FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakve ljudi pišu gluposti to je nevjerovatno. Poraz u prijedoru nema nikakve veze sa statusom nenosioca, već je tako zbog lošeg koefcijenta kluba, koji je zadnjih 5 godina samo jednom izlazio u europska takmičenja.
-
- Kontakt:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ispravka netacnog navoda.. Nije tacno da je Zeljo porazom od Rudara izgubio pravo nosioca, vec je to zbog malog evropskog koeficijenta u zadnjih 5 godina..Porazom od Rudara u Prijedoru u posljednjem kolu Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine Željezničar je izgubio pravo nosioca u drugom krugu kvalifikacija, pa bi sarajevski plavi mogli imati nešto teži zadatak, s obzirom da su im među mogućim protivnicima Fulham, Red Bull Salzburg, Žilina, Maccabi iz Tel Aviva...
Piše: O. Škundrić
Nedjelja, 12.06.11. 14:02.
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
samo da ispravim ovaj navod, zdrijeb je 20.junaIdentitet je napisao/la:
Žrijeb prvog i drugog kruga kvalifikacija održaće se 21. juna, dok će se žrijeb trećeg kola kvalifikacija održati 15. jula. Prve utakmice prve kruga kvalifikacija igraće se 30. juna, a revanši 7. jula. Drugi krug kvalifikacija počinje 14. jula, a revanši su sedam dana kasnije, 21. jula.

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ne mogu igrati 2 tima iz istih drzava...dzenan01 je napisao/la:Dobro bi biloizbjeći komsije u 2. pretkolu, mada sa zalizanim nije sigurno da ćemo proći i predstavnike Farskih Otoka.
ps. "Porazom od Rudara u Prijedoru u posljednjem kolu Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine Željezničar je izgubio pravo nosioca u drugom krugu kvalifikacija, pa bi sarajevski plavi mogli imati nešto teži zadatak, s obzirom da su im među mogućim protivnicima Fulham, Red Bull Salzburg, Žilina, Maccabi iz Tel Aviva..."
Ovo apsolutno nema nikakve veze sa time ko ce biti nosioc. Sarajevo da je bilo cetvrto bilo bi nosioc u 2. pretkolu.
Na komšije je mislio iz drugih država a ne na komšije sa Grbavice 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Kakav bolan Fajić lik kod moje Skole u kladionici Premier zivi prokocka i ono malo plate sto ima ba kad je trebo ici na probu u Njemacku tamo nije imao sta obuci na sebe ba i da dodze u Sarajevo ni pod zivu glavu . Uzimao bi pare kockao , pio a golove bi davao svaku 15 utakmicu kakav on
Ma proci cemo mi u 3 Pretkolo akobogda i onda moliti se za nekog lakse protivnika pa ako moze , moze mislim vrijeme je

Ma proci cemo mi u 3 Pretkolo akobogda i onda moliti se za nekog lakse protivnika pa ako moze , moze mislim vrijeme je
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Tako je, mislio sam na ove okolne zemlje, Ipak bi siugurnije bilo izvući u 2. pretkolu predstavnike Andore, Farskih Otoka, Luksemburga...GunnerS je napisao/la:Na komšije je mislio iz drugih država a ne na komšije sa Grbavice
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ne sumnjam da cemo proci u trece pretkolo, ali dalje tesko bgm.CoDe je napisao/la: Ma proci cemo mi u 3 Pretkolo akobogda i onda moliti se za nekog lakse protivnika pa ako moze , moze mislim vrijeme je
Zeznuti protivnici su u trecem pretkolu, jos sa onakvim trenerom

