Postao/la SaltCityAttack » 15 jun 2011, 17:17
pa ne znam brate koja je godina bila tacno...eto ako znas kad je Ganic to sve napravio, onda tad je i dio tog novca dobila i Bosna..ma nije to ni bitno vise davno je to bilo, a nama tad i nije trebalo s obzirom da smo radili kao pravi klub sto je naprimjer i Terzic daje u jednoj svojoj izjavi..
Tim sa pet reprezentativaca
GORAN TERZIC (22), POJACANJE
"Ljetos sam zaista imao nekoliko ponuda da nastavim igrati van BiH, da bih, skoro sasvim slucajno, poceo pregovarati sa ljudima iz 'Sloboda Dite'. Vec tokom prvog susreta ostao sam prijatno iznenadjen ozbiljnoscu 'Slobodinih' predstavnika i njihovom spremnoscu da ulazu u razvoj ekipe. Istovremeno, Jasmin Hukic je odlucio ostati u Tuzli, iz Sarajeva je stigao i Samir Leric, i tako se zatvorio krug mojih i klupskih interesa i ambicija. Moram priznati da sam tek po dolasku ovdje cuo kako postoji nekakav animozitet izmedju Tuzle i Sarajeva. Ja ga, medjutim, nisam primijetio niti u jednom trenutku. Primijetio sam zato fanaticnu odanost publike. Ovdje svaki dan srecem ljude koji, bez ikakve nadoknade, brinu o tome hocemo li mi imati sokove i voce za put. O drugim stvarima, dakle, ne vrijedi ni govoriti. Jednostavno, vodi se racuna i o onim sitnicama o kojima se u drugim klubovima ne misli. Tri nasa navijaca su, nakon sto smo dobili 'Galatasaray', dosli na sarajevski aerodrom, cestitali nam, proveli deset minuta s ekipom i vratili se u Tuzlu. Niko nije ocekivao kako mi mozemo dobiti Turke i upravo u tome mi smo dobili ekstra poticaj. Otisli smo odavde sa plus sest i vjerujem da su oni ocekivali kako ce nas lako dobiti. No, prosli smo. Istina, u jaku grupu, ali 'Sloboda' je ipak tim sa pet reprezentativaca."
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987