sto Rosa covjece spominjes u postovima, kad uopste ne igra Chicago?..kakvih slobonih bacanja pa nije imao slobodnih uopste izue vu onoj jendoj utkamici protiv Indiane i ti si ad naso njega da spominjes bez ikakve potrebe..pa ako cemo objektivno Rose i Bulsi su u vise navrata osteceni od sudija protiv Miamia i kakve to sa veze ima da ja to tebi moram spomenut u ovoj seriji gdje uopste Chicago ne igra?.....pa u onom trenutku kad sam ja napisao ovo tad su handrili Dallasa, je rono je bio faul Chalmersa kad aje odgurnuo covjeka.doe78 je napisao/la:L-Train je napisao/la:zbog vas bi volio da Miami izgubi.Ovo se vise ne da citati,prvo su nas pogurali protiv Bostona,pa protiv Chicaga,a evo sad nas guraju i protiv Dallasa iako gubimo sa 3:2 i u prvom poluvremenu 6 utakmice.Ehh dragi Boze sta bi ovaj Miami da nije sudija,pa pitanje je da li bi i play off izboriliSaltCityAttack je napisao/la:sudije su fuj fuj...sve je na stranu Miamia.. ebo lopovluk ova fujjjjjjjjjj
kod tehnickih je se vidjelo da ne sude za miami ,guraju haslema,covjek dobi...chandler se gura nista..jasta ba gluposti pricaju,rose je znao po 20 slobodnih izvesti...ali ovaj forum je takav kada zamrse tim,mrzit ce ga do kraja pravi patrioti,uh gdje su bili 90:)
Ovaj Miami nema publike odnosno navijaca ebiga...dole im moras dovest i Sterna da bi napravili kosarkaski grad izgleda