FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
et vidis,kad smo cak jucer pisali a danas nismo jos nijednom,,,sacekaj da ja napravim kaficu sebi pa da vam nesto kazem,,(u vezi Sancheza al' sssshhhhh!!) 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Maliadointer je napisao/la:et vidis,kad smo cak jucer pisali a danas nismo jos nijednom,,,sacekaj da ja napravim kaficu sebi pa da vam nesto kazem,,(u vezi Sancheza al' sssshhhhh!!)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Predsednik Intera, Massimo Moratti, strepi da li će Sneijder ostati na San Siru. Nisu mu se svidele poslednje izjave Holanđanina.
Holandski reprezentativac, Wesley Sneijder, mogao bi da napusti redove Intera. Chelsea i Man Utd su željni da vide Holanđanina u svojim redovima.
"Volim Inter svim srcem, ali samo Bog zna šta će biti sa mojom karijerom", izjavio je Sneijder za "Gazzettu".
Moratti je danas odgovorio na ovakve reči svog fudbalera:
"Tužno je čuti ovakve komentare".
Zatim je predsednik Intera demantovao vest o tome da je razgovarao sa Marcelom Bielsom.
"Nije bilo nikakvih kontakata sa Bielsom. Ništa nije tačno. Leonardo je odličan trener".
Holandski reprezentativac, Wesley Sneijder, mogao bi da napusti redove Intera. Chelsea i Man Utd su željni da vide Holanđanina u svojim redovima.
"Volim Inter svim srcem, ali samo Bog zna šta će biti sa mojom karijerom", izjavio je Sneijder za "Gazzettu".
Moratti je danas odgovorio na ovakve reči svog fudbalera:
"Tužno je čuti ovakve komentare".
Zatim je predsednik Intera demantovao vest o tome da je razgovarao sa Marcelom Bielsom.
"Nije bilo nikakvih kontakata sa Bielsom. Ništa nije tačno. Leonardo je odličan trener".
ali kako je izasla vijest da ovi seici hoce Leonarda za trenera PSG-a,onda je moguce i da je Moratti kontaktirao Bielsu 
Drawn towards several clubs among the most important ones in Europe after the outstanding performance he offered during last Sub-20 Conmebol tournament, Brazilian international offensive midfielder Lucas Moura Rodrigues da Silva (18) has been approached by Inter trainer Leonardo, and might be signed by Italian club during the summer. The young player might keep playing on loan for São Paulo next season.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
http://www.facebook.com/pages/FC-Inter- ... 2355424612 dragi moji Interovci vi koji ste na fejsu udjite u ovu grupu, tu smo svi iz BIH..forza campione!
Pazza Inter Amala
- Interista di cuore
- Kontakt:
PSG bi Leonarda za sportskog direktora.Imaju nove vlasnike (Arape nekakve) i njega bi zelili za tu ulogu...
Nadam se da ce Leo ostat
Nadam se da ce Leo ostat
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Inter Milan owner Massimo Moratti has contacted former Chile national team manager Marcelo Bielsa over the weekend to inquire on his availability. However, there are no negotiations at present. In fact, according to our **** and to most transfer market insiders, Leonardo is expected to remain in charge of the team.
On the other hand, plans could change in a few weeks or even next year. In that case, the Brazilian would make room for the Argeninian. But, Moratti would keep Leonardo as a top executive at the club since both men have a very good working relationship.
Evo je vest ,ali lepo kaze da nema jos zvanicnih pregovora.
On the other hand, plans could change in a few weeks or even next year. In that case, the Brazilian would make room for the Argeninian. But, Moratti would keep Leonardo as a top executive at the club since both men have a very good working relationship.
Evo je vest ,ali lepo kaze da nema jos zvanicnih pregovora.

Evo Inter poslao ponudu za KAKUInter ponudio 30 mill za KAKU, R.Madrid trazi 40 mill
http://www.marca.com/2011/06/15/futbol/ ... 15198.html
Pravda za Pepea
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
- Interista di cuore
- Kontakt:
No way Jose
Izgleda da bi Leo stvarno mogo otic...Al ako dodje klaun Bielsa onda definitivno propadamo.
Izgleda da bi Leo stvarno mogo otic...Al ako dodje klaun Bielsa onda definitivno propadamo.
Bielsa je doktor svog posla 
- Interista di cuore
- Kontakt:
Vodi ga kuci,ebo te on zutapatrick_9 je napisao/la:Bielsa je doktor svog posla
Sad bi ja njeg u Barcelonu da zamijeni Guardiolu.Ih Marcelo Bielsa kakav je to trenerski mag.
Heheheehe.
- SoloJuve26
- Kontakt:
citam i spominje se Ranieri ako bi Leo otiso
,,, al nevjerujem da leo odlazii.
Eto'o: I have offers from England and I think of them ..... odese vam zvjezde izgleda
Eto'o: I have offers from England and I think of them ..... odese vam zvjezde izgleda
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Interista di cuore
- Kontakt:
E to bi bio vrh kad bi Ranko doso
A Eto'o da ode,e pa to je vec naucna fantastika...
- SoloJuve26
- Kontakt:
Interista di cuore je napisao/la:E to bi bio vrh kad bi Ranko doso![]()
![]()
![]()
Ko zna mozda bi svama imo uspjeh, ipak je on Tinkerman
a evo ovo dje sam cito oko Eto,, imas prevod valjda:
È anche vero che però ho alcune proposte, ho un mese di vacanza per valutarle tutte e decidere cosa fare anche perché ho 30 anni, è il mio ultimo grande contratto e bisogna vedere se devo restare o partire. Ma un’eventuale partenza non dev’essere tanto per provare o per guadagnare 100 o 200mila euro in più, quello che conta nella mia carriera è star bene nella città, giocare in un buon club e divertirsi.
È un’idea che ho in testa da qualche tempo, tutto sta a trovare una buona squadra. Ho avuto delle offerte da buone squadre ma c’è l’incognita del gruppo da valutare, dev’essere buono, devo sapermi integrare ecc.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Interista di cuore
- Kontakt:
Cito sam ja to,al nema sanse da on ode...
Ranieri i uspjeh ???
Ma najjace bi bilo da dodje El Loco Bielsa...e moj Boze
Ranieri i uspjeh ???
Ma najjace bi bilo da dodje El Loco Bielsa...e moj Boze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.