ma ja ne vjerujem da tu ima i grama istine jer do neki dan im je bilo previse dati 10 miliona za enriquea a sad od jednom zele i jonasa i to za 22 miliona sve zajednoMonolog je napisao/la:@Fera,
To bi značilo da Jonas vrijedi 12-14 miliona.Helem, mislim da je teško očekivati odlazak obojice, al' kako su stvari krenule nizbrdo, moram se dobro paziti šta ću napisati.
Enrique je prekrižen (ne mislim bukvalno prekrižen, već isključivo zbog interesovanja Liverpoola, Lyona pa negdje pročitah i Barcelone). Mislim da se s pravom očekuje njegov odlazak, a sigurno je da će njegova prodaja biti u visini od 10-ak miliona.
Helem, Newcastle poslao ponude za dva igrača (Barnetta i Matuidi). Barnetta je izbor zbog toga što je jeftiniji od N'Zogbie i dolaskom Švicarca sigurno Charles neće biti u planovima za prelazak na St. James Park. Jučer (ili prekučer) sam čitao da bi odšteta za Barnettu bila 6 miliona funti što je izuzetno prihvatljivo. Matuidi je defanzivni vezni koji igra u St. Etienne-u i ima 24 godine. Sa Tioteom bi to bila odlična defanzivna linija veznog reda. Po krilima Ben Arfa i Barneta, u sredini Cabaye i gore Ba.Meni ovo izgleda solidno.
Nolan je otišao za 4.5 miliona funti (i ne tako loše), a zarađivaće 55k funti sedmično u West Hamu. Izgleda da se radi o četverogodišnjem ugovoru, a Svrake su nudile dvogodišnji i mnogo manja primanja.

izasao je neki trac da je barton na twitter stavio da je otisao nolan a da su on jonas i enrique naredni...
matuidi= crni lucas leiva