FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
e nek je i ahmedbegovic otisao vise i to je jedno od pojacanja 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
kaze osiim da podhitno moramo naci neka pojacanja i to samo govori da ce biti pojacanja

Zašto ne izađeš malo vani prošetati, evo i sunce je izašlo, zaista lijepo vrijeme. Udahni malo svježeg zraka, otiđi sa haverima (ako ih imaš) na piće, petka je. Odmori se čovječe, pusti se spamanja po forumu!nime_tm87 je napisao/la:kaze osiim da podhitno moramo naci neka pojacanja i to samo govori da ce biti pojacanja![]()
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- bistrikboy
- Kontakt:
Nedzad Serdarevic(primorje,velez)se priljucio pripremama i neki crnac ako saznam ime postavit cu,ako moze koja info vise o Serdarevicu od Mostaraca,na youtube se po klipu moze reci da je dobar tehnicar... 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Na Youtube se moze vidjeti da je poprilicno spor ali da je veoma jak i dobro cuva loptu i ima lijepu tehniku.Joj kako se bolje osjecam u zadnje vrijeme sto se tice Zelje,nista nam se bolje nije moglo desiti od Osima,samo da se realizuju ovi najvljeni transferi Mesanovic,Colic,Serdarevic,Mesic etc... a taj crnac nek bude Dialiba ja licno nebi imao nista protivbistrikboy je napisao/la:Nedzad Serdarevic(primorje,velez)se priljucio pripremama i neki crnac ako saznam ime postavit cu,ako moze koja info vise o Serdarevicu od Mostaraca,na youtube se po klipu moze reci da je dobar tehnicar...

Tracy McGrady!!!
- eliminator
- Kontakt:
mesic je ja mislim potpisaoEdo_Majka je napisao/la:Na Youtube se moze vidjeti da je poprilicno spor ali da je veoma jak i dobro cuva loptu i ima lijepu tehniku.Joj kako se bolje osjecam u zadnje vrijeme sto se tice Zelje,nista nam se bolje nije moglo desiti od Osima,samo da se realizuju ovi najvljeni transferi Mesanovic,Colic,Serdarevic,Mesic etc... a taj crnac nek bude Dialiba ja licno nebi imao nista protivbistrikboy je napisao/la:Nedzad Serdarevic(primorje,velez)se priljucio pripremama i neki crnac ako saznam ime postavit cu,ako moze koja info vise o Serdarevicu od Mostaraca,na youtube se po klipu moze reci da je dobar tehnicar...

Za sad su potpisali Mesanovic i Mesic,a ovi ostali nabrojani su sa ekipom na probi i dogovaraju dtalje.Nadam se da ce potpisati i Serdarevic jer je to kvalitetan igrac koji bi bio od pomoci
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
šta ono bi pa demir hotić hoće da tuži željezničar
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Nisam navijač Želje ali eto mogu malo o transferima kad se već o tome priča. Situacija je ovakva trenutno. Dobar igrač u našim okvirima čitaj (bih) trenutno vrijedi ili traži on ili njegov menadžer od 50.000km po sezoni plus plata i premije i smještaj. To je za igrače koji imaju čiste papire odnosno koji su bez ugovora.
ja ba shupak ko htio bi neke pare jer su raskinuli ugovor sa njim :s ne bi mu ja dao FK Ozren da treniraMirza_Hordas je napisao/la:šta ono bi pa demir hotić hoće da tuži željezničar

Volim te Zeljo!!!
ima jedna novost iz provjerenih izvora.
OSIM IZJAVIO DA SE TREBAMO POJACATI
OSIM IZJAVIO DA SE TREBAMO POJACATI
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
zlatandr je napisao/la:ja ba shupak ko htio bi neke pare jer su raskinuli ugovor sa njim :s ne bi mu ja dao FK Ozren da treniraMirza_Hordas je napisao/la:šta ono bi pa demir hotić hoće da tuži željezničar
iskreno da vam kažem, ja tog vašeg bivšeg trenera hotića nikad nisam razumio, od onog trenutka kad je potpisao davao neke izjave niđe veze
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
MIKI TI JEDiNI ZNAS ZASTO ZELJO NEmA USPJEHA.
NIKADA ZELJO NIJE DAO FENINGA IGRACIMA.SAMO SU SVI HTJELI DA ZARADE NA IGRACIMA.U ZELJI MOZES IGRATI SAMO AKO IMAS DOVOLJNO LUDOG OCA ILI STRICA KOJI HOCE PLATITI DA TI IGRAS.
ILI AKO NEKO HOCE U UPRAVU DA DA PARE DA UDJE I PLATI IGRACA.
NIKADA ZELJO NIJE DAO FENINGA IGRACIMA.SAMO SU SVI HTJELI DA ZARADE NA IGRACIMA.U ZELJI MOZES IGRATI SAMO AKO IMAS DOVOLJNO LUDOG OCA ILI STRICA KOJI HOCE PLATITI DA TI IGRAS.
ILI AKO NEKO HOCE U UPRAVU DA DA PARE DA UDJE I PLATI IGRACA.
zelju nije tuzio ko je zurio na voz
- bistrikboy
- Kontakt:
Pacijenta za predsjednika kluba 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
NAVEDITE MI JEDNU OSOBU KOJA JE RADILA NESTO SA ZELJOM A DA NIJE MORAO TUZITI ZELJU.
DO KOGA JE.
DO KOGA JE.
- bistrikboy
- Kontakt:
Daj ne peglaj majke ti,dosta tvojih gluposti,komplexe lijeci negdje drugo al' mani se ove teme,sto se mene tice otvori te "Razlozi zasto ja ne volim FKŽ" i tamo laprdaj kome mozes
Ovo polako prelazi granicu normalnog sta ovaj pacijent pise

Ovo polako prelazi granicu normalnog sta ovaj pacijent pise

ma Hoticu netreba dati ni Ozren da vodi ispast ce onda i iz Druge lige
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
Ma Hotic je dobio derbi sa ovakvom ekipom...za koju i Osim kaze da je najveci domet 9 mjesto..sasatm87 je napisao/la:ma Hoticu netreba dati ni Ozren da vodi ispast ce onda i iz Druge lige

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.