NBA Playoff 2011

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Mandrak
Kontakt:

Re: NBA Playoff 2011

Post Postao/la Mandrak » 11 jun 2011, 23:51

Titova-Juga je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Mandrax mos li nas spasit svojih upisa ?
Istina boli nekad, znam da je teško ali mora se reci ma koliko bolna bila :mrgreen:

Ovdje je jedino istina tvoje svrsavanje na trojac iz Miamia i velicanje ponasanja Jamesa i na moje neugodno iznenadjenje Wade-a... Sutra bi za Djerzelez navijali.
Ma izvini ali lažeš ;) jednostavno je tako...ja uopše ne navijam za Miami,a to si mogao provjeriti u predhotnim postovima a ne ulijetati ko padobranac...kakav crni James ,nisi dobar sviju mi.
Pa sam Dema kaže maloprije da navija protiv Miamija otkako su im se prikljucila ova dvojica(provjeri u njegovim maloprijašnjim postovima kao ne vjeruješ) tako da njemu možeš to pricati, a ne meni ;)
Znaš koliko me boli polni organ za Miamijeve zvijezde a i ti ekipu opcenito, nisi ni svjestan ;) vec neko vam mora skrenuti pažnju na licemjerje opšte koje vlada ovdje...ovdje nije u pitanju timska mržnja prema Miamiu, vec indivudualna :lol: :lol: i to ponajviše prema Jamesu (covjeka kojeg i ne znate licno, niti on zna vas - to pogotovu)...e sad kad vam tu istinu neko saopšti, kad vas izofira - e onda vi okrecete pilu naopacke, pa u meni vidite nekog krivca i meni nešto spocitavate kako sam njihov advokat, da su mi oni idoli i šta sve ne :lol: :lol: pa to je cirkus od price :lol:
Ali dobro, ako ce vam biti lakše vrtiti i ponavljatu tu istu pricu - onda OK, slobodno vi ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 jun 2011, 23:58

Ja nekoga moram znati licno da bi ga volio ili ne volio kao sportistu ?
Zanimljiva ti je konstantacija :roll:. Ono kako se ponasa na terenu ali i van njega govori o njegovom karakteru dovoljno.
Covjek je svojim "hollywoodskim aktima" na parketu izazvao moje gadjenje u smislu kosarkasa.
Ne, ne mrzim ga, to je prevelika rijec, ali ga ne volim jer je cisti primjer danasnjeg "covjeka" koji je pun sebe i bez postovanja prema suigracima, klubu a u ovom primjeru (iako se vec odavno znalo) i protivnickim igracima.
Sta me boli k jesi ti za Miami, da si branio interese Phoenixovih igraca koji su se ponasali kao ovaj tinejdzercic prema Dirku isto bih ti rekao. I opet kazem, prestani da svrsavas na LeQueena, nadji si malu...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 12 jun 2011, 00:02

Titova-Juga je napisao/la:Ja nekoga moram znati licno da bi ga volio ili ne volio kao sportistu ?
Zanimljiva ti je konstantacija :roll:. Ono kako se ponasa na terenu ali i van njega govori o njegovom karakteru dovoljno.
Covjek je svojim "hollywoodskim aktima" na parketu izazvao moje gadjenje u smislu kosarkasa.
Ne, ne mrzim ga, to je prevelika rijec, ali ga ne volim jer je cisti primjer danasnjeg "covjeka" koji je pun sebe i bez postovanja prema suigracima, klubu a u ovom primjeru (iako se vec odavno znalo) i protivnickim igracima.
Sta me boli k jesi ti za Miami, da si branio interese Phoenixovih igraca koji su se ponasali kao ovaj tinejdzercic prema Dirku isto bih ti rekao. I opet kazem, prestani da svrsavas na LeQueena, nadji si malu...
Pa bolan nebi ja sam navijao ZA te tvoje Bullse baš protiv tog Le Queena i ostale družine sa floride, vjerovao ti meni ili ne ;) ...ali ne možeš ti to shvatiti jer je za tebe to viša matematika za dvije nepoznate...a i boli te ki.ta za koga sam ja navijao i za koga sad navijam, jel tako - jest :lol: ovo cisto onako da znaš, koliko je meni Miami bitan u votaži.
Nadji sebe kakvu skvo pa se sa njom prošetaj malo, probaj živjeti real life...vidiš li da ti život prođe u mržnji tog Le Queena :( žalosno je to.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 12 jun 2011, 00:05

Mandrak je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Ja nekoga moram znati licno da bi ga volio ili ne volio kao sportistu ?
Pa bolan nebi ja sam navijao ZA te tvoje Bullse baš protiv tog Le Queena i ostale družine sa floride, vjerovao ti meni ili ne ;) ...ali ne možeš ti to shvatiti jer je za tebe to viša matematika za dvije nepoznate...a i boli te ki.ta za koga sam ja navijao i za koga sad navijam, jel tako - jest :lol: ovo cisto onako da znaš, koliko je meni Miami bitan u votaži.
Nadji sebe kakvu skvo i pa se sa njom prošetaj malo, probja živjeti real life...vidiš li da ti život prođe u mržnji tog Le Queena :( žalosno je to.