Svaka cast buraz na objektivnosti. Ovi nas malci fakat igraju, gledao sam neke njihove tekme. A vjeruj mi, medju predpionirima ima jos vecih talenata. Samo treba neko pametan da to na vakat veze za klub dok ih menadzercici nisu saletili. Ma ima tih talenata u citavoj BiH. Gledao sam malca sa 11 god kako rutinski u jednoj kontri potkopava loptu sa 16-18 m i matira golmana a kako je loptu dobio da ti i ne govorim. To ne bi izvelo 85% prvotimacaL'Avvocato je napisao/la:Gledao sam tu utakmicu danas ... Bolji kadeti Sarajeva jbg, momci igraju školski, od noge do noge, nema srljanja i nabijanja lopte na pamet. Svaka čast na disciplinovanoj i fer igri.
Ovi moji me skroz razočarali. Nigdje plana igre, pasova, akcija ... ničega. Ljudi se samo oslonili na dva igrača i preko njih sve pokušavali. Žalosno.
U timu Sarajeva najbolji krilni igrač s brojem 6 i napadač, mislim 15-ka ... ubiše ljudi. Svaka im čast. Nad ovim drugim penal čist ko suza napravljen ali normalno nije sviran.
U Slobodi najbolji Pirija (golman) i Pršeš ... golman odličan, skinuo par vrhunskih šuteva.
U drugoj utakmici će biti barem 3:0 za Sarajevo.
trebamo i mi organizovati nesto , za srijeduu .. da podrzimo omladincee ..
Kako zavarati protivnika? Otvorite stranicu FK Sarajevo
Sarajevo će biti nositelj u drugom pretkolu. Koga god da dobije, protivnik tima sa Koševa imat će težak zadatak da sazna nešto više o viceprvaku BiH
Da li je moguće........
Iako važi za jedan od najpopularnijih i najtrofejnijih klubova u BiH sa velikim brojem navijača, FK Sarajevo može se slobodno reći da nema oficijelnu stranicu klubu, što je rijetkost u 21. vijeku. U stvari ima, ali kada otvorite „fcsarajevo.ba“ (oficijelna stranica kluba) dočekat će vas tabela nakon 15. kola Premijer lige BiH. Sarajevo zauzima treće mjesto sa 28 bodova. Posljednju utakmicu Sarajevo je odigralo protiv Budućnosti na Koševu u okviru 20. kola.
Bliži se izvlačenje parove za Evropsku ligu, a Sarajevo će biti nositelj u drugom pretkolu. Koga god da dobije, protivnik tima sa Koševa imat će težak zadatak da sazna nešto više o viceprvaku BiH. Možda je to i prednost, ko zna, da se zavara protivnik. Šalu na stranu, ali ovo je definitvno neozbiljno od kluba koji je redovni učesnik euro takmičenja.
Sarajevo će biti nositelj u drugom pretkolu. Koga god da dobije, protivnik tima sa Koševa imat će težak zadatak da sazna nešto više o viceprvaku BiH
Da li je moguće........
Iako važi za jedan od najpopularnijih i najtrofejnijih klubova u BiH sa velikim brojem navijača, FK Sarajevo može se slobodno reći da nema oficijelnu stranicu klubu, što je rijetkost u 21. vijeku. U stvari ima, ali kada otvorite „fcsarajevo.ba“ (oficijelna stranica kluba) dočekat će vas tabela nakon 15. kola Premijer lige BiH. Sarajevo zauzima treće mjesto sa 28 bodova. Posljednju utakmicu Sarajevo je odigralo protiv Budućnosti na Koševu u okviru 20. kola.
Bliži se izvlačenje parove za Evropsku ligu, a Sarajevo će biti nositelj u drugom pretkolu. Koga god da dobije, protivnik tima sa Koševa imat će težak zadatak da sazna nešto više o viceprvaku BiH. Možda je to i prednost, ko zna, da se zavara protivnik. Šalu na stranu, ali ovo je definitvno neozbiljno od kluba koji je redovni učesnik euro takmičenja.
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Da je mislio na njih onda bi ih nazvao komsinicamaGunnerS je napisao/la:Na komšije je mislio iz drugih država a ne na komšije sa Grbavice

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Mozemo li mi meda u ovom prelaznom roku, kakva skupstina kakvi bakraci, proce i skupstina proce sve, pa dok se vrati Ifran, pa dok ovaj obidje vikendicu, pa ovome dijete bolesno, pa ovome se sin zeni, hebo ovu zajebanciju sto ne dovedu igrace kakve kad misle ako Boga znaju vise 

Prvo, niko neće dovoditi igrače, a ne zna hoće li ostati u klubu. Sadašnja uprava je najavila povlačenje u slučaju neusvajanja statuta .ado-hz je napisao/la:Mozemo li mi meda u ovom prelaznom roku, kakva skupstina kakvi bakraci, proce i skupstina proce sve, pa dok se vrati Ifran, pa dok ovaj obidje vikendicu, pa ovome dijete bolesno, pa ovome se sin zeni, hebo ovu zajebanciju sto ne dovedu igrace kakve kad misle ako Boga znaju vise
Drugo, svake sezone je ista priča. Svi kvalitetniji, slobodni igrači, prvo žele da probaju naći ino-angažman, a ako ne uspiju dolaze u našu ligu.
P.S. Po meni je bitnije zadržati Torlaka i Muharemovića (Hadžić će ne sumnjam ostati), kojima je istekao ugovor. Najavili su produženje, ali već duže vrijeme nema novih informacija .
ko je u mogucnosti neka dodje,srijeda 18 h
Finale kadetskog prvenstva , treba podrzati momke !
Finale kadetskog prvenstva , treba podrzati momke !
obavezno!
srijeda u 18h
srijeda u 18h
Ja ga se sjećam iz Veleža, ali je ovo klasično nabijanje cijene preko Sarajeva.
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Ma joj,pun mi je ..... toga.dzenan01 je napisao/la:Ja ga se sjećam iz Veleža, ali je ovo klasično nabijanje cijene preko Sarajeva.
Ali ne bi bio los

---Skinhedi oko mene skankuju...
Koji ce nam ..... jos jedan solidan golman, jer ovaj sigurno nije nista bolji od Jove i Hamzića.tarpi do bagro 2 je napisao/la:Ma joj,pun mi je ..... toga.dzenan01 je napisao/la:Ja ga se sjećam iz Veleža, ali je ovo klasično nabijanje cijene preko Sarajeva.
Ali ne bi bio los
Primarno je dovesti napadača(e), štopera, veznjaka i po mogućnosti lijevog beka .
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Ma oni hajvani,izljecu redovnodzenan01 je napisao/la:Koji ce nam ..... jos jedan solidan golman, jer ovaj sigurno nije nista bolji od Jove i Hamzića.tarpi do bagro 2 je napisao/la:Ma joj,pun mi je ..... toga.dzenan01 je napisao/la:Ja ga se sjećam iz Veleža, ali je ovo klasično nabijanje cijene preko Sarajeva.
Ali ne bi bio los
Primarno je dovesti napadača(e), štopera, veznjaka i po mogućnosti lijevog beka .

---Skinhedi oko mene skankuju...
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, Fudo, Google Adsense [Bot], Hajdeee, johntravolta123, nedimmmm1337 i 85 gostiju.