FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Odakle ti to?
Kakav Fajić nije on za Želje, ali eto opet nek sjedi na klupi kad se Muslimović umorik_c je napisao/la:Fajic iz Travnika,ili kako se vec zove,prelazi u Zelju,on i Smajic su zasad sigurni...sad se ocekuju neka provjerena fudbalska imena..uglavnom treba nam sto vise kvalitetnih igraca ako zelimo nesto napraviti u Evropi..
G R B A V I C A 2
Imas 7 dana da se tvoje rijeci postanu istina.tm8782 je napisao/la:Sto se tice pojacanja, vidim da su mnogi skepticni. Reci su vam samo da se pregovara s jednim velikim imenom, a tri ostala su nam svima poznata. Necu reci koja su to imena, cisto iz razloga vecini poznatih na ovom forumu. Prema tome strpite se jos 7 dana. Toliko od mene.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- KB-TM87
- Kontakt:
Kakve su to zajebacije za Muslimovića 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Nije jos prvi april ...
Hehe eeh cuj Muslimovic
Nego moze li mi neko napisat kakvi se to klubovi spominju oko Sehica? Moze i na PP, nije frka..
Nego moze li mi neko napisat kakvi se to klubovi spominju oko Sehica? Moze i na PP, nije frka..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A ne mogu da vjerujem da se fkt spominje ime Muslimovića...
Možda ima tu i istine, sve se drži u tajnosti, jer ako to još uvijek nisu objavili SC ili San...gdje ima dima ima i vatre...
Neko je napisao da će Smajić vjerovatno u Zrinjski, ja sam mišljenja da je bolje sav novac za pojačanja potrošiti na jednog dobrog napadača, nego za par polovnjaka
Možda ima tu i istine, sve se drži u tajnosti, jer ako to još uvijek nisu objavili SC ili San...gdje ima dima ima i vatre...
Neko je napisao da će Smajić vjerovatno u Zrinjski, ja sam mišljenja da je bolje sav novac za pojačanja potrošiti na jednog dobrog napadača, nego za par polovnjaka
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- KB-TM87
- Kontakt:
Kad ode Šeha stavit Kosjevskog na go, u napad malog Aru, a ratu od Džeke i pare od Šehića na jednog dobrog crnju u odbrani ili vezi
Smajić je veznjak i veoma je kvalitetan za našu ligu i za evropske utakmice bi bio "pojačanje"Bianconeri1988 je napisao/la:A ne mogu da vjerujem da se fkt spominje ime Muslimovića...
Možda ima tu i istine, sve se drži u tajnosti, jer ako to još uvijek nisu objavili SC ili San...gdje ima dima ima i vatre...![]()
G R B A V I C A 2
KB-TM87 je napisao/la:Kad ode Šeha stavit Kosjevskog na go, u napad malog Aru, a ratu od Džeke i pare od Šehića na jednog dobrog crnju u odbrani ili vezi
Sa kadetima u Evropu, zanimljivo!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- KB-TM87
- Kontakt:
Zašto da nebabilonTM je napisao/la:KB-TM87 je napisao/la:Kad ode Šeha stavit Kosjevskog na go, u napad malog Aru, a ratu od Džeke i pare od Šehića na jednog dobrog crnju u odbrani ili vezi
Sa kadetima u Evropu, zanimljivo!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Znam, ali na tim pozicijama imamo bruku igrača, dok u napadu nemamo, pa zatoBaby je napisao/la:
Smajić je veznjak i veoma je kvalitetan za našu ligu i za evropske utakmice bi bio "pojačanje"
Ž '21!
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
cuj bajramovic muslimovic, dajte ba ljudi
i ja bih volio, al budite razumni...
da nije mozda vedo ibišević, vako da malo ode iz hoffenheima, al ja ipak mislim da će senad lulic potpisat za zelju

da nije mozda vedo ibišević, vako da malo ode iz hoffenheima, al ja ipak mislim da će senad lulic potpisat za zelju
Nil Satis Nisi Optimum
Dzeko se vraca
- KB-TM87
- Kontakt:
Bajke su na drugom pdf-uVasa Ladacki je napisao/la:Zlatan Bajramovic mozda dolazi !?!?
J**+ lud zbunjenog,dje na kraju ide?kralj_je_mrtav je napisao/la:Smajic na korak do Zrinjskog, danas je u Belgiji i ukoliko zavrsi papirologiju najvjerovatnije se vraća u Mostar.
- spielführer_21
- Kontakt:
Zlatan Muslimovic
Zlatan Ljubijankic
Zlatan Bajramovic
Zlatan Azinovic
Zlatan Alomerovic
To su "naši" Zlatani u ino-ligama, pa ćemo glasati koga da dovedemo...
Zlatan Ljubijankic
Zlatan Bajramovic
Zlatan Azinovic
Zlatan Alomerovic
To su "naši" Zlatani u ino-ligama, pa ćemo glasati koga da dovedemo...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
e čuj bajramović ?!? nisi ni ti dobar nikakoVasa Ladacki je napisao/la:Zlatan Bajramovic mozda dolazi !?!?
A ovo za Muslimovića nije zajebancija, ali vidjećemo kako će on reagovati i kako će se sve završiti
G R B A V I C A 2
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 33 gosta.