je plan bio udarati i miješati, tako da ste vidjeli pomalo od svega - kazao je Nelson.
Mirko Filipović porazom se oprostio od UFC-a: 'Učinio sam sve da bih imao uspješnu karijeru'

Bilo je sjajno boriti se protiv legende. Cro Cop još uvijek može "trgati". Moj je plan bio udarati i miješati, tako da ste vidjeli pomalo od svega - kazao je Nelson
Hrvatski majstor slobodne borbe Mirko Filipović poražen je od Roya Nelsona u svojem posljednjem meču za američku organizaciju UFC...
Američki 35-godišnji borac pobijedio je Filipovića (37) tehničkim nokautom u trećoj rundi. Nelson je srušio našeg borca koji je ostao ležati licem prema tlu. Budući da se tako nije mogao braniti, sudac je nakon minute i pol treće runde prekinuo meč.
Filipoviću je to bio treći poraz zaredom i šesti u deset borbi za UFC kojem se pridružio 2007. godine. Ukupno je u karijeri, računajući i borbe u organizaciji PRIDE, Filipović na 27 pobjeda (20 nokautom), deset poraza i dva neodlučena ishoda.
- UFC je bio toliko dobar prema meni svih ovih godina i teško mi je napustiti organizaciju i ovaj sport. Iako u UFC-u nisam bio dobar, osjećam da sam učinio sve što sam mogao da bih sveukupno imao uspješnu karijeru - rekao je Filipović nakon subotnje borbe u Las Vegasu, a pun je pohvala na njegov račun bio i Nelson.
- Bilo je sjajno boriti se protiv legende. Cro Cop još uvijek može "trgati". Moj je plan bio udarati i miješati, tako da ste vidjeli pomalo od svega - kazao je Nelson.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Jako mi je zao sto je Mirko sa ovim porazom zavrsio svoju slavnu karijeru , velika legenda i odlicna osoba, ipak je ostario i nije to onaj isti Mirko od prije ali i dalje moze da se nosi sa najvecima borcima kao sto je dokazao juce istina izgubio ali nije bio nimalo los, da skratim MIRKO ZELIM TI SVE NAJBOLJE!