LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

LBJ MVP
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la LBJ MVP » 15 jun 2011, 17:48

SaltCityAttack je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Još da ova dvojica odu u Lakerse i D-Will u Miami **** tu NBA :roll:
Mislis D Will u Knickse ? to bi bilo onda stvarno :)
Ma ja to sam mislio ne znam odakle mi Heat mada i oni možda dovedu još kojeg allstara i ode onda NBA u mp3
Lakers CP3,Kobe,Howard
Heat Bron,Wade,Bosh
i Knicksi D-Will,Amare,Melo :roll:
Praktično 9(dodamo još KD-a,Rosea i Dirka)od najboljih 12 igrača lige trenutno i onda samo fali da se KD i Rose nađu u Chicagu ili Oklahomi :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 jun 2011, 17:57

Daj Boze da mi ugrabimo jednog od ovih igraca...bili bi prejaki ili sa Howardom ili sa Paul-om.
Sto se tice Howarda i dalje sam misljenja da ako on odluci da ide mi cemo imati velike sanse da ga dovedemo...Bullsi imaju mnogo bolje pick-ove ali mi imamo Bynuma koji je bez obzira na povrede i dalje veliki potencijal...niko ne moze garantovati da ce ostati zdrav ali niko ne moze garantovati i za te nove igrace koje bi Orlando dobio od Chicaga kroz pikove...samo se nadam da roster nece ostati na ovom trenutnom jer nesto se mora promijeniti...zasicenost ove ekipe je velika.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 jun 2011, 18:05

adnan24 je napisao/la:Daj Boze da mi ugrabimo jednog od ovih igraca...bili bi prejaki ili sa Howardom ili sa Paul-om.
Sto se tice Howarda i dalje sam misljenja da ako on odluci da ide mi cemo imati velike sanse da ga dovedemo...Bullsi imaju mnogo bolje pick-ove ali mi imamo Bynuma koji je bez obzira na povrede i dalje veliki potencijal...niko ne moze garantovati da ce ostati zdrav ali niko ne moze garantovati i za te nove igrace koje bi Orlando dobio od Chicaga kroz pikove...samo se nadam da roster nece ostati na ovom trenutnom jer nesto se mora promijeniti...zasicenost ove ekipe je velika.
Realno je da uzmete jednog, al da uzmete oba to je smijesno. Ja ne znam kako je Kobe Bryant to rekao da je realan trejd. Pa ptice na grani znaju da nije. :)
Ja sam uvjeren da ce vama cilj biti Howard, jer Lakersi nikad nisu ciljali ekipu pretjerano pojacavati na PG. Opet govorim volio bi da Dwight ostane u Magicu, a Paulu zelim da sto prije napusti Hornetse koji su rupa zesca. Klub u kojem bi gledao Paula su Grizliji, ali on ce odlucit.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 15 jun 2011, 18:06

Howarda nemamo sta dovoditi ako necemo dovesti i kvalitetnog playa. Jedini koji moze dobre akcije praviti je Kobe al ako njega iskoristavamo u razigravanje a uzmemo howarda isti nam je qrac.

Ja zelim samo playa da dovedemo. Volio bih da dovedemo iguadalu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 jun 2011, 18:13

BIHfan je napisao/la: Ja sam uvjeren da ce vama cilj biti Howard, jer Lakersi nikad nisu ciljali ekipu pretjerano pojacavati na PG.

Nisu zato sto se vec dugi niz godina igra trougao napad u kojem ne treba plejmejker...sad kad imamo veoma dobru centarsku liniju Bynum/Gasol/Odom ne bi me iznenadilo da prioritet ipak bude pozicija 1...naravno to bi znacilo i jedan visoki igrac manje ali to bi se dalo nekako kompenzirati.

