FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FK Željezničar:
Sehić
Marković Ješe Nyema Casal
Smajic Stanceski Svraka Visca
Zeba
Muslimovic
Coach: Amar Osim
Sehić
Zeba
Muslimovic
Fale ti Kakuta i Pires.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- AzuR SlasH
- Kontakt:
Ako bude ovakva formacija, još sa Kakutom i Piresom bi ćemo nezaustavljivilopta je napisao/la:FK Željezničar:
Sehić
Zeba
Muslimovic

Izvlačenje protivnika za EL, analiza
Samo je pet dana ostalo do izvlačenja parova 2. pretkola Evropa lige, u kojem će svoje mjesto naći i Željezničar. Podsjećamo da žrijeb zakazan za naredni ponedjeljak a održat će se u Nionu.
Kao i prethodne sezone, Bosna i Hercegovina će u drugom po snazi evropskom klupskom takmičenju imati svoja tri predstavnika. Pored Željezničara, tu su još Široki Brijeg koji će svoj evropski put krenuti iz 1. pretkola te Sarajevo koje će u 2. pretkolu imati status nositelja zahvaljujući dobrim rezultatima u Evropi posljednjih godina. Naš klub, nažalost, neće imati povlaštenu poziciju u izvlačenju pa su samim tim šanse da se dobije neki manje atraktivan protivnik, dosta manje. No, uz malo sreće, ''plavi'' ipak mogu u naredno pretkolo.
Protivnik sa najvećih koeficijentom u 2. pretkolu kojeg bismo ove godine mogli gledati na ''Koševu'' jeste engleski Fulham, prošlosezonski finalista Evropa Lige. Englezi će ove godine nastupati sa specijalnom pozivnicom premda kroz ligu nisu osvojili poziciju koja bih ih odvela u Evropu.
Vrlo velike koeficijente u odnosu na Željezničar još imaju Salzburg, Austrija Beč, kiparski Anorthosis, Žilina, Nacional, Vorskla, Sheriff, Elfsborg, Den Haag, Lokomotiv Sofia, Gaziantepspor, Olympiakos Volou, Dundee Utd i Bnei Yehuda iz Izraela.
S druge strane, postoje naravno i ''liste želja'' kada su protivnici u pitanju. Na vrhu je hrvatski Varaždin a slijede Ventspils, Rabotnički, Levadia, Honka pa i Split.
Ekipe iz Azerbjedžana i Kazahstana također imaju status nositelja zbog solidnih nastupa u prethodnim sezonama, ali su totalna nepoznanica poznavaocima fudbala u BiH. Zbog toga ali i zbog dužine putovanja, možda bi i ove protivnike bilo lijepo izbjeći u ovoj fazi kvalifikacija.
Prolaskom u 3. pretkolo, Željezničar bi došao u priliku da igra protiv nekih uistinu respektabilnih protivnika. U prvom redu treba izdvojiti Atletico Madrid, Club Brugge, AZ Allmaar, Palermo, Stoke City, Rennes, Mainz 05 itd.
Uz malo sreće prilikom žrijeba, ''plavi'' bi mogli konačno načiniti jedan lijep evropski iskorak. Ekipa Amara Osima i snage i kvaliteta za to.
Podsjećamo, prvi susreti 2. pretkola Evropa lige na rasporedu su 14. jula dok se revanši igraju sedam dana poslije.
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/iz ... el-analiza
Samo je pet dana ostalo do izvlačenja parova 2. pretkola Evropa lige, u kojem će svoje mjesto naći i Željezničar. Podsjećamo da žrijeb zakazan za naredni ponedjeljak a održat će se u Nionu.
Kao i prethodne sezone, Bosna i Hercegovina će u drugom po snazi evropskom klupskom takmičenju imati svoja tri predstavnika. Pored Željezničara, tu su još Široki Brijeg koji će svoj evropski put krenuti iz 1. pretkola te Sarajevo koje će u 2. pretkolu imati status nositelja zahvaljujući dobrim rezultatima u Evropi posljednjih godina. Naš klub, nažalost, neće imati povlaštenu poziciju u izvlačenju pa su samim tim šanse da se dobije neki manje atraktivan protivnik, dosta manje. No, uz malo sreće, ''plavi'' ipak mogu u naredno pretkolo.
Protivnik sa najvećih koeficijentom u 2. pretkolu kojeg bismo ove godine mogli gledati na ''Koševu'' jeste engleski Fulham, prošlosezonski finalista Evropa Lige. Englezi će ove godine nastupati sa specijalnom pozivnicom premda kroz ligu nisu osvojili poziciju koja bih ih odvela u Evropu.
Vrlo velike koeficijente u odnosu na Željezničar još imaju Salzburg, Austrija Beč, kiparski Anorthosis, Žilina, Nacional, Vorskla, Sheriff, Elfsborg, Den Haag, Lokomotiv Sofia, Gaziantepspor, Olympiakos Volou, Dundee Utd i Bnei Yehuda iz Izraela.
S druge strane, postoje naravno i ''liste želja'' kada su protivnici u pitanju. Na vrhu je hrvatski Varaždin a slijede Ventspils, Rabotnički, Levadia, Honka pa i Split.
Ekipe iz Azerbjedžana i Kazahstana također imaju status nositelja zbog solidnih nastupa u prethodnim sezonama, ali su totalna nepoznanica poznavaocima fudbala u BiH. Zbog toga ali i zbog dužine putovanja, možda bi i ove protivnike bilo lijepo izbjeći u ovoj fazi kvalifikacija.
Prolaskom u 3. pretkolo, Željezničar bi došao u priliku da igra protiv nekih uistinu respektabilnih protivnika. U prvom redu treba izdvojiti Atletico Madrid, Club Brugge, AZ Allmaar, Palermo, Stoke City, Rennes, Mainz 05 itd.
Uz malo sreće prilikom žrijeba, ''plavi'' bi mogli konačno načiniti jedan lijep evropski iskorak. Ekipa Amara Osima i snage i kvaliteta za to.
Podsjećamo, prvi susreti 2. pretkola Evropa lige na rasporedu su 14. jula dok se revanši igraju sedam dana poslije.
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/iz ... el-analiza
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sa mnom trenir'o, nek mu je sa srecom ako potpisevecaveca je napisao/la:Doolazi Damir Poturovic iz Ceske valjda mu Zera dajdja ili sta vec..Uglavno on dolazi do kraja sedmice i potpisuje igra veznog!