Argumenti su majka "druze", a tebi to nije jaca strana ocito.
Forumsko iskustvo mi kaze da kada bih ti sada odg. na ovo tvoje sto pises, a sto nema bas neke veze sa onim sto sam ja napisao, ti bi onda temu odveo u opet nekom drugom smjeru u nedostatku svojih argumenata koje i nije jednostavno pronaci kada je glumatanje i nepostivanje Jamesa prema drugima u pitanju. Al libo te tuki, samo ti drkedzon !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 jun 2011, 16:41

Mandrak je napisao/la:slika

To su ti velikani, koje ljubav prema košarci spaja :lol: :lol:

Samo tad se nije moralisalo kao sad o Miamiju ;) treba biti realan a ne licemjeran.
koliko je Pippen odigrao za Houston?...pa odma je otisao u Portland ... drugo Boston je dao mnogo da bi dosao do ove dvojice , pa sad objektivno d aimaju ono sto su dali opet bi bili u vrhu, a ujedno bi bili i mladji..velika je to razlika care ...mislim sta me briga sto su Wade i James otisli skupa to je njihov izbor i ja to postujem...samo mnogo NBA navijaca danas ih ne voli i to stoji..prije sam mislio da samo u Chicagu ne voli tu trojku i Miami, ali s obzirom da mi posao koji radim ovdje daje priliku da se susrecem sa ljudima iz drugih gradova i onako kada pricamo o NBA ja jos nikog nisam cuo da je rekao da podrzava Mami, Jamesa i td..uglavnom vecina naroda u USA je uz Dallas i uglavnom ta vecina uziva gledajuci dok Miami gubi...znaci svi ti ameri su hejteri kao i vecina na ovom forumu?...ja nisam nikad nista ovdje napisao protiv Jamesa jer kao igraca ga cijenim, ali dok covjeka i osobu zaista prezirem... vjerovatno zbog toga i narod i nije uz njih, a vjerovatno i zato sto su se dva najbolja free agenta u 2010 godini prikljucili Wadu.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 jun 2011, 17:41

Mandrak je napisao/la:Šta tek reci za ovu cetvorku gloryhuntera, hajmo sad pošteno ;)

slika

A vidi ovih ljubimaca iz Bostona, citav život su bili Kelti u srcu :lol: njih je ljubav prema košarci spojila, a ne lov na prsten ;)

slika
Nijedan od ovih slucaja nije ni blizu isti kao sklapanje velike trojke Miami Heata.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 jun 2011, 18:10

Šta tek reci za ovu cetvorku gloryhuntera, hajmo sad pošteno ;)

slika
Poredjenje ti je na mjestu. Poredis veterane koji su dosli u LAL i ljude koji su u zenitu igracke karijere dosli u Miami.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 12 jun 2011, 21:44

Pa znam ja to, zato i kažem jasno da sve ove ljude :

slika
slika
slika

sve njih je spojila iskljucivo ljubav prema košarci, a Miamijeve lov na prsten ;) da nije smiješno - bilo bi žalosno :mrgreen: .
Sad se vade price o veteranima i neko dodatno filozofiranje, a u suštini sve je to ista stvar - lov na prsten i ništa više.
Ali dobro, možda su James i Bosh trebali preci u Miami sa 35 godina 8-) ...vjerovatno bi im tad bilo to oprošteno :lol: ovako nema oprosta kod forumaša sa SS.ba foruma.

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 12 jun 2011, 22:10

Ne sjecam se bas kako su ovi gore stigli u timove(neki) al vidim ti znas pa de mi reci kolko je njih reklo da potpisuje za drugu ekipu zadnji dan prelaznog roka???
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 12 jun 2011, 22:26

Dobro Mandrak u sustini jeste ista stvar ali opet je drugacija situacija bila kod ovih gore slika sto si postavio, Malone i Payton su na kraju svoje igracke karijere dosli U LAL da osvoje taj toliko zeljeni prsten i kao sto rece neko iznad mene oni tad nisu bili na zenitu svoje igracke karijere.

Dalje Allen i Garnett nisu na svoju inicijativu dosli u Boston nije tu bilo nikakvog dogovora medju igracima. Oni su trade-om dosli u Boston za Garnetta je tada otislo ja mislim cak 5 igraca, Pierce je vec tu od pocetka karijere. I ova trojka Houstona je postala velika trojka zahvaljujuci menadzmentu Rocketsa, Pippen i Barkley i da su htjeli nebi mogli reci "ma jok necu u Houston" jer su oni preko trade-a dosli u rakete.
U tome donekle i jeste draz NBA-a da se pametno posluje da se menadzeri takmice ko ce napraviti bolji trade itd., Wade Bosh i James su odabrali najlaksi put, svi su bili free agenti dogovorili se medjusobno i nasli se u istom timu a takav jedan slucaj nije zapamcen u istoriji kosarke, zato im ljudi vecinom zamjeraju.