@Majestic24

Ne prave mu ni u Orlandu akcije pa opet ima impresivne brojke a jos bi u Lakersima imao mnogo vise prostora...da ne govorim o njegovom doprinosu u skoku i u odbrani.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 15 jun 2011, 18:35

zasto svi zaboravljate oklahomu. oni su jedni od glavnih favorita da dovedu howarda ili paula. imaju strasan paket koji mogu ponudit za njih, westbrook, harden i ibaka. sumnjam da bi se orlando ili nola umjesto toga odlucili za 30-godisnjeg gasola ili centra koji ne moze uvezat 30 utakmica bez povrede.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 jun 2011, 18:41

Donnie Darko je napisao/la:zasto svi zaboravljate oklahomu. oni su jedni od glavnih favorita da dovedu howarda ili paula. imaju strasan paket koji mogu ponudit za njih, westbrook, harden i ibaka. sumnjam da bi se orlando ili nola umjesto toga odlucili za 30-godisnjeg gasola ili centra koji ne moze uvezat 30 utakmica bez povrede.

Nesto nisam siguran da Oklahoma uopste zeli dati Westbrooka kao i ovu dvojicu...iz njihovin nekih prica da se zakljuciti da su oni zadovoljni ovim rosterom i da nece raditi te velike trejdove(bar se meni tako cini)

S druge strane Bynumova prosla sezona je vjerovatna i najbolja sto se tice povrede u posljednje 3-4 sezone...imao je onu operaciju na pocetku ali od povratka nije imao vecih problema a odigrao je veliki broj utakmica

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 jun 2011, 18:45

Daughter of former Laker Robert Horry dies at age 17 :(
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 15 jun 2011, 18:49

adnan24 je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:zasto svi zaboravljate oklahomu. oni su jedni od glavnih favorita da dovedu howarda ili paula. imaju strasan paket koji mogu ponudit za njih, westbrook, harden i ibaka. sumnjam da bi se orlando ili nola umjesto toga odlucili za 30-godisnjeg gasola ili centra koji ne moze uvezat 30 utakmica bez povrede.

Nesto nisam siguran da Oklahoma uopste zeli dati Westbrooka kao i ovu dvojicu...iz njihovin nekih prica da se zakljuciti da su oni zadovoljni ovim rosterom i da nece raditi te velike trejdove(bar se meni tako cini)

S druge strane Bynumova prosla sezona je vjerovatna i najbolja sto se tice povrede u posljednje 3-4 sezone...imao je onu operaciju na pocetku ali od povratka nije imao vecih problema a odigrao je veliki broj utakmica
morat ce oni kad tad razorit tandem westbrook-durant, je ocito ne funkcioniraju zajedno. ;)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 jun 2011, 18:54

SaltCityAttack je napisao/la:Daughter of former Laker Robert Horry dies at age 17 :(

Jutros citam ovo i bas ne mogu da vjerujem...R.I.P. :( Znas li ima li jos djece?

@Donnie

Prosle sezonu su ispali u prvom krugu,sad u finalu zapada...mislim da u njihovim ocima itekako funkcionise ovaj dvojac...da nije tako shvatit ce mozda vec sljedece sezone ali ne vjerujem da ih razdvojiti ovog ljeta.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 jun 2011, 19:03

adnan24 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Daughter of former Laker Robert Horry dies at age 17 :(

Jutros citam ovo i bas ne mogu da vjerujem...R.I.P. :( Znas li ima li jos djece?

@Donnie

Prosle sezonu su ispali u prvom krugu,sad u finalu zapada...mislim da u njihovim ocima itekako funkcionise ovaj dvojac...da nije tako shvatit ce mozda vec sljedece sezone ali ne vjerujem da ih razdvojiti ovog ljeta.

evo imas ovdje, ali ne pise da ima vise djece ....Horry je igrac koji takodjer moze biti primjer ovim mladjim zvijezdama koji dolaze....zaista igrac kojeg sam gotivio kako zbog igre, tako i ponasanja...pravi sportista i osoba.

http://www.chicagotribune.com/sports/br ... 0220.story
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 15 jun 2011, 19:05

