FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
VisokoTM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Malo je smijesno,al ja sam npr cuo od beslije da nam se jedan bivsi igrac vraca..ime jos nije bilo na forumu 
Znam Jure Guvo..!!!VisokoTM87 je napisao/la:Malo je smijesno,al ja sam npr cuo od beslije da nam se jedan bivsi igrac vraca..ime jos nije bilo na forumu
Volimo Jureka više od burekalegenda79 je napisao/la:Znam Jure Guvo..!!!VisokoTM87 je napisao/la:Malo je smijesno,al ja sam npr cuo od beslije da nam se jedan bivsi igrac vraca..ime jos nije bilo na forumu![]()
misliš suprotno 
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Dajte ba ljudi, ovo je preslo sve granice. Tema naseg voljenog kluba postala predmet šprdnje. Nije ni cudo sto nema starijih forumaša.
Aj ba nek se nesto desava..vise je i meni smijesno sve,kad god otvorim ss.ba neko novo ime ugledam..bas je nako zivahna tema..!!!voltron30 je napisao/la:Dajte ba ljudi, ovo je preslo sve granice. Tema naseg voljenog kluba postala predmet šprdnje. Nije ni cudo sto nema starijih forumaša.
baš je interesantnolegenda79 je napisao/la:Aj ba nek se nesto desava..vise je i meni smijesno sve,kad god otvorim ss.ba neko novo ime ugledam..bas je nako zivahna tema..!!!voltron30 je napisao/la:Dajte ba ljudi, ovo je preslo sve granice. Tema naseg voljenog kluba postala predmet šprdnje. Nije ni cudo sto nema starijih forumaša.
G R B A V I C A 2
- Crni gavran
- Kontakt:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Jel' bar neko poznato i kvalitetno ime ili je neki "ajme meni".VisokoTM87 je napisao/la:Malo je smijesno,al ja sam npr cuo od beslije da nam se jedan bivsi igrac vraca..ime jos nije bilo na forumu
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pa naravno,pojacanje ili novi igrac je onaj igrac koji potpise.Za sada je to tek Drakul.No,polako....aleksandar_veliki je napisao/la:Trenutno nema nikakvih pojacanja, price o ovom ili onom su samo suplje. Prema tome, beze vam je prica.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Prosle sezone sam rekao da bi bilo najbolje da Adilovic dodje
Odlicno bi se uklopio
Odlicno bi se uklopio
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
- eliminator
- Kontakt:
bice sve jasnije nakon prozivkealeksandar_veliki je napisao/la:Trenutno nema nikakvih pojacanja, price o ovom ili onom su samo suplje. Prema tome, beze vam je prica.
A kada je prozivka? Ako me ne bude mrzelo da malo vidim sta se desava.Naravno jedino ako je na Grbavici.eliminator je napisao/la:bice sve jasnije nakon prozivkealeksandar_veliki je napisao/la:Trenutno nema nikakvih pojacanja, price o ovom ili onom su samo suplje. Prema tome, beze vam je prica.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
19.06 je prozivka. Koliko sam ja čuo, biće svega, jedva čekamDevil je napisao/la:A kada je prozivka? Ako me ne bude mrzelo da malo vidim sta se desava.Naravno jedino ako je na Grbavici.eliminator je napisao/la:bice sve jasnije nakon prozivkealeksandar_veliki je napisao/la:Trenutno nema nikakvih pojacanja, price o ovom ili onom su samo suplje. Prema tome, beze vam je prica.
Da na grbavici je u nedjelju,satnicu ne znam....Devil je napisao/la:A kada je prozivka? Ako me ne bude mrzelo da malo vidim sta se desava.Naravno jedino ako je na Grbavici.eliminator je napisao/la:bice sve jasnije nakon prozivkealeksandar_veliki je napisao/la:Trenutno nema nikakvih pojacanja, price o ovom ili onom su samo suplje. Prema tome, beze vam je prica.
Generalno gledajuci tesko je ocekivati da nece biti pojacanja,znaci logicno.Imamo solidne finansije,otislo nam je 5-6 igraca...Siguran sam da necemo ostati na Vasilicu i Bogiju kao jedinim stoperima
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- partibrejker1921
- Kontakt:
Sutra će klub objaviti saopćenje za javnost u kojem će sve biti jasno što se pojačanja tiče. Toliko.
Hajde da vam covjek povjeruje,kada pojedinci toliko najavljuju dobre vijesti.Mene samo strah da ne bude kao i u Januaru ,a takodjer i pred pocetak prosle sezone,kada ste na sva usta najavljivali cuda,pa na kraju nista.Identicne su se price pricale,tako da nisam bas siguran.Iskreno bih volio da ste upravu,jer nam je to potrebno,ali ako je sve suplja,onda fakat ne znam kakve su vam to furke.Hajde Omare 500,javi na pp kakve nas to lijepe vijesti ocekuju.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
pa nije bas ista situacija , koliko se sjecam bas smo nakon januara potpisali neke sponzorke ugovore , te nismo imali ni glavnog sponzora , pare od lige sampiona su tek nekad sad dosle mislim mjesec ,dva od djeke tek su rate pocele stizati itd. jbga ide se polako ono sto je najbitnije kako se govori da igracima se ne ostaje duzno znaci redovno sve uz to vraca se onaj dug ...barbarez je napisao/la:Hajde da vam covjek povjeruje,kada pojedinci toliko najavljuju dobre vijesti.Mene samo strah da ne bude kao i u Januaru ,a takodjer i pred pocetak prosle sezone,kada ste na sva usta najavljivali cuda,pa na kraju nista.Identicne su se price pricale,tako da nisam bas siguran.Iskreno bih volio da ste upravu,jer nam je to potrebno,ali ako je sve suplja,onda fakat ne znam kakve su vam to furke.Hajde Omare 500,javi na pp kakve nas to lijepe vijesti ocekuju.
U belgiji se radi kao , a znamo gdje buba igra
Ma sabura ljudi .....
Bice burno 
dodji po muslimovica haha
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.