Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 02 jul 2009, 20:14

Ma hoce on ne boj se,ali sta im vrijedi kad su kokuzi :lol:[/quote]
Kako su kokuzi kad su prodali Kaku za koliko ono para??? :D[/quote]

65 miliona eura
125 miliona KM
500 miliona kuna[/quote]
Jest i 500 miliona kuna krhnuli u isplacivanje dugova.Zato su ga i prodali :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 02 jul 2009, 20:17

ovo je dobro sto je ce milan ponuditi novu ponudu...a iz kog razloga? pa da bi mi mogli ovde napisat jos 100 stranica oko djekinog transfera koji se na kraju ipak nece desiti :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 02 jul 2009, 20:23

ma neznam stvarno sta se i on digo da ide u milan kad se milan raspada..... sad ce i pato i pirlo otici pa da igraju Dzeko i Inzagi sa45 godina.........
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 jul 2009, 20:30

vrebac86 je napisao/la:ma neznam stvarno sta se i on digo da ide u milan kad se milan raspada..... sad ce i pato i pirlo otici pa da igraju Dzeko i Inzagi sa45 godina.........
nece nijedan od njih ici, i naprotiv ne raspadaju se nego pojacavaju. pa sto mislis da hoce Edina?
ulazu u nove igrace i hoce da se vrate na staru slavu.
doduse prije 2 godine su osvojili ligu prvaka i interkontinentalni kup, to nije bilo tako davno. kad je Real Madrid zadnji put osvojio neki evropski trofej? Chelsea? Arsenal? ne pamte ni oni sami, a Milan prije 2 godine

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 jul 2009, 20:39

calcio je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:ma neznam stvarno sta se i on digo da ide u milan kad se milan raspada..... sad ce i pato i pirlo otici pa da igraju Dzeko i Inzagi sa45 godina.........
nece nijedan od njih ici, i naprotiv ne raspadaju se nego pojacavaju. pa sto mislis da hoce Edina?
doduse prije 2 godine su osvojili ligu prvaka i interkontinentalni kup, to nije bilo tako davno. kad je Real Madrid zadnji put osvojio neki evropski trofej? Chelsea? Arsenal? ne pamte ni oni sami, a Milan prije 2 godine
Iskreno receno da ga hoce stvarno i da imaju suse kupili bi ga davnih dana.
To sto su osvojili osvojili su.Ovakvim nacinom rada mozda unuci nasi dozive da opet Milano nesto osvoji. :roll:
Berluskoni je zavrnuo pipu i Milano prdnuo u sisu.To je citava situacija sadasnjeg Milana.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 jul 2009, 20:57

harishp je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Iskreno receno da ga hoce stvarno i da imaju suse kupili bi ga davnih dana.
To sto su osvojili osvojili su.Ovakvim nacinom rada mozda unuci nasi dozive da opet Milano nesto osvoji. :roll:
Berluskoni je zavrnuo pipu i Milano prdnuo u sisu.To je citava situacija sadasnjeg Milana.
hajmo se kladiti da ce i ove sezone dogurati dalje nego Real u Ligi prvaka. :lol:

nevjerovatni su vam kriteriji. Milan ne uzme ligu prvaka dvije godine i ljudi govore o nekoj velikoj krizi, Real, Chelsea, Arsenal i mnogi drugi neznaju ni sami kad su nesto u Evropi osvojili ali oni nisu u krizi, naprotiv. :roll:
Pa Milan ima strasnu ekipu i da ne dovedu neko zvucno pojacanje, Nesta, Pirlo, Seedorf, Pato, Ronaldinho... nisu to neki levati nego igracine.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 02 jul 2009, 21:05

neuspjeh velikih klubova je ne osvajanje domaceg prvenstva ili neigranje finala lige prvaka. arsenal i slicni njemu mogu to samo sanjati. milan ostaje milan

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 04 jul 2009, 11:00

Chelsea Preparing €23 Million Bid For Wolfsburg Striker Edin Dzeko

http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... riker-edin

Pa sta je ovo sad, vala brate dodje im ko gladnom srat'...
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 04 jul 2009, 11:42

Ne mogu da vjerujem, daje se po 35-40 miliona za neke starce, a za Edina odvoje 20-ak miliona. Upravu je Wolfsburg, nebih ga ni ja prodao, bolje sačekati sezonu-dvije i tražiti para, i para, i para...

