RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mozak
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mozak » 13 jun 2011, 11:58

Sto je zivnulo na velezovoj stranici ;)
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 13 jun 2011, 12:18

lijep sunčan dan, imam osjećaj da će navijači biti obradovani nekom pozitivom...

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 13 jun 2011, 12:32

slika

:mrgreen: :mrgreen:

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 13 jun 2011, 12:38

cunami je napisao/la:Ne znaju navijaci ali iz ovog sto mozemo svi procitat,vidi se da se samo odlazi iz kluba a niko jos definitivno nije dosao.Ako mislite da ce Hasanovic biti pojacanje onda mislim da se varamo.Tana je izabran za direktora a nije bio jos uvijek na tv,nije javno izasao sa planovima i ciljevima kluba za ovu sezonu i samo citam da neko odlazi iz kluba a niko ne dolazi,niko ne spominje imena igraca koji bi bili pojacanja,prava pojacanja,Evo smo izgubili Drakula i Vladu,gotova prica,ali kad smo njih vec izgubili onda treba dovest neka pojacanja.Necemo valjda zapocet prvenstvo sa 15 omladinaca i Mrkvom,Zaimom i Kajtom i Kadrom kao sto se znalo desavat????????? :oops:
Hasanovic nije nikakvo pojacanje nego IZDAJNIK koji je napustio klub kada je bilo najteze! E ovo je prava slika Tanovica i njegov nacin zamazivanja ociju navijacima! Hasanovicu ja ti ovdje javno porucujem da ce svaka utakmica za tebe biti pakao sta cu ti uraditi sa svojim istomisljenicima , a nije nas malo vjeruj mi! Transparent HASANOVIC IZDAJNIK ce biti napravljen onoga dana kada stavis potpis na ugovor! To ti obecavam! VELEZ NIJE NIKAKVA PRCIJA ZA NEKAKVE MAKSUMICE KOJI SU ISLUZENE RAGE PA GLEDAJU DA SE NEGDJE UHLJEBE! TO ZABORAVI TANOVICU,TRANSPARENTI SVASTA TRPE A VJERUJ MI DA CE SE PUNO PISATI O TEBI I TVOJIM MAHINACIJAMA! A DA VIDIM KO CE MI ZABRANITI DA PISEMO STA MISLIMO!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 13 jun 2011, 12:42

iako ne živiš u mostaru, očigledno nešto znaš o tanoviću što drugi ne znaju, ili griješim...

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 13 jun 2011, 13:05

AlemC85 je napisao/la:iako ne živiš u mostaru, očigledno nešto znaš o tanoviću što drugi ne znaju, ili griješim...
FIZICKI NE ZIVIM ALI MI JE DUSA I SRCE U MOSTARU! RODJEN SAM TU,TU SU MI KOSTI RODITELJA I PREDAKA I NIKADA SE NECU POMIRITI SA ONIMA KOJIMA SU PUNA USTA VELEZA A SRCE PUSTINJA U KOJOJ NEMA NI TRUNKE LJUBAVI ZA SVETINJU! VOLIM SVAKOG IGRACA VELEZA KOJI CASNO NOSI NAJDRAZI DRES KAO SVOGA JEDINCA ALI MRZIM SVE ONE KOJI VELEZ KORISTE ISKLJUCIVO ZA LICNE INTERESE PA BILI ONI IGRACI ILI CLANOVI UPRAVE! DA IMAM NOVCA RADO BIH GA DAO KLUBU ALI MAM SRCE PUNO VELEZA I NIJE MI TESKO NIOD USTA ODVOJITI DA BIH PRATIO KLUB ZATO ME NECE NIKO USUTITI A SVAKA RIJEC KOJU SAM REKAO JE ISTINA!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 13 jun 2011, 13:09

čini mi se da u veležu vlada neka vrsta tajnog saveza ili masonerija koja ima neki tajni plan šta i kako s veležom, ko će ga više znati, sve su neke teorije, čovjek više ne može vjerovati ni u šta, samo bog ostaje kao nada...