Ja mislim da nije bas sve najidealnije u ekipi oklahome,posebno na relaciji westbrook - durant. Jer pri kraju sezone i u play offu,westbrook je uzimaso vise suteva od kevina. Kao da zeli on nesto dokazivati..zeli da izadje iz sjene ovog drugog
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 15 jun 2011, 19:11

Il to il je jednostavno glup,mislim ipak ovo drugo.
Lik ima sve ali nije dao Bog mozga i teško da ce sa ovakvim Westbrukom Oklahoma ikada biti pravi contender za titulu.A ako bi se dalo dofurati Howard za Westbruka između ostalog,uh :P
Kobi bi ostao na 5...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 jun 2011, 21:33

Kako mozemo doci do Hardena....Evo im i Artest i Barnes i Brown :D :D :D :D
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 jun 2011, 21:35

Raul_64 je napisao/la:Il to il je jednostavno glup,mislim ipak ovo drugo.
Lik ima sve ali nije dao Bog mozga i teško da ce sa ovakvim Westbrukom Oklahoma ikada biti pravi contender za titulu.A ako bi se dalo dofurati Howard za Westbruka između ostalog,uh :P
Kobi bi ostao na 5...
Ne tako davno jedan strasan igrac je trabunjao o tome, pisao pjesme i slicno, a onda Kobe tri puta zaredom u finalu zar ne ;) ;)

Ostalo je samo ime.....

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 15 jun 2011, 21:40

neno#4 je napisao/la:Kako mozemo doci do Hardena....Evo im i Artest i Barnes i Brown :D :D :D :D
nikako ima rookie ugovor a sam Artest prima duplo vise,uostalom imate Kobe na njegovoj poziciji vama treba play,vidjecemo sta ce bit ali ove solucije tipa Paul ili Howard su vise navijacke vec realne.Paul ide u New York oni zele tamo napravit veliku trojku i dolazak Mela i Amare je potvrda toga.Ja sam citao prije dolzka njih 2 da su se na nekom vjencanju dogovorili da dodju u New York i odgovore trojki Miamia

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 jun 2011, 21:42

dema je napisao/la:Paul ide u New York oni zele tamo napravit veliku trojku i dolazak Mela i Amare je potvrda toga.Ja sam citao prije dolzka njih 2 da su se na nekom vjencanju dogovorili da dodju u New York i odgovore trojki Miamia

A sta ce Hornetsi dobiti za njega ako ode u Knickse?

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 15 jun 2011, 21:44

dema je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Kako mozemo doci do Hardena....Evo im i Artest i Barnes i Brown :D :D :D :D
nikako ima rookie ugovor a sam Artest prima duplo vise,uostalom imate Kobe na njegovoj poziciji vama treba play,vidjecemo sta ce bit ali ove solucije tipa Paul ili Howard su vise navijacke vec realne.Paul ide u New York oni zele tamo napravit veliku trojku i dolazak Mela i Amare je potvrda toga.Ja sam citao prije dolzka njih 2 da su se na nekom vjencanju dogovorili da dodju u New York i odgovore trojki Miamia
Ne melovom....to je reko cp3
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 jun 2011, 21:45

dema je napisao/la:
Mora postojati nacin. Za sve postoji nacin :D :D.

Ostalo je samo ime.....

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 15 jun 2011, 21:46

adnan24 je napisao/la:
dema je napisao/la:Paul ide u New York oni zele tamo napravit veliku trojku i dolazak Mela i Amare je potvrda toga.Ja sam citao prije dolzka njih 2 da su se na nekom vjencanju dogovorili da dodju u New York i odgovore trojki Miamia

A sta ce Hornetsi dobiti za njega ako ode u Knickse?
on ce ako treba cekat da mu istekne ugovor i tako uradit sto i Melo ili me trade u New York za bilo sta ili cu odradit ugovor do kraja i otic djaba.To je vec oproban recept ala Carmelo i to ce i on uradit.

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.