Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
nekazem ja sta je nasa naj jaca ekipa nego one igraci koji se vrte u njegovoj glavi. Jedino nemislim da sam cuo da planira Jazvina povesti. Samo nemogu naca taj artikel na avaz gdje on prica kako ce repka biti mnogo jaca od one u kvalifikaciji.
Pa bice jaca jer ce biti tu Mirza, spremni Gorda, Sale i Ikonic (ako sve bude uredu)...TKC je napisao/la:nekazem ja sta je nasa naj jaca ekipa nego one igraci koji se vrte u njegovoj glavi. Jedino nemislim da sam cuo da planira Jazvina povesti. Samo nemogu naca taj artikel na avaz gdje on prica kako ce repka biti mnogo jaca od one u kvalifikaciji.
Ali ono sto si ti napisao da se vodi 4 centra i 3 krilna nema smisla....Moras imati vanjskih igraca uvijek vise...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Nisam gledao na formaciju ali na koga on planira da igra na takmicenje. Ali tude pise da on zeli amerikance povesti obadva na to sam gledao gdje ima mjesta za Diego Kapelana.neno#4 je napisao/la:Pa bice jaca jer ce biti tu Mirza, spremni Gorda, Sale i Ikonic (ako sve bude uredu)...TKC je napisao/la:nekazem ja sta je nasa naj jaca ekipa nego one igraci koji se vrte u njegovoj glavi. Jedino nemislim da sam cuo da planira Jazvina povesti. Samo nemogu naca taj artikel na avaz gdje on prica kako ce repka biti mnogo jaca od one u kvalifikaciji.
Ali ono sto si ti napisao da se vodi 4 centra i 3 krilna nema smisla....Moras imati vanjskih igraca uvijek vise...
Je li ovo tacno da je Djedovic povukao od Drafta?
http://www.nbadraft.net/international-withdrawals
Diego je Bosanac i Hercegovac a ne Amerikanac a 99% je da ide Domenkrat , a Diego takođe osim keca igra dvicu i tricu , tako da moze bez problema u ovom slucaju Ikonica mjenjati za prvi put ili Đedovića.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
TKC je napisao/la:Kad samo 12 igraca igra onda bi zadnji spisak moglo izgledati:Svedjanin je napisao/la:Pozdrav svima...bio sam blizu sa spiska koji sam je predlozio od 14 imena ima 12 na hadzicevim spisku...ma da mi tu fali Krupalija i Stevic ovaj prvi se nadam da je bilo razgovora ali koliko sam informisan on ima obiljnu povredu tako da se nadam da je to razlog njegovog ne svrstavanja na spisku i nista drugo a za Stevica jedino moze biti da on ne zeli da igra za BiH jer inace nema logike da ga nema na spisku 24....
Samo ima neki cudni detalja ni ni jednoj stranici na netu nema dubljeg objasnjena sto neki igraci nisu na spisku kao dva navedeni ovdje Krupalija i Stevic a i informacije koje dolaze np Masic i jazvin koji izjavlju da nisu dobili poziv niti da je neko njih kontaktiro pa jel to zaista moguce??
U koliko ne dodje do promjena neki medju pozvanima (nebi me iznendalio) sastav po meni znaci ti 14 koji bi trebali igrati u Litvanji su (14 imena):
Kenan Bajramović,
Mirza Teletović,
Ratko Varda,
Edin Bavčić,
Elmedin Kikanović, (potrebno je igaraca na centarskoj poziciji i i ako nije igrao dugo iskreno se andam da moze pomoci jer nemamo drui rijesnej osim varde i jazvina)
Adnan Hodžić,
Ermin Jazvin,
Henry Domercant,
Goran Ikonić, (nadam se da nije ozbiljna povreda samo)
Nihad Đedović,
Nemanja Gordić,
Saša Vasiljević,
Feliks Kojadinović,
Ante Masic,(ako je istnina da ne zeli igrati onda u mjesto njega pozvati Halilovica ili Nesovica znam da nisi na istoj pozicini ali od imena sa spiska ja meislim da su ova dva naj kvalitetnija)
U koliko bude ovi 14 imam velike nade po meni ovo je najjace sto imamo od igaraca koji zele da igarju za BiH (nadam se) osim Krupalije i Stevica koji su trebali biti tu umjesto Masica i Kikanovica po meni....
Kenan Bajramović,
Mirza Teletović,
Ratko Varda,
Edin Bavčić,
Elmedin Kikanović,
Adnan Hodžić,
Ermin Jazvin,
Henry Domercant,
Goran Ikonić,
Nihad Đedović,
Nemanja Gordić,
Saša Vasiljević
rekao je u ovom interview za dnevni avaz da racuna na Diego Kapelana i Hodzica da mogu dovesti ovaj tim nesto. Tude je isto spomenio da ce Kikanovic,Ikonic,Vasiljevic i Teletovic igrati.
To znaci ako kapelan mora biti u repki jedan od ovi dvanest mora vani. Ko ce to od ovi dvanest biti stvarno neznam mozda Domercant?
tude?
