FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

dr.adnan
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la dr.adnan » 11 jun 2011, 22:59

Vidala navodno i Napoli šmeka ;)

Evo vam 3 razloga zašto da navijate za FC Bayern (ali onaj ženski)
slika

Annika Doppler (gore lijevo), Ivana Rudelić (dole desno), Julia Simić (dole sredina) su fudbalerke Bayerna i nastupaju za ženski Elf. Sve imaju od 19 do 22 godine. Inače, krajem mjeseca je SP za žene pa gledajte :D
Sent from my Philips Smart TV.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 jun 2011, 23:03

dr.adnan je napisao/la:Vidala navodno i Napoli šmeka ;)

Evo vam 3 razloga zašto da navijate za FC Bayern (ali onaj ženski)
slika

Annika Doppler (gore lijevo), Ivana Rudelić (dole desno), Julia Simić (dole sredina) su fudbalerke Bayerna i nastupaju za ženski Elf. Sve imaju od 19 do 22 godine. Inače, krajem mjeseca je SP za žene pa gledajte :D
vidi u ove anike bradavice, mozes kaput okaciti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 11 jun 2011, 23:23

Dylan Dog je napisao/la:Navodno,ako Bayern ne uspije dovesti Boatenga prva alternativa je nas Lombaerts :?
Nije loš Belgijanac :? ali ja preporučujem Garaya,ne zato što je iz Reala,nego zato što je ekstra igrač,a u Realu nikada neće pokazati svoj puni kvalitet.Idealan za Bayern,mogli bi ga kupiti "jeftino",a uz to je vrlo mlad.Još bi učvrstili prijateljske veze najvećeg kluba Španije i najvećeg kluba Njemačke :D :D :D Ja i zaboravio za Rafinhu :lol: Rafinha je sjajan,pogotovo za Bundesligu,što je i pokazao nastupajući za Schalke.Samo će biti mali problem,jer će Lahm morati da se vrati na lijevog beka :?
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

hepek24
Kontakt:

Post Postao/la hepek24 » 12 jun 2011, 14:27

sta ima veze da dodje, covjek bi makar igro i pokazo se, dok u Realu guli narance. Nemojte podcjenjivati, kao sto su nekada Robbena. ;)
Mi smo Zeljini - Zeljo je nas!

Institucija BAYERN!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 jun 2011, 15:21

Bane Madridista je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Navodno,ako Bayern ne uspije dovesti Boatenga prva alternativa je nas Lombaerts :?
Nije loš Belgijanac :? ali ja preporučujem Garaya,ne zato što je iz Reala,nego zato što je ekstra igrač,a u Realu nikada neće pokazati svoj puni kvalitet.Idealan za Bayern,mogli bi ga kupiti "jeftino",a uz to je vrlo mlad.Još bi učvrstili prijateljske veze najvećeg kluba Španije i najvećeg kluba Njemačke :D :D :D Ja i zaboravio za Rafinhu :lol: Rafinha je sjajan,pogotovo za Bundesligu,što je i pokazao nastupajući za Schalke.Samo će biti mali problem,jer će Lahm morati da se vrati na lijevog beka :?
ma ja sam vec govorio u 2-3 posta da je lahm lijevo jaci, nego samo on to do sad nije skontao, al na lijevoj strani je uvijek bolje partije pruzao.....npr. u ofanzivi kada igra na lijevoj strani ulazi desnom nogom prema sredini i onda mu je zavrsnica odlicna....ovo je jedinstvena prilika da ga gurnu opet na lijevu stranu...tako da u tom prije vidim prednost :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 jun 2011, 15:45

Lahm na lijevoj strani uopste nije hendikep. Kad smo kod toga uvijek se sjetima otvaranja SP2006 i njegovog gola. Nadam se da ce takvo sto ponoviti u dresu Bayerna slijedece sezone.

Jos uvijek cekamo boom transfer. :roll: :?:
#divovi

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 12 jun 2011, 15:54

Cuj onog Bayern manja sredina i u Bayernu ne bi igrao pod pritiskom :o ! Neznam drug sta si s tim mislio ali Bayern ima u zadnjih 4 sezone vise utakmica pod pritiskom i vazniji nego Real u zadnjih 7 godina s tim da izbrisemo ove s Barcelonom jer tu uvijek nastradate osim kad im to vise nije bitno ;) .

- Vidal i ja smatram da ce doci ako ne dignu neku bogovsku cijenu ali isto smatram da ce dovesti jednog dobrog stopera ima jos treba strpljivo cekati ako ne dovedu dignut Uliju auto u zrak :lol:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 12 jun 2011, 15:55

moustapha je napisao/la:Jos uvijek cekamo boom transfer. :roll: :?:
A Noja??? :?

