NK Široki Brijeg

ŠB.TRN
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB.TRN » 15 jun 2011, 01:45

Erca je igrao i špica i polu špica,a rijetko kada u vezi iako je znao i to igrati.Sada sudi i veliki nogomet,u drugoj ligi Jug,ali i mali nogomet po ovim nasim turnirima.Inače još i igra u Hrvatskoj 3 ligi mislim za Proložac ili tako nesto,mozda i griješim,al provjerit cu!!!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 15 jun 2011, 01:54

Hrvoje Erceg, zabio 2005. protiv Zete iz Golubovaca, ta utakmica mi ostala u sjećanju, kao da je jučer bilo, na radiju se slušao prijenos. :)
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 15 jun 2011, 09:08

Zahvalio bi se dragoj administraciji na 2 tjednom odmoru u Banovicima ,bilo je ludo i nezaboravno, nadam se i neponovljivo :D
Ima jedan skec sto se Erce tiče ,posto je on stvarno nizak štucne i šorc mu dođu na isto ,posto su obe bili plave boje sudac u Trebinju mu reko:"Dečko nemožes u trenerci igrat",sad je li to izmisljotina ili stvarno bilo neznam al komicno je
Ne bi loša Zeta bila opet ,mozda najbolje utakmica koju je Široki ikad odigrali u Kup uefa (tadasnji) je ta protiv Zete ,tu smo utakmicu odigrali bas sa m..ima i ofenzivno sjecam se bio sam na jugu koji je prepun bio i Celsona koji je na zalost posle toga otiso ili je zavrsio karijeru jer posle Širokog nema podataka o njemu

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 15 jun 2011, 16:50

Evo spominje se da bi Bandovic mog'o doci na Kosevo.Kao nebi im'o nista protiv da se vrati u rodni grad,jel' on im'o neku ponudu iz inostranstva ?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 15 jun 2011, 17:12

To samo on zna,klub mu je ponudio ugovor,nije pristao i to je to.Dobar čovjek,al po meni nije nekakav vratar.Iako nas je i spasavao u nekim utakmicama nije posebno ni briljirao.Kad primis 45 golova u nasoj ligi,moras se zapitati???Iako,nasa obrana nije nikako za ozbiljnog igranja,barem većina!!!
I na kraju tko ga udari u svom rodnom gradu??Bas ste se ruzno ponijeli,al eto !!! ;) ;)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 jun 2011, 17:31

Ma ima nesto inozemnih ponuda po vlastitom priznanju, i to mu je prva opcija, mada mislim da su njemu sve opcije otvorene, al uglavnom ne ostaje jer nije pristao na uvjete novog ugovora, s pravom mislim. Bandovic je legenda, vrhunska osoba, uvijek prvi uz ljude ovdje i navijace, i za slaviti i cestitati i druzenje i sve, dobar je on i golman, nije vrhunski, ali dobar sigurno, pored onakve obrane bi ti dzaba bio i Casillas. Sad, gdje ce, ne znam, sretno mu sa izborom u svakom slucaju, zasluzio je.
...Život za Široki...

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 15 jun 2011, 17:34

po meni najbolji golman lige

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 jun 2011, 21:32

Nije najbolji, ali je meni sigurno najdrazi igrac Širokog uz jos par momaka, ali jest objektivno i medju pet najkvalitetnijih u ligi.
...Život za Široki...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 15 jun 2011, 21:51

jel luka bilobrk dolazi u siroki brijeg
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 16 jun 2011, 15:47

Rosas7 je napisao/la:jel luka bilobrk dolazi u siroki brijeg
Nadam se!!!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 17 jun 2011, 04:28

Kad se vec spominje Erceg,sjetih se tog vremena,utakmice protiv Bazela,slobodnjaci Delgada(taj je bas volio igrati protiv Sirokog,par godina kasnije mislim da je i u dresu Besiktasa pogodio protiv Sirokog)..Dobra su to vremena bila :D

Htio sam pitati,gdje je sada onaj momak,igrao za mladu reprezentaciju,napadac,vazio za velikog talenta,upravo je on pogodio za Siroki u gostima protiv one Bjeloruske ekipe u kvalifikacijama kada je Siroki dobio 0:1,posljednih sezona za tog se igraca nista ne cuje :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 jun 2011, 07:59

Dylan Dog je napisao/la:Kad se vec spominje Erceg,sjetih se tog vremena,utakmice protiv Bazela,slobodnjaci Delgada(taj je bas volio igrati protiv Sirokog,par godina kasnije mislim da je i u dresu Besiktasa pogodio protiv Sirokog)..Dobra su to vremena bila :D

