ma onda cu napadac da budem nema nista lakse.....guber90 je napisao/la:Ma bitno je da ne budes SM, tu samo botovi igraju, a ovo ostalo nije frkaCLS je napisao/la:i ja kontam bas da pocenem...pa eto ako ko moze da mi objasni, kako i sta...jel imaju pozicije i koje su najbolje....ako mi se svidi, redovan cu da budemhvala unaprijed
.
Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
armin90 je napisao/la:Ma na stranici je bio prikazan ko aktivan, a nije doso na tekmu :S, kud da sam ja los pa nece da me stavi jasno bi mi bilo neg fkt mi je lik dobro razvijen imam 30 rating kostam vise od 600 000 ( ekipa skoro napravljena nije ovo nesto superiorno ali u mom timu jestesenad_flamin je napisao/la:ma i ja sam se nanervirao nema nikog covjece sve sami botovi....a jel bio kod tebe trener aktivan...armin90 je napisao/la:Auuu kako sam se iznerviro, ala imam trenera trojicu je aktivnih stavio na klupu (i mene izmedjuostalog) i samo jednog u prvi tim jao kako sam poludio :S.![]()
![]()
), al et.
To su ta vremena kad si bio Tito sa ratingom 30.
Guberu, ovo si ti?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- senad_flamin
- Kontakt:
hahah
zanimljivo je citati kad su svi tek prijavljivali
-RIVALDO-
Pa reko sam ti vec, jedino je lakse SM bitiCLS je napisao/la:ma onda cu napadac da budem nema nista lakse.....guber90 je napisao/la:Ma bitno je da ne budes SM, tu samo botovi igraju, a ovo ostalo nije frkaCLS je napisao/la:i ja kontam bas da pocenem...pa eto ako ko moze da mi objasni, kako i sta...jel imaju pozicije i koje su najbolje....ako mi se svidi, redovan cu da budemhvala unaprijed
.
Hahah 30 rejtinga, hahhaha, a da mi neko tada pricao da cu poslije i po 40 dobijati nakon jedne utakmice ne bi mu vjerovaogollum je napisao/la:armin90 je napisao/la:Ma na stranici je bio prikazan ko aktivan, a nije doso na tekmu :S, kud da sam ja los pa nece da me stavi jasno bi mi bilo neg fkt mi je lik dobro razvijen imam 30 rating kostam vise od 600 000 ( ekipa skoro napravljena nije ovo nesto superiorno ali u mom timu jestesenad_flamin je napisao/la: ma i ja sam se nanervirao nema nikog covjece sve sami botovi....a jel bio kod tebe trener aktivan...![]()
![]()
), al et.
![]()
![]()
![]()
To su ta vremena kad si bio Tito sa ratingom 30.
Guberu, ovo si ti?
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
da sam znao za ovu hajku, jos dugo bi ti sjedio na klupi 
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Amsal ?? 
Haha znao si ti, samo sto si zaboravioStrauss je napisao/la:da sam znao za ovu hajku, jos dugo bi ti sjedio na klupi
Da cestitam Duffyu na prstiznoj nagradi u Eng 
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Daffy i ja se pridruzujem cestitkama 
Mogao bi ti od pojedinih SMova da nesto naucis :ugeek: :ugeek: :ugeek:guber90 je napisao/la:Ma bitno je da ne budes SM, tu samo botovi igraju, a ovo ostalo nije frkaCLS je napisao/la:i ja kontam bas da pocenem...pa eto ako ko moze da mi objasni, kako i sta...jel imaju pozicije i koje su najbolje....ako mi se svidi, redovan cu da budemhvala unaprijed
.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Guber uci dok je zivedo3majka je napisao/la:Mogao bi ti od pojedinih SMova da nesto naucis :ugeek: :ugeek: :ugeek:guber90 je napisao/la:Ma bitno je da ne budes SM, tu samo botovi igraju, a ovo ostalo nije frkaCLS je napisao/la:i ja kontam bas da pocenem...pa eto ako ko moze da mi objasni, kako i sta...jel imaju pozicije i koje su najbolje....ako mi se svidi, redovan cu da budemhvala unaprijed
.
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
naravno da sam znao, testiranje potencijalnih pojacanja je od prve utkamice poceloguber90 je napisao/la:Haha znao si ti, samo sto si zaboravioStrauss je napisao/la:da sam znao za ovu hajku, jos dugo bi ti sjedio na klupi![]()
![]()
.
i izmedju trojice najgorih(guber, tiro, bekam)
Sta da od tebe naucim?edo3majka je napisao/la:Mogao bi ti od pojedinih SMova da nesto naucis :ugeek: :ugeek: :ugeek:guber90 je napisao/la:Ma bitno je da ne budes SM, tu samo botovi igraju, a ovo ostalo nije frkaCLS je napisao/la:i ja kontam bas da pocenem...pa eto ako ko moze da mi objasni, kako i sta...jel imaju pozicije i koje su najbolje....ako mi se svidi, redovan cu da budemhvala unaprijed
.
kada se samo sjetim kakav je samo tiro bio talenatStrauss je napisao/la:naravno da sam znao, testiranje potencijalnih pojacanja je od prve utkamice poceloguber90 je napisao/la:Haha znao si ti, samo sto si zaboravioStrauss je napisao/la:da sam znao za ovu hajku, jos dugo bi ti sjedio na klupi![]()
![]()
.
nije mene bezveze prikazivalo online. stari lisac je iz prikrajka posmatrao ponasanje mladih "talenata"
![]()
i izmedju trojice najgorih(guber, tiro, bekam)pruzio sam sansu najboljem od trojice najgorih
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Mislim da je Luki najteze pao njegov odlazak, nije ga imao ko "zabavljati" dok mi napadamoCLS je napisao/la: kada se samo sjetim kakav je samo tiro bio talenat
to su bila vremena i pravi fid...uvijek je neko falioguber90 je napisao/la:Mislim da je Luki najteze pao njegov odlazak, nije ga imao ko "zabavljati" dok mi napadamoCLS je napisao/la: kada se samo sjetim kakav je samo tiro bio talenat![]()
![]()
.
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Tada se nisi ima radi cega nervirati, da imas jedanaest igraca online je bila misaona imenicaCLS je napisao/la:to su bila vremena i pravi fid...uvijek je neko falioguber90 je napisao/la:Mislim da je Luki najteze pao njegov odlazak, nije ga imao ko "zabavljati" dok mi napadamoCLS je napisao/la: kada se samo sjetim kakav je samo tiro bio talenat![]()
![]()
.
ko vam je doveo Tiru ?

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- elninho_resTO
- Kontakt:
Nije me bilo jedno vrijeme , ulazim na FID kad gledam gore nema skilovaaa , gdje su vam skilovi 
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.