RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ne znam zasto nervoza ali samo sam,bar ja ,bacio komentar jer mislim da nema jos nista u klubu jer da ima bilo bi na stranici kluba a da je ostalo sve rekla-kazala i mislim da niko od igraca nije produzio ugovore i da se to nece desit jos dugo jer za takve stvari treba vremena i zivaca ili povuci-potegni 
A šta mislite da se malo okanimo uprave i da ih pustimo da na miru rade svoj posao ? Ne date im disat ..
I to dva do tri čovjeka ispisaše zadnjih 50 stranica .
Ne možete stići temu FK Željezničar , ma kol'ko se god trudili
zato , ohanimo malo.
I to dva do tri čovjeka ispisaše zadnjih 50 stranica .
Ne možete stići temu FK Željezničar , ma kol'ko se god trudili
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
za sad jedino sto je sigurno je sponzor Razvojna banka i transfer Eldara Hasanovica ! To je to za sad !
na velezlive je izaslo !! to je velezova stranica !!!cunami je napisao/la:Ja ti kazem svoje misljenje i ja vise vjerujem stranici kluba nego novinama jer na stranici kluba izadje friska informacija,odmah rijesena kao sto je bilo sa Razvojnom bankom.Niko nije znao za taj sponzor pa je osvanulo na stranici kluba a isto tako,sta se god desi u vezi igraca,prvo ce izaci na stranici kluba i to je i normalan sljed dogadjaja i to se tako radi.Prvo informacija izadje na stranici kluba i onda je novine pokupe a to tad...mislim da se nista ne desava i da niko nije potpisao ali govorim,imam informaciju da se pricalo da pojedinim igracima i da su oni dali zahtjeve i da je sve na upravi sada i sad se ceka odgovor uprave a do tad...za mene sve spekulacije
Zlatko nije potpisao, Hasanovic je IZDAJNIK, tanovic je (zna se sta) 
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
Ti si meni idolSRETO je napisao/la:Zlatko nije potpisao, Hasanovic je IZDAJNIK, tanovic je (zna se sta)
JARANE TO MI JE ISTO REKAOI PAPE SUSIC ALI MU NESTO NISAM VJEROVAO DA MISLI TAKO! Kako cu bola ja njemu biti idol? 
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
Stranica kluba je fkvelez.ba a ne ****
Sve sto izadje na fkvelez.ba.tad se moze vjerovat jer je to stranica kluba a u novinama Sport je jucer izaslo kako je Zlaja potpisao ali po onom sto ja znam,nije niko potpisao ugovor a kad bude nesto,bit ce na stranici kluba
Sve sto izadje na fkvelez.ba.tad se moze vjerovat jer je to stranica kluba a u novinama Sport je jucer izaslo kako je Zlaja potpisao ali po onom sto ja znam,nije niko potpisao ugovor a kad bude nesto,bit ce na stranici kluba
Svaka informacija s fkvelezlive je dosad bila tačna. Znači, momci koji tu stranicu uređuju nisu balavci neki koji čitaju Sport već ljudi koji se vrte non stop oko kluba i vrše prenose naših utakmica.
Who dares, wins !
Ne znam ko uredjuje to ali uzmi jucerasnje izdanje Sporta i vidit ces da je tekst iz novina kopiran a sve sto se desi u klubu,izadje na fkvelez.ba jer je to stranica kluba i ko je prvi objavio potpisan ugovor sa Razvojnom bankom nego stranica kluba a ne ****
nije potpisao Kazazic , bilo je razgovora ali nista jos konkretno....informacija iz Veleza sad.
Logicno je da ce stranica kluba prva objavit neku vijest koja se desi u klubu pa bilo to u vezi sponzora i u vezi igraca.Jucer sam napisao kako su neki igraci bili na razgovorima ali sad se valjda ceka odgovor uprave a ujedno znaci da Kazazic nije potpisao i da je ono na fkvelezlive preneseno i kopirano iz jucerasnjih novina
Vi stvarno sumnjate u moje informacije? Zlatko Kazazic nije potpisao a vjerovatno i nece! Okic je vec otisao kao i Stokic! U panici da "naprave" bilo sto uzet je izdajnik Hasanovic u cilju da se zamazu oci! Kasa je prazna i ono sto bude dovedeno bit ce plod igre par menadzera i dvoice hohstaplera iz kluba! to se svodi na to da ce doc par bezveznih igraca koji ce dobiti prednost nad domacim igracima i tako ih sjebati! Medjutim,jak otpor se sprema Tanovicu i njegovim mahinacijama i nece mu biti dozvoljeno da klub koji je drustveni ,privatizira u licne interese! Odovic je proteklih dana mesetario sa nekim igracima i dogovorio svoj tal u tome i danas ce klubu predloziti ta imena! Sve je pripremio "kao da odlazi" a ustvari to je vid njegovog pritiska da se "kupe" igraci koje on hoce!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
SRETO, možeš li ovo objasniti "jak otpor se sprema Tanoviću i njegovim mahinacijama"?
[youtube][/youtube]AlemC85 je napisao/la:SRETO, možeš li ovo objasniti "jak otpor se sprema Tanoviću i njegovim mahinacijama"?
