Semir Štilić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Semir Štilić
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
prema ovom od tog transfera od 5 milki Zeljo bi tobio nekih 50 hiljada eura...el-fighter je napisao/la:Ako bi sada došlo do transfera Štilića, hoće li Željo išta dobiti.
nije lose...
skoro pa cijeli ranser...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Pitaj @bistrikboya, on to prati i zna.el-fighter je napisao/la:Ako bi sada došlo do transfera Štilića, hoće li Željo išta dobiti.
Stvarno bi bilo steta da ode u Rusku ligu, jaki su oni sada, ima tu i para...ali, nije to to
Komm ovamos u bundesku
- bistrikboy
- Kontakt:
5%geronimo je napisao/la:Pitaj @bistrikboya, on to prati i zna.el-fighter je napisao/la:Ako bi sada došlo do transfera Štilića, hoće li Željo išta dobiti.![]()
Stvarno bi bilo steta da ode u Rusku ligu, jaki su oni sada, ima tu i para...ali, nije to to![]()
Komm ovamos u bundesku
Stila je kad je dolazio u martu u sarajevo rekao da ga Kazan zeli ali da on nece u Rusiju(svojim ocima vidio i svojim usima cuo),kaze da su ga zvali iz Bremena i pitali ga o ugovoru sa Lechom,Hertha ga duze prati ali nema ponude nikakve a za wolfsburg ne znam nisam ga vidio od marta,on ako ne ode u Njemacku nece nigdje
- Stone Island
- Kontakt:
Mada bi u krajnjem slučaju i sa Željinim dresom bio zadovoljan
Ako ima ko da nešto zna,nek ostavi ovdje
Ili ako bistrikboy i slični Željovci imaju pa da prodaju !
- rob do bagro
- Kontakt:
ja mislim da stilicev dres lecha mozes kupit u poljskojStone Island je napisao/la:Ima li se gdje kupiti njegov dres ? Iz repke ? Pa možda i Lecha,mada prosto sumnjam ?
SMRT FASIZMU!!!
Zvonimir Soldo je odlučio nakon dolaska Podolskog dodatno pojačati napad a Štilića vidi kao najbolju opciju.
Uprava Lech Poznana bi sutra trebala razmotriti ponudu te odlučiti da li ide ili ostaje prenose poljski mediji.
A znamo da je Sportski direktor Lecha Marek Pogorzelczyk izjavio mogućnost da Lech napusti jedan od dva najbolja igrača ove ekipe, Štilić ili Hernana Rengif.
Napomenimo da Lech traži oko 4 miliona eura odštete za nekadašnjeg nogometaša Željezničara koji je i sam izjavio da bi najviše volio preći u Njemačku jer kako kaže odlično govori njemački jezik.
uh ovo bi bilo odlicno ako transfer uspije
Al da bogda da Štila pređe u Keln, ovi traže 4 mil.
Blizu su dogovora.Keln daje 800 000SINE je napisao/la:Evo izvor ove informacije: http://www.futbolnet.pl . inače poljska stranica tu se može naravno ko zna pročitati o probi Nurkovića u Wisli.
Al da bogda da Štila pređe u Keln, ovi traže 4 mil.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ja imam stilicev zeljin dres...i to bas njegov uhvacen na stadionuStone Island je napisao/la:Ima li se gdje kupiti njegov dres ? Iz repke ? Pa možda i Lecha,mada prosto sumnjam ?
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- miralem444
- Kontakt:
to bosanac..
gdje stoje ti rezultati prijateljskih utakmica i strijelci ?miralem444 je napisao/la:evo stila zabio gol.....bravo majstore lech dobio 3:1.....
to bosanac..
- miralem444
- Kontakt:
evo ovdjeanlayan je napisao/la:gdje stoje ti rezultati prijateljskih utakmica i strijelci ?miralem444 je napisao/la:evo stila zabio gol.....bravo majstore lech dobio 3:1.....
to bosanac..
http://www.****/
Voli te tvoje Sarajevo.
