ev cuh i ja za bubu, pa sad sta ce biti... valjda on hoce...eliminator je napisao/la:puni smo ko brod tako da cemo platit obestecnje
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Pomalo citam forum imam neki dobar osjecaj.Znam da Amar ne bi samo tako pustio svog spica i jos par igraca da nema neke planove i ideje.Sve cemo da vidimo na prozivci valjda cemo se svi iznenaditi i dokazati da je Zeljo posto Europski tim.
svoj ti pos'o !
buba dolazi 100% na probu zbog cestih povreda na sefu je da odluci hoce li ostat....
Doci ce i Jese konacno, rekao mi frizer na Aneksu....
meni je reko ovaj jedan mesar iz briješća da ješe dolazi jer ješe kod njega kupuje mesoIkos je napisao/la:Doci ce i Jese konacno, rekao mi frizer na Aneksu....

Zadnja izmjena: Baby, dana/u 15 jun 2011, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
G R B A V I C A 2
cuo sam i ja, rekao mi mesar sa ilidzeIkos je napisao/la:Doci ce i Jese konacno, rekao mi frizer na Aneksu....

treba nam jos igraca iz BiH
jel i tebi meso na pamet paloBaby je napisao/la:meni je reko ovaj jedan mesar iz briješća da ješe dolazi jer ješe kod njega kupuje mesu uvijekIkos je napisao/la:Doci ce i Jese konacno, rekao mi frizer na Aneksu....![]()
![]()

al bi ja volio janje okrenuti mmm al ne moze

Ubrzo cemo znati mnogo toga,ako sve bude onako kako su nasi isplanirali,trebala bi doci 4 igraca koji su po kvalitetu jaci od ovih sto imamo,to je ono sto sam ja uspio saznati,bez frizera
...da li ce se oni pojaviti na prozivci,ili koji dan poslije vidjecemo...u biti za koji dan ce se sigurno vec znati,ne vjerujem da ce se bilo sta objavljivati prije prozivke...a to je za tri-cetiri dana...isto tako,vjerujem da se radi jako dobro u Belgiji 

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
valja obezbjediti 4 sisanja i 4kg cevapa za pridosliceboccaccio je napisao/la:Ubrzo cemo znati mnogo toga,ako sve bude onako kako su nasi isplanirali,trebala bi doci 4 igraca koji su po kvalitetu jaci od ovih sto imamo,to je ono sto sam ja uspio saznati,bez frizera...da li ce se oni pojaviti na prozivci,ili koji dan poslije vidjecemo...u biti za koji dan ce se sigurno vec znati,ne vjerujem da ce se bilo sta objavljivati prije prozivke...a to je za tri-cetiri dana...isto tako,vjerujem da se radi jako dobro u Belgiji

-
- Kontakt:
Malo je smijesno,al ja sam npr cuo od beslije da nam se jedan bivsi igrac vraca..ime jos nije bilo na forumu 

Znam Jure Guvo..!!!VisokoTM87 je napisao/la:Malo je smijesno,al ja sam npr cuo od beslije da nam se jedan bivsi igrac vraca..ime jos nije bilo na forumu

Volimo Jureka više od burekalegenda79 je napisao/la:Znam Jure Guvo..!!!VisokoTM87 je napisao/la:Malo je smijesno,al ja sam npr cuo od beslije da nam se jedan bivsi igrac vraca..ime jos nije bilo na forumu![]()

misliš suprotno 

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Dajte ba ljudi, ovo je preslo sve granice. Tema naseg voljenog kluba postala predmet šprdnje. Nije ni cudo sto nema starijih forumaša.
Aj ba nek se nesto desava..vise je i meni smijesno sve,kad god otvorim ss.ba neko novo ime ugledam..bas je nako zivahna tema..!!!voltron30 je napisao/la:Dajte ba ljudi, ovo je preslo sve granice. Tema naseg voljenog kluba postala predmet šprdnje. Nije ni cudo sto nema starijih forumaša.
baš je interesantnolegenda79 je napisao/la:Aj ba nek se nesto desava..vise je i meni smijesno sve,kad god otvorim ss.ba neko novo ime ugledam..bas je nako zivahna tema..!!!voltron30 je napisao/la:Dajte ba ljudi, ovo je preslo sve granice. Tema naseg voljenog kluba postala predmet šprdnje. Nije ni cudo sto nema starijih forumaša.

G R B A V I C A 2
- Crni gavran
- Kontakt:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Jel' bar neko poznato i kvalitetno ime ili je neki "ajme meni".VisokoTM87 je napisao/la:Malo je smijesno,al ja sam npr cuo od beslije da nam se jedan bivsi igrac vraca..ime jos nije bilo na forumu

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pa naravno,pojacanje ili novi igrac je onaj igrac koji potpise.Za sada je to tek Drakul.No,polako....aleksandar_veliki je napisao/la:Trenutno nema nikakvih pojacanja, price o ovom ili onom su samo suplje. Prema tome, beze vam je prica.

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
- Kontakt:
Prosle sezone sam rekao da bi bilo najbolje da Adilovic dodje
Odlicno bi se uklopio
Odlicno bi se uklopio

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 6 gostiju.