FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nema nista od tog , BP ne zele ni u kom slucaju dodavanje sponzora na ime kluba.
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Ja se iskreno ne bih bunio da se zovemo Red Bull Sarajevo 
---Skinhedi oko mene skankuju...
ovi iz bordo prijatelja su kreteni...
za 2 miliona KM bi stavio FK Žgembulja...
kao da ce ionako klub biti pamcen po tom sponzorskom imenu, jeste, malo ce biti zadirkivanja gradskog rivala, ali brate 2 miliona
s kojima mozes ne samo rijesiti velike probleme svog kluba nego klub praaavo pojacati
kao da ce ionako klub biti pamcen po tom sponzorskom imenu, jeste, malo ce biti zadirkivanja gradskog rivala, ali brate 2 miliona
s kojima mozes ne samo rijesiti velike probleme svog kluba nego klub praaavo pojacati
treba nam jos igraca iz BiH
NE, NE i NE!FIFA/UEFA je napisao/la:ovi iz bordo prijatelja su kreteni...
Sto se mene tice MORA se zadrzati prefiks FK SARAJEVO!
koji ti je fix?BegAx je napisao/la:NE, NE i NE!FIFA/UEFA je napisao/la:ovi iz bordo prijatelja su kreteni...
Sto se mene tice MORA se zadrzati prefiks FK SARAJEVO!
-
zubizareta
- Kontakt:
fazon je sto pravi navijaci Sarajeva imaju obraz,cuj ovoliko godina pod ovim imenom igramo ti bi kao nesto da mjenjas bas si ovako pametan momak P.S i to nije stav samo BPFIFA/UEFA je napisao/la:ovi iz bordo prijatelja su kreteni...
Fina Gradska sarajevska raja
- Megamon
- Kontakt:
To mjenjane imena odnosi se samo na dodovanje sufiksa.Naprimjer FK Sarajevo Al Shiddi.Iskren da budem nebi im'o nista protiv dodovanja sufiksa na ime Sarajeva za milion eura godisnje,al' dabogda jer od toga nece biti nista 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Takodjer!Megamon je napisao/la:To mjenjane imena odnosi se samo na dodovanje sufiksa.Naprimjer FK Sarajevo Al Shiddi.Iskren da budem nebi im'o nista protiv dodovanja sufiksa na ime Sarajeva za milion eura godisnje,al' dabogda jer od toga nece biti nista
onda razbijaj stadion svake prestupnezubizareta je napisao/la:fazon je sto pravi navijaci Sarajeva imaju obraz,cuj ovoliko godina pod ovim imenom igramo ti bi kao nesto da mjenjas bas si ovako pametan momak P.S i to nije stav samo BPFIFA/UEFA je napisao/la:ovi iz bordo prijatelja su kreteni...
kakav ba crni pravi navijac
pravi navijac zeli najbolje svom klubu
Sta bi ti uradio da ti Zeljo promjeni ime u npr. FK Red Bull?FIFA/UEFA je napisao/la:onda razbijaj stadion svake prestupnezubizareta je napisao/la:fazon je sto pravi navijaci Sarajeva imaju obraz,cuj ovoliko godina pod ovim imenom igramo ti bi kao nesto da mjenjas bas si ovako pametan momak P.S i to nije stav samo BPFIFA/UEFA je napisao/la:ovi iz bordo prijatelja su kreteni...
kakav ba crni pravi navijac
pravi navijac zeli najbolje svom klubu
Fol je što ni vi nećete postat FK Red Bul, već FK Sarajevo .....
NBešto kao Bosna asa BHTelecom...Ionako bi vas svi zvali Sarajevo!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Fol je u tome da ukoliko neko kupi 70% kluba moze raditi sa njim sta hoce. I ja bih prvi pristao da se imenu doda npr. BH Telecom za dobre pare.babilonTM je napisao/la:Fol je što ni vi nećete postat FK Red Bul, već FK Sarajevo .....
Koji je to novi sponzor pa zele da dodaju prefiks na "FK Sarajevo" ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Govorilo se da je Al Shiddi Int. Group, iako ja mislim da je to bombica.Elegant je napisao/la:Koji je to novi sponzor pa zele da dodaju prefiks na "FK Sarajevo" ?
Ako će dat ugovor vrijedan milion KM po godini onda možemo se strpit jer to znači da bi Sarajevo otplatilo samo tim ugovorom sve dugoveBegAx je napisao/la:Govorilo se da je Al Shiddi Int. Group, iako ja mislim da je to bombica.Elegant je napisao/la:Koji je to novi sponzor pa zele da dodaju prefiks na "FK Sarajevo" ?
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
koliko ja znam ime sponzora bi bio dodatak imenu kluba...BegAx je napisao/la:Sta bi ti uradio da ti Zeljo promjeni ime u npr. FK Red Bull?
bio bi malo sjeban da sarajevo dobije takvog sponzora, a zeljo ne
-
zubizareta
- Kontakt:
FIFA I UEFA kao prvo sta ti uopste znas o onom uletanju u stadion i zasto je to uradjeno? Sta uopste znas sta se slomilo,steta je bila minimalna a ne ovako kako pisu,inace bi nam sad bilo i dalje Baljak na celu kluba i dotakli bi dno,zna se zasto su to navijaci uradili a ko tebe sta pita i za tvoja glupa razmisljanja! Ako te bas zanima to se striktno uradilo zbog parazita u klubu,vecina klubava ima slicnih problema samo grupe nisu toliko jake ili ima podijela pa ne mogu slicno nesto da naprave poput Robijasa i necu sa tobom da ulazim u dalje diskusije,nisi upucen u desavanja u nasem klubu,i ako mislis da jesi pa na osnovu toga nemamo mi sta vise da pricamo!
Fina Gradska sarajevska raja
Banjalukom kruzi prica da bi Arsenijevic mogao doci u Borac,zna li iko ima li istine?Samo da ne bude kao sa Muminom,kod vas rastura,kod nas kao sa dvije lijeve noge. 
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Pa zamislite FK Red Bull Sarajevo i oni mocni dresovi sa znakom Red Bulla

---Skinhedi oko mene skankuju...
jubitubi je napisao/la:Banjalukom kruzi prica da bi Arsenijevic mogao doci u Borac,zna li iko ima li istine?Samo da ne bude kao sa Muminom,kod vas rastura,kod nas kao sa dvije lijeve noge.
to je do vas a ne do igraca,Muminovica ste "ubili u pojam" zato je i grohno.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.