Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Megamon
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Megamon » 15 jun 2011, 09:54

Arsenal defender Bacary Sagna has welcomed the club's interest in Lille star Gervinho.

Lille claim Arsenal are set to hold talks with Gervinho about a possible move to the Emirates this week.

Arsenal are favourites ahead of Tottenham, Liverpool and Newcastle to land the highly-rated Ivory Coast international.

Sagna believes the skilful attacker would be a welcome addition to Arsene Wenger's side next season.

"I've heard about him. He's a gifted player," Sagna told France's RMC radio station

"This season, he was a key player for Lille, and really help his team to be champion.

"He's got a wonderfull technique on a football field, and I'm sure he would be welcome."
Staying put

Meanwhile, Sagna insists he plans to stay at Arsenal despite being linked with a move away from the club.

The likes of Bayern Munich and Inter Milan have been linked with the right-back, but Sagna claims he is happy to remain with the Gunners.

"I have a very good feeling playing with these team, and I'm convinced a lot of French players want to be in my position," added Sagna.

"But it's true I would have preferred to finish the season with a smile and a trophy.

"Everything is possible, but I can say I'm now at Arsenal 99%."
Gdje su oni natpisi da Sagna ide u Liverpool :? :lol:
Znaci Sagna ostaje a i previse mi se pise za Gervinha.Siguran sam da ce doci,jos dovesti Sabu i kakvog napadaca i sto kaze Sagna S osmijehom po trofeje :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 15 jun 2011, 11:20

Megamon je napisao/la:Gdje su oni natpisi da Sagna ide u Liverpool :? :lol:
Znaci Sagna ostaje a i previse mi se pise za Gervinha.Siguran sam da ce doci,jos dovesti Sabu i kakvog napadaca i sto kaze Sagna S osmijehom po trofeje :D
slika :lol: :lol:
Rođen s tobom da budem

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 jun 2011, 11:22

:lol: :mrgreen:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 15 jun 2011, 11:25

:lol: :lol: :lol: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 15 jun 2011, 12:13

Sagna a una radio francesa: "Cesc quiere irse al Barça"
Sagna za jedan radio francuski "Cesc zeli oticu u Barcu"
http://www.as.com/futbol/articulo/sagna ... ftb_57/Tes
Pravda za Pepea

Podrska Papetu, skupa smo jaci

R.I.P. Josip Katalinski­­, ljudina

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 15 jun 2011, 12:14

Ih to stara vijest, sretan mu put bio, imat će kad da žali za Arsenalom.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 jun 2011, 12:18

Evo ti na ss.ba o tome pišu. Šta vam je, naravno da želi, pa tamo mu je familija, sve mu je tamo, odrastao je tamo. On će bit u Arsenalu dok mu Wenger ne kaže da može ići, tek tad će on otići, vjerovatno sretan zbog toga al siguran sam da će uvjek pamtit Arsenal i Wengera ;)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 15 jun 2011, 12:22

Kakve mi koristi imamo što će on pamtit Arsenal i Wengera kad nam nije donio nijedan trofej, kad su stvorili igrača od njega, i to igrača svjetske klase za drugi klub, nek ide u pm bre i on i njegova Katalonija. Pa kad zavrsi na klupi s minimalnom minutazom i kad Thiago bude više prilike od njega dobivao nek se ne osvrće nazad jer je SRAMOTNIM ponašanjem sebi zauvijek zatvorio vrata u Arsenala.

A to da je Wenger neki faktor među igračima i da on ima moć da određuje ko će kad otić' i ko neće, e to je čista zabluda prijatelju moj. siguran sam da nije reko ni Samiru ni Gaelu da idu, a oni su već jednom nogom izvan Arsenala.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 jun 2011, 12:27

Malo se ti manje bavi zabludama a više realnosti. Bil' ti da igraš za Sarajevo i da te je tamo Mirza otkrio doveo iz Čelika i sve ostalo i bil ti govorio da bi se volio vratit u Čelik u svoj grad i u svoj klub ?! E sada ko nebi ?!