Još eventualno jedan solidan štoper (malo brži od postojećih) i to je to. Pod Juppovom komandom Bayina odbrana neće ostajati na vjetrometini kao u Glavonjin vakat. :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 jun 2011, 15:57

Neuer jeste boom, ali ne na takav nacin da eksplodira iznenada. Vec mjesec-dva prije transfera je bilo izvjesno da dolazi.
#divovi

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 12 jun 2011, 16:01

CoDe je napisao/la:Cuj onog Bayern manja sredina i u Bayernu ne bi igrao pod pritiskom :o ! Neznam drug sta si s tim mislio ali Bayern ima u zadnjih 4 sezone vise utakmica pod pritiskom i vazniji nego Real u zadnjih 7 godina s tim da izbrisemo ove s Barcelonom jer tu uvijek nastradate osim kad im to vise nije bitno ;) .

- Vidal i ja smatram da ce doci ako ne dignu neku bogovsku cijenu ali isto smatram da ce dovesti jednog dobrog stopera ima jos treba strpljivo cekati ako ne dovedu dignut Uliju auto u zrak :lol:
ma nisi ti njega nešto dobro skonto izgleda, nije stvar u pritisku zbog pojedine utakmice, već na realovim igračima je sigurno najveći pritisak jer se od njih očekuje da osvoje sve živo i ne samo da osvoje nego da pobjede svaku tekmu sa 3-4 razlike uz prelijepu igru jer doveli su najbolje i najskuplje igrače, najboljeg i najskupljeg trenera, cijeli svijet prati real i njegove igrače i naravno da je to ogroman pritisak, evo npr. ove sezone real je drugi, igrao polufinale LP, i čak osvojio kup al opet sezona je loša i pravi se pritisak na tim da dogodine moraju sve osvojiti, a bayern bio treći ispao rano u LP, u kupu isto, i ne pravi se od toga neka tragedija, ok nisu zadovoljni al nije ni smak svijeta a real kad ima takvu sezonu odma otpušta i trenera i pola igrača i ulađe minimum 100 miliona u pojačanjima jer to je njima katastrofa i nešto nedopustivo
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 jun 2011, 17:09

Divlje spekulacije u britanskim medijima: Prema njima, FC Bayern je okrenut prema dovođenju francuskog reprezentativca Samira Nasrija iz Arsenala koji bi trebao biti zamjena za Francka Riberyja...

Ugovor 23-godišnjaka, rođenog u Alžiru, istječe na kraju sljedeće sezone. Topnici uzalud pokušavaju da produže ugovor a transfer u narednim mjesecima bio bi im najprofitabilnija mogućnost.

Interes za ovog igrača ranije su pokazali Manchester United, Manchester City, Chelsea i Inter iz Milana. Sada, prema objavljenom izvješću u "Daily Mirroru" i FC Bayern se uključio u borbu. Navodno, FC Bayern u džepu ima ukupno 220 miliona eura za transfere.

Međutim, razlog zbog kojeg je Bayern zainteresiran za Samira Nasrija je Franck Ribery koji će prema "Daily Mirroru" napustiti Säbener ulicu. Ribery ima ugovor do 2015. godine....

@moustapha evo ti je jedan boom transfer :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 jun 2011, 17:13

Nemoj mi tih britanskih tabloida. Kakav odlazak Riberya, to ne dolazi ni pod razno.
#divovi

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 12 jun 2011, 17:16

ma nisi ti njega nešto dobro skonto izgleda, nije stvar u pritisku zbog pojedine utakmice, već na realovim igračima je sigurno najveći pritisak jer se od njih očekuje da osvoje sve živo i ne samo da osvoje nego da pobjede svaku tekmu sa 3-4 razlike uz prelijepu igru jer doveli su najbolje i najskuplje igrače, najboljeg i najskupljeg trenera, cijeli svijet prati real i njegove igrače i naravno da je to ogroman pritisak, evo npr. ove sezone real je drugi, igrao polufinale LP, i čak osvojio kup al opet sezona je loša i pravi se pritisak na tim da dogodine moraju sve osvojiti, a bayern bio treći ispao rano u LP, u kupu isto, i ne pravi se od toga neka tragedija, ok nisu zadovoljni al nije ni smak svijeta a real kad ima takvu sezonu odma otpušta i trenera i pola igrača i ulađe minimum 100 miliona u pojačanjima jer to je njima katastrofa i nešto nedopustivo[/quote]

Ahh previse se dizu nikad ovako nece uspjeti Milioni , milioni i ekipa pada . Trebaju dovesti jedna igrace pustiti 2 , 3 sezone da igraju jednog trenera i onda bi se moglo nesto napraviti . Ko kaze da smo mi zadovoljni , pa nije smak svijeta ali ne osvojiti nista u jednoj sezoni za Bayern je veci smak nego za Real kontaš jer oni igraju u Ligi i Kupu s Barcelonom koja ih gazi kao i sve ostale .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 jun 2011, 17:17

Naravno Riberya nedamo ni po koju cijenu a uprava ako želi da nas obaduje neka počne sa Nasrijem :D ..i bar jednim stoperom.