Za zivot cijeli!
Mislim da ga se sjecam ako je to onaj visoki mrsavi momak,cini mi se da je stopera igrao...mozda grijesim,ali ja nisam vidio pojacanje u njemu,ako je to uopste taj momak.No ,eto,ima godinu vise sa sobom,mozda je negdje odigrao pa u svakom slucaju dobio je neko iskustvo.Mlad je,sigurno ne bi bio u kategoriji igraca koji ce igrati u prvih 11,ali ako ga puste,neka proba,sto da ne,ako imamo Pehilja,Baljica,Nikolica,zasto ne bi imali i Poturovica kao nekog ko moze biti neka perspektiva u buducnostiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:sa mnom trenir'o, nek mu je sa srecom ako potpisevecaveca je napisao/la:Doolazi Damir Poturovic iz Ceske valjda mu Zera dajdja ili sta vec..Uglavno on dolazi do kraja sedmice i potpisuje igra veznog!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
to je taj, prosao skolu nasu i otisao cini mi se u slaviu prag, pa onda u taj tim odakle ce se vratiti u zelju, ako nista drugo ispunio mu se san da potpise za prvi timboccaccio je napisao/la:Mislim da ga se sjecam ako je to onaj visoki mrsavi momak,cini mi se da je stopera igrao...mozda grijesim,ali ja nisam vidio pojacanje u njemu,ako je to uopste taj momak.No ,eto,ima godinu vise sa sobom,mozda je negdje odigrao pa u svakom slucaju dobio je neko iskustvo.Mlad je,sigurno ne bi bio u kategoriji igraca koji ce igrati u prvih 11,ali ako ga puste,neka proba,sto da ne,ako imamo Pehilja,Baljica,Nikolica,zasto ne bi imali i Poturovica kao nekog ko moze biti neka perspektiva u buducnostiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:sa mnom trenir'o, nek mu je sa srecom ako potpisevecaveca je napisao/la:Doolazi Damir Poturovic iz Ceske valjda mu Zera dajdja ili sta vec..Uglavno on dolazi do kraja sedmice i potpisuje igra veznog!
Za zivot cijeli!
Ne bih da ulazim u to da li će doći ili ne, ali svaki igrač školovan vani je za ovu ligu bog i batina (naročito ako je šta škola engleska). Pa Wood je bio zvijer a lik igrao po petim i šestim engleskim ligama. Nyema iz Kanade došao. Tako da, ovaj ako dođe, onda sam siguran da će biti pojačanje. Jedino da je noge lomio na sedam mjesta pa jedva hoda...
-
- Kontakt:
Mene samo zanima dokle cemo vise Evropske tekme igrati na onoj pustopoljini od Koseva.Veliki promasaj ove i svih proslih uprava.Nije valjda da se ne mogu ispuniti kriteriji a posebno sad nakon novcanica od Djeke.Ma,nasa posla,samo gledaju svoje interese i to kratkorocno.
Volkswagen Bih novi sponzor Zelje 

Eh yebat ga jedan krene sa glupostima i kasnije desetorica navale
Hajmo se malo uozbiljit molim lijepa!
Igraci, sponzori...pa sta je sljedece? Sheik iz Qatara kupiu klub!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Sta sad sa zeljeznica prelazite na cestu
.NK Volkswagen

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
trebas bit pravi talenat da se ovom nasmijes... kakav smjesan lik
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ima li neko ovdje neku fakat sigurnu informaciju o tome ko bi mogao doći.Ako ima nek postavi.A ne da ovdje bacamo šuplje.Unaprijed HVALA!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ma svi ti oni imaju informaciju ali nece izlazit sa imenima u javnostSchwarz je napisao/la:Ima li neko ovdje neku fakat sigurnu informaciju o tome ko bi mogao doći.Ako ima nek postavi.A ne da ovdje bacamo šuplje.Unaprijed HVALA!

Kad se Pile i djale jave onda je sigurna do tada sve je suplje

NO PYRO NO PARTY
kupio bi on ali mu fali parasajo10 je napisao/la:Eh yebat ga jedan krene sa glupostima i kasnije desetorica navaleHajmo se malo uozbiljit molim lijepa!

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
FK Sarajevo je napisao/la:Sta sad sa zeljeznica prelazite na cestu![]()
![]()
.NK Volkswagen
Ja ovih torpedovaca umjesto da brinu da li su platili kiriju za stadion, oni komentarišu naše sponzore

noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Haha, ja u prethodna dva dana normalno ništa nisam pročitao
. Jedva čekam prozivku, tada će valjda biti manje gluposti 

citaj avazOmar500 je napisao/la:Haha, ja u prethodna dva dana normalno ništa nisam pročitao. Jedva čekam prozivku, tada će valjda biti manje gluposti

Prvaci SRBIH :1946
Jedva čekam prozivku i radi vas budala sa vašim provalama koje iz stranice u stranicu ponavljate.Nema smisla više dajte se uozbiljite. 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, keli, mavi, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood i 60 gostiju.