Rekonstrukcija stadiona u BiH

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la Ponos Torina » 11 jun 2011, 08:01

Kad se postavila jedna slika mogle su i ostale...

slika
slika
:mrgreen:

Meni ovo ruzno izgleda i to bijela boja ovaj nastavak..... bolje da je plava boja ili neka druga,mozda da centar bude u staklu i slicno....
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 11 jun 2011, 08:04, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 11 jun 2011, 08:03

Ponos Torina je napisao/la:Kad se postavila jedna slika mogle su i ostale...

slika
:mrgreen:
Kakva je ovo šuma :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 jun 2011, 08:05

Pa znas kako ono ide"U šumarku skrivenom,medvjedicu malom dom" ;) :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 11 jun 2011, 16:25

Malo ste dosadni više s kritikovanjem izgleda, to je najmanji problem i ovo je daleko od onoga kako bi trebalo izgledati. Veći je problem da li će do izgradnje stadiona uopšte doći

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 11 jun 2011, 16:35

bordo_Sarajevo je napisao/la:
hodža je napisao/la:Ja bih volio kada bi sutra ovaj stadion bio napravljen, ali ljudi dragi...70 miliona € ??? U Bosni ?!! U Sarajevu ?!!

Smiješno je o tome i razmišljati, a ne praviti neke makete i ostala "sr.anja"...

Kakvo nam je stanje u državi, možemo se samo nadati da će Amarov unuk doživjeti da vidi početak radova na Novoj Grbavici...
o cemu ti pricas ?

pa sam "Sarajevo city centar" ce kostat 150 miliona km

slika

, a ovaj na grbavici ce imati i NOVI STADION

jedno su Arapi, a sasvim drugo Slovenci ;)
FORZA MARŠAL !!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 jun 2011, 17:23

Izgleda pojedinci bi prodali pola Sarajeva , majku rodjenu i napravili sebe budale samo da bi podvukli VELICINU kao klub :lol: :lol: . Ako se ista ood ovog Zeljinog projekta pocne ostvarivti ispast ce afera ne stoljeca nego dvostoljeca.
Svak sa imalo klikera u glavi i tko na ovo gleda zdravog uma vidi da je pravo mutno. Al eto. Neka je sa srecom :lol: .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 jun 2011, 00:37

neće se ostvariti jer ciljaju na veliko, hoće da naprave ne samo stadion nego i nekakve hotele i shoping centre uz stadion. ne znam, možda je to jedini način da bi neko sa strane investirao u taj projekt ali to je onda ogromna investicija. sam stadion bi se mogao napraviti za 20-30 miliona i da bude završen za 6 mjeseci.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 jun 2011, 01:03

Kod nas se prvo trebaju riješiti vlasnici, porezi koje klubovi duguju državi, plate koje klubo duguju igračima, što bivšima što sadašnjima, iposlenicima, treba se još svašta-nešto riješit pa tek onda da klubovi prave stadione. Ako je zdrav klub i ako pravi godinama dobre rezultate onda se i možemo nadati da će neki Arabi ili Rusi ili Ameri ili Indijci ili pm. doči i ulagat u klub i u stadione, do tad...ništa, sve je ovo lijepo al ovo je samo mazanje očiju javnosti, odnosno navijača klubova.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 14 jun 2011, 10:17

calcio je napisao/la:neće se ostvariti jer ciljaju na veliko, hoće da naprave ne samo stadion nego i nekakve hotele i shoping centre uz stadion. ne znam, možda je to jedini način da bi neko sa strane investirao u taj projekt ali to je onda ogromna investicija. sam stadion bi se mogao napraviti za 20-30 miliona i da bude završen za 6 mjeseci.
Eto Željo ili država imaju 30 miliona eura da naprave stadion :roll: . Istina je i da imaju neke pare, ali to su lopovi, nedaju jednostavno

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 14 jun 2011, 18:37

kako ide gradnja Tusnja, u zadnje vrijeme nikakvih vijesti, nije valjda sve stalo

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 14 jun 2011, 19:06

gospodin Seljakovic je napisao/la:kako ide gradnja Tusnja, u zadnje vrijeme nikakvih vijesti, nije valjda sve stalo
Ide ima par ljudi ono radi reda : dodju doruckuju udare 2x cekicem i odu :D kilavo ide pravo . ako se ovako nastavi nista od nove tribine ni na jesen :cry:
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 14 jun 2011, 20:42

TZ_BoY je napisao/la:
gospodin Seljakovic je napisao/la:kako ide gradnja Tusnja, u zadnje vrijeme nikakvih vijesti, nije valjda sve stalo
Ide ima par ljudi ono radi reda : dodju doruckuju udare 2x cekicem i odu :D kilavo ide pravo . ako se ovako nastavi nista od nove tribine ni na jesen :cry:
ma predpostavio sam, tako je to uvijek kod nas, kad krene ide astronomski 3 dana a onda poslije nece, nece pa stane :mrgreen: :mrgreen: .. kako Dinamo moze, na stadionu radi 300 ljudi, al imaju oni i para .. al sto se tice para, i Tuzlaci kao i Banjalucani su rekli da imaju pare za stadion, sad ne znam gdje su te pare

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 jun 2011, 23:59

gospodin Seljakovic je napisao/la:
TZ_BoY je napisao/la:
ma predpostavio sam, tako je to uvijek kod nas, kad krene ide astronomski 3 dana a onda poslije nece, nece pa stane :mrgreen: :mrgreen: .. kako Dinamo moze, na stadionu radi 300 ljudi, al imaju oni i para .. al sto se tice para, i Tuzlaci kao i Banjalucani su rekli da imaju pare za stadion, sad ne znam gdje su te pare
pa zna se kako to kod nas ide, prvo se namiri vlastiti džep, pa onda šta ostane...

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 15 jun 2011, 12:01

AlemC85 je napisao/la:
pa zna se kako to kod nas ide, prvo se namiri vlastiti džep, pa onda šta ostane...
pa znam to ja, samo se izrazav sarkasticno ;) .. treba gospodu iz fotelja pitat gdje su pare

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 15 jun 2011, 12:35

sve dok se bilo sta gradi dobro je, a od ovakve grbavice nema nista, sami su ljudi rekli prave ga na model stozica

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 15 jun 2011, 13:43

cala je napisao/la:sve dok se bilo sta gradi dobro je, a od ovakve grbavice nema nista, sami su ljudi rekli prave ga na model stozica
pa naravno da nema ništa od ovakve grbavice, pa odakle pare, slovenci hoće da siromašna BiH nađe lovu, pa da kobajagi oni grade, eh ko ih ne zna skupo bi ih platio, pa da je ostala ona prijertana BiH, ne bi mogla ovaj projekat završiti, jer je preskupo, kako to ljudima objasniti, nemamo para ljudi, mi smo siromašni, na dnu evropske i svjetske ljestvice smo...

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 17 jun 2011, 13:51

Evo sto se gradi stadion u Brckom imace negdje oko 16 k mjesta ... ( sasvim dobar stadion prema slikama )

slika
slika
slika
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 17 jun 2011, 14:14

a vidim u Brčkom pravo posjećen stadion, da neće biti malo ovih 16 000 mjesta

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 17 jun 2011, 14:46

Bože dragi :shock:

Ja mislio ovo neka zaj'ebancija, po nekim forumima, kad ono :shock:
Hayley <3

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 17 jun 2011, 14:50

Evo kako će izgledati stadion Jedinstva

slika
Čelik Zenica 1945

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.