Jedino ako ne prodamo CR-aMaGiCa je napisao/la:Kunavo Aguerce sad ide u Italiju.![]()
Cenim da je Real zavrsio sa napadacima za ovaj prelazni rok![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Bronzetti niega haber dado por hecho el fichaje de Neymar
http://www.sportyou.es/blog/futbol/2011 ... 35850.html
Pravda za Pepea
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
- Nail for Real
- Kontakt:
Za mustuluka siMaGiCa je napisao/la:Kunavo Aguerce sad ide u Italiju.![]()
Cenim da je Real zavrsio sa napadacima za ovaj prelazni rok![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Neymar nije talenat,on je vec izgradjen igrac i prvi napadac reprezentacije Brazila
on je vec ostvario uspjehe kao sto su:
-najbolji strijelac Juznoamerickog omladinskog prvenstva 2011
-najbolji napadac Sao Paolo drzavne lige 2010/2011
-najbolji igrac Sao Paolo drzavne lige 2010/2011
-srebrena lopta 2010
-zlatna kopacka Brazila 2010
-najbolji strijelac Brazilskog kupa 2010
-najbolji igrac Brazilske lige 2010
Dakle,uzevsi u obzir cinjenicu da Ronalda sigurno nece izbacit iz postave(ko bi),da sigurno nece izbacit i Kaku i Ozila(ionako ne moze igrati njihovu ulogu),da Mourinho previse cijeni Di Mariu ciji je doprinos neprocjenjiv,ostaje zakljucak da dobri pipita moze ocekivat nastupe protiv Las Palmasa i kompanije u kupu kralja.
-srebrena lopta 2010
Dakle,uzevsi u obzir cinjenicu da Ronalda sigurno nece izbacit iz postave(ko bi),da sigurno nece izbacit i Kaku i Ozila(ionako ne moze igrati njihovu ulogu),da Mourinho previse cijeni Di Mariu ciji je doprinos neprocjenjiv,ostaje zakljucak da dobri pipita moze ocekivat nastupe protiv Las Palmasa i kompanije u kupu kralja.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Pola izjava koje procitate na AS i Marci su lazne. To je sasvim normalno i u to sam se uvjerio ne jednom, dvaput, deset puta, pedeset puta, sto puta, nego hiljadu puta!
A Dylan Dog me nasmijao jos vise od AS-a, a vi ostali jos vise jer vjerujete u dolazak Neymara i Aguera koji nikad nece nositi dres Real Madrida.
Smijesni ste, a necu reci glupi jer cu dobiti ban
A Dylan Dog me nasmijao jos vise od AS-a, a vi ostali jos vise jer vjerujete u dolazak Neymara i Aguera koji nikad nece nositi dres Real Madrida.
Smijesni ste, a necu reci glupi jer cu dobiti ban
Jbg i ti poredis tamo te trofeje po Brazilu i Primeru.. Ne zaboravljas da je Higuain bio prva violina Argentine na sp i da Maradona nije toliko rotirao vjerovatno bi bio prvi strelac..Dylan Dog je napisao/la:Neymar nije talenat,on je vec izgradjen igrac i prvi napadac reprezentacije Brazila![]()
-srebrena lopta 2010
Neymar je talenat jer moze napredovat jos x puta.. Tek napunio 19.
- anonymousHD
- Kontakt:
De ti nama Namik reci hoćemo li dovesti napadača i kojeg? Ako ćemo uopšte dovoditi... 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ako pod pojmom "prva violina" misliš da je 4x postavio nogu na gol liniji nakon prodora Messi-ja, onda si u pravu.L_blancos je napisao/la:Ne zaboravljas da je Higuain bio prva violina Argentine na sp i da Maradona nije toliko rotirao vjerovatno bi bio prvi strelac
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Nail for Real
- Kontakt:
Ali je bio bolji od Aguera koji se odlicno proveo na SP-u

Namik, rek'o Bronzzeti i tacka
. Naravno, ako je ta izjava stvarna
.
Namik, rek'o Bronzzeti i tacka
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Jbg, ono sto danas fali modernom nogometu je taj njuh za gol,niko Inzaghija ne omalovazava a dao je takvih koliko oces.. Takav je Higuain,svi ga osporavaju sto cesto daje takve golove i nije bas igrac kojeg je milina gledat,ne posjeduje veliku brzinu ali ima njuh za gol i kao takav je u samom vrhu.. Kako god sto nije Tevez ili neko dr postavljao nogu..Monolog je napisao/la:Ako pod pojmom "prva violina" misliš da je 4x postavio nogu na gol liniji nakon prodora Messi-ja, onda si u pravu.L_blancos je napisao/la:Ne zaboravljas da je Higuain bio prva violina Argentine na sp i da Maradona nije toliko rotirao vjerovatno bi bio prvi strelac
Jel za tog žutokljunca sigurno?
I ne bi volio da Neymar prvu godinu odradi na posudbu,ako je vec placen 40 milja nek odmah dođe..
I nemojte porediti sa Robinhom,čovjekom koji kada je dolazio je predstavlje kao Isus Hrist koji ce spasitit Real...
Novi Pele poslat iz druge galaksije...
Neymar dolazi u mnogo bolju okolinu gdje pritisak nece biti ni približan Robinhovom..
i da koliko je to sigurno?
I ne bi volio da Neymar prvu godinu odradi na posudbu,ako je vec placen 40 milja nek odmah dođe..
I nemojte porediti sa Robinhom,čovjekom koji kada je dolazio je predstavlje kao Isus Hrist koji ce spasitit Real...
Novi Pele poslat iz druge galaksije...