Klare

Post Postao/la Klare » 12 jun 2011, 18:14

@moustapha, ko je to na avataru? Posta mi mrska ta glavešina. :x
---------------------------------------------------
Real i Bayern su dva najgosposnija, najorganizovanija, sve naj, kluba u cijeloj historiji, ali Real je sveukupno zaista bolji. Jedino njima priznajem da su ispred i nikom, ama baš nikom, više.
Gladni ste nakvih boom transfera, iako znate, pardon ne znate, da toga za ovo ljeto neće više biti. U opticaju su Boateng, Vidal i Usami. Možda se nađe još neko, ali svakako ništa od toga što vi priželjkujete. Kako tako nezrelo razmišljate, pa dozivate Nasrija, iako smo tu pretrpani, ali eto imate pravo, demokratija vlada, inače privio bi ja vama ventil na ovakve izjave. :lol:
@Gerkane, što te nema, je li bojkot u pitanju, da te ko banov'o nije. :lol:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 jun 2011, 18:31

Klare je napisao/la: @Gerkane, što te nema, je li bojkot u pitanju, da te ko banov'o nije. :lol:
ma rek`o mi admin da malo smanjim sa postovima, jer kakav je to modo sa ovoliko postova (nista protiv monologa). :lol: :lol:
nista, tu sam, navrnem ponekad. zeljno iscekujuci kakvo pojacanje. ali ne u bay-dresu, nego na ovom podforumu. mislio sam da smo ga dobilu u "rasketu", ali i on haman odleprsao. :D nadam se na kratko.
moustapha je napisao/la:Neuer jeste boom, ali ne na takav nacin da eksplodira iznenada. Vec mjesec-dva prije transfera je bilo izvjesno da dolazi.
to je isto kada ti mlada priprema vrsnu veceru, a ti unaprijed znas sta je, pa se ne radujes toliko. :D
hocu iberasung, pa makar se on zvao grahonja...i to solo (one fleisch). :lol:

saur-care, kol`ko ono bayo ima za transfere? po daily failu. :D
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 jun 2011, 18:52

@klare: jesu baš neozbiljni hajd da spominju nekog poput vidića ili drugu veliku zvijezdu stopera to bi shvatio a oni bi nasrija za vezni red gdje smo pretrpani.....

@gero: jesu ti to stari forumaši dosadili, ubili te supljom pricom pa priželjkuješ prinove???? :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 jun 2011, 19:08

@Gero u Daily Fail su uvijek imali smisla za humor, kad sam vidio 220 mil da imamo na raspolaganju htio sam da nabacim osmijeh na lica bavaraca..upalilo je. :D

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 jun 2011, 20:40

Klare je napisao/la:@moustapha, ko je to na avataru? Posta mi mrska ta glavešina. :x
Tom Hagen lik iz Kuma (Godfather), kojeg glumi Robert Duval. Sve ukupno i karakter iz filma i glumac jedan veliki gospodin. Jedna od najdrazih sceni iz Kuma mi je svakako ona kada on ode u Kaliforniju kako bi prepotentnom producentu u Holywoodu izrekao ponudu koju ne moze odbiti. Ovaj je to odbio i probudio se sa odrezanom konjskom glavom u krevetu. Sada, analogno tome, nadam se da ce Uli poslati naseg Hagena (Nerlinger op.a :lol: ) da uruci neku pnudu za WC stopera koju niko ne bi mogao odbiti. :lol:
#divovi

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 jun 2011, 20:49

moustapha je napisao/la:
Klare je napisao/la:@moustapha, ko je to na avataru? Posta mi mrska ta glavešina. :x
Tom Hagen lik iz Kuma (Godfather), kojeg glumi Robert Duval. Sve ukupno i karakter iz filma i glumac jedan veliki gospodin. Jedna od najdrazih sceni iz Kuma mi je svakako ona kada on ode u Kaliforniju kako bi prepotentnom producentu u Holywoodu izrekao ponudu koju ne moze odbiti. Ovaj je to odbio i probudio se sa odrezanom konjskom glavom u krevetu. Sada, analogno tome, nadam se da ce Uli poslati naseg Hagena (Nerlinger op.a :lol: ) da uruci neku pnudu za WC stopera koju niko ne bi mogao odbiti. :lol:
on je obicno davao ponude koje se nisu mogle nisu mogle odbiti, mozda da i bayerna s pojacanjima proba u stilu: ili ce na ovom papiru biti vas potpis, ili mozak
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []