Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Mourinho sólo se desprenderá de Garay si llega una superoferta
Bravo Mourinho! Ostavlja najboljeg mladog stopera na svijetu u svom timu, i mislim da bi ga mogao upariti sa velikanom Carvalhom. Imali bismo najjaci tandem na svijetu, i zavidnu klupu na kojoj bi bio Pepe koji bi koliko-toliko mogao nadomjestiti izostanak jednog od ovog fantasticnog dvojca.
Garay ostaje!
Bravo Mourinho! Ostavlja najboljeg mladog stopera na svijetu u svom timu, i mislim da bi ga mogao upariti sa velikanom Carvalhom. Imali bismo najjaci tandem na svijetu, i zavidnu klupu na kojoj bi bio Pepe koji bi koliko-toliko mogao nadomjestiti izostanak jednog od ovog fantasticnog dvojca.
Garay ostaje!
- anonymousHD
- Kontakt:
Ko je to napisao? Izvor?Madridism je napisao/la:Mourinho sólo se desprenderá de Garay si llega una superoferta
Garay ostaje!
Zašto mi ne otvara ovaj novi forum
Odlična stvar što ostane Garay to sam i očekivao joj ovog što je neozbiljan Pepe na klupi
Pa njemu treba izmislit poziciju samo da igra 

Odlična stvar što ostane Garay to sam i očekivao joj ovog što je neozbiljan Pepe na klupi

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Da, to je jedina sansa koja nam se pruza, nesto imam pred nosom a to ne znamo uzeti.red devil88 je napisao/la:@Madridism, Ma dajte mu Huntelara i Garaya i nek osvoji LP !
Glupi Real i glupi Mourinho ne zele Huntelaara, najboljeg napadaca na svijetu i igraca koji je jedini sposoban srusiti ovu Barcelonu.
Huntelaar nije sposoban srusit Mainz da srusi barcelonuMadridism je napisao/la:Da, to je jedina sansa koja nam se pruza, nesto imam pred nosom a to ne znamo uzeti.red devil88 je napisao/la:@Madridism, Ma dajte mu Huntelara i Garaya i nek osvoji LP !
Glupi Real i glupi Mourinho ne zele Huntelaara, najboljeg napadaca na svijetu i igraca koji je jedini sposoban srusiti ovu Barcelonu.

- Nail for Real
- Kontakt:
Kakva bi dva dua imali, Carvalho-Garay i Higuain-Huntelaar
. To su najbolji igraci na svojim pozicijama i samo uz njihovu pomoc mi mozemo osvojiti Ligu Sampiona!

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- red devil88
- Kontakt:
Slazem se samo vam jos treba Gibson u sredini terena i Barca nece moci meda !Nail for Real je napisao/la:Kakva bi dva dua imali, Carvalho-Garay i Higuain-Huntelaar. To su najbolji igraci na svojim pozicijama i samo uz njihovu pomoc mi mozemo osvojiti Ligu Sampiona!
Glory Glory Man United !!! 

- Nail for Real
- Kontakt:
Moze i taj Gibson zasto da ne.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Miquel Torres na desnom.b
beton, kakav Ramos kakvi bakraci..

Pravda za Pepea
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
- red devil88
- Kontakt:
Jel onaj Sarabia ima ugovor sa Realom ili je samo u drugom timu ?

- Nail for Real
- Kontakt:
Igra za Castillu, nema ugovor za prvi tim.red devil88 je napisao/la:Jel onaj Sarabia ima ugovor sa Realom ili je samo u drugom timu ?
- red devil88
- Kontakt:
Aha gledao sam na ovom Real Madrid TV neke snimke utakmica te Castille i vidim mali strasan ali jbg opet ce takav igraci propasti radi nacina rada Reala svi pricaju o Brcinoj skoli a Realovi omladinci u svakoj kategoriji ispred njih ali jbg takav je zivot !Nail for Real je napisao/la:Igra za Castillu, nema ugovor za prvi tim.red devil88 je napisao/la:Jel onaj Sarabia ima ugovor sa Realom ili je samo u drugom timu ?

Pricaju zadnje godine, gdje je ta skola bila ranijeAha gledao sam na ovom Real Madrid TV neke snimke utakmica te Castille i vidim mali strasan ali jbg opet ce takav igraci propasti radi nacina rada Reala svi pricaju o Brcinoj skoli a Realovi omladinci u svakoj kategoriji ispred njih ali jbg takav je zivot !

Nebrini nece on propasti, ako nastavi ovako..

