Hajduk Split
- Budi sam na ulici
Re: Hajduk Split
Pa nije momak puno ni pogrijesio,Australija je i nastala tako sto su u nju deportovani britanski lopovi,ubice,kurve i silovatelji...to su bili prvi useljenici bijelci.
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!
- Barney Stinson
- Kontakt:
22. lipnja, Tomislavgrad: Sloga Uskoplje - Hajduk
24. lipnja, Livno: Troglav - Hajduk
26. lipnja, Tomislavgrad: Tomislav - Hajduk
28. lipnja, Tomislavgrad: Branitelj - Hajduk
24. lipnja, Livno: Troglav - Hajduk
26. lipnja, Tomislavgrad: Tomislav - Hajduk
28. lipnja, Tomislavgrad: Branitelj - Hajduk
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Beograd-Sarajevo-Moskva-Split !!!
Torcida je sprecila
Torcida je sprecila
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
jacky09 je napisao/la:Miličević o Australcima: Zastava im je simbol lopova i silovatelja, sportaši su im glupi, a Dan Australije im je izlika za pijanstvo!
Miličević je drzak, ima svoj stav, ekstrovertiran je, kako pišu Australci, i očito ne štedi nikoga. Australce je popljuvao na svim razinama, a znao se i fizički obračunavati
Dovoljno je upisati ime Ljube Miličevića u Google da bi se dobio "australski kontekst" novog pojačanja Hajduka. Da, Miličević je drzak, ima svoj stav, ekstrovertiran je, kako pišu Australci, i očito ne štedi nikoga. "Kontroverzni Miličevićevi stavovi o Australiji", "Miličević ljut na australske navijače", "Miličević 'udario' na vlasnika Jetsa Cona Constantinea", "Miličević tvrdi da se AFL-u troše droge"... Niska je duga. I kontroverzna.
"Ja sam Hrvat, nisam Australac, vrlo dobro znam da me ne želite ovdje", započinje svoj oproštajni intervju u vezi australskog nogometa Miličević. "Ne osjećam nikakvu lojalnost prema vama, ta zastava ionako predstavlja samo lopove i silovatelje! U mome dvorištu u Hrvatskoj na voćkama raste voće, moj otac u automobilu sluša hrvatsku glazbu, a ja sam, na koncu, odgojen kao Hrvat. Vaši su sportaši glupi i dosadni, ne znate mi niti izgovoriti prezime kako treba, a vaš Dan Australije samo je jeftina isprika za pijanstvo!"
Nakon tih izjava izvjesni se komentator duboko osvrnuo na Miličevićeve riječi, a Ljubo je sljedećeg dana uredništvu dotičnog The Roara poslao odgovor:
"Iskreno, boli me k.... za vaše mišljenje! Shvaćate li to? Ha!"![]()
![]()
![]()
Inače novo pojačanje Hajduka na stoperskoj poziciji.
Doduše, kao što reče i @Budi sam na ulici, nije mnogo ni fulio.
Izgleda da je ovaj luđi i od Šimunića...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Primitivizam na djeluTribalian je napisao/la:Beograd-Sarajevo-Moskva-Split !!!![]()
Torcida je sprecila
Nego, što se tiče ekipe, sviđa mi se početak rada Bugarina. Malo treninga, malo škole i malo razgovora sa svakim igračem posebno.
Inače, mislim da smo mi od svih ekipa iz HNL-a najranije krenuli na pripreme.
Trojica su novih igrača, sad je zadnji potpisao Afrikanac Foxi Kethevoama, krilni napadač, koji je dosad igrao u mađarskim klubovima, Ujpest, Keckemeti, Diosgyori. Statistika mu i nije bas nesto naklonjena, al eto, valjda uprava zna šta radi
Tu su još nova dva australska Hrvata, Ljubo Miličević, stoper, i Steven Luštica, veznjak, član australske U-20 repke.
Da nam je još dovest jednog dobrog a jeftinog beka i jednu pravu špicu.
Inače, Jurica Buljat ima ponudu od milijun eura od Maccabi Haife
Poslije priprema na Kupresu, hajduci idu za Austriju. Još se ne zna s kim će tamo igrati pripremne
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
haha, milion za Buljata....pošaljite i Maloču gratis u paketu za taj milion i dodatno se pojačajte 
glupost za hrabre je sebičan lijek
Ma riješit će se Buljata ali će sigurno dovesti novog panja u obranu. Pandža, Buljat, Maloča.. nastavi niz.
...što je više lome to je volim jače...
Bivši nogometaš Zrinjskog Stojanović na pregovorima u Hajduku
Bivši igrač HŠK Zrinjski Danijel Stojanović mogao bi ovog ljeta pojačati Hajduk.
Stojanović je iz Zrinjskog otišao u portugalski Nacional i odigrao cijelu sezonu za taj klub. Iako je Stojanović vezan ugovorom za Nacional, postoji mogućnost da sporazumno raskine ugovor i tu se pojavljuje Hajduk kao zainteresirana strana za njegove usluge.
Stojanović je iz Našica, nastupao je za Hravtski Dragovoljac, Posušje, a puno afirmaciju je steako u mostarskom Zrinjskom iz kojeg je kako smo i napisali otišao u Portuga
Bivši igrač HŠK Zrinjski Danijel Stojanović mogao bi ovog ljeta pojačati Hajduk.
Stojanović je iz Zrinjskog otišao u portugalski Nacional i odigrao cijelu sezonu za taj klub. Iako je Stojanović vezan ugovorom za Nacional, postoji mogućnost da sporazumno raskine ugovor i tu se pojavljuje Hajduk kao zainteresirana strana za njegove usluge.
Stojanović je iz Našica, nastupao je za Hravtski Dragovoljac, Posušje, a puno afirmaciju je steako u mostarskom Zrinjskom iz kojeg je kako smo i napisali otišao u Portuga
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Meni je svejedno, niko im ne može pomoći
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
U svakom slučaju je i Dinamu u interesu što jači Hajduk.. ali kako su krenuli biti će gori nego protekle sezone.Ted Mosby je napisao/la:Meni je svejedno, niko im ne može pomoći
- Barney Stinson
- Kontakt:
Bgmi je tako.. Bespotrebno gomilamo igrače.. Evo da su neki igrači nego sve neki poluigrači.. Danas na nekoj trening-utakmici je bilo 40 igrača.. Nadam se da su u planu to rezati..jacky09 je napisao/la:U svakom slučaju je i Dinamu u interesu što jači Hajduk.. ali kako su krenuli biti će gori nego protekle sezone.Ted Mosby je napisao/la:Meni je svejedno, niko im ne može pomoći
Ako je suditi po portalima novo ime je Brazilac James koji dolazi iz Zagreba.. Igra po desnoj strani.. Toliko o njemu..
19 - ђ - 11
dobra je stoja igrac vidjet cete ako potpise

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Maleš trlja ruke nakon razgovora s Jamalom - Anas i Ahmad uskoro potpisuju nove ugovore?

Uz razgovore oko smanjenja ugovora braće Sharbini treba dodati da je i kapetan Andrić obavio drugi krug razgovora i kapetan se bliži potpisu novog, stimulativnog ugovora
Predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš u srijedu poslije podne u Zagrebu se sastao s Jamalom Sharbinijem, ocem prvotimaca Bijelih, Anasa i Ahmada. Tema razgovora bila je pristanak braće Sharbini na potpisivanje stimulativnih ugovora, čime bi se znatno smanjio njihov fiksni, zajamčeni dio ugovorne obveze.
Zagrebački razgovor, doznaje se na Poljudu, protekao je u pozitivnom ozračju i u Hajduku vjeruju kako će braća Sharbini pristati na potpisivanje novog stimulativnog ugovora i zajedno s momčadi u utorak, 21. lipnja, otići na pripreme na Kupres. Podsjetimo, Anas ima godišnji ugovor od 300.000 eura, a stariji brat Ahmad 200.000, što u klubu namjeravaju staviti u zadane okvire od garantiranih 100.000 eura godišnje uz bonuse. Uz razgovore oko smanjenja ugovora braće Sharbini treba dodati da je i kapetan Andrić obavio drugi krug razgovora i kapetan se bliži potpisu novog, stimulativnog ugovora.

Uz razgovore oko smanjenja ugovora braće Sharbini treba dodati da je i kapetan Andrić obavio drugi krug razgovora i kapetan se bliži potpisu novog, stimulativnog ugovora
Predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš u srijedu poslije podne u Zagrebu se sastao s Jamalom Sharbinijem, ocem prvotimaca Bijelih, Anasa i Ahmada. Tema razgovora bila je pristanak braće Sharbini na potpisivanje stimulativnih ugovora, čime bi se znatno smanjio njihov fiksni, zajamčeni dio ugovorne obveze.
Zagrebački razgovor, doznaje se na Poljudu, protekao je u pozitivnom ozračju i u Hajduku vjeruju kako će braća Sharbini pristati na potpisivanje novog stimulativnog ugovora i zajedno s momčadi u utorak, 21. lipnja, otići na pripreme na Kupres. Podsjetimo, Anas ima godišnji ugovor od 300.000 eura, a stariji brat Ahmad 200.000, što u klubu namjeravaju staviti u zadane okvire od garantiranih 100.000 eura godišnje uz bonuse. Uz razgovore oko smanjenja ugovora braće Sharbini treba dodati da je i kapetan Andrić obavio drugi krug razgovora i kapetan se bliži potpisu novog, stimulativnog ugovora.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
- majestic24
- Kontakt:
PA BILO bi im bolje da su otisli
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Dobar je Anas.. samo ga se cijelo vrijeme stavljalo na lijevog veznog umjesto u sredinu.. sad kad krene igrati na pravoj poziciji biti će dar-mar.
- majestic24
- Kontakt:
on dok pocne igrati i karijera ce mu zavrsiti. Kad se sjetim onog natpisa "Liverpool i Manchester United u borbi za Anasa Sharbinija"jacky09 je napisao/la:Dobar je Anas.. samo ga se cijelo vrijeme stavljalo na lijevog veznog umjesto u sredinu.. sad kad krene igrati na pravoj poziciji biti će dar-mar.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Kakve to veze ima? Dobar je igrač ali njegova je pogreška što je došao u Hajduk.. još nije igrao na svojoj poziciji i sve se poklopilo..majestic24 je napisao/la:on dok pocne igrati i karijera ce mu zavrsiti. Kad se sjetim onog natpisa "Liverpool i Manchester United u borbi za Anasa Sharbinija"jacky09 je napisao/la:Dobar je Anas.. samo ga se cijelo vrijeme stavljalo na lijevog veznog umjesto u sredinu.. sad kad krene igrati na pravoj poziciji biti će dar-mar.
hehehe, što nam Vjeran voli peckati ajdukeŠB_Fidelis je napisao/la:Levati, jedan i drugi.
Ma, ovo je njihova godina, sad ili nikad
nikad
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.