demamo
Kontakt:

Post Postao/la demamo » 13 jun 2011, 13:12

moze pisat ko sta hoce na tanovica, al kad meni igrac Veleza kaze ma da je tanovic lopovcina, grobar Veleza itd, onda je meni sve jasno!
Nema nama naprijed sa ovakvim ljudima
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 13 jun 2011, 13:16

sad je kasno da se otjera tanović, nikšić ga je postavio, i on ga treba i skinuti ako zabrlja stvar s veležom, barem vi u mostaru možete vršiti pritisak na njega da radi u interesu kluba, to je jedino ostalo...

@demamo ako ti je taj igrač rekao ko je i šta tanović, onda nek nam je bog na pomoći, da sad radimo na svoju ruku i da se otjera tanović, nikšić bi digao ruke od veleža, i opet problemi, to je jasno kao dan...
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 13 jun 2011, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 13 jun 2011, 13:17

SRETO je napisao/la:
cunami je napisao/la:Ne znaju navijaci ali iz ovog sto mozemo svi procitat,vidi se da se samo odlazi iz kluba a niko jos definitivno nije dosao.Ako mislite da ce Hasanovic biti pojacanje onda mislim da se varamo.Tana je izabran za direktora a nije bio jos uvijek na tv,nije javno izasao sa planovima i ciljevima kluba za ovu sezonu i samo citam da neko odlazi iz kluba a niko ne dolazi,niko ne spominje imena igraca koji bi bili pojacanja,prava pojacanja,Evo smo izgubili Drakula i Vladu,gotova prica,ali kad smo njih vec izgubili onda treba dovest neka pojacanja.Necemo valjda zapocet prvenstvo sa 15 omladinaca i Mrkvom,Zaimom i Kajtom i Kadrom kao sto se znalo desavat????????? :oops:
Hasanovic nije nikakvo pojacanje nego IZDAJNIK koji je napustio klub kada je bilo najteze! E ovo je prava slika Tanovica i njegov nacin zamazivanja ociju navijacima! Hasanovicu ja ti ovdje javno porucujem da ce svaka utakmica za tebe biti pakao sta cu ti uraditi sa svojim istomisljenicima , a nije nas malo vjeruj mi! Transparent HASANOVIC IZDAJNIK ce biti napravljen onoga dana kada stavis potpis na ugovor! To ti obecavam! VELEZ NIJE NIKAKVA PRCIJA ZA NEKAKVE MAKSUMICE KOJI SU ISLUZENE RAGE PA GLEDAJU DA SE NEGDJE UHLJEBE! TO ZABORAVI TANOVICU,TRANSPARENTI SVASTA TRPE A VJERUJ MI DA CE SE PUNO PISATI O TEBI I TVOJIM MAHINACIJAMA! A DA VIDIM KO CE MI ZABRANITI DA PISEMO STA MISLIMO!
Eto Sreto brate, vidimo se iza gola. ;)
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 13 jun 2011, 13:20

drH je napisao/la:slika

:mrgreen: :mrgreen:
:twisted:
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 13 jun 2011, 13:53

jest dosadno to vase kukanje vise !! cekajte fino novosti i komentarisite, dosta vise sranja o vladi i drakulu !! toliko dugo velez opstaje bez njih , opstat ce i sad !

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 13 jun 2011, 14:50

Ma meni dojadilo ovo opstajanje!
Dobro neko rece, sve da hoces, nemozes se pojacati iz ove bjedne lige!sad citam intervju vlade, kaze da je zelio biti u velezovoj svlacionici, ali ga neki nisu imali u planovima!Da je kojim slucajem vlada dosao u velez, digla bi se fama!
Garant bi stadion bio pun u prvoj utakmici, taman da dolazi travnik!
Ja stvarno nista ne ocekujem, doce poneki penzioner, crnogorac..
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 13 jun 2011, 15:18