Fabregas sam nije mogao donijet titule, on nije imao igrače koji će mu pomoći. RVP je malo malo ozlijeđen a mi ga kujemo u zvijezde, wtf ?! Andrej ko vruče i hladno, nigdje veze, Rosicky odkako je u Arsenalu je povrijeđen, možda je ukupno odigrao pola sezone, jedini i jedini igrač odkako je došao da valja je Nasri, naravno uz Cesca. Wilshere tek ove godine počeo, ko da mu pomogne ?! Nemoj molim te. Ako ikoga trebaš krivi onda je to Wenger i njegova politika.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 15 jun 2011, 12:30

Pa njego i cijelo vrijeme krivim, nemoš se nakon godinu dana vratit na forum i izmišljat toplu vodu.

Cesd odlazi !

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 jun 2011, 12:33

Pa onda ne traži da ode Cesc radi tvojih hirova, mislim, možeš al to nije nit će bit stav navijača/simpatizera Arsenala.

P.S. Ja mogu doći i otići kad god hoču s ovog foruma, to nije tvoja briga ;)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 15 jun 2011, 12:35

To nije stav navijača veliš :lol: , prelistaj malo Arsenalove forume, počni od Arsenal Manie i vidjet ćeš šta je stav navijača u vezi Cesca.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 jun 2011, 12:38

Hehe, Bosco ?! TI stvarno sebe smatraš navijačem, ili navijači oni koji nikad nisu vidjeli Englesku a ne Emirates ili Arsenal ?! Svaka tebi čast al ti, ja i ovi ovakvi nikad nećemo, nit ćemo moći biti navijači Arsenala, osim ako ne budemo išli na njihove tekme, plaćali karte, godišnjuu, dresove itd itd...

Stav navijača u Engleskoj je drugačiji a da nije davno bi i Wenger i Cesc napustili Arsenal ;)

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 15 jun 2011, 12:42

Kakve se samo izmisljotine pisu to je cudo jedno, Fabregas kao i Nasri a ni Clichy nigdje nece ici i to je jedino bitno. Nesto sam malo citao i vidio sam spominju se ovdje kao zelje nekakvi engleski popuproizvodi tipa Downing, Baines, Parker pa neki ovdje bas hoce da budemo obican prosjek klub kao aston villa, totenhem, liverpool, everton pun raznoraznih precjenjenih i razvikanih engleskih zvijezdica. Nametnuo se nekakav kompleks manjka Engleza na koji su se neki nalozili i sad bi Arsenal te Engleske klocine trebao da dovodi.

Najsmjesniji su mi bili fanovi smijesnog kluba sa periferije koji su se ponadali da ce uzeti Nasrija i tu su pokazali svoj seoski periferski mentalitet recimo ja ne bi htio nijednog od glavnih igraca Uniteda u Arsenalu da ih djabe nude ne samo sto mislim da su obicni levati nego i to da su clanovi tog smijesnog klubica i kao takvi nikako ne mogu igrati u dominaciji niti biti zeljeni da igraju ali mi smo klub iz Londona a ovi su klub periferije Manchestera naviknuti na seoski nacin razmisljanja.
Dio Arsenala

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 15 jun 2011, 12:42

Ne, ja se smatram navijačem Čelika i ljubiteljom Arsenala, to što ponekad pročitam nešto i izvan ovih naših seljačkih medija ne čini me pravim navijačem Arsenala, samo ti kazem ako te već zanima šta pravi navijači koju idu na utakmice misle o Cescu, o Wengeru i ostalima posjeti Arsenal Maniu.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 jun 2011, 12:46

Hvala tebi a sugestiji al' mislim da je sasvim očito šta navijači žele a to je se pokazalo kad je Adebayor otišao i još puno puta, i sada se pokazuje tako da ;) Da oni žele da odu, onda bi Cesc prošle sezone napustio, pretprošle a evo i ove sezone je bliže ostanku negol' odlasku, al et... Živi bili pa vidjeli ;)