Htio sam pitati,gdje je sada onaj momak,igrao za mladu reprezentaciju,napadac,vazio za velikog talenta,upravo je on pogodio za Siroki u gostima protiv one Bjeloruske ekipe u kvalifikacijama kada je Siroki dobio 0:1,posljednih sezona za tog se igraca nista ne cuje :roll:
kako nije..Ivanković..a jedino ako misliš na Ivana Zovku..on je prestao igrat, imao je nekih zdravstvenih problema..

napadač..ode na posudbu u GOŠK bude nabolji igrač..dođe kod nas - blokada
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 17 jun 2011, 10:12

Nadam se da ste se pozdravili i izljubili sa Bandovicem..PA-PA-
sta ces , voli covjek ruske virsle !!!!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 jun 2011, 10:13

FCS-FCS je napisao/la:Nadam se da ste se pozdravili i izljubili sa Bandovicem..PA-PA-
sta ces , voli covjek ruske virsle !!!!
Nece covjek u Sarajevo doci :!:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 17 jun 2011, 10:27

Kevin je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Kad se vec spominje Erceg,sjetih se tog vremena,utakmice protiv Bazela,slobodnjaci Delgada(taj je bas volio igrati protiv Sirokog,par godina kasnije mislim da je i u dresu Besiktasa pogodio protiv Sirokog)..Dobra su to vremena bila :D

kako nije..Ivanković..a jedino ako misliš na Ivana Zovku..on je prestao igrat, imao je nekih zdravstvenih problema..

Ma nije taj,evo nasao sam na koga mislim:
Široki Brijeg bio je uspješan u prvom susretu prvog pretkola Lige prvaka. Aktualni prvaci BiH su na gostovanju u bjeloruskom Soligorsku proslavili 1:0 protiv domaćeg Šahtara, uz odlučujući pogodak Ivana Bubala u 28. minuti.
Bas sam ga upamtio kao odlicnog mladog napadaca,bio i u mladoj reprezentaciji i onda samo netragom nestao :?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 17 jun 2011, 11:08

Dylan Dog je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

Ma nije taj,evo nasao sam na koga mislim:
Široki Brijeg bio je uspješan u prvom susretu prvog pretkola Lige prvaka. Aktualni prvaci BiH su na gostovanju u bjeloruskom Soligorsku proslavili 1:0 protiv domaćeg Šahtara, uz odlučujući pogodak Ivana Bubala u 28. minuti.
Bas sam ga upamtio kao odlicnog mladog napadaca,bio i u mladoj reprezentaciji i onda samo netragom nestao :?
Nisam siguran da li uopće igra.Ponekad s našim veteranima odigra.Moze biti jedino u nekom nasem drugoligašu.Mislim da je čak nekoliko utakmica odigrao za Grude na početku sezone.Sve su to igrači koji su mogli i nesto napraviti u karijeri ali neka blokada dođe,trefe se neke stvari i ćao!!!
A ovaj provokator sto nesto govori o Bandoviću,koliko znam rekao je da zeli u inozemstvo,e sad ako su mu drage hrenovke za doručak,ručak i večeru mislim da će vas izabrati!!! :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 jun 2011, 12:05

jah nasi igraci na hrenovkama pa vas nakantaju na kosevu i budu 2 ...sta bi bilo da jedu kavijar kao vasi :mrgreen: :mrgreen: ma SKY IS THE LIMIT... :lol: :lol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 jun 2011, 12:13

Pa da, nakon koliko, 7 utakmica bez pobjede, 4 godine? The sky is the limit, jasta, dobro si. :) Joj vam price.

Ma Bubalo je poseban slucaj bio uvijek.
...Život za Široki...

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 17 jun 2011, 14:56

Do sada je Široki prekinuo suradnju sa Chevrotom

Ovo sam procito na ss.ba ,al brate jucer se ja dobacivo na Brigu s njim ,a danas on trci sve mjeri brate sprema se pravo ,nije otiso s ekipom na pripreme,jel neko mozda zna za koju ce mjesnu zajednicu igrat :D
Ili ceka Branitelja,Grude,Boljavu da ga zovnu ??'
Gledam stranice naseg kluba,medu igracima nema vise Bandoviceve slike ,od Glavine i Duce,al izgleda da ona panjina Bertosa ostaje ,Maric isto uff :x

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 17 jun 2011, 16:12

Opet Zlomislica saljete u GOSK,dajte ga nama u Zrinjski,ako ga vi necete :D :D

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Argentina, Bing [Bot] i 19 gostiju.