Možda Perez shvati da Džekin pas, šut, skok, preciznost, snaga, brzina, preglednost vrijede više od Raula, Huntelaara, Nisterlooya i kojekakvih Saviola zajedno!

Da, pretjerujem, ali neka. Džeko je zvijer, taj igrač je nasljednik najvećih fudbalskih magioničara, podsjeća me na brazilskog Ronalda, ono u njegovom stilu.

Jer Džeko zna, jer Džeko umije, jer Džeko ubija...jer je on bosanski DIJAMANT.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 04 jul 2009, 11:43

Knele je napisao/la:Jer Džeko zna, jer Džeko umije, jer Džeko ubija...jer je on bosanski DIJAMANT.
Napadac kakvog svijet dugo nije vidio! ;)
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

djonla
Kontakt:

Post Postao/la djonla » 04 jul 2009, 11:48

"Palvci" će ponuditi 20 miliona funti, odnosno 23 miliona dolara

jel funta toliko pala il je ovo greska ??? :) :) :)

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 04 jul 2009, 11:51

TheScouser je napisao/la:
Knele je napisao/la:Jer Džeko zna, jer Džeko umije, jer Džeko ubija...jer je on bosanski DIJAMANT.
Eh što nisam Roman Abramovich ili Florentino Perez, doduše, nebih odbio biti niti Berlusconi. ;)

Svejedno, Edina Džeku bih doveo za cijenu koju sada klubovi daju za Kaku i Ronalda, mislim na Real. No, vjerovatno svi ti tajkuni ne razumiju što je Džeko napravio za BiH i za Wolfsubrg, mislim ne prate ga onako kao što to mi radimo, niti ga poznaju kao mi. Znaš onaj osjećaj kada utrpa pogodak Belgiji i kada suze naviru, trnci po cijelome tijelu. Tu noć, tu nezaboravnu Cristal Arenu kada smo "raskriztizirali" sam rekao Bog, Džeko, pa svi ostali.

Naravno, čast svim lavovima, ali napadač je, kao što si gore naveo, kakvog svijet dugo vidjeti neće. Ibrahimoviću, Henry i društvo, okačite kopačke o klin i pustite travnjak dijamantu ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 04 jul 2009, 11:54

eh ovo je prava ekipa za dzeku, kakav crni milan, samo engleska. nadam se da ce preci u chelsea.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 jul 2009, 11:58

niccolo je napisao/la:eh ovo je prava ekipa za dzeku, kakav crni milan, samo engleska. nadam se da ce preci u chelsea.
Ma nece on nigdje ,cim je poceo da se priprema sa Wolsfurgom gotovo je to..
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 04 jul 2009, 12:00

joj ljudi kad ovakve postove citam suze mi same krenu....hajmo dujamantu nas najbolji si...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

atko
Kontakt:

Post Postao/la atko » 04 jul 2009, 12:02

djonla je napisao/la:"Palvci" će ponuditi 20 miliona funti, odnosno 23 miliona dolara

jel funta toliko pala il je ovo greska ??? :) :) :)
Greška, € 23 miliona ;)

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 04 jul 2009, 12:16

Ako cemo gledati po velicini kluba onda je bolje bilo da je otisao u Milan jer je isti medju 5 najboljih klubova na planeti svih vremena ....,
a ako cemo gledati po trenutnoj situaciji ..nema dileme ...CHELSEA je bolji izbor !!!
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 04 jul 2009, 12:43

mostar_mo je napisao/la:Ako cemo gledati po velicini kluba onda je bolje bilo da je otisao u Milan jer je isti medju 5 najboljih klubova na planeti svih vremena ....,
a ako cemo gledati po trenutnoj situaciji ..nema dileme ...CHELSEA je bolji izbor !!!

nema se tu šta više raspravljati, ostaje u vukovima i gotovo
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 04 jul 2009, 12:55

miralem444 je napisao/la:joj ljudi kad ovakve postove citam suze mi same krenu....hajmo dujamantu nas najbolji si...
Kad si pravi moderni muskarac, kuhas i citas traceve...kao nekad zene...mani se crvenog luka miraleme ;)

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 04 jul 2009, 14:00

miralem444 je napisao/la:joj ljudi kad ovakve postove citam suze mi same krenu....hajmo dujamantu nas najbolji si...
Kad si pravi moderni muskarac, kuhas i citas traceve...kao nekad zene...mani se crvenog luka miraleme ;)
sta ces :D :D :D :D :D
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Brix i 30 gostiju.