Ko ce kome nego svoj svome.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Ja da sam LAL fan potpisao bi sad Gasol za Ellisa,pa Odom mora imati vise minuta u ekipi to je evidentno,Gasol na pragu emotivnog sloma.Jos vam Ellis moze igrati PG i Kobe na SG pa sijali bi koseve,Artest i Bynum zaduzeni za odbranu Odom all-around ucinak i etoDonnie Darko je napisao/la:bas bi knicksi uzeli bryantov ugovor za melabtw. ovaj gore pljuje po ellisovom procentu suta, a lik ima identicne procente suta iz igre kao i bryant
Mozda ne moze igrati playmakera al PG moze igrati sigurno.Tacno je da trazi mnogo lopti al mislim da se to sve da iskombinovati,pogotovo ako ode Gasol za njega,Gasolove lopte bi isle njemu a znamo da i Odomova potraznja nije velika,povecat ce se al mislim da se to sve moze ukomponovati.Kobe je glavnia ovaj druga violina i radi kako mu ovaj kaze,pa valjda je istetovirani majmun u stanju slusati (po)najboljeg igraca zadnjih 10-tak godina radi osvajanja prstenaadnan24 je napisao/la:Kao prva stvar Kobe ce zavrsiti karijeru u Lakersima...tu je kraj price...tu se J.Buss nista ne pita.
@Slatinash_7
Ellis ne moze igrati PG...on je tipicni scorer,igrac kojem se mnoge stvari podudaraju sa Bryantom...trazi dosta lopti u svojoj igri,mora biti u centru paznje kada je napad u pitanju a imati 2 takva igraca nije dobro.
@Donnie
Pravili su Knicksi i mnogo gluplje stvari u zadnjih nekoliko godina...
ovakva objasnjenja me smaraju. mislim dati mela, igraca za kojeg su dali prakticno pola ekipe za skoro 6 godina starijeg bryanta, koji ce u 35-oj godini primati 30 miliona i koji ce sam zauzeti vise od 60% salary capa je ne glupo, vec idiotski. koliko god knicksi bili cirkus od ekipe, ovako nesto ne bi uradili.adnan24 je napisao/la: @Donnie
Pravili su Knicksi i mnogo gluplje stvari u zadnjih nekoliko godina...
Slatinash_7 je napisao/la: Mozda ne moze igrati playmakera al PG moze igrati sigurno.Tacno je da trazi mnogo lopti al mislim da se to sve da iskombinovati,pogotovo ako ode Gasol za njega,Gasolove lopte bi isle njemu a znamo da i Odomova potraznja nije velika,povecat ce se al mislim da se to sve moze ukomponovati.Kobe je glavnia ovaj druga violina i radi kako mu ovaj kaze,pa valjda je istetovirani majmun u stanju slusati (po)najboljeg igraca zadnjih 10-tak godina radi osvajanja prstena
i onda se probudis kad ono spao ti jorgan s krevetaKobe Bryant je napisao/la:http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=3v6ytdb
Ovo je i realan trade i ostvarljiv , ali pod jednim uvjetom , da Orlando i NO znaju da njihovi igrace NECE produziti ugovor.
Orlando je vec davno spominjao ako vec mora izgubiti Howarda , da hoce nesta vrijedno zauzvrat i da se rjesi Hede i njegovog preplacenog ugovora .
Orlando dobija maximum top 5 PF ijednog od najboljih blokera u Okaforu + skupljaca skokova , taman da se on i Gasol nadopuniju , jedan je bolji u odbrani jedan u napadu , dok ce im Arest donjeti jos vecu cvrstinu u odbrani.
NO dobija isto maximum , pod uslovom da je baynum zdrav , opet vrlo solidna petorka; Baynum - West - Ariza - Belineli - Jeck/Blake
Lakersi dobijau nasljednike Kobe-a i imali bi najjacu petorku na papiru:
1. CP3 / Rooky / veteran
2. Kobe / Redik / Brown
3. Barnes / Kobe / Hedo
4. Odom / Caracter / Ebanks
5. Howard / veteran
Orlando i Hornetsi ce traziti mlade igrace, a ne ove starudije. Ovaj trade je sve samo ne realan.Kobe Bryant je napisao/la:http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=3v6ytdb
Ovo je i realan trade i ostvarljiv , ali pod jednim uvjetom , da Orlando i NO znaju da njihovi igrace NECE produziti ugovor.
Orlando je vec davno spominjao ako vec mora izgubiti Howarda , da hoce nesta vrijedno zauzvrat i da se rjesi Hede i njegovog preplacenog ugovora .
Orlando dobija maximum top 5 PF ijednog od najboljih blokera u Okaforu + skupljaca skokova , taman da se on i Gasol nadopuniju , jedan je bolji u odbrani jedan u napadu , dok ce im Arest donjeti jos vecu cvrstinu u odbrani.
NO dobija isto maximum , pod uslovom da je baynum zdrav , opet vrlo solidna petorka; Baynum - West - Ariza - Belineli - Jeck/Blake
1. CP3 / Rooky / veteran
2. Kobe / Redik / Brown
3. Barnes / Kobe / Hedo
5. Howard / veteran
Još da ova dvojica odu u Lakerse i D-Will u Miami **** tu NBAKobe Bryant je napisao/la:http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=3v6ytdb
1. CP3 / Rooky / veteran
2. Kobe / Redik / Brown
3. Barnes / Kobe / Hedo
5. Howard / veteran
Mislis D Will u Knickse ? to bi bilo onda stvarnoLBJ MVP je napisao/la: Još da ova dvojica odu u Lakerse i D-Will u Miami **** tu NBA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.