FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 14 jun 2011, 15:23

skoncentriši se omare... :mrgreen:

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 14 jun 2011, 15:35

Baby je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Štoper, logično! :D

Samo si trebao pogledati video! :lol:
Ma gledo sam drug nego da mi on to malo detaljnije objasni, pošto je on stavio klip od ovog lika.Pa imamo ednog štopera došao je prošle sezone iz Gradine isto tako "talent" pa ga eno sad na posudbi u SAŠK-u.Emir Alić se zove čini mi se.
Oktobar 25 1993 je momak roden,pozicija stoper i bek. A Emir je 91 god.,po mome misljenju je Skaha bolji jer stvarno igra srcem,momak kad igramo kod kuce na livadi pocne gotov plakati kad izgubi. :lol: A uz to menadzer mu je isti kao i Tucetu :D
sajo10 je napisao/la:Dobar momak, nije los samo sto pokupi onu dvojicu kraj autlinije a sto je najgore svoga ubi haha :mrgreen: jos mu i ne pomoze!
Ma samo u kost :D

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 14 jun 2011, 15:41

zuka_TM je napisao/la:
Baby je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Štoper, logično! :D

Samo si trebao pogledati video! :lol:
Ma gledo sam drug nego da mi on to malo detaljnije objasni, pošto je on stavio klip od ovog lika.Pa imamo ednog štopera došao je prošle sezone iz Gradine isto tako "talent" pa ga eno sad na posudbi u SAŠK-u.Emir Alić se zove čini mi se.
Oktobar 25 1993 je momak roden,pozicija stoper i bek. A Emir je 91 god.,po mome misljenju je Skaha bolji jer stvarno igra srcem,momak kad igramo kod kuce na livadi pocne gotov plakati kad izgubi. :lol: A uz to menadzer mu je isti kao i Tucetu :D
sajo10 je napisao/la:Dobar momak, nije los samo sto pokupi onu dvojicu kraj autlinije a sto je najgore svoga ubi haha :mrgreen: jos mu i ne pomoze!
Ma, čim je to iz Srebrenika mora valjati, Bekrić je ostavio odličan utisak u Želji, tako da je ostavio otvorena vrata i ostalim svojim sugrađanima.

Ma samo u kost :D

princx
Kontakt:

Post Postao/la princx » 14 jun 2011, 15:43

Baby je napisao/la:
zuka_TM je napisao/la:[youtube][/youtube]

Postoji mogucnost da ce Skahic preci u Zelju,zasigurno ako sad dode da ce za 2-3 godine razvljivati,jer je momak stvarno talentovan i sto je najbitnije gine za loptu nije bitno jel igra na rekreaciji ili prvenstvenoj utakmici :D A jos uz to voli Zelju :D
A ko je ovaj ? Pozicija, godine i tako to :D

ovakve protivnike mogo bih cak i ja ustopati :lol: :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 jun 2011, 15:59

Ako Amar bude meka srca vrlo lako bi se moglo desiti da Radovanovic nastavi igrati u Zelji.Tako sam bar danas cuo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 14 jun 2011, 16:00

princx je napisao/la:ovakve protivnike mogo bih cak i ja ustopati :lol: :lol:
Kad su igrane ove utakmice, momak je imao 16 godina. Nadam se da će doći, ja sam ga već spominjao na ovoj temi, ima potencijala.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 jun 2011, 16:13

Devil je napisao/la:Ako Amar bude meka srca vrlo lako bi se moglo desiti da Radovanovic nastavi igrati u Zelji.Tako sam bar danas cuo.
iskreno ne znam kako to da prihvatim, dobar je bori se ali ako imamo bilo kakve ambicije trebamo boljeg dovest a on da da bude tu na klupi, a stana da se presalta na prirodnu poziciju...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 14 jun 2011, 16:57

Devil je napisao/la:Ako Amar bude meka srca vrlo lako bi se moglo desiti da Radovanovic nastavi igrati u Zelji.Tako sam bar danas cuo.
Mirko je zahvalan igrac,u defanzivi je beton,ali gore nije Bog zna sta i ja bi licno volio da ostane.
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 14 jun 2011, 17:24

Gazi je napisao/la:
Mirko je zahvalan igrac,u defanzivi je beton,ali gore nije Bog zna sta i ja bi licno volio da ostane.
Meni je los u defanzivi pravo

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 14 jun 2011, 17:29

Adilovic dolazi u Zelju,i Smajic...Adilovic je bar 10 puta bolji od Popovica,i mislim da ce se u Zelji nadavati golova,bas kao i Smajic... sad je red na odbrani,dovest ce se 1 ili 2 igraca.. kao i jedan u sredini..

