NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Erca je igrao i špica i polu špica,a rijetko kada u vezi iako je znao i to igrati.Sada sudi i veliki nogomet,u drugoj ligi Jug,ali i mali nogomet po ovim nasim turnirima.Inače još i igra u Hrvatskoj 3 ligi mislim za Proložac ili tako nesto,mozda i griješim,al provjerit cu!!!
Hrvoje Erceg, zabio 2005. protiv Zete iz Golubovaca, ta utakmica mi ostala u sjećanju, kao da je jučer bilo, na radiju se slušao prijenos. 
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
-
felix123
- Kontakt:
Zahvalio bi se dragoj administraciji na 2 tjednom odmoru u Banovicima ,bilo je ludo i nezaboravno, nadam se i neponovljivo
Ima jedan skec sto se Erce tiče ,posto je on stvarno nizak štucne i šorc mu dođu na isto ,posto su obe bili plave boje sudac u Trebinju mu reko:"Dečko nemožes u trenerci igrat",sad je li to izmisljotina ili stvarno bilo neznam al komicno je
Ne bi loša Zeta bila opet ,mozda najbolje utakmica koju je Široki ikad odigrali u Kup uefa (tadasnji) je ta protiv Zete ,tu smo utakmicu odigrali bas sa m..ima i ofenzivno sjecam se bio sam na jugu koji je prepun bio i Celsona koji je na zalost posle toga otiso ili je zavrsio karijeru jer posle Širokog nema podataka o njemu
Ima jedan skec sto se Erce tiče ,posto je on stvarno nizak štucne i šorc mu dođu na isto ,posto su obe bili plave boje sudac u Trebinju mu reko:"Dečko nemožes u trenerci igrat",sad je li to izmisljotina ili stvarno bilo neznam al komicno je
Ne bi loša Zeta bila opet ,mozda najbolje utakmica koju je Široki ikad odigrali u Kup uefa (tadasnji) je ta protiv Zete ,tu smo utakmicu odigrali bas sa m..ima i ofenzivno sjecam se bio sam na jugu koji je prepun bio i Celsona koji je na zalost posle toga otiso ili je zavrsio karijeru jer posle Širokog nema podataka o njemu
- Megamon
- Kontakt:
Evo spominje se da bi Bandovic mog'o doci na Kosevo.Kao nebi im'o nista protiv da se vrati u rodni grad,jel' on im'o neku ponudu iz inostranstva ?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
To samo on zna,klub mu je ponudio ugovor,nije pristao i to je to.Dobar čovjek,al po meni nije nekakav vratar.Iako nas je i spasavao u nekim utakmicama nije posebno ni briljirao.Kad primis 45 golova u nasoj ligi,moras se zapitati???Iako,nasa obrana nije nikako za ozbiljnog igranja,barem većina!!!
I na kraju tko ga udari u svom rodnom gradu??Bas ste se ruzno ponijeli,al eto !!!

I na kraju tko ga udari u svom rodnom gradu??Bas ste se ruzno ponijeli,al eto !!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma ima nesto inozemnih ponuda po vlastitom priznanju, i to mu je prva opcija, mada mislim da su njemu sve opcije otvorene, al uglavnom ne ostaje jer nije pristao na uvjete novog ugovora, s pravom mislim. Bandovic je legenda, vrhunska osoba, uvijek prvi uz ljude ovdje i navijace, i za slaviti i cestitati i druzenje i sve, dobar je on i golman, nije vrhunski, ali dobar sigurno, pored onakve obrane bi ti dzaba bio i Casillas. Sad, gdje ce, ne znam, sretno mu sa izborom u svakom slucaju, zasluzio je.
...Život za Široki...
po meni najbolji golman lige
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nije najbolji, ali je meni sigurno najdrazi igrac Širokog uz jos par momaka, ali jest objektivno i medju pet najkvalitetnijih u ligi.
...Život za Široki...
jel luka bilobrk dolazi u siroki brijeg
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Nadam se!!!Rosas7 je napisao/la:jel luka bilobrk dolazi u siroki brijeg
Kad se vec spominje Erceg,sjetih se tog vremena,utakmice protiv Bazela,slobodnjaci Delgada(taj je bas volio igrati protiv Sirokog,par godina kasnije mislim da je i u dresu Besiktasa pogodio protiv Sirokog)..Dobra su to vremena bila
Htio sam pitati,gdje je sada onaj momak,igrao za mladu reprezentaciju,napadac,vazio za velikog talenta,upravo je on pogodio za Siroki u gostima protiv one Bjeloruske ekipe u kvalifikacijama kada je Siroki dobio 0:1,posljednih sezona za tog se igraca nista ne cuje
Htio sam pitati,gdje je sada onaj momak,igrao za mladu reprezentaciju,napadac,vazio za velikog talenta,upravo je on pogodio za Siroki u gostima protiv one Bjeloruske ekipe u kvalifikacijama kada je Siroki dobio 0:1,posljednih sezona za tog se igraca nista ne cuje
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
kako nije..Ivanković..a jedino ako misliš na Ivana Zovku..on je prestao igrat, imao je nekih zdravstvenih problema..Dylan Dog je napisao/la:Kad se vec spominje Erceg,sjetih se tog vremena,utakmice protiv Bazela,slobodnjaci Delgada(taj je bas volio igrati protiv Sirokog,par godina kasnije mislim da je i u dresu Besiktasa pogodio protiv Sirokog)..Dobra su to vremena bila![]()
napadač..ode na posudbu u GOŠK bude nabolji igrač..dođe kod nas - blokada
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Nadam se da ste se pozdravili i izljubili sa Bandovicem..PA-PA-
sta ces , voli covjek ruske virsle !!!!
