FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Kako price kruze a ne price mahalske nego pouzdane,doci ce par igraca na koje se mozemo popisati tipa Drakul,i 2,3 za nase prilike super kvalitetna igraca,da li ce to biti dovoljno za evrope ne zna se,ali za Premier ligu(kako bahato zvuci) bez beda predobri igraci.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Ljudi vama trebaju bar dva -tri ljevaka.Dođite na TK imamo ih na izvoz.mala šala -ali ozbiljno mislim-sa srećom vam u daljim takmičenjima
- KB-TM87
- Kontakt:
Meni ovaj moler što mi je krečio, kaže kreso trebu od Ćorluke, i rekla mu da Vedran želi u Želju. 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
HAHAHAHAHKB-TM87 je napisao/la:Meni ovaj moler što mi je krečio, kaže kreso trebu od Ćorluke, i rekla mu da Vedran želi u Želju.
ja sam cuo da je zovnuo i Luku al da se ovaj jos premislja
jesu li tI SUPER kvalitetni iz naše lige ili ?LudLo 4 je napisao/la:Kako price kruze a ne price mahalske nego pouzdane,doci ce par igraca na koje se mozemo popisati tipa Drakul,i 2,3 za nase prilike super kvalitetna igraca,da li ce to biti dovoljno za evrope ne zna se,ali za Premier ligu(kako bahato zvuci) bez beda predobri igraci.
adilović , dialiba navodno ...nidi je napisao/la:jesu li tI SUPER kvalitetni iz naše lige ili ?LudLo 4 je napisao/la:Kako price kruze a ne price mahalske nego pouzdane,doci ce par igraca na koje se mozemo popisati tipa Drakul,i 2,3 za nase prilike super kvalitetna igraca,da li ce to biti dovoljno za evrope ne zna se,ali za Premier ligu(kako bahato zvuci) bez beda predobri igraci.
Nisu iz nase lige,kako ce biti ako su oni super za nase lige ,logicno da nisu od nas,a doci ce polovnjaka sigurno sad jel to Adilovic ili nego drugi nebitno.Uglavnom znat ce se ubrzo i ovo se nece izjaloviti,barem se nadam(o).nidi je napisao/la:jesu li tI SUPER kvalitetni iz naše lige ili ?LudLo 4 je napisao/la:Kako price kruze a ne price mahalske nego pouzdane,doci ce par igraca na koje se mozemo popisati tipa Drakul,i 2,3 za nase prilike super kvalitetna igraca,da li ce to biti dovoljno za evrope ne zna se,ali za Premier ligu(kako bahato zvuci) bez beda predobri igraci.
||| FKZeljeznicar |||
zna li se ide li šeha
Da li mi neko može reći na PP potencijalna pojačanja? Ubih se od razmišljanja.Unaprijed hvala.
FEDERER= KLOC
u obzir samo dolaze provjerene i povjerljive informacijeIker C je napisao/la:Da li mi neko može reći na PP potencijalna pojačanja? Ubih se od razmišljanja.Unaprijed hvala.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Evo i ja bi zamolio ako nekom nije mrsko bar da nas malo informise ma mogu i spekulacijelisander je napisao/la:u obzir samo dolaze provjerene i povjerljive informacijeIker C je napisao/la:Da li mi neko može reći na PP potencijalna pojačanja? Ubih se od razmišljanja.Unaprijed hvala.
svoj ti pos'o !
LAZAR POPOVIĆGrbavica moj zivot je napisao/la:Evo i ja bi zamolio ako nekom nije mrsko bar da nas malo informise ma mogu i spekulacijelisander je napisao/la:u obzir samo dolaze provjerene i povjerljive informacijeIker C je napisao/la:Da li mi neko može reći na PP potencijalna pojačanja? Ubih se od razmišljanja.Unaprijed hvala.
fino vam covjek napisa da ce sutra biti jasnije, strpite separtibrejker1921 je napisao/la:Sutra će klub objaviti saopćenje za javnost u kojem će sve biti jasno što se pojačanja tiče. Toliko.
NO PYRO NO PARTY
[youtube][/youtube]
svake godine
Ali evo ja imam povjerljive informacije o pojacanju al necu da izlazim u javnost s imenima
svake godine
Ali evo ja imam povjerljive informacije o pojacanju al necu da izlazim u javnost s imenima
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Adilovica ne zelim da vidim u svetom dresu, makar i da je Pele, sto nije. Igrac koji je u 2 utakmice zelio nase igrace poslati u prijevremenu penziju ( citaj lakat Stanceskom i u finalu Kupa mislim Vasilicu ) nam ne treba. Cak je i sa Amarom raspravljao poslije drugog lakta. Tacno nam ne treba takav igrac !
Nama je Željo svetinja jedina.
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
To je zavrseno vecVasa Ladacki je napisao/la:Adilovica ne zelim da vidim u svetom dresu, makar i da je Pele, sto nije. Igrac koji je u 2 utakmice zelio nase igrace poslati u prijevremenu penziju ( citaj lakat Stanceskom i u finalu Kupa mislim Vasilicu ) nam ne treba. Cak je i sa Amarom raspravljao poslije drugog lakta. Tacno nam ne treba takav igrac !
- eliminator
- Kontakt:
ne bi ja rekao da je adilovic udario stanceskog mislim da je to bio isakovicVasa Ladacki je napisao/la:Adilovica ne zelim da vidim u svetom dresu, makar i da je Pele, sto nije. Igrac koji je u 2 utakmice zelio nase igrace poslati u prijevremenu penziju ( citaj lakat Stanceskom i u finalu Kupa mislim Vasilicu ) nam ne treba. Cak je i sa Amarom raspravljao poslije drugog lakta. Tacno nam ne treba takav igrac !
onaj aladin i čarobna lampa isaković je to uradioeliminator je napisao/la:ne bi ja rekao da je adilovic udario stanceskog mislim da je to bio isakovicVasa Ladacki je napisao/la:Adilovica ne zelim da vidim u svetom dresu, makar i da je Pele, sto nije. Igrac koji je u 2 utakmice zelio nase igrace poslati u prijevremenu penziju ( citaj lakat Stanceskom i u finalu Kupa mislim Vasilicu ) nam ne treba. Cak je i sa Amarom raspravljao poslije drugog lakta. Tacno nam ne treba takav igrac !
G R B A V I C A 2
Dolaze 2 super provjerena igraca, jedan iz Turbine, drugi iz Igmana! Momci razvaljuju lopte. Zvao ih Arsenal na probu! 
Samo vas pratim i uzivam u mastarijama. Ako nista, na to je nas narod navikao. Iskreno ocekujem sutra barem jedno odlicno pojacanje u vidu napadaca,tipa Buba, Muslimovic(mada mislim da je ovaj nemoguc). Jedva cekam vijesti.
S Juga nasu pjesmu cut ces znaj!
Samo vas pratim i uzivam u mastarijama. Ako nista, na to je nas narod navikao. Iskreno ocekujem sutra barem jedno odlicno pojacanje u vidu napadaca,tipa Buba, Muslimovic(mada mislim da je ovaj nemoguc). Jedva cekam vijesti.
S Juga nasu pjesmu cut ces znaj!
Osim - drugo ime za Želju !
Adilovic i Buba ako dodju bice super,sigurno ce se nadavati golova!a za Muslimovica mislim da nije realno...
jos ako dodju Smajic i Jese,kao i Osmanagic..imali bi stvarno dobru ekipu! kakve su sanse da P. Nyema ostane?
jos ako dodju Smajic i Jese,kao i Osmanagic..imali bi stvarno dobru ekipu! kakve su sanse da P. Nyema ostane?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.