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 jun 2011, 17:34

bosnas_ je napisao/la:Adilovic dolazi u Zelju,i Smajic...Adilovic je bar 10 puta bolji od Popovica,i mislim da ce se u Zelji nadavati golova,bas kao i Smajic... sad je red na odbrani,dovest ce se 1 ili 2 igraca.. kao i jedan u sredini..
Koji Adilovic?
Je li onaj sto igra za Celik?
Ako je on jbs taj fudbal gde je on 10x bolji od Popovica. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 14 jun 2011, 17:45

Devil je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Adilovic dolazi u Zelju,i Smajic...Adilovic je bar 10 puta bolji od Popovica,i mislim da ce se u Zelji nadavati golova,bas kao i Smajic... sad je red na odbrani,dovest ce se 1 ili 2 igraca.. kao i jedan u sredini..
Koji Adilovic?
Je li onaj sto igra za Celik?
Ako je on jbs taj fudbal gde je on 10x bolji od Popovica. ;)
neka nama lazara naseg onda, bilo kakav lazar je bolji od tog nafuranog adilovica
Za zivot cijeli!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 14 jun 2011, 18:17

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: neka nama lazara naseg onda, bilo kakav lazar je bolji od tog nafuranog adilovica
Adilović da dođe u Želju, :roll:
ma nema šanse.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 14 jun 2011, 18:19

Realno, teško je reći ko je gori. Adilović ili Popović?
Popović barem navuče na sebe 2 igrača, a ovaj je krampa samo takva :lol:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 14 jun 2011, 18:20

Elegant je napisao/la:
Colo Colo je napisao/la:Don Diego Armando Maradona i Edison Arantes do Nascimento Pele konačno će imati nešto zajedničko da su igrali sa Željezničarom. :D :D :D
1921 je napisao/la:Željezničaru poziv iz Amerike (Zeljo protiv Maradone)

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... iz-amerike
Ovo bi bilo super, samo bi pomoglo klub.
Imamol mi sredstava a odemo do Amerike, dobri protivnici, bas da vidimo kako ce se zlatani uklopit u ekipu :D

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 14 jun 2011, 19:19

Joj ovi razvalili pricu o Americi a jos malo izvlacenje mi jos nikog doveli nismo a bogami ovo sto se spomeninje veze nema sa evropom.Najbolje tisu misu dok sta nebude ovako se samo gomilaju imena a nista konkretno.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 14 jun 2011, 19:55

Adilovic je za Lazu Mesi! po meni bio bi pojacanje za Zelju,zna zabiti gol,u Celiku je bio jako dobar..gledao sam ga par puta i mislim da se radi o odlicnom napadacu! ali uz njega bi nam trebao jos jedan spic,jer Zeljo je zadnju sezonu jedva odigrao,bez maltene napadaca,sto je svojevrstan izuzetak u citavoj Evropi! nama trebaju pojacanja ,maltene na svakoj poziciji u timu,naravno ako zelimo nesto napraviti u Evropi,a i dominirati u domacem prvenstvu..

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 14 jun 2011, 19:57

ovi novinari su povezali adilovica sa zeljom,sarajevom,zrinjskim,pa **** te morace pogodit nesto...

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 14 jun 2011, 20:24

magic je napisao/la:ovi novinari su povezali adilovica sa zeljom,sarajevom,zrinjskim,pa **** te morace pogodit nesto...
Nek ide na Novi Zeland što dalje to bolje, čim ode donijeće kvalitet ligi a to će biti takvo pojačanje Čeliku

@_bosnas jes to ti Adiloviću krampo jedna, pa lopta ide na glavu ti je nogom pokušavaš dohvatit mrš
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Ikos

Post Postao/la Ikos » 14 jun 2011, 21:22

BLU SKY je napisao/la:Vedran Ješe, bivši reprezentativac Hrvatske koji je jedno vrijeme nosio dres sarajevskog Olimpica, a prije pola godine otišao u Grčku, iako je imao ponudu Željezničara možda ipak ovog ljeta obuče dres tima sa Grbavice.

Ješe je završio epizodu u Kavali (Grčka) gdje je odradio šestomjesečni ugovor i vratio se u Hrvatsku, gdje trenutno odmara i vaga ponude. Željezničar je još uvijek zainteresovan za iskusnog defanzivca, ali nisu Sarajlije jedini klub koji je pikirao Ješea.

Sa Grbavice su stili u kontakt sa Ješeom, koji je potvrdio da ne bi imao ništa protiv da se vrati u BiH i da potpiše za Želju, ali postoji jedan mali problem. Naime, za njega je zainteresovan i Split, trećeplasirana ekipa šampionata Hrvatske koja će ove sezone igrati UEFA Ligu Evrope.

Na Grbavice će čekati do subote. Ukoliko do tada Ješe ne dogovori saradnju sa Splitom očukuju ga na nedjeljnoj prozivci na Grbavici...
Ako bude birao izmedju Zelje i Splita onda nema dilieme ode on u Split...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.