Kaze neko kako kukamo tek se pocelo radit.Pa kako necu kukat kad svi dovode igrace samo iz Veleza odlaze a spominje se jak i stabilan Velez???Odose nam Vlada i Drakul ispred nosa i da ne kukam???Opstao je Velez i bez njih ali bi bili mnogo jaci sa njima.Evo danas citam odose Stokic i Okic iz Veleza a samo se ko pojacanje navodi Hasanovic.Taj momak nece biti pojacanje ljudi.Taj momak je otisao kad je Velez zadnji bio i bude li igrao prije nase djece koja su ostala u Velezu i izborili opstanak,treba im svim j... majku.Kako da ne kukamo kad su svasta rekli na skupstini a jos nista zvanicno nema od toga???
Po meni bi Maksumic bio pojacanje za Velez,ima iskustva i igrao je i u inostranstvu ali mi je dojadilo da vazda strepimo do zadnjeg kola hocemo li ostat u ligi ili necemo.Niksica i kompaniju niko nije tjerao na skupstini da govore sta su govorili a ako neko ne zna,rekli su da zele jak i stabilan Velez i da se slavi 90.godina postojanja i da se treba nesto veliko napravit a po do sad uradjenom,ne znam sta se veliko napravilo.Kako ne kontaju u klubu da od pametovanja nema nista i da se treba odrijesit kesa ili vrece,kako hocete,i da se moraju dovest 3,4 pa i 5 pravih pojacanja,igraca koji ce odmah igrat,koji ce poboljsat igru Veleza a ne da to budu prinove.
Ne zelim biti pesimista i nikad nisam ni bio u zivotu ali kako se do sad odvija situacija,vise sam pesimista nego optimista

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 13 jun 2011, 17:09

Ako neko cita ovaj forum iz uprave Veleza , neka prihvati bar jedan moj savjet :D

Dakle odlazak najavili Stokic i Okic , nastaje problem na desnom beku i na poziciji napadaca. Sto se tice beka idealna stvar bi bila dovesti nekadasnjeg naseg igraca , Milana Knezevica , momak naprosto zali za Velezom i govori kako bi se volio vratiti. sto se tice napadaca , treba pokusati ostaviti Rovcanina , a sa njim u tandemu da igra ako nista bar Cemalovic (iako bi i on isao kako cujem) , ako ne on onda treba pokusati dovesti igraca tipa Haskica (Buducnost) ili Jusufa Dajica (slobodan igrac,po meni dovoljan za Velez) . Najkriticnija pozicija nakon ove 2 je ona stoperska , tako da bi Maksumic bio odlicno rjesenje , naravno kada bi igrao za sveti dres a ne za to da se proda nakon polusezone . Dalje , krila . Ostali smo bez Gadze koji se vraca u Liberec , za lijevo krilo bi sjajno rjesenje bio Nikola Mojovic (bivsi igrac Vojvodine , danas koliko ja imam informaciju slobodan igrac) i mislim da bi dosao u nasu ligu , naravno uz jednu solidnu platu . Dakle veeelika je usteda dovoditi slobodne igrace , naravno ako im se mogu obezbjediti primanja .

Tako da bi po mom ovako bi bilo prvih 11 :

Ostrakovic - Knezevic - Gancev - Maksumic - Kajtaz - Kodro - Demic - Durakovic - Mojovic - Cemalovic (Dajic , Haskic) i Rovcanin

Ekipa koja bi uz pravog trenera i zalaganje sigurno mogla napasti sami vrh 8-)
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 13 jun 2011, 17:27