Support Velez, It's logical! ★
e gdje si našao ove debile, čuj BORG, a ovo je čini mi se Picard....Mont0 je napisao/la:[youtube][/youtube]AlemC85 je napisao/la:SRETO, možeš li ovo objasniti "jak otpor se sprema Tanoviću i njegovim mahinacijama"?
![]()
![]()
Nemojte se cuditi da Tanovic ubrzo "uvrijedjen" ponudi ostavku! Ima zrelih i pametnih ljudi u klubu koji stvarno vole Velez i nece dozvoliti mahinacije na stetu kluba u vidu dovodjenja igraca koji ne mogu bas nigdje igrati osim u Velezu! Prodavati maglu navijacima o gresci menadzera u slucaju transfera Hasanovica u Celik je u najmanju ruku smjesna i uvrjedljiva ! Zar nas stvarno smatraju takvim glupanima! Mladic je ispao iz svih sema u Celiku i ne bi igrao i sada brze da se vrati Velez jer ce menadzer posuditi klubu par tisuca a zauzvrat ce ovaj biti starter i nezamjenjiv! a normalno,dug Veleza prema ovome menadzeru se povecava i uskoro je ocekivati jos pokojeg igracica sa iste adrese! E to je igra koju igra Tanovic i Odovic! Ne bih se cudio da dovedu i Jahovica koji nije odigrao utakmicu od proslog vjeka! Sav skart se trenutno nudi Velezu i ko da vise eto ga u Mostar!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
Debili se savrseno uklapaju u zadnjih 50 stranica temeAlemC85 je napisao/la:e gdje si našao ove debile, čuj BORG, a ovo je čini mi se Picard....Mont0 je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:SRETO, možeš li ovo objasniti "jak otpor se sprema Tanoviću i njegovim mahinacijama"?
![]()
![]()
Support Velez, It's logical! ★
Sve sto mi pisemo ovdje,ne vjerujem sebi a ne drugima i jedno gdje se po meni,mogu dobit relevantne informacije je stranica kluba i sto se tice sponzora i igraca i svega ostalo.Ova uprava je izabrana od 90 posto navijaca,navijaci su izabrali ovu upravu i ova uprava po meni bar nesto radi za razliku drugih i prijasnjih.Sjetite se da u isto vrijeme prosle godine nije niko bio u klubu,klub nije imao uprave i sad kad je klub kompletan,nama ne valja.
Ja sam davno zamolio SRETU da napise koga bi on volio vidit u klubu???Niksic je covijek koji vuce sve konce u klubu i to svi znamo,ali ja isto tako znam da je Niksic trazio da se Tanovic vrati u klub i ljude treba pustit da rade a nama samo trebaju biti vazni rezultati i stabilizacija kluba a ko igra a ko ne igra,to je do trenera i kojeg god trenera da Velez dovede,svaki ce imat svoju viziju i svaki trener na svijetu ima par svojih igraca i to je realnost u fudbalu danas a to da se sprema jak otpor ovih dana,mene ne zanima jer mislim da ne dolazi od KNRA jer jedino sto navijaci kao grupa,kao udruzenje gradjana moze,moze da organizuje i proteste i sve drugo u vezi navijaca i kluba.Zasto da se sprema taj otpor nekome ko je ispunio prvi cilj i ostavio Velez u ligi zajedno sa igracima a drugi cilj im je stabilizacija kluba i dajmo ljudima pola godine pa da vidimo sta se to konkretno uradilo u klubu a mi zelimo da smjenimo ljude koji su ispunili sve ciljeve do sad a prvi je bio ostat u ligi
Ja sam davno zamolio SRETU da napise koga bi on volio vidit u klubu???Niksic je covijek koji vuce sve konce u klubu i to svi znamo,ali ja isto tako znam da je Niksic trazio da se Tanovic vrati u klub i ljude treba pustit da rade a nama samo trebaju biti vazni rezultati i stabilizacija kluba a ko igra a ko ne igra,to je do trenera i kojeg god trenera da Velez dovede,svaki ce imat svoju viziju i svaki trener na svijetu ima par svojih igraca i to je realnost u fudbalu danas a to da se sprema jak otpor ovih dana,mene ne zanima jer mislim da ne dolazi od KNRA jer jedino sto navijaci kao grupa,kao udruzenje gradjana moze,moze da organizuje i proteste i sve drugo u vezi navijaca i kluba.Zasto da se sprema taj otpor nekome ko je ispunio prvi cilj i ostavio Velez u ligi zajedno sa igracima a drugi cilj im je stabilizacija kluba i dajmo ljudima pola godine pa da vidimo sta se to konkretno uradilo u klubu a mi zelimo da smjenimo ljude koji su ispunili sve ciljeve do sad a prvi je bio ostat u ligi
Sreto, recimo da je tačno ovo što govoriš, i ne znam odakle ti sve ove informacije, pošto i ti kao ja živiš u sarajevu, i po ovome dobro si upućen u neke stvari, pa ako se obistine tvoje tvrdnje da tanović da ostavku, i da dođe neko drugi na njegovo mjesto, da li bi se nikšić, koji je insistirao da on dođe, složio s njegovom ostavkom?
možeš li mi putem p.p. napisati i pojasniti pojedine stvari o tanoviću?
možeš li mi putem p.p. napisati i pojasniti pojedine stvari o tanoviću?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.