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 15 jun 2011, 13:14

Odlazak Cesca bi bio veliki udarac za Arsenal.
Prvo, iz razloga sto je on nas najbolji igrac i jednosavno ne postoji igrac koji bi ga mogao zamjeniti. Jedini nacin da se nadomjesti njegov odlazak je potpuna promjena stila igre i formacije. Iskreno, ja bih volio da se vratimo na 4-4-2 i stilu igre kakav je bio kod Invincibles-a, brzim kontra napadima. Medjutim, samo navikavanje na sve to bi potrajalo sezonu-dvije tako da bi opet najvjerovatnije ostali bez trofeja i ponovo bi svi vi hebavali Wengeru sve po spisku tako da to nije rijesenje.
Tako da je najbolje za sve nas da Cesc ostane ovdje i sigurno da ce on i dalje davati sve od sebe iz ociglednog respekta prema klubu i Wengeru. ;)
Zanimljvi podaci za proslu sezonu, u kojoj je Cesc po mnogima bio grozan:
Orbinho Orbinho
The player with the best minutes per assist in the top five leagues for 2010-11 was @cesc4official (one every 172 mins).

Orbinho Orbinho
' @cesc4official also had the best min/chance created from open play - one every 28.6 minutes - in Europe's top five leagues. 30m Euros? Bah
Osim toga, Barcelona ionako nema para da ga kupi... :lol:
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 15 jun 2011, 13:34

Bilo bi tesko nadoknaditi Cescov odlazak. Kazem tesko, ali ne i nemoguce. U slucaju njegovog odlaska nadam se da Wenger nece opet stedjeti pare vec da ce naci dostojnu zamjenu ili ce dati priliku Wilsheru. Tu se stvara novac za eventualna pojacanja u napadu, a ja mislim da nam ona nisu potrebna, osim jednog klasicnog napadaca, koji ce adekvatno zabijati sve one silne zicere, kao sto je neko rekao u prethodnim postovima. Mislim da prema naprijed imamo dovoljno igrackog kadra i da sada necemo puno trositi na pojacanja. Gervinho i Hazard se najvise spominju. Wenger je navikao mlade igrace placati sicom, ali sada ovi igraci kostaju puno vise. Hazard i Gervinho po 20-ak milijuncica, tako da neznam hoce li Wenger kupiti barem jednog od njih dvojice.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 15 jun 2011, 13:38

Cesc Fabregas has admitted he is frustrated at Arsenal's lack of recent success but maintains he is happy at Emirates Stadium.

The Spain international continues to be linked with a return to Barcelona, where he started his career before moving to North London as a teenager.

The 24-year-old insists that no decision has been reached over his future and admitted that the Gunners and manager Arsene Wenger would have a major say over where he is playing his football next season.

Fabregas, who missed the closing weeks of the season through injury, revealed he had not spoken to Wenger since early May when he was interviewed at a promotional event in Spain.

The gifted midfielder remains confident that the Gunners can end their six-year silverware drought, but would not be drawn over the latest Camp Nou reports when the question was inevitably raised.
Lying

"He (Wenger) is the boss, the one who makes the decisions. You should ask him. I was injured at the end of the season and I haven't seen him for about six weeks."
Cesc Fabregas
Quotes of the week

Fabregas said: "A player who is not frustrated at not winning titles is either lying to himself or lacks ambition.

"There is a good team and a good manager and one of the most faithful fan bases in Europe. With those I believe we can make progress and one day win an important trophy.

"I am an Arsenal player. I have been very happy for eight years and I am very happy. I am not thinking about football right now, just about my holidays.

"There have been no decisions. The truth is that it doesn't always depend on the player and at the moment I don't know anything.

"He (Wenger) is the boss, the one who makes the decisions. You should ask him. I was injured at the end of the season and I haven't seen him for about six weeks.

"I am very happy where I am. Anything else would be speculation that is untrue. You can never say never in this life as so many things happen that you can never predict."

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 15 jun 2011, 13:42

Toliko o tome da zeli sto prije otici iz Arsenala i da su mu misli vec u Barci. :roll:
Mislim da dosta vas duguje Cescu izvinjenje... :D
"I am an Arsenal player. I have been very happy for eight years and I am very happy. I am not thinking about football right now, just about my holidays.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.