Evo u ovom timu sto si ti nabrojao,gdje ti je Ivetic koja ima ugovor sa Velezom i gdje ti je,ako ostane,Kazazic???Nasa dva glavna igraca uz Okica su bila Kazazic i Ivetic ali svi zajedno imaju zasluge za ono sto su uradili u ovoj polusezoni.Gancevu i Rovcaninu su istekle posudbe i ako im se ne prihvate zahtjevi,nece ni oni ostati a jos ako Stokic ode,onda ce to biti malo veci hendikep.
Po meni bi bila fina ekipica ali to je moje misljenje:
Ostrakovic na golu,desni bek-Stokic ili ako on ode onda dovest Knezevica,stoperi-Kazazic i Gancev ako ostanu a ako ne onda moramo dovodit i stopere,vezni-Kodro,Demic,Zolj,krila-treba nam i lijevo i desno,napad-Mrkva ali smo svi uvjereni da nam treba pravi gol igrac.
Znaci,po mom misljenju,nama ce treba 4-5 igraca koji mogu odmah igrat u prvoj postavi ali jos nista se ne zna jer se i ne zna da li ce Odovic biti trener ili nece

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 13 jun 2011, 17:34

kratko i jasno status quo...

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 13 jun 2011, 17:34

Zamijenis umjesto Maksimovica (kojeg u slucaju da Kazazic ostane i nebi trebalo dovoditi,nebi bilo s goreg , ali eto.) dakle , umjesto Maksimovica Kazazica , iako moze igrati i beka i stopera , u slucaju da dovedu Knezevica , Mojovica umjesto Kodre , a na upraznjeno mjesto na lijevom krilu Ivetica . Naravno , sve je ovo kad bi bilo sta bi bilo .
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 13 jun 2011, 17:37

cunami je napisao/la:Kaze neko kako kukamo tek se pocelo radit.Pa kako necu kukat kad svi dovode igrace samo iz Veleza odlaze a spominje se jak i stabilan Velez???Odose nam Vlada i Drakul ispred nosa i da ne kukam???Opstao je Velez i bez njih ali bi bili mnogo jaci sa njima.Evo danas citam odose Stokic i Okic iz Veleza a samo se ko pojacanje navodi Hasanovic.Taj momak nece biti pojacanje ljudi.Taj momak je otisao kad je Velez zadnji bio i bude li igrao prije nase djece koja su ostala u Velezu i izborili opstanak,treba im svim j... majku.Kako da ne kukamo kad su svasta rekli na skupstini a jos nista zvanicno nema od toga???
Po meni bi Maksumic bio pojacanje za Velez,ima iskustva i igrao je i u inostranstvu ali mi je dojadilo da vazda strepimo do zadnjeg kola hocemo li ostat u ligi ili necemo.Niksica i kompaniju niko nije tjerao na skupstini da govore sta su govorili a ako neko ne zna,rekli su da zele jak i stabilan Velez i da se slavi 90.godina postojanja i da se treba nesto veliko napravit a po do sad uradjenom,ne znam sta se veliko napravilo.Kako ne kontaju u klubu da od pametovanja nema nista i da se treba odrijesit kesa ili vrece,kako hocete,i da se moraju dovest 3,4 pa i 5 pravih pojacanja,igraca koji ce odmah igrat,koji ce poboljsat igru Veleza a ne da to budu prinove.
Ne zelim biti pesimista i nikad nisam ni bio u zivotu ali kako se do sad odvija situacija,vise sam pesimista nego optimista
pa brate i ja kazem i govorio sam, uzese nam njih dvojicu ispred nosa, ali dobro je vise o tome, velez ce zivit bez njih !!! VELEZ zivi vjecno !!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 13 jun 2011, 17:40

Ne znam koliko poznajes ekipu ali zasto mjenjat standardne igrace sa nekim sa strane???To je trosak.Treba dovest igrace samo na onim mijestima gdje bas skripi a posto se nista ne zna,onda mi pricamo u prazno jer niko nije dosao,svi najavljuju odlazak pa cak se i u novinama pise kako status trenera nije siguran.Jedini koji se mogu prodat,koji nesto vrijede u ovom Velezu su momci iz Velezove omladinske skole a to su Demic,Kazazic,Zolj i Durakovic.
Mi da produzimo ugovore sa par igraca od prosle sezone,imali bi kostur ekipe i trebala bi nam samo ciljana pojacanja a ovako niko ne zna ko ostaje a ko ide i to je najveci problem

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []