PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
-
jasko_juve
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
vjeruj da se ne sjecam da li treba il ne treba,probaj i s tim i bez toga..ha ja ..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
pa otvori svoj hosts pa vidi treba lijasko_juve je napisao/la:vjeruj da se ne sjecam da li treba il ne treba,probaj i s tim i bez toga..ha ja ..
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
jasko_juve
- Kontakt:
kod mene je isto ko na YT..ĆeMa je napisao/la:pa otvori svoj hosts pa vidi treba lijasko_juve je napisao/la:vjeruj da se ne sjecam da li treba il ne treba,probaj i s tim i bez toga..ha ja ..ha ya
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
@Cema: ..to je sve uredu,kopiraj to i umjesto tih zvjezdica upises sou rce (spojeno naravno) 
ok, hvala vam....sad cu probat
i jos jedno pitanje....ako sam dosadan, briga me
znaci ovaj hosts uredim, onda onaj patch deemaz, znaci zamijenim ono pes6.exe i ubacim onaj patch preko DKZ studio u dat folder....onda moram uvijek kad igram bit logovan na pes6j.net stranici (jeli moram uci u forum il moze ostat na naslovnoj strani) i ne smije mi bit nijedna druga stranica otvorena....izbrisat stari option file....izgasit avast i firewall i jeli to to ?
i jos jedno pitanje....ako sam dosadan, briga me
znaci ovaj hosts uredim, onda onaj patch deemaz, znaci zamijenim ono pes6.exe i ubacim onaj patch preko DKZ studio u dat folder....onda moram uvijek kad igram bit logovan na pes6j.net stranici (jeli moram uci u forum il moze ostat na naslovnoj strani) i ne smije mi bit nijedna druga stranica otvorena....izbrisat stari option file....izgasit avast i firewall i jeli to to ?
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
jasko_juve
- Kontakt:
i poznat je drugi polufinalist,to je ekipa Villareala..
sad protiv Porta il Ajaxa..

..i sta sad covjek da ocekujejasko_juve je napisao/la:i poznat je drugi polufinalist,to je ekipa Villareala..![]()
![]()
sad protiv Porta il Ajaxa..
![]()
..cestitke Jasko na prolasku u polufinale
- AzuR SlasH
- Kontakt:
Mozel neko da mi udje preko Team Viewera da mi napravi pes 6 preko net-a ??
Hvala
Hvala
-
jasko_juve
- Kontakt:
Završi i moja epizoda u četvrtfinalu.. Jedan pogodak je bio dovoljan..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
poznat je i drugi polufinalista -ACF Fiorentina !!!
u dvije jako tvrde utakmice u kojima su odbrane dominirale prva 0:0 i druga 1:0 u korist ekipe iz Firenze -Adrian Mutu salje talijane u polufinale Lige u svojoj prvoj takmicarskoj sezoni !!!
usput bih molio da Toxicity postavi jer su kod njega SS-ovi ,,,moj Fraps je zakazao nista uslikao nije a ja klikao ko lud
u dvije jako tvrde utakmice u kojima su odbrane dominirale prva 0:0 i druga 1:0 u korist ekipe iz Firenze -Adrian Mutu salje talijane u polufinale Lige u svojoj prvoj takmicarskoj sezoni !!!
usput bih molio da Toxicity postavi jer su kod njega SS-ovi ,,,moj Fraps je zakazao nista uslikao nije a ja klikao ko lud
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
-
jasko_juve
- Kontakt:
znaci :Cospy89 je napisao/la:poznat je i drugi polufinalista -ACF Fiorentina !!!
Villareal - Porto/Ajax
Fenerbahce - Fiorentina
ko ce do trona?
..jel se do veceras moze odigrati ili do sutra navecer ?!
..Slyar reci jedan termin kad ti odgovara danas da odigramo ovo vise
..Slyar reci jedan termin kad ti odgovara danas da odigramo ovo vise
ljudi hitno, sve gori
kad se koristi wirelles, sta se treba mijenjati u onom settings da bi radilo online igranje
hvala
kad se koristi wirelles, sta se treba mijenjati u onom settings da bi radilo online igranje
hvala
hajde, sta se pravite da ne znateĆeMa je napisao/la:ljudi hitno, sve gori![]()
hvala
kad se mogu poceti igrati polufinalni susreti play offa!!!
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
-
jasko_juve
- Kontakt:
u petak pocinje polufinale..Cospy89 je napisao/la:kad se mogu poceti igrati polufinalni susreti play offa!!!
u pmĆeMa je napisao/la:hajde, sta se pravite da ne znateĆeMa je napisao/la:ljudi hitno, sve gori![]()
hvala
-
jasko_juve
- Kontakt:
Hocu ja,ajdjasko_juve je napisao/la:da znam rekao bi ti..
p.s. hocel ko?
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.