- Omerbavarac
- Kontakt:
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
bi on rado presao u Njemacku, mislim da se nesto sprema iza kulisa. Köln ili Hertha, pitanje je sad, prelazni rok je otvoren do 31. avgusta pa mislim da ce biti nesto do tada.omerbavarac je napisao/la:Pa Stila, ako sada ne promijeni sredinu, misim da ce napraviti veliku pogresku, davno je on prevazisao ove Poljake.
poljska liga nije uopste nesto,mozda malo jaca od srbske hrvatske bugarske itd..redovno ispadaju nakon 2 pretkola jedino je lech probio led prosle godine...pogledajte im posjete na tekmama...polonia bytom dolazi iz grada koji sa okolicom ima oko 2 miliona stanovnika a 5 ooo ljudi na tekmi...zalost...poljska liga je u rangu 3rd lige u njemackoj,.,,nick je napisao/la:mah odigro je jednu sezonu u poljskoj i odma mu digli cijenu na 5 miliona naravno da klubovi imaju sumnju u njegov kvalitet a to uopste nisu male pare za experimentisanje...
bubooty je napisao/la:poljska liga nije uopste nesto,mozda malo jaca od srbske hrvatske bugarske itd..redovno ispadaju nakon 2 pretkola jedino je lech probio led prosle godine...pogledajte im posjete na tekmama...polonia bytom dolazi iz grada koji sa okolicom ima oko 2 miliona stanovnika a 5 ooo ljudi na tekmi...zalost...poljska liga je u rangu 3rd lige u njemackoj,.,,nick je napisao/la:mah odigro je jednu sezonu u poljskoj i odma mu digli cijenu na 5 miliona naravno da klubovi imaju sumnju u njegov kvalitet a to uopste nisu male pare za experimentisanje...
Sve nogometni strucnjaci...ccc
FK DELFIN NEUM
Pa da, dao dva gola Werderu i bio jedan od vazniji igraca protiv Udinese. Ma kakvi slabo skroz. Mogao sam i ja dat Bremenu dva gola.BIHfan je napisao/la:bubooty je napisao/la:poljska liga nije uopste nesto,mozda malo jaca od srbske hrvatske bugarske itd..redovno ispadaju nakon 2 pretkola jedino je lech probio led prosle godine...pogledajte im posjete na tekmama...polonia bytom dolazi iz grada koji sa okolicom ima oko 2 miliona stanovnika a 5 ooo ljudi na tekmi...zalost...poljska liga je u rangu 3rd lige u njemackoj,.,,nick je napisao/la:mah odigro je jednu sezonu u poljskoj i odma mu digli cijenu na 5 miliona naravno da klubovi imaju sumnju u njegov kvalitet a to uopste nisu male pare za experimentisanje...
Sve nogometni strucnjaci...ccc
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, 313, aldin-8, Amidzaa, ANamelessGhoul, Aristotel555, AzRimiRzA, Balorda, BarbareZeljin, bavariapivo, Beduin, Bordeaux433, Bosanac90, CAGarfia, celikmilan, CHR, COYGBiH, Cwirek, DanijelTZ, DjaniTarik, Drum, dzemil, edin139, feniksptica, Fudo, galia95, Hajdeee, Hrammm1921, Jabroni, jasmin10, JayCatwright, JimmyPage, kakarut, Kobayashi, L-Train, Lavcina, legendarnadruga, linethreader, lol89, Lynx, Majstorinho, Meshko91, Micron, MikiPirs, Mkey4nba, MostarNeretva, napapijri1987, Nemanja99, NerminFatic, Objektivac, Resolute, sagitarius, Sarun, Scholl, Shategabri, Shogun, signalidunapark, Slobodanpad1945, StevieG8, tuitamo, tuzlanskinacin, Vaya, Venom, ventilateur i 559 gostiju.