Zamisli da svi ovako razmisljaju na sta bi liga licila pa imali bi 5 timova popunjeni superstarima a ostatak timova bi bio smijesan. Mogli su se jos i sa Howardom i Paulom dogovoriti pa da dogodine gledamo prvu petorku Paul-Wade-James-Bosh-Howard kontas :lol:
Na kraju krajeva sve je to prenapuhano od strane medija, opet kazem oni su se odlucili tako i gotovo nisu uradili nista sto liga zabranjuje ali ova gore poredjenja ti nepiju vode

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 12 jun 2011, 22:29

ma dajte ljudi o čemu vi pričate.

uopće nisam fan LeBrona ili Heata. čak su moje simpatije u finalnoj seriji u potpunosti na strani Dallasa. al' ovo o čemu raspravljate je smiješno.

svako ide tamo gdje misli da će mu biti bolje. ispade samo igrači u NBA moraju da poštuju franšizu u kojoj su počeli karijeru. jbt. pa igrači u Europi najčešće igraju bar na početku u klubovima iz rodnih gradova, pa opet odlaze ako misle da tu neće dobiti lovu koju zaslužuju i da neće osvojiti titule koje žele.

NBA i sve lige u američkim sportovima bar imaju kakav-takav zaštitni mehanizam u vidu Salerija.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 jun 2011, 03:01

sudije su fuj fuj...sve je na stranu Miamia.. ebo lopovluk ova fujjjjjjjjjj
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 13 jun 2011, 03:09

Sve ce biti bolje kad taj zli i korumpirani Miami veceras izgubi.
Dobro ce pobjediti na kraju - mora biti happy end, a jednorozi ce poceti letiti širom amerike.
Hajmo Telad, citav svijet je uz vas.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 13 jun 2011, 03:28

Dallas ima vodstvo sa ovako losim Dirkom i plus su sudije na strani Miamija. Ako Nowitzki proradi gotovo je.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 13 jun 2011, 03:30

SaltCityAttack je napisao/la:sudije su fuj fuj...sve je na stranu Miamia.. ebo lopovluk ova fujjjjjjjjjj
zbog vas bi volio da Miami izgubi.Ovo se vise ne da citati,prvo su nas pogurali protiv Bostona,pa protiv Chicaga,a evo sad nas guraju i protiv Dallasa iako gubimo sa 3:2 i u prvom poluvremenu 6 utakmice.Ehh dragi Boze sta bi ovaj Miami da nije sudija,pa pitanje je da li bi i play off izborili :roll:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 13 jun 2011, 03:31

Al' ga Clemenza voli zakuhat'!!! :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 13 jun 2011, 03:33

L-Train je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:sudije su fuj fuj...sve je na stranu Miamia.. ebo lopovluk ova fujjjjjjjjjj
zbog vas bi volio da Miami izgubi.Ovo se vise ne da citati,prvo su nas pogurali protiv Bostona,pa protiv Chicaga,a evo sad nas guraju i protiv Dallasa iako gubimo sa 3:2 i u prvom poluvremenu 6 utakmice.Ehh dragi Boze sta bi ovaj Miami da nije sudija,pa pitanje je da li bi i play off izborili :roll:

kod tehnickih je se vidjelo da ne sude za miami ,guraju haslema,covjek dobi...chandler se gura nista..jasta ba gluposti pricaju,rose je znao po 20 slobodnih izvesti...ali ovaj forum je takav kada zamrse tim,mrzit ce ga do kraja pravi patrioti,uh gdje su bili 90:)

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 13 jun 2011, 03:34

L-Train je napisao/la:
Treba im zabraniti da se uopšte takmice, ali koji onda drugi tim izabrati za projekciju mržnje :? ...nigdje nema LeBrona u drugim timovima jbg...ma skontace se vec nešto.
Uglavnom ,bitno je da veceras Miami a James pogotovu izgube i da raja može mirno spavati.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 13 jun 2011, 03:43

Mandrak je napisao/la:
L-Train je napisao/la:
Treba im zabraniti da se uopšte takmice, ali koji onda drugi tim izabrati za projekciju mržnje :? ...nigdje nema LeBrona u drugim timovima jbg...ma skontace se vec nešto.
Uglavnom ,bitno je da veceras Miami a James pogotovu izgube i da raja može mirno spavati.
Ti si covjece opterecen lik, opusti se malo i uzivaj u utakmici.
FK DELFIN NEUM

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 13 jun 2011, 03:45

BIH fanu, bice to dobro - samo sabura ;) ...mislim da ce veceras Dallas ocitati lekciju tim placenicima iz Miamia i da ce citav svijet biti sretan, a i ti ces odahnuti konacno jer se pokazalo tim drznicima kako se igra prava košarka :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.