Neymar dolazi u mnogo bolju okolinu gdje pritisak nece biti ni približan Robinhovom..
i da koliko je to sigurno?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Koji će nam qrac napadač i Neymar nije napadač on je više nešto kao Ronaldo bilo bi fino vidjet Neymar-Higuain-Ronaldo u napadu no teško daće biti tako.Ja sam uvijek bio za Matu što se tiče toga puno bolji igrač od napuhanog Brazilca još Madridista što ovaj sere da mu je san da zaigra u Realu to je druga stvar takvim najmanje treba vjerovat
Ja ništa ne vjerujem dok ne vidim to na oficijelnoj stranici kluba i nadam se da neću vidjet tu vijest je.bo Neymara od njega mi je i Di Maria korisniji jbt nadam se da ćemo prodat Di MAriu i dovest kvalitetnu zamjenu ono treba da dovedemo još goreg igrača od njega
P.S.Je li ko gledao Brazil-Holandija i tog velikog talenta on u vropi ima minimalne šanse da uspije
@l_blancos Higuain ne posjeduje brzinu?wtf
Pa tomu je i glavna prednost jedan od najbržih napadača trenutno i najbolji u kretanju bez lopte 
Ja ništa ne vjerujem dok ne vidim to na oficijelnoj stranici kluba i nadam se da neću vidjet tu vijest je.bo Neymara od njega mi je i Di Maria korisniji jbt nadam se da ćemo prodat Di MAriu i dovest kvalitetnu zamjenu ono treba da dovedemo još goreg igrača od njega
P.S.Je li ko gledao Brazil-Holandija i tog velikog talenta on u vropi ima minimalne šanse da uspije
@l_blancos Higuain ne posjeduje brzinu?wtf
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam Realovac, al' nigdje ja ne osporih Higuainove kvalitete. Mišljenja sam da je on bolji za Real od Benzeme (to ti može @Nail potvrditi). No, ne možeš reći da je bio prva violina, al' je činjenica da je bio bolji i od Teveza i od Aguerra (Palerma ne spominjem, jer je on tamo otiš'o zbog prijateljskih odnosa sa Maradonom. Haman zajedno u školu išli
).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nisam ni ja osporio Higuainove kvalitete,samo kazem da je Neymar bolji od njeg 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Dovesti potencijalnog superstara prije salary cupa koji sa svojih 19 godina nece biti pošto poto forsiran u prvi sastav.LBJ MVP je napisao/la:Koji će nam qrac napadač
Mislim da bi Augero bio lošiji,zašto? e pa onda bi imali 3 ista napadača od kojih bi jedan neminovno stagnirao,ovako za Neymara ima vremena a ako se ispostavi da bude instant klasa tim bolje.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Nail for Real
- Kontakt:
Rece nam vrsni poznavalac fudbala, navijac ZenitaDylan Dog je napisao/la:Nisam ni ja osporio Higuainove kvalitete,samo kazem da je Neymar bolji od njeg
Higuain je dokazana klasa, sto se ne moze reci za Neymara. Ali da je Brazilac potencijal, jeste.
Htio ti to priznat il ne,na SP je bio najbolji argentinac.. Ne sporim ja Messijeve kvalitete,ali ono sto je pruzao na SP nije ni blizu onome sto moze..Monolog je napisao/la:Nisam Realovac, al' nigdje ja ne osporih Higuainove kvalitete. Mišljenja sam da je on bolji za Real od Benzeme (to ti može @Nail potvrditi). No, ne možeš reći da je bio prva violina, al' je činjenica da je bio bolji i od Teveza i od Aguerra (Palerma ne spominjem, jer je on tamo otiš'o zbog prijateljskih odnosa sa Maradonom. Haman zajedno u školu išli).
A ljudi ne shvataju koliko se Real sprema za salari kap ..
Albol-Garay-Pepe relativno mladi stoperi
Ramos 24 Marcelo 22 Khedira 23 Sahin 22 Ozil 22 Angel 23 Canales 19 Neymar 19 Benzema 23 CR 26 Lass 25 Higuain 23 Granero 23 Casillas 29 Adan 24 Meijas 22
To biti navijac Reala je nesto uzvisenije od biti navijac Zenita
Uostalom,vrijeme ce pokazati ko je u pravu za Neymara i Higuaina
- Nail for Real
- Kontakt:
Vidis kako si skontoDylan Dog je napisao/la:To biti navijac Reala je nesto uzvisenije od biti navijac Zenita![]()
Pa ne mozes ih tako poredit'. Higuain je dao Realu mnogo i vec se dokazao u svijetu fudbala, za razliku od Neymara. Al' dobro, ne moze navijac Zenita to shvatit'
Neymar jos nijo dobio svoju sansu kao Higuain,al kad to vrijeme dodje vrlo brzo ce se pokazati da ih je smijesno porediti,Neymar je za klasu bolji igrac vec sad.Nail for Real je napisao/la:Vidis kako si skontoDylan Dog je napisao/la:To biti navijac Reala je nesto uzvisenije od biti navijac Zenita![]()
Uostalom,vrijeme ce pokazati ko je u pravu za Neymara i Higuaina.
Pa ne mozes ih tako poredit'. Higuain je dao Realu mnogo i vec se dokazao u svijetu fudbala, za razliku od Neymara. Al' dobro, ne moze navijac Zenita to shvatit'.
Al' pobjedio si me argumentima,cinjenica da ti navijas za Real a ja za Zenit je nesumljiv pokazatelj da si ti intelegentniji,informiraniji i kompetentniji da pricas o fudbalu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.