- Megamon
- Kontakt:
Nece covjek u Sarajevo dociFCS-FCS je napisao/la:Nadam se da ste se pozdravili i izljubili sa Bandovicem..PA-PA-
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ma nije taj,evo nasao sam na koga mislim:Kevin je napisao/la:kako nije..Ivanković..a jedino ako misliš na Ivana Zovku..on je prestao igrat, imao je nekih zdravstvenih problema..Dylan Dog je napisao/la:Kad se vec spominje Erceg,sjetih se tog vremena,utakmice protiv Bazela,slobodnjaci Delgada(taj je bas volio igrati protiv Sirokog,par godina kasnije mislim da je i u dresu Besiktasa pogodio protiv Sirokog)..Dobra su to vremena bila![]()
Bas sam ga upamtio kao odlicnog mladog napadaca,bio i u mladoj reprezentaciji i onda samo netragom nestaoŠiroki Brijeg bio je uspješan u prvom susretu prvog pretkola Lige prvaka. Aktualni prvaci BiH su na gostovanju u bjeloruskom Soligorsku proslavili 1:0 protiv domaćeg Šahtara, uz odlučujući pogodak Ivana Bubala u 28. minuti.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Nisam siguran da li uopće igra.Ponekad s našim veteranima odigra.Moze biti jedino u nekom nasem drugoligašu.Mislim da je čak nekoliko utakmica odigrao za Grude na početku sezone.Sve su to igrači koji su mogli i nesto napraviti u karijeri ali neka blokada dođe,trefe se neke stvari i ćao!!!Dylan Dog je napisao/la:Ma nije taj,evo nasao sam na koga mislim:Kevin je napisao/la:kako nije..Ivanković..a jedino ako misliš na Ivana Zovku..on je prestao igrat, imao je nekih zdravstvenih problema..Dylan Dog je napisao/la:Kad se vec spominje Erceg,sjetih se tog vremena,utakmice protiv Bazela,slobodnjaci Delgada(taj je bas volio igrati protiv Sirokog,par godina kasnije mislim da je i u dresu Besiktasa pogodio protiv Sirokog)..Dobra su to vremena bila![]()
Bas sam ga upamtio kao odlicnog mladog napadaca,bio i u mladoj reprezentaciji i onda samo netragom nestaoŠiroki Brijeg bio je uspješan u prvom susretu prvog pretkola Lige prvaka. Aktualni prvaci BiH su na gostovanju u bjeloruskom Soligorsku proslavili 1:0 protiv domaćeg Šahtara, uz odlučujući pogodak Ivana Bubala u 28. minuti.
A ovaj provokator sto nesto govori o Bandoviću,koliko znam rekao je da zeli u inozemstvo,e sad ako su mu drage hrenovke za doručak,ručak i večeru mislim da će vas izabrati!!!
jah nasi igraci na hrenovkama pa vas nakantaju na kosevu i budu 2 ...sta bi bilo da jedu kavijar kao vasi
ma SKY IS THE LIMIT...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa da, nakon koliko, 7 utakmica bez pobjede, 4 godine? The sky is the limit, jasta, dobro si.
Joj vam price.
Ma Bubalo je poseban slucaj bio uvijek.
Ma Bubalo je poseban slucaj bio uvijek.
...Život za Široki...
-
felix123
- Kontakt:
Do sada je Široki prekinuo suradnju sa Chevrotom
Ovo sam procito na ss.ba ,al brate jucer se ja dobacivo na Brigu s njim ,a danas on trci sve mjeri brate sprema se pravo ,nije otiso s ekipom na pripreme,jel neko mozda zna za koju ce mjesnu zajednicu igrat
Ili ceka Branitelja,Grude,Boljavu da ga zovnu ??'
Gledam stranice naseg kluba,medu igracima nema vise Bandoviceve slike ,od Glavine i Duce,al izgleda da ona panjina Bertosa ostaje ,Maric isto uff
Ovo sam procito na ss.ba ,al brate jucer se ja dobacivo na Brigu s njim ,a danas on trci sve mjeri brate sprema se pravo ,nije otiso s ekipom na pripreme,jel neko mozda zna za koju ce mjesnu zajednicu igrat
Ili ceka Branitelja,Grude,Boljavu da ga zovnu ??'
Gledam stranice naseg kluba,medu igracima nema vise Bandoviceve slike ,od Glavine i Duce,al izgleda da ona panjina Bertosa ostaje ,Maric isto uff
Opet Zlomislica saljete u GOSK,dajte ga nama u Zrinjski,ako ga vi necete