Zadnja izmjena: Pepe $, dana/u 15 jun 2011, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za Pepea
i dragan blatnjak je imao prve nogometne korake u skoli real madrida...Pepe $ je napisao/la:Nebrini nece on propasti, ako nastavi ovako..Aha gledao sam na ovom Real Madrid TV neke snimke utakmica te Castille i vidim mali strasan ali jbg opet ce takav igraci propasti radi nacina rada Reala svi pricaju o Brcinoj skoli a Realovi omladinci u svakoj kategoriji ispred njih ali jbg takav je zivot !ako mu nije sudjeno u R.Madridu, imat ce je karijeru negdje drugo - samo neka ovako nastavi..decko ima 18g, kao i Morata.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
- red devil88
- Kontakt:
Ma nije to to svi seru o Barcinim klincima a oni nisu ni u jednoj omladinskoj ligi ispred Reala to me nervira a momak je strasan keve miPepe $ je napisao/la:Nebrini nece on propasti, ako nastavi ovako..Aha gledao sam na ovom Real Madrid TV neke snimke utakmica te Castille i vidim mali strasan ali jbg opet ce takav igraci propasti radi nacina rada Reala svi pricaju o Brcinoj skoli a Realovi omladinci u svakoj kategoriji ispred njih ali jbg takav je zivot !ako mu nije sudjeno u R.Madridu, imat ce je karijeru negdje drugo - samo neka ovako nastavi..decko ima 18g, kao i Morata.

1.tekma
2.tekma
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... e_U-17.htmWorld Club Championship Under-17
R.Madrid U-17 5-2 Schalke U-17
MATCH REPORT:
5 - REAL MADRID: Herrero; Garcia, Hernandez, Portuondo, Saez; Sierra, Pastor, Rodriguez (Paez, 62'), Melero; Jerez (Prudencio Saez, 46'), Dalmau (Pozo, 72').
2 - SCHALKE 04: Felix; Taira, Axel, Muller; Meyer (Ngom Ngom, 51'), Schewior, Connor, Scheld; Philipp (Oliver, 46'), Harder, Maximilian.
GOALS:
1-0 (6'): Hernandez
1-1 (8'): Meyer
2-1 (29'): Melero
3-1 (39'): Jerez
4-1 (45+): Pastor
5-1 (55): Dalmau (p)
5-2 (65'): Muller
2.tekma
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... a_U-17.htmR.Madrid U-17 1-0 Benfica U-17
Real Madrid's Under-17s earned a second victory in the World Club Championship. They defeated Benfica 1-0 and reached the tournament's semifinals with still one game left in the group stage against Olympique Marseille. Pozo scored after a brilliant run by Pastor down the right wing.
MATC RFEPORT:
1 - REAL MADRID: Herrero; Garcia, Jimenez, Ruben Dario, Saez (Portuondo, 37'); Sierra (Dalmau, 69'), Pastor, Rodriguez, Melero (Prudencio, 62'); Lozano, Pozo.
0 - BENFICA: Varela; Carvalho, Torrado, S. Silva; Matos, B. Silva, Helder, Crespo, Nunes; Gregorio, Eliseu.
GOAL:
1-0 (84'): Pozo
Pravda za Pepea
Sad sam video ovu vest,kao "celnici reala bla bla bla.... rekli Dijari da ide samo ukoliko stigne ponuda od 20 miliona",i naravno kao svi igraci u ovom prelaznom roku najblizi je Juventusu 

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Samo sto je lafo rekao da nezeli ici u Italiju, samo u PLTribalian je napisao/la:Sad sam video ovu vest,kao "celnici reala bla bla bla.... rekli Dijari da ide samo ukoliko stigne ponuda od 20 miliona",i naravno kao svi igraci u ovom prelaznom roku najblizi je Juventusu

Pravda za Pepea
Vi se samo zajebavajte, cinjenica je da je Huntelaar najbolji napadac na svijetu, a onaj koji to spori je samo ljubomoran.
Sto se tice Sarabie, pa Ha-Ha! Taj mali nesposobnjakovic sa svojih 17-18-19 godina, koliko ima ne znam ni sam, je protiv Auxerrea pokazao koliko je los u duelu, koliko je krhak. Kada igrac sa 18 godina ne moze proci svog protivnika a da se pritom od njega ne odbije pet metara kod svakog kontakta, onda to nije igrac nego jos uvijek djecacic koji nema sudbinu u nogometu
Sto se tice Sarabie, pa Ha-Ha! Taj mali nesposobnjakovic sa svojih 17-18-19 godina, koliko ima ne znam ni sam, je protiv Auxerrea pokazao koliko je los u duelu, koliko je krhak. Kada igrac sa 18 godina ne moze proci svog protivnika a da se pritom od njega ne odbije pet metara kod svakog kontakta, onda to nije igrac nego jos uvijek djecacic koji nema sudbinu u nogometu
Ali brate ja nisam navijac reala ali mislim da je ronaldo opravdao sav ulozen novac u njegaSaurman je napisao/la:Navijači Reala su navikli na bacanje para to što je Ronaldo koštao 94 mil je najmanji problem dok u odbrani igraju Carvalho,Marcelo,Albiol,Arbeloa..Toxicity je napisao/la:Mislim da nitko od navijača, simpatizera Real Madrida po dosad viđenom nije pomislio da je 100 milijuna eura puno za Ronalda.. Pa lik je u 2 sezone utrpao kišu golova a vjerujem da će koliko mu ugovor potraje ta brojka biti znatno veća.....
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.