Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Bla bla bla.. Sto? Zbog sudije?majestic24 je napisao/la:Dallas veceras ako ne pobjedi i ne uzme prsten u 7 utakmici nece sigurno pobjediti
I ja sam istog misljenja. Mislim da ce veceras da bude strasan pritisak na Miamiu. Ako veceras dobiju Boga mi ce tesko da bude Dallasu. Ali sve se nadam da ce Dirk da odigra jednu fenomenalnu partiju ili veceras ili u sedmoj.majestic24 je napisao/la:Dallas veceras ako ne pobjedi i ne uzme prsten u 7 utakmici nece sigurno pobjediti
2:00Nail for Real je napisao/la:U koliko pocinje mec?
Šampion svijeta se postaje na Svjetskom prvenstvu kao što samo ime govori.Blue_He4rt je napisao/la:Jasno je da ce biti malo sudijskog navlacenja na stranu Heata,ali Dallas ako toliko zeli prsten svim silama ce to i pokusati veceras.Volio bih poput Sterna gledati 7 utakmicu i da tada Mavsi postani sampioni svijeta.
glavu kao telekuku_lele je napisao/la:ima
FIBA sucksManiacsThe je napisao/la:Šampion svijeta se postaje na Svjetskom prvenstvu kao što samo ime govori.Blue_He4rt je napisao/la:Jasno je da ce biti malo sudijskog navlacenja na stranu Heata,ali Dallas ako toliko zeli prsten svim silama ce to i pokusati veceras.Volio bih poput Sterna gledati 7 utakmicu i da tada Mavsi postani sampioni svijeta.
ManiacsThe je napisao/la:Šampion svijeta se postaje na Svjetskom prvenstvu kao što samo ime govori.Blue_He4rt je napisao/la:Jasno je da ce biti malo sudijskog navlacenja na stranu Heata,ali Dallas ako toliko zeli prsten svim silama ce to i pokusati veceras.Volio bih poput Sterna gledati 7 utakmicu i da tada Mavsi postani sampioni svijeta.
Gdje je Rasheem Wright u NBA, a bio u Turskoj?D1n0 je napisao/la:FIBA sucksManiacsThe je napisao/la:Šampion svijeta se postaje na Svjetskom prvenstvu kao što samo ime govori.Blue_He4rt je napisao/la:Jasno je da ce biti malo sudijskog navlacenja na stranu Heata,ali Dallas ako toliko zeli prsten svim silama ce to i pokusati veceras.Volio bih poput Sterna gledati 7 utakmicu i da tada Mavsi postani sampioni svijeta.
Gjde su Dirk, Bryant, James, Wade, Gasol, Howard, Paul, Ginobili i ostali bili u Tursku?
NBA >>> FIBA
Ako ćemo gledati po utakmici Barca - Lakersi onda se šampion svijeta krije u Kataloniji.Blue_He4rt je napisao/la:ManiacsThe je napisao/la:Šampion svijeta se postaje na Svjetskom prvenstvu kao što samo ime govori.Blue_He4rt je napisao/la:Jasno je da ce biti malo sudijskog navlacenja na stranu Heata,ali Dallas ako toliko zeli prsten svim silama ce to i pokusati veceras.Volio bih poput Sterna gledati 7 utakmicu i da tada Mavsi postani sampioni svijeta.
Valja ko je NBA prvak ujedno je i prvak svijeta.Da li ima neko bolji?Nisi to do sada skontao?Najbolji tim na univerzumu trenutno.