boze sacuvajDAVID VILLA 7' je napisao/la:

nego jel admini dozvoljavaju vise .gif avatare ?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
boze sacuvajDAVID VILLA 7' je napisao/la:
mineee je napisao/la:vas klub nisam nikad gotivio al nisam ni mrzio nisam imo neka osjecanja govorio sam sebi sta je fazon navijat za klub koji svaku utakmicu pobjedi al et od sad vam zelim sve najgore aevo i zasto lesinari jedni vi i arsenal ste mi tolko odvratni cigani jedni saljete skaute i vrbujete mlade igrace eliot kebe 16 godina napusta leeds i dolazi u barselonu jedan od najveci talenata al dabogda propo kosto zelim i vasem klubu sve najgore od srca i bunite se kad sity trosi novac a vi uzmate đabe tolko o silnoj barseloni
shvati kralja... sreca pa on nije neki talenat pa da njega ne trazi barcelona ili neko velik sa 16 godinamineee je napisao/la:vas klub nisam nikad gotivio al nisam ni mrzio nisam imo neka osjecanja govorio sam sebi sta je fazon navijat za klub koji svaku utakmicu pobjedi al et od sad vam zelim sve najgore aevo i zasto lesinari jedni vi i arsenal ste mi tolko odvratni cigani jedni saljete skaute i vrbujete mlade igrace eliot kebe 16 godina napusta leeds i dolazi u barselonu jedan od najveci talenata al dabogda propo kosto zelim i vasem klubu sve najgore od srca i bunite se kad sity trosi novac a vi uzmate đabe tolko o silnoj barseloni
mineee je napisao/la:vas klub nisam nikad gotivio al nisam ni mrzio nisam imo neka osjecanja govorio sam sebi sta je fazon navijat za klub koji svaku utakmicu pobjedi al et od sad vam zelim sve najgore aevo i zasto lesinari jedni vi i arsenal ste mi tolko odvratni cigani jedni saljete skaute i vrbujete mlade igrace eliot kebe 16 godina napusta leeds i dolazi u barselonu jedan od najveci talenata al dabogda propo kosto zelim i vasem klubu sve najgore od srca i bunite se kad sity trosi novac a vi uzmate đabe tolko o silnoj barseloni
...hvala ti sto si podijelio svoje misljenje s nama,...mineee je napisao/la:vas klub nisam nikad gotivio al nisam ni mrzio nisam imo neka osjecanja govorio sam sebi sta je fazon navijat za klub koji svaku utakmicu pobjedi al et od sad vam zelim sve najgore aevo i zasto lesinari jedni vi i arsenal ste mi tolko odvratni cigani jedni saljete skaute i vrbujete mlade igrace eliot kebe 16 godina napusta leeds i dolazi u barselonu jedan od najveci talenata al dabogda propo kosto zelim i vasem klubu sve najgore od srca i bunite se kad sity trosi novac a vi uzmate đabe tolko o silnoj barseloni
hahaha, svakakvih pacijenata, ko da te neko pita za misljenje, idi lijeci se, ti si bolesnik malomni, boze boze, kakve ti ljude stvoris, pa on mrzi neki klub, pa nije ti taj klub ubio oca ili mater, pa da ga toliko mrzis, kako ima frikova jadnih, cccenobarca je napisao/la:...hvala ti sto si podijelio svoje misljenje s nama,...mineee je napisao/la:vas klub nisam nikad gotivio al nisam ni mrzio nisam imo neka osjecanja govorio sam sebi sta je fazon navijat za klub koji svaku utakmicu pobjedi al et od sad vam zelim sve najgore aevo i zasto lesinari jedni vi i arsenal ste mi tolko odvratni cigani jedni saljete skaute i vrbujete mlade igrace eliot kebe 16 godina napusta leeds i dolazi u barselonu jedan od najveci talenata al dabogda propo kosto zelim i vasem klubu sve najgore od srca i bunite se kad sity trosi novac a vi uzmate đabe tolko o silnoj barseloni
Igra wingera i prema pisanju medija fantastican je potencijal. U Barcu ce preci jer mu je tamo mama (tako sam skontao) i vjerovatno radi brzeg napretka, privlacnosti igranja za najbolji klub u svijetu itd...sajo10 je napisao/la:Ma Thiago je samo suplja. Momak ima kontrakt sa Milanom do 2016 a Barca nece nit moze dati te pare sto bi Milan trazio..
Nego sta je ovo niko nepise o ovome mladom englezu sto je Barca dovela? Kazu supertalenat iz Leeds Uniteda kojeg je i Man Utd htjeo. Igra ljevog beka i 94:e je godiste. A zove se Elliott Kebbie.
http://www.leedsunited.com/news/2011061 ... 85_2375904
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.