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
TaRgEt_ je napisao/la:Diego je Bosanac i Hercegovac a ne Amerikanac a 99% je da ide Domenkrat , a Diego takođe osim keca igra dvicu i tricu , tako da moze bez problema u ovom slucaju Ikonica mjenjati za prvi put ili Đedovića.
teško da sa 190 cm može igrati na krilu
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Diego je Bosanac i Hercegovac a ne Amerikanac a 99% je da ide Domenkrat , a Diego takođe osim keca igra dvicu i tricu , tako da moze bez problema u ovom slucaju Ikonica mjenjati za prvi put ili Đedovića.
teško da sa 190 cm može igrati na krilu
Ja sam vidio kako momak igra na krilu , sada dali ce moci vidjecemo .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Ja cisto sumnjam da ce Sabe njega da vodi u Litvaniju. Da je ostalo 14 igraca, mozda a ovako, tesko Boga mi.TaRgEt_ je napisao/la:Diego je Bosanac i Hercegovac a ne Amerikanac a 99% je da ide Domenkrat , a Diego takođe osim keca igra dvicu i tricu , tako da moze bez problema u ovom slucaju Ikonica mjenjati za prvi put ili Đedovića.
Nisam nikada gledao momka, ali tesko da moze igrati sve te tri pozicije, tesko.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Povukao se Djedovic sa drafta.TKC je napisao/la:Nisam gledao na formaciju ali na koga on planira da igra na takmicenje. Ali tude pise da on zeli amerikance povesti obadva na to sam gledao gdje ima mjesta za Diego Kapelana.neno#4 je napisao/la:Pa bice jaca jer ce biti tu Mirza, spremni Gorda, Sale i Ikonic (ako sve bude uredu)...TKC je napisao/la:nekazem ja sta je nasa naj jaca ekipa nego one igraci koji se vrte u njegovoj glavi. Jedino nemislim da sam cuo da planira Jazvina povesti. Samo nemogu naca taj artikel na avaz gdje on prica kako ce repka biti mnogo jaca od one u kvalifikaciji.
Je li ovo tacno da je Djedovic povukao od Drafta?
http://www.nbadraft.net/international-withdrawals
Nece voditi oba Amerikanca kako je promijenjeno pravilo.
Cuj nisi gledao formaciju, pa kako mislis onda igrati? Diego nije Amerikanac, a uvijek moras da gledas koju poziciju krpis i sa cim je krpis.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Cuj nisi gledao formaciju, pa kako mislis onda igrati? Diego nije Amerikanac, a uvijek moras da gledas koju poziciju krpis i sa cim je krpis.[/quote]
Kad sam rekao dva amerikanca mislio sam geografski: Adnan Hodzic i Diego Kapelan. Kao kad se kaze nasi njemci: Salihovic, Besic.... Ali sam zaboravio da je on iz Vancouver!
Moja greska zaboravio sam da je iz Vancouver. Ipak je li iz Kanade ili Amerike to je isto. Ko kad se kaze je si li iz Srbije ili Turske oni su ipak braca.
Kad sam rekao dva amerikanca mislio sam geografski: Adnan Hodzic i Diego Kapelan. Kao kad se kaze nasi njemci: Salihovic, Besic.... Ali sam zaboravio da je on iz Vancouver!
Moja greska zaboravio sam da je iz Vancouver. Ipak je li iz Kanade ili Amerike to je isto. Ko kad se kaze je si li iz Srbije ili Turske oni su ipak braca.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
TKC je napisao/la:Cuj nisi gledao formaciju, pa kako mislis onda igrati? Diego nije Amerikanac, a uvijek moras da gledas koju poziciju krpis i sa cim je krpis.
Moja greska zaboravio sam da je iz Vancouver. Ipak je li iz Kanade ili Amerike to je isto. Ko kad se kaze je si li iz Srbije ili Turske oni su ipak braca.[/quote]
a tebi domercant nije amerikanac?
2005 EuroBasket: finished 15th among 16 teams
Henry Domercant, Damir Mršić, Aleksandar Radojević, Kenan Bajramović, Mirza Teletović, Jasmin Hukić, Elvir Ovčina, Edin Bavčić, Siniša Kovačević, Samir Lerić, Mujo Tuljković, Vedran Princ (Coach: Mensur Bajramović)
BOSANAC
Henry Domercant, Damir Mršić, Aleksandar Radojević, Kenan Bajramović, Mirza Teletović, Jasmin Hukić, Elvir Ovčina, Edin Bavčić, Siniša Kovačević, Samir Lerić, Mujo Tuljković, Vedran Princ (Coach: Mensur Bajramović)
BOSANAC
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
TKC je napisao/la:2005 EuroBasket: finished 15th among 16 teams
BOSANAC
ajd ok ako ti tako kažeš
Nebudite rasisti! Is it cause he's black!? Nije ovo Amerika ovo je Bosna zar ne..?
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
TKC je napisao/la:Nebudite rasisti! Is it cause he's black!? Nije ovo Amerika ovo je Bosna zar ne..?
sve ok,kako ti kažeš
okkakavdanakneiskustvu je napisao/la:TKC je napisao/la:Nebudite rasisti! Is it cause he's black!? Nije ovo Amerika ovo je Bosna zar ne..?
sve ok,kako ti kažeš
TKC je napisao/la:Cuj nisi gledao formaciju, pa kako mislis onda igrati? Diego nije Amerikanac, a uvijek moras da gledas koju poziciju krpis i sa cim je krpis.
Moja greska zaboravio sam da je iz Vancouver. Ipak je li iz Kanade ili Amerike to je isto. Ko kad se kaze je si li iz Srbije ili Turske oni su ipak braca.[/quote]
Malo si mi se pogubio.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ako vec neko nije stavio
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- L' Imperator
- Kontakt:
dominira pod kosemAmar14 je napisao/la:ako vec neko nije stavio
[youtube][/youtube]
#